• Skrevet: 09.12.2013  //  Kl: 09:47  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

God morgen, og ikke minst ny uke!

Da er jeg plutselig hjemme alene -Lasse forsvant ut døra på fotballtur til Manchester før jeg stod opp i dag. Jeg skal være så klissete å si at jeg savner han allerede, haha.. MEN jeg har i grunn planer om å kose meg og utnytte tida også! Litt godt er det jo å få leiligheten for seg selv et par dager.I dag har jeg iallefall julehandel i Trondheims gater med lillesøster Monika på agendaen, og det blir stas! Ute er det minusgrader, så det er vel bare å pakke seg inn. Satser på at det finnes litt snø i sentrumen også, for det er så fint med julelysene i Desember. Det bringer meg til nok et pluss med å være hjemme alene, nemlig at jeg kan pakke meg inn og gå for skikkelig boyfriend-style uten fare for å få klage på låning av klær (mwuaha, rebell going wild..!).Ellers er vel i grunn dagene stortsett som før. Det går i trening, skolearbeid litt jobb på sykehjemmet, og rolig-tid hjemme. I går ble det 2.søndag i advent med hjemmelaga pizza og Hobbiten til "adventsstunda", hihi. Jau, litt nerdy er vi nok. Film nr. 2 er jo rett rundt hjørnet nå!

Velvel, da skal jeg bare "pakke" veska og se om jeg får lurt inn en liten time med skolearbeid før jeg hopper på bussen inn til byen.

Ha en flott mandag!

Julie Wilhelmine

Skrevet: 09.12.2013  //  Kl.10:37
Søta :D Dere får kose dere masse i dag, du og Monka! ^^

Andrea

Skrevet: 09.12.2013  //  Kl.11:08
Julie Wilhelmine: Hihi :D Jaa, det skal vi nok! ^.^

Karianne

Skrevet: 09.12.2013  //  Kl.16:31
Hvis jeg snakker for meg selv, så er det aldeles herlig å ha huset helt for seg selv. Det er SVÆRT sjeldent at det går seg til, da, så det er noe synd. Deler tross alt huset med tre mennesker og en hund. Hobbiten er flotte greier! Gleder meg til å se oppfølgeren på kino. Kos dere i Trondheim :)

Sol Runesdóttir

Skrevet: 09.12.2013  //  Kl.16:35
Søt du er! Kos dere på julehandel:)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits