• Skrevet: 28.01.2015  //  Kl: 11:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Skulle vel nesten tro jeg har gått i dvale, men det har jeg da altså ikke -bare på sosiale medier. Det er faktisk hele 2 mnd siden forrige post her inne, men jeg skal se om jeg får pustet litt liv i bloggen igjen i tiden fremover med litt inspirasjon til både trening, kosthold og hverdagen ellers.Ikke mye er forandret siden sist, bortsett fra at jeg har fått meg ny jobb!  Jeg har jeg vært så heldig å få meg en deltidsstilling på Life Helsekost i tillegg til jobben på treningssenter. Det har vært, og er fortsatt, veldig mange produkter å sette seg inn i, men med en grunnleggende bakgrunn innen kostholds- og ernæringslære går det stortsett veldig fint. Det er iallefall en veldig trivelig butikk hvor jeg tror jeg kommer til å trives godt fremover!

 
Og med det lover jeg at det ikke blir like lenge til neste innlegg, og forhåpentligvis litt mer informative innlegg i tiden fremover. Håper forøvrig at dere som faktisk fortsatt titter innom har hatt et knall år så langt, og ønsker dere et fortsatt supert 2015!

Thea Aas Brandlistuen

Skrevet: 28.01.2015  //  Kl.11:56
Gratulerer med ny jobb :P

Andrea

Skrevet: 01.02.2015  //  Kl.11:30
Thea Aas Brandlistuen: Tusen takk for det! :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits