• Skrevet: 27.12.2013  //  Kl: 11:48  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 2

Heihei, og fortsatt god jul!

De siste dagene har det gått i julekos og julemat og minimalt med aktivitet -akkurat slik det pleier å være rundt julaften. Jeg har overnattet hjemme hos mamma og Monika, men selve julaften feiret vi med pinnekjøtt hjemme hos gammeltanta og gammelonkelen min. Jeg har kost meg i massevis! Med tanke på mat, godteri og julebakstinntaket tror jeg vi kan konkludere med at det er godt det er jul bare én gang i året, haha. Men det er sånn det skal være! Vi er ikke så flinke til å ta bilder når alle er samlet dessverre, men noen bilder har det blitt allikevel.

Julemorgen med strømpepakker, Tre nøtter til Askepott og Reisen til julestjernen:Pyntet og klare for julekvelden:
Hei sveis

Årets juletre og pakkehaug hjemme hos gammeltanta og gammelonkelen:

Julefrokost 1.juledag:2.juledag var det middag hos svigers, samtidig som jeg klarte å bli syk -i år også. Det ble et lite døgn med feber på meg, og jeg må si at det er alt annet enn behagelig! Skulle egentlig vært på jobb i skrivende stund, men ettersom jeg jobber på sykehjem med eldre og syke mennesker er det i grunn like greit å holde seg unna når man er syk. Vil ikke smitte både beboere og personale. Satser på å være frisk og rask til jobb i morgen igjen.

Anyways, det har vært ei fin og koselig jul for min del, og det håper jeg dere også har hatt!

Karianne

Skrevet: 27.12.2013  //  Kl.18:21
Ser riktig koselig ut! :) Kledelig antrekk og så pen sveis. Stilig. Fikk du noe fint til jul? Hvilke gaver ble du ekstra glad for å motta?

Karianne

Skrevet: 27.12.2013  //  Kl.18:44
Jula har vært ok - verken dårlig eller fantastisk.

Her får du et referat fra min egen opplevelse av årets julaften: "Vegisterkakene var ok/til å leve med, men kunne gjerne vært mer krydret og rikere på smak. Noe var i alle fall bra ved dem; de var sprø. Tilbehøret var ikke det store å skryte av; gulrøtter, poteter og en vemmelig brokkolisaus. Når sant skal sies, så fulgte jeg ikke VeganMisjonens oppskrift til punkt og prikke. Jeg hadde oppi for mye sitronsaft - i tillegg til noe eddik, så den ble for sur for min del. Endte med at den gikk i søpla, ja... Måltidet var tørt og alt annet enn appetittvekkende. Jeg hadde mistanke om at jeg kom til å ødelegge det hele. Så ja, jeg mislyktes - BIG TIME.

Heldigvis (!) var ikke alt av innsats bortkasta, for ananaskaka var frisk, saftig og søt. Den var nydelig og ikke minst vellykka. Er fornøyd med den, altså. Alle her hjemme skrøt av meg og sa at de syntes mye om kaka Konklusjon: Selve middagen var lite god og mangla punch og mer til. Over til det beste; Ananaskaka redda kvelden min! :D Trøster meg sånn smått med at jeg vet hva som gikk galt, og at jeg dermed mest sannsynlig ikke kommer til å gå på en lignende smell i framtiden. Vet med meg selv at det er mer enn nok tid til å gjøre forbedringer og se til at en lykkes på kjøkkenet ved en senere anledning. Det kommer alltids flere sjanser og forhåpentligvis så blir det en knall julemiddag til neste år.

Ellers fikk jeg flere fine og nyttige gaver fra familie og andre, men det beste var likevel gleden ved å gi :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits