Da går mandagen mot slutten, og jeg sitter planta i sofaen og har akkurat slukt ei stor skål med havregrøt.

Det ble en rolig start på uka med bare 4 timers arbeid på ettermiddagen, så morgentimene benyttet jeg til å gå en tur til Økomat og handle inn litt spreke farger til uka. Økomat er en lokal butikk som selger økologiske produkter, og i tillegg har abbonementsordning på frukt, grønt og andre produkter. Ta gjerne en titt på hjemmesiden deres.

Tirsdag og onsdag blir lange dager med jobb på både Life og Care begge dagene, så for å slippe å leve på proteinpulver og melkeprodukter ble det litt matpakkelaging her på formiddagen.


Laks, avocado og grønnsaker til lunsj, sei, couscous og grønnsaker til middag. I tillegg har jeg alltid frukt, nøtteblanding/rosiner og evt en shake eller skyr tilgjengelig.I dag var det faktisk sol å se -første gang jeg blir blenda av sola i 2015. Fin dag å ut og gå på, selv om det enkelte dager hadde gjort seg med førerkort. Etter å ha gått til Økomat, gått til Care, gått til Life og deretter hjem igjen har jeg fått totalt nesten 2 timers kardio i løpet av dagen, men ingenting som er så galt at det ikke er godt for noe? Jeg skal nok bli sprek utover våren!

Da skal jeg oppe til sengs og ladebatteriene til morgendagen.

Hvordan har deres mandag vært?

Egeo

Skrevet: 01.03.2015  //  Kl.22:06
Å for et nydelig bilde
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits