• Skrevet: 18.11.2014  //  Kl: 12:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Da begynner det vel nesten å bli på tide med en liten oppdatering her inne igjen også. Dagene de ruller og går som vanlig, og jeg er fortsatt i 100% vikariat i resepsjonen på CARE og skal nedover dit og jobbe ettermiddag i dag.  I helga har vi kost oss med lunsj-date på Jordbærpikene, pizza- og filmkveld som normalt, og på søndag hadde vi litt familie over på besøk i den vesle leiligheten vår på litt forsinket farsdagsfeiring. Farmor hadde til og med med en potteplante til oss. Utrolig hvor mye en enkel plante kan gjøre med stua.Treninga går som normalt den også. Jeg er ordentlig motivert på trening igjen om dagen, og det er utrolig godt. I dag blir det riktignok ei delaod-økt med litt lette vekter -litt fordi det begynner å bli på tide, og litt fordi jeg nesten følte meg litt uggen i morges. Det kan faktisk lønne seg ta ei økt eller to med litt mindre belastning en gang i blant. På søndag var vi uansett å trente en del spenst, både høydehopp, stille lengde, hopp på ett bein og PT-tau. Og i den anledning fortsetter jeg med skrytevideoene av kjæresten som er fryktelig eksplosiv -bare se hvor høy den stabelen begynner å bli:


Proffotografen selv som filmer.. ;)

Nå skal jeg gomle i med pannekakene mine, få på meg treningstøyet og rusle nedover og få gjort unna den deload-økta før jobb.

Ha ei fortsatt fin uke alle sammen!

Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits