• Skrevet: 02.12.2013  //  Kl: 07:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

God morgen!

Ny uke, nye muligheter -og forhåpentligvis bedre vær. Flere som har merket seg uværet de siste dagene? Vi bor i sokkelleilighet og er i grunn godt skjerma mot vær og vind, men da jeg ankom gymmen i går var det bekmørkt! Strømmen hadde visst gått i hele området pga an noen velta trær, som jeg forstod. Men jeg kan da trene i mørke og stillhet også jeg, det funka tydeligvis det også for det ble ei veldig god økt på bryst og armer!

Jeg har holdt på i litt over ei uke med PHAT nå, og til tross for at det er drøyt mange øvelser per økt, husker jeg godt hvorfor jeg alltid har likt dette programmet så godt. Det er ikke akkurat de tyngste vektene jeg kjører med om dagen, men jeg har iallefall drøyt med pump og får generelt god kontakt på hypertrofi-dagene.

Og ja, strømmen kom tilbake mot slutten av økta, så det jeg gikk an å ta et flexe-selfie i garderoben etterpå:

 
..det går i julegrøt i julepysjen med julemusikk og jule-te til mens jeg skriver her nå.Til tross for for trening og seinvakt (og fotballkamp for Lasse sin del) i går, rakk vi så vidt å tenne årets første adventslys og smake på Grans sukkerfrie julebrus. Den gikk det mye av i fjor!
Følg meg gjerne på instagram: @artisticfitness

 

Da skal jeg straks i gang med litt skolearbeid igjen. Det har blitt litt så som så med skolearbeid de siste dagene pga jule-distraksjoner (jaddajadda), jobb og trening, men jeg må forsøke å jobbe litt godt og jevnt nå frem mot jula -da blir det nok ikke mye skolelesing ser jeg for meg, hehe..

Er det flere som merker litt til julesteming eller, eller er det bare jeg som går litt bananas?
Ønsker alle uansett en flott uke!

Karianne

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.08:03
Spennende å trene i mørket, kan jeg tenke meg. Litt action i hverdagen, huh? Ser og leser at du har funnet julestemninga, Andrea. Hm... Det lar vente på seg her - som 'alltid'. De siste åra har jeg tenkt i disse baner; at jula ikke er så spesiell og magisk som den en gang var. Så klart er det koselig, men det er noe vrient å komme i rett stemning, synes jeg. Tror det kan komme av at vinteren minner meg på mørkere tider som jeg helst ikke vil oppleve igjen.

Iselin Renée

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.10:34
Så koselige bilder :)

Miichaelsen -Make your dreams come true

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.13:58
har veldig julestemning : D

er den brusen god altså? hørte at den ikke var det, så har ikke turt å smake enda :O

Lovelyliller.com

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.15:48
Har litt julestemning ja :D Kunne dog tenkt meg en pakkekalender XD Digger den sukkerfrie julebrusen!

Andrea

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.19:27
Iselin Renée: Takk, hyggelig at du synes det! :)

Andrea

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.19:28
Miichaelsen: Herlig :D

Brusen smaker i grunn litt som eventyrbrus, men du kjenner at den er sukkerfri, om du skjønner ;P Jeg synes den er god å kose seg med til hverdags nå som det er juletider, godt med noe annet enn pepsien ;)

Andrea

Skrevet: 02.12.2013  //  Kl.19:29
Lovelyliller.com: Hehe, ja pakkekalender hadde ikke vært helt galt ;D Julebrusen er konge!
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits