• Skrevet: 15.10.2014  //  Kl: 09:05  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 1

God morgen!

Jeg var oppe i nogen lunde rett tid i morges også, og har kost meg med frokosten og lest litt på artikler fra Personal Trainer Development Center. Man er aldri ferdig utlært, og jeg elsker å sitte å lese meg opp utover det jeg lærte under utdanninga. For å bli bedre må man hele tiden strekke seg etter å utvikle seg, og det er ikke noe jeg heller vil enn å bli en best mulig trener for kundene mine.
I ettermiddag kjører jeg en ny runde med gruppetimen CARE X-FIT på CARE treningssenter igjen. Hiv deg gjerne med med! Vi kjører i gang kl.17.30 som vanlig.


Jeg bladde gjennom noen gamle bilder fra PT-studiet og kom over et par videoer fra en av de praktiske øktene på NPTI. Dette er et eksempel på en av mange spennende og funksjonelle øvelser jeg benytter meg av på timen. Vanskelighetsgrad tilpasses selvfølgelig hver enkelt, så selv om denne timen skal være litt tøff og utfordrende tilpasses den slik at alle i utgangspunktet kan være med.

 


Ellers så kan jeg til slutt meddele at jeg har debutert som skribent på Fitnessbloggen.no. Gårsdagens blogginnlegg er nå publisert som en artikkel der. Fikk du ikke med deg innlegget om upper- and lower crossed syndrome (dårlig kroppsholdning) i går, kan du nå se det på Fitnessbloggen HER.


Ha en fin onsdag!

OSLOFRU

Skrevet: 15.10.2014  //  Kl.10:03
Härligt! :D
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits