Jeg hadde jo tenkt å blogge litt underveis av ernæringsstudiet, så det begynner vel å bli på sin plass med en liten oppdatering igjen. Som jeg skrev tidligere er jeg ferdig med første modul, samt første eksamen, og det gikk iallefall veldig bra -B på første eksamen var jeg godt fornøyd med.

Det har med andre ord fungert godt for meg å studere over nett, men jeg tror nok det er mye takket være at det er et deltidsstudie. Hadde det vært fulltid tror jeg ikke jeg hadde funnet disiplinen til å jobbe nok på egenhånd. Jeg må vel også innrømme at jeg har latt meg distrahere litt ekstra nå i førjulstida, men jeg passer på å jobbe jevnt og få til litt lesing så og si hver dag uansett.

Også på denne modulen har jeg ordnet meg en liten oversikt over hva jeg skal gjennom og hva jeg skal kunne til neste eksamen som er i starten av februar, og jeg skal nok komme i mål denne gangen også! Til nå har jeg jobber meg gjennom 1. Grunnleggende cellebiologi, 2. Generell sykdomslære, 3. Vevslære, 4. Fordøyelsessystemets oppbygging og funksjon, 5. Fordøyelsessykdommer og 6. Energigivende næringsstoffer (her var det i grunn mye repetisjon fra del1). Jeg har tre emner igjen å jobbe meg gjennom, og deretter begynner jeg med repetisjon og pugging.Jeg skal innrømme at jeg ikke fulgte så godt med i naturfagtimene på ungdomskola, og til nå har jeg faktisk ikke hatt helt kontroll på fordøyelsessysytemet og hvor organene faktisk ligger, hehe.. Men det ser ut til å være på plass nå! +funksjon, oppgaver og vanlige sykdommer i de ulike organene.. Jeg beundrer medisin-studenter, for dette er nok bare en bitteliten brøkdel av hva de lærer.


Sånn ligger det altså an omtrent halvveis i denne modulen.
Om noen har spørsmål til studiet eller livet som nettstudent så svarer jeg gjerne!

Karianne

Skrevet: 08.01.2014  //  Kl.23:03
Fordeler og ulemper ved å studere på nett? På hvilken måte er livet som nettstudent annerledes enn å gå skole? Har du støtt på noen utfordringer?

Karianne

Skrevet: 09.01.2014  //  Kl.07:50
Hva menes med deltidsstudie? Hva innebærer det i praksis?

Andrea

Skrevet: 11.01.2014  //  Kl.18:48
Karianne: Tror jeg skal forsøke å skrive et eget innlegg om dette etterhvert :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits