• Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 15:02  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2


Jeg er ei trønderjente fra den trivelige småbyen Levanger i midt-Norge som har funnet veien hjem igjen etter 1,5 år som borteboer. Som 17-åring oppdaget jeg gleden i styrketrening og utviklet en voksende kjærligheten for vektene, og høsten 2012 debuterte jeg i bodyfitness. Jeg stilte i debutantklassen i Norway Open og gikk derfra med 5.plass og mange erfaringer rikere.Våren 2013 reiste jeg til Orlando, Florida, hvor jeg tok min PT-utdanning gjennom det norske studiet Active Education i samarbeid med den amerikanske skolen National Personal Training Institute. Jeg lærte utrolig mye på kort tid, og kunne ikke vært mer fornøyd med oppholdet og studiet.Da jeg kom tilbake til Norge etter oppholdet i USA flyttet jeg inn hos kjæresten i Malvik, og skoleåret 2013-14 var jeg ernæringsstudent over nett. Våren 2014 startet jeg opp i det små som personlig trener i hjembyen Levanger, og høsten 2014 trappet jeg opp som PT og kostholdsveileder hos CARE treningssenter.
Som personlig trener kan jeg hjelpe deg med å planlegge treningen tilpasset deg og dine mål og behov, og selvfølgelig med å gjennomføre slik at du er sikker på å få fullt utbytte av det arbeidet du legger ned i treningen. Du får en trygg, morsom og utfordrende treningsopplevelse, enten du er nybegynner eller erfaren på treningssenteret.

Karianne

Skrevet: 01.02.2015  //  Kl.17:32
Fine bilder av deg, Andrea. Super form på NO, altså (y)

Andrea

Skrevet: 03.02.2015  //  Kl.22:44
Karianne: Tusen takk for det, Karianne :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits