Kl.05.00 torsdag morgen var jeg oppe for å reise med CARE til Trenmessen 15. Der var det duket for foredrag, round table og paneldebatt om treningsbransjen, PT og ikke minst om mindset og egen tankegang de neste to dagene. Det har vært mange dyktige og motiverende foredragsholdere, og jeg tror vi alle har tatt med oss mye inspirasjon hjem for å gjøre treningssenteret til et enda bedre sted både for medlemmer og ansatte.


Foto: Boje Hoseth


"Hvordan du starter dagen, former dagen" -Sigurd Granmark

Lørdagsmorgenen har jeg nå brukt til å lese over notater, og oppsummere og reflektere over det jeg sitter igjen med etter disse dagene. Det inkluderer hva jeg vil jobbe med som person (det var et par meget dyktige motvasjonscoacher som tente en liten gnist), og hva jeg har lyst til å ta med meg tilbake på jobb som personlig trener og ellers i livet.


Proteinkaffe, litt god gammel Judas Priest og notatboka er iallefall ingen dårlig start på dagen!


Jeg har satt meg noen nye, hårete mål, lagt litt planer og er klar for å strekke meg etter dem. Man må utnytte inspirasjonen og smi mens jernet er varmt.

 

"Hvor god er du når ingen ser deg?" -Sigurd Granmark

Monika

Skrevet: 22.03.2015  //  Kl.08:20
Så braaa det ble en velykket tur med masse motivasjon! :D

Andrea

Skrevet: 22.03.2015  //  Kl.11:29
Monika: Ja, det ble en veldig vellykka tur! :D
Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits