• Skrevet: 06.11.2014  //  Kl: 20:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Nydusja og mett med rumpa godt planta i sofaen -utrolig godt etter en dag med jobb og beintrening. Lure meg hadde satt vekkerklokka ekstra tidlig i dag for å ha god tid til å kose meg med frokosten før jeg syklet til jobb, men den planen feila i det alarmen gikk. Jeg skrudde av alarmen og sovna igjen, og våkna 35 min senere og gikk fra hvilepuls til makspuls på ganske kort tid. Ikke helt den rolige morgenen jeg hadde planlagt, men jeg kom iallefall i tide på jobb!

Etter en fin dag på jobb ble det som sagt trening på meg. Jeg følger fortsatt treningsprogrammet mitt 3+1, men har justert litt på dag 2 og 3 for å ikke stagnere. Det er uke 10 på programmet, og det er viktig å variere litt på øvelsesutvalg, sett og/eller repetisjoner for at kroppen ikke skal bli for vant. Dag 1 (baseløft-dagen) går som før, og dag 4 er fortsatt gjøre-hva-jeg-vil-økt.


Jeg skal love det svei noe hinsides etter droppsettene på leg extension, så det ble iallefall ei økt med ordentlig pump. Ei stund siden jeg har kjørt såpass til høy-rep.


Jeg har økt energiinntaket litt den siste tida, og avslutter treningsøktene med både riskaker, rosiner og proteinshake. Det nytter ikke å trene hardt om ikke kroppen får byggeklosser til restitusjon.


Nå skal jeg bare ta det helt piano resten av kvelden før jeg har planer om å finne senga tidlig. Gjør et nytt forsøk på en rolig morgen med god tid igjen i morgentidlig, før det blir ukas siste arbeidsdag på CARE med både resepsjon, PT og treningsveiledning.

 

Hva er din absolutte favorittøvelse for underkroppen?

Lovelylillers sunne oppskrifter

Skrevet: 06.11.2014  //  Kl.22:07
Jeg har alltid likt leg extentions ^^

Andrea

Skrevet: 08.11.2014  //  Kl.12:14
Lovelylillers sunne oppskrifte: Hehe, den svir godt ja ;)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits