Lyst p noe digg til helga?

Glutenfri pizza blir ofte enten bare en klissete deig eller uspiselig gummi, men n er det heldigvis kommet bde gode glutenfrie produkter i butikkhyllene og flere brukbare oppskrifter oppdrive. Denne oppskriften ble iallefall en storfavoritt her i huset allerede etter frste forsk, og jeg har ikke telling p hvor mange lrdager denne har sttt p menyen det siste ret. Den smaker som en hvilken som helst vanlig god hjemmelaga pizza. Oppskrifta fikk vi av Lasses sjef p Lillesand, og jeg tar meg den frihet dele den her p bloggen.




Til bunnen trenger du:

  • En pakke Semper fin mix
  • En halv pakke trrgjr
  • 2 ts sukker (for hevingens del)
  • 1 stor ts fiberhusk
  • 3 ss olje (jeg bruker raps)
  • 3,5 dl lunkent vann

Bland nesten hele posen med Semper-mix og resten av det trre i en bolle, og tilsett deretter olje og vann. Rr alt godt sammen, deigen skal vre ganske klissete. La den heve p et lunt sted i 30 minutter, og klapp den ut p et smurt stekebrett (jeg bruker olje p spray-boks for f fettet jevnt over plata). Bruk av det som er igjen av Semper-mixen nr du klapper ut deigen for unng at den fester seg p hendene. La den deretter etterheve mens du steiker kjtt og/eller annen topping.



Topp pizzaen med det du nsker, og steik p 225 grader i 15-20 minutter. Toppingen hos oss bestr stortsett av Peppes pizzasaus, revet mozarella, og masse kjtt -som regel karbonadedeig, bacon og pepperoni. "Gainerpizza!"

Enjoy!

Lovelyliller.com

Skrevet: 16.01.2014  //  Kl.15:51
Nam nam .:)




Andrea Halsan



21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver ogs om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn









Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser



Copyright

hits