• Skrevet: 11.12.2013  //  Kl: 16:57  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Da begynner det vel å bli på tide med et lite treningsrelatert innlegg her inne igjen da!

I går var det tung trening på overkropp, og i dag var det beina som stod for tur. Følger fortsatt PHAT-programmet, men har tilpassa det litt mtp øvelser. Det er rett og slett ikke alt vi har på gymmet, og enkelte øvelser vil jeg ha med av andre årsaker, som for eksempel den nye trap baren som kom for et par uker siden!

Til stor glede for både meg og Lasse stod trap baren der da vi kom på trening en dag. Lasse har slitt litt med lysken ei stund, og synes det er langt bedre å kjøre markløft i den enn andre baseøvelser som f.eks knebøy. Jeg for min del elsker den fordi den "tvinger" meg til å koble inn fremsiden av låret, og jeg har ikke mulighet til å havne frempå og belaste ryggen på samme måte som jeg ofte gjør i knebøy og vanlig mark. Man er rett og slett nødt til å holde ryggen veldig rett. 

Denne økta pleier iallefall å se omtrent slik ut:

  • Masse rulling og tøying samt oppvarmingssett. Det slår ikke feil -økta blir alltid bedre både mtp styrke og kontakt om jeg har varma opp skikkelig på forhånd! Det er verdt den ekstra tida det tar.
  • Trap bar 3x3-5
  • Smal beinpress (horisontal beinpress hvor man flytter seg selv og ikke plata man har beina på) 2x6-10
  • Utspark 2x6-10
  • Strakmark med manualer 3x5-8
  • Leg curl 2x6-10

  • Evt. legger og core. I dag kjørte jeg hengende beinhev, abwheel og litt tåhev.


Instagram: @artisticfitness


Utenom trening og en liten runde med støvsugeren har jeg ikke vært så fysisk aktiv i dag, men jeg kjenner jeg er sliten og nesten litt klar for senga alt! Haha.. Får vel koke litt kaffe. I kveld kommer nemlig Lasse hjem fra Manchester, og selv om han sikkert er sliten selv rekner jeg med han kommer til å være i fyr og flamme og ha litt å fortelle ettersom det ble seier for Manu i går. Fotballfrue 2 much?

Hva er din favorittøvelse for beina?
Velvel, god lillelørdag da folkens!

Tiffany & Daisy

Skrevet: 11.12.2013  //  Kl.17:19
Så flink du er! (:

Andrea

Skrevet: 11.12.2013  //  Kl.17:20
Tiffany & Daisy: Hehe, takk for det :)

Kristina sin vei - Fysisk og psykisk sunnhet

Skrevet: 11.12.2013  //  Kl.19:36
Spennende med trap bar, aldri prøvd de selv. :) Fine lår frøken :D

Andrea

Skrevet: 11.12.2013  //  Kl.20:04
Kristina sin vei: Åh, da må du prøve det om du får muligheten :) Genialt! Og tusen takk :D Moro at du har tatt opp blogginga igjen btw ;)

Silje Grytbakk

Skrevet: 11.12.2013  //  Kl.22:38
Jeg får noia igjen av å "sitte fast" . Som gammel styrkeløfter får jeg vel ikke lov til annet enn å være fan av baseøvelsene heller, hihi

Fin sveip på låra der btw!

Andrea

Skrevet: 12.12.2013  //  Kl.14:04
Silje Grytbakk: Haha, skjønner at du kanskje ikke liker å bli så "låst" om du er vant med å mestre baseøvelsene fra av øv ja :P Men dette må jo telles som en baseøvelse det også da, selv om den kanskje ikke er fullt så tradisjonell og utbredt som som vanlig mark og bøy ;)

Og mange takk! :D
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits