• Skrevet: 01.12.2013  //  Kl: 13:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Som jeg tidligere har nevnt, har jeg som prinsipp å la alt julerelatert være fobehold desember (med unntak av julegaver), men jeg må innrømme at jeg skyvstartet med et par dager i år.

På torsdag var jeg hjemme hos mamma og Monika på Levanger for å holde pepperkakebake-tradisjonen ved like, og på fredag lekte jeg husmor og vasket og begynte med å julepynte leiligheten. Med arbeids- og treningshelg ble det nemlig ikke tid til det i helga, og det må vel være gyldig unnskyldning. Julebrusen har jeg uansett spart til desember!


Det er aldri så hyggelig i hjemmet som i juletida, synes jeg.. Julepynt, adventsstake, levende lys og spesielle julelukter.Jeg kan ikke love at jeg ikke kommer til å infisere bloggen med min jule-entusiasme resten av desember, men jeg lover at det kommer noe mer trenings- og kostholdsrelatert igjen om ikke lenge. Treninga går utrolig bra om dagen, og jeg føler jeg er tilbake i en god flyt igjen -bank i bordet.

Nå skal jeg snart drikke mitt første glass med Remas sukkerfrie julebrus for i år, og så står seinvakt på sykehjemmet for tur.
Ha en kjempeflott 1. søndag i advent!

Karianne

Skrevet: 01.12.2013  //  Kl.16:08
Koselig med forberedelser til jul og annet som hører med :) Er herlig med ulike lukter, ja: eks. forskjellige krydder, røkelse, appelsin med mer. Mamma har pynta noe i huset, men jeg har ikke gjort noe videre. Har gått over rommet - det er en begynnelse.
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits