Som vanlig måtte det litt viljestyrke til for å komme seg opp av sofaen igjen etter middag i kveld, men jeg har iallefall fått støvsugd og rydda i leiligheten. Jeg får nok ingen medalje for årets husmoremne akkurat, men det er herlig når man først har fått shinet litt! Resten av kvelden har jeg tilbragt i sofaen med litt New Girl på TV-skjermen.  Jeg tenkte egentlig bare å dele fredagsmiddagen med dere før jeg finner senga -ikke noe hokus pokus, men noe kjapt, sunt og enkelt slik jeg liker det.

Kjapp og enkel fredagsmiddag: Biffstrimler, stekt potet og wok-grønnsaker.Begynn med å varme opp steikepanna mens du deler opp potet i passe store biter. Steik kjøttet først slik at det kan hvile mens du steiker potet og grønnsaker. Hellstrøm hadde nok ikke akkurat blitt imponert om han fikk høre hvordan jeg tilbereder poteten min, men det funker fjell! 4 min i microen i en matboks som tåler varme, og deretter over i steikepanna med litt olje, salt, pepper og gjerne oregano/provence-krydder. Dette går kjempekjapt og stekt potet er noe av det beste jeg får til middag. Fres til slutt grønnsaksblandinga og tilsett gjerne litt sweet chili saus til -det skal ikke store mengdene til for å piffe opp smaken litt.


God helg!

the future life

Skrevet: 06.02.2015  //  Kl.22:45
ha en god helg :)

Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing :)

Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

Andrea

Skrevet: 06.02.2015  //  Kl.22:49
the future life: Takk, i lige måde :)

Egeo

Skrevet: 07.02.2015  //  Kl.02:55
Å det var lurt å ha de i microen! Da går det jo mye fortere!

Andrea

Skrevet: 07.02.2015  //  Kl.09:01
Egeo: Ja, da går det veldig kjapt faktisk, og du slipper å passe på at det ikke koker over ;) Kanskje ikke helt etter boka, men det funker.

Iselin Renée

Skrevet: 07.02.2015  //  Kl.11:33
Det så godt ut :)
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits