• Skrevet: 09.04.2014  //  Kl: 20:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

-Spennende, billig og miljøvennlig.

Jeg har alltid vært glad i bruktbutikker o.l -det er kjempebillig, man finner utrolig mye rart, og kanskje finner man litt unike saker og skatter man ikke ville funnet i kommersielle butikker. I tillegg synes jeg det er viktig med gjenbruk, og synes det er flott at folk leverer til gjenbruk istedet for å kaste, og ikke minst at det finnes aktører som gjør det mulig med videresalg.

Sist helg var det altså vært loppemarked her i Malvik i regi av Midtsand Vel, og aller helst skulle jeg selvfølgelig skrevet og publisert et innlegg om det på forhånd, men det får vi altså ta neste år. Jeg ble iallefall veldig overaska over hvor stort det var, og hvor mye som hadde blitt samlet inn! Alt fra A til Å, mye nytt, mye gammelt. Mye fint, mye rart. Akkurat sånn slike loppemarkeder bør være. Mine svigerforeldre var med på å arrangere, så jeg var med på å hjelpe til litt og fikk dermed lov til å plukke med meg noe allerede på fredag før de åpnet. Jeg synes det er så moro å gå og titte og lete!

Her er bilder av det som ble med oss hjem i løpet av helga:

Krukker til kjøkkenoppbevaring || Vase, serviettholder og dessertfat || kaffeservice || flaskebeholder og lysestaker || DVD, CD og en stabel med bøker.


Det ble et par turer innover på søndag sammen med Lasse også -først for å titte og handle litt mer, og deretter for å hjelpe til med å rydde litt etter stengetid. Veldig moro å se hvor mange som er med og hjelper til, og ikke minst hvor mange som var innom i løpet av helga. Parkeringsplassen var iallefall full på søndag!

Hva synes du om bruktbutikker og loppemarked?

Ane Estil

Skrevet: 09.04.2014  //  Kl.20:17
Har aldri vært på loppemarked før, men det er noe sånt der jeg bor snart.

Ha en fin dag videre :)

Andrea

Skrevet: 09.04.2014  //  Kl.20:23
Ane Estil: Da bør du få det med deg! Ikke alle loppemarkeder jeg har vært på har vært like store og spennende, men når det er mye forskjellig å se på er det iallefall veldig moro synes jeg :)

Ha en fin dag videre du også :)

Ane Estil

Skrevet: 09.04.2014  //  Kl.20:30
Kom på at jeg var på en redesignbutikk i Steinkjer forrige uke. Tror det er noe lignende som brukbutikk også var vi på lille loppa i Steinkjer og.

Det var kjempefint det du hadde kjøpt :)

Sol Runesdóttir

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.02:02
Åh, så utrolig mye fint ^^ Elsket serviettholderen

Andrea

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.08:12
Sol Runesdóttir: Hihi, var ganske fornøyd med deg jeg fikk med hjem selv ^^,

Greta

Skrevet: 10.04.2014  //  Kl.17:45
Kan absolutt finne mye spennende på loppemarked. Fint at ting ikke blir kastet når de ikke er ødelagte :)

Andrea

Skrevet: 11.04.2014  //  Kl.16:33
Greta: Helt enig! :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits