God onsdag!

Lillelørdag er det vel den kalles, og det passer i grunn fint for meg som har hjemmedag i dag. Ikke galt å sove til kl.09 midt i uka. Denne og neste uke er vikariatet mitt i resepsjonen på CARE redusert til to dager i uka (+et par halvdager i helga). Jeg har til gjengjeld hatt et par kostholdsplaner å henge fingrene i, og det er alt annet enn galt med litt hjemmekontor av og til!


Den nye planten har til og med slått ut i full blomst.I dag har jeg også treningsfri, men skal istedet i vei og pushe andre på gruppetimen CARE X-FIT igjen i ettermiddag kl.17.30. Jeg husker jeg var rå-nervøs da jeg skulle ha den aller første gruppetimen tidlig i sommer, men det tok ikke lange tida før jeg innså hvor moro det faktisk er -og det har bare blitt morsommere og morsommere å ha instruktørrollen for hver time jeg har hatt. Hiv deg gjerne med på timen i ettermiddag hvis du vil svette og ta i litt! Jeg lover en masse spennende øvelser.


Foto: Monika R. Halsan

 

Og med det ønsker jeg dere ei fortsatt fin uke!
(og nå er det neimen ikke lenge til julepynten skal frem og julebaksten skal i gang heller. Kjenner det begynner å krible litt etter julestemning!)

Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits