• Skrevet: 16.12.2013  //  Kl: 12:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Titter bare innom en tur for å ønske alle en super uke! Bare dager igjen til det faktisk er jul nå, så det er vel siste uke med innstats før det blir ferie på de aller fleste antar jeg.

Selv har jeg hatt ei super helg med kino-date (Hobbiten♥), trening, og generell helgekos, og var i grunn klar for en ny uke. Kom meg opp av senga da vekkerklokka ringte 06.10 i morges, men rakk ikke mer enn å lage pannekakerøra og begynne med oppvasken før all strømmen forsvant -for andre gang på fem dager.. Hurra! Dermed fikk jeg forsøkt å både sminke meg og vaske kopper i lyset av stearinlys, og pannekakene ble utsatt og byttet ut med havregrynsrøre.


Instagram: @artisticfitness

Planen var å opp og jobbe med skolearbeid slik jeg pleier mandags morgen, så etter at jeg hadde ringt Lasse og furtet fra meg fikk jeg bunkra meg til på et pledd på gulvet med ekstra lys, en liten mag-lite og ei skolebok. Jeg fikk iallefall lest litt, men det ble en søvnig atmosfære!


Minna vel kanskje mer om en slags religiøst rituale?..

 

Uansett -strømmen kom heldigvis tilbake etter et par timer, og jeg fikk iallefall lest littegranne etter det. Pannekakene mine har jeg også omsider fått stekt og gomlet i meg, så da får vi se om jeg får gjort noe mer fornuftig før det blir jobb i kl.15.

Håper dere har hatt en litt lysere start på dagen (hah) enn meg!

jizo

Skrevet: 16.12.2013  //  Kl.12:20
Så fine koselige bilder :)

Silje Grytbakk

Skrevet: 16.12.2013  //  Kl.22:05
Hehe, du gjør iallefall det beste ut av det ;)

Andrea

Skrevet: 17.12.2013  //  Kl.07:58
jizo: Takk :)

Andrea

Skrevet: 17.12.2013  //  Kl.07:58
Silje Grytbakk: Hehe ja, noe må man jo ta seg til.. ;P

Karianne

Skrevet: 18.12.2013  //  Kl.21:11
Du måtte få med deg oppfølgeren, ja. Hva synes du om filmen? Levde den opp til forventningene dine? Har du noe å komme med i form av (konstruktiv) kritikk? Jeg har planer om å se den nå til helga, så det blir koselig. :)

Riktig fine bilder, Andrea. Det ene bildet får meg til å tenke på et religiøst rituale (kan se ut som om du leser i bibelen, vet du...) - samt kirka, så du traff med andre ord blink på første skudd. Ser atmosfærisk og koselig ut. Kan skjønne at søvnen melder seg når en opplever en såkalt "Mørkemandag".
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits