• Skrevet: 20.10.2014  //  Kl: 08:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God morgen!

helga har rett og slett forsvunnet i flytting, flytting og mer flytting, og jeg har knapt vært på nett de siste dagene. Nå har vi fått med oss alt vi eier og har innover til Levanger, og for øyeblikket bor vi i et eneste stort kaos av esker og poser. Men det begynner iallefall å se litt mer ut som "hjemme" her i stua nå, så det blir nok godt når alt er på plass.Mandag er hviledag for meg, men jeg tenkte jeg skulle dele gårsdagens bonus-økt med dere! Det ble nemlig ei knallbra treningsøkt, til tross for at jeg fikk meg en stor og fin blåflekk på leggen og ei kjempelekkert klem-merke på låret.. Og slo hodet i ei stang da jeg skulle rydde opp etter meg. Men pytt.

  • 10 min oppvarming på tredemølle med rask gange og lett jogging + litt forsiktig tøying

  • Spensthopp 3 / 3 / 2

Supersett:

  • Clean and jerk 3x5
  • Gående utfall med vektsekk på skuldrene 3x20-24 skritt

Supersett:

  • Militærpress 3x10-15
  • Facepulls i slynge 3x12

  • Abwheel 3x10-12

 

 Monika var med og filmet et sett med clean and jerk for meg:


Teknikken ser fin fin ut, men jeg kan med fordel bli flinkere til å sette stanga finere fra meg. Ser jeg slipper den ganske fort ned uten å helt fullføre løftet. Kan også bli mer eksplosiv, særlig på de siste repetisjonene hvor jeg begynner å bli sliten.

Hvis du er usikker på hvordan teknikken din er på enkelte øvelser som krever mye teknikktrening og du ikke har noen til å se på deg og gi feedback, kan det være lurt å sette et kamera på en benk ved siden av eller få noen andre som trener på senteret til å filme deg under et sett. Da kan du selv se og vurdere (såfremt du vet hva du skal se etter selvfølgelig).

Nå skal jeg snart i gang med rydde- og sorteringsprosjekt her. Ha en fin mandag folkens!

Lovelylillers sunne oppskrifter

Skrevet: 20.10.2014  //  Kl.14:42
Artig med video. Det der så ut som en squat clean and jerk, så prøv å ikke sett deg så langt ned. :)

Andrea

Skrevet: 21.10.2014  //  Kl.08:42
Lovelylillers sunne oppskrifte: Ja, jeg går såpass langt ned med vilje for å involvere fremsiden av lårene i større grad :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits