• Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 19:03  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 5

Hei, og god jul!

Da er det visst lille julaften allerede, og jeg sitter nå hjemme hos mamma i Levanger, og her skal jeg være til 1.juledag. Om jeg skal være helt ærlig så forsvant visst julestemninga mi litt med snøen da den smelta, men den er på vei tilbake i nå. I kveld har vi nemlig hatt den årlige julegrøten med mandel i! Monika stakk av med mandelen og gaven.

Men desember betyr ikke bare jul, for i går hadde jeg og Lasse offisiell ett-årsdag! Den ble selvfølgelig feiret. Lasse som hadde vært på jobb om natta stod ikke opp før kl.14, men da ble det en skikkelig julefrokost på oss, med tente adventslys og nystekte rundstykker. Jeg klarte faktisk å bake ordentlige rundstykker som ikke ble verken seige gummiklumper eller harde mursteinsblokker, slik glutenfritt ofte blir. De ble gode og saftige, om det er lov å si slikt selv, selv om de kanskje ble litt i flateste laget. Oppskrift kommer i mellomjula.

Dette året har iallefall fløyet av sted.. I 3,5 mnd befant jeg meg i USA, og deretter flyttet jeg inn hos Lasse i Malvik. Siden har dagene og ukene fløyet av sted med mye sofakos, trening og annet tull og fanteri. Jeg fikk printet ut så og si alle bildene fra det første året vårt sammen, og ga meg selv litt av en jobb med å sette sammen et album, hehe.. Men det er så mye koseligere å ha bildene i papirformat enn kun på PC-skjermen! Det ble iallefall en veldig fin dag. Resten av ettermiddagen gikk med til litt gavepakking og diverse, før vi avsluttet kvelden med Love actually og en bedre middag.Jeg har fortsatt en HAUG med bilder fra konkurransetida i fjor + oppholdet i Florida i vår, så jeg må vel til innkjøp av et par svære album til..


Velvel, da skal jeg logge ut for i kveld og kose meg resten av førjulskvelden før vi hopper til sengs. Gleder meg til julestrømpe, Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen i morgen! Selve julaften skal vi feire hos gammeltanta og gammelonkelen min, og jeg ser frem til å ha familien samla igjen.

GOD JUL ALLE SAMMEN!

Sol Runesdóttir

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.19:19
God juul :)

Karianne

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.19:34
Så moro med ettårsdag! Gratulerer til dere begge. Lenge leve kjærligheten ^^,

Har så og si ingen erfaring med glutenfri bakst, men det regner jeg med kommer seg ettersom tida går. Har et eksemplar "Glutenfri og sukkerfri veganmat," av Silje Sandøy, så det blir å prøve litt av hvert i tida fremover :) Må si jeg er nysgjerrig på flere av oppskriftene i boka. Eksempelvis: "Hirsefløyelsgrøt", "Chiapudding", "Kardemommeboller", "Vill burger"... Jepp, det er mye å velge i!

Artig at du lager et slikt minnealbum, om du vil - med litt av hvert i. Det ser bra ut. Nyt jula for alt den er verdt, sier nå jeg. :)

Silje Grytbakk

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.20:20
Kjennte julestemningen min forsvant litt også da man kom hjem til et så og si bart trøndelag...:/

Men med pyntet juletre, julemat, familie og pakker i morgen så blir det nok bra;)

Tipper julestemningen slår inn for fullt når hovmesteren kommer på tv'n straks og gløggen kommer i koppen ;)

Gratulerer så mye med ettårsdagen forresten!=) Og god jul!

Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening

Skrevet: 23.12.2013  //  Kl.21:01
Masse god jul til deg! Nyt dagane :)

RaversSpeech

Skrevet: 24.12.2013  //  Kl.09:18
Ha en flott jul videre :D
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits