• Skrevet: 05.11.2014  //  Kl: 16:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Allerede godt i gang med November og det ser ut til å kunne bli en givende måned, til tross for denne bitende kulda som dukka opp over natta. Jeg startet den med å feire ei venninnes bursdag på lørdag, sove lenge,-  chille og trene med kjæresten-dag på søndag, og fra mandag av har jeg jobbet. Jeg har som tidligere nevnt vikariat på 100% i resepsjonen på CARE i tillegg til PT-jobb, så nå føles hverdagen litt mer rutinert ut. Tilbake til planlegging og matpakkelaging!

Fikk sneket inn ei treningsøkt sammen med Lasse før jobb i går, og trente tung styrke på baseløft. Øker litt for hver gang på markløft og frontbøy nå, så det går rette veien.

 

Nå har jeg kommet meg hjemom og fått spist litt, og skal snart nedover igjen og kjøre gruppetimen CARE X-FIT kl.17.30. Etterpå står det litt kvalitetstid med lillesøss på planen!

 

kjopbillig

Skrevet: 05.11.2014  //  Kl.16:54
Så flink du er!

Selger noen ting på bloggen om du er interessert i å ta en titt innom :)

Andrea

Skrevet: 08.11.2014  //  Kl.12:14
kjopbillig: Tusent takk, skal ta en titt :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits