• Skrevet: 30.12.2013  //  Kl: 19:56  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

God kveld!

Bare innom for å klage litt. Neida. Men den feberen satt i lengre enn jeg hadde tenkt! Jeg ble nødt til å ta meg fri to dager fra jobb, og det synes jeg er så surt og kjedelig at nei.. Kom meg omsider i løpet av lørdagen, så i går og i dag har jeg iallefall vært på jobb igjen. Jeg kom meg til og med på trening igjen i dag! Men nok om det.

I går fikk vi besøk her i leiligheten! Det skjer ikke så altfor ofte, men veldig hyggelig var det. Mamma og Monika kom kjørende en tur, så vi spiste både middag og koste oss med litt til kaffen (vi fikk oss nemlig kaffetrakter til jul som måtte testes ut med selskap tilstede! Mamma hadde til og med med en kaffekanne som forsinka innflyttingsgave, hihi!).


Mine egne bilder ble stortsett bare blurry, så jeg stjal et par fra mamsen.
Jeg gjorde et forsøk på å være god vert med hjemmelagde cookies. De ble gode på smak, men altfor myke. Burde sikkert fått litt lengre steketid.

 

Da er det bare én dag igjen av dette året da, og så er det bare å ta fatt på neste! Om å gjøre å få fyllt 2014 med så mye givende og moro som mulig, ey? Jeg kjenner jeg begynner å bli litt klar til å lege julefeiringa (og da kanskje spesielt det daglige sukkerinntaket) på hylla for et år igjen, og komme litt tilbake til vanlige rutiner på den fronten.

Jeg har  vel i grunn ingen konkrete nyttårsforsetter, men jeg har et mål om å bli flinkere til å gjøre ting, og slutte med å utsette. Jeg er ram på nettopp det, og det liker jeg ikke. I tillegg har jeg noen mål for året, bl.a å kjøre opp, finne meg jobb som er litt mer retta mot det jeg faktisk har tenkt å jobbe med, og selvfølgelig bestå resten av ernæringsstudiet (og en ny liten tattoo?).

Har du noen mål for 2014?

Sol Runesdóttir

Skrevet: 30.12.2013  //  Kl.20:03
Søt du er :-) Blir moro å følge med neste år også!

Lovelyliller.com

Skrevet: 30.12.2013  //  Kl.20:19
har ingen mål nei. Er ikke av nyttårsforsett typen ^^ cookiene så gode ut da, selv om de var litt lite stekt. Hehe. Godt nytt år!

Karianne

Skrevet: 31.12.2013  //  Kl.02:43
Det høres veldig bra ut! Fine mål, Andrea. Hm... Jeg må si meg enig med deg, jeg: å gjøre istedenfor å utsette. Er også (for) god på det, ser du. Et mål er å skaffe meg jobb, da jeg ikke har lykkes til nå. I tillegg til å begrense sukkerinntaket (heller gå over til sukrin og slikt?), øke den daglige aktiviteten, eksperimentere mer på kjøkkenet og bli noe mer sosial. Tror at det vil gjøre meg godt.

Helga Hel

Skrevet: 01.01.2014  //  Kl.08:44
God Nyttår!

Andrea

Skrevet: 05.01.2014  //  Kl.16:10
Helga Hel: Takk, i lige måde!
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits