• Skrevet: 28.10.2014  //  Kl: 10:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

I dag har jeg fri, både fra jobb og trening. Vi skal innover til Malvik og vaske ferdig leiligheten, så nå er vi så og si helt utflytta derfra. Leiligheten her i Levanger begynner på den andre siden omsider å ligne på et hjem. Litt på kanten til overmøblert, men vi har iallefall fått plass til det meste vi vil ha her, og det begynner i grunn å bli ganske koselig. vi får se om det kanskje dukker opp noen bilder når ting har falt enda litt mer på plass.

Jeg kom meg opp kl.08 i morges og gjorde klar frokostrøra. I dag bytta jeg ut den vante havregrøten til fordel for pannekaker og eplejuice, og jeg skal si det metter!  De blir ikke helt som mammas hvetepannekaker med flesk og blåbær, men de er knallgode hverdagspannekaker som gjerne spises med den beste samvittghet hver dag. Se gjerne oppskrift for havrepannekaker HER.

Ettersom vi har holdt på med flytting, vasking og diverse den siste uka har treningsdagene gått litt i spinn, og gårsdagen ble fjerde treningsdag på rad. Jeg pleier som regel ikke å trene mer enn to dager etter hverandre før jeg har hviledag, så jeg kjenner det er helt greit med treningsfri i dag. Ikke for det, jeg har utelukkende hatt gode treningsøkter! På søndag trente jeg blant annet clean and jerk igjen, og jobbet meg litt etter litt oppover på vektene. Fantastisk morsom øvelse!

Se gjerne hele treningsprogrammet mitt her.

 

Har du en fast frokostfavoritt?

Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits