• Skrevet: 20.04.2015  //  Kl: 11:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

I år som i fjor har det vært loppemarked i Malvik arrangert av Midtsand Vel, så i helga tok jeg med meg mamma og hennes kavaler innover.  

Siden jeg var liten har jeg vært glad i bruktbutikker o.l -det er kjempebillig, man finner utrolig mye rart, og kanskje finner man litt unike saker og skatter man ikke ville funnet i kommersielle butikker. I tillegg synes jeg det er viktig med gjenbruk, og synes det er flott at folk leverer til gjenbruk istedet for å kaste, og ikke minst at det finnes aktører som gjør det mulig med videresalg -at det er brukt behøver på ingen måte å bety at det er slitt og ubrukelig! Nettopp dette loppemarkedet er dessuten kjempestort og forseggjort. Loppene fyller et helt samfunnshus, og er sortert på ulike bord og steder så det er lett å finne frem.

På tur innover våknet vi kjapt i bilen da disse tre plutselig krysset veien fremfor oss:Jeg har aldri sett så masse folk på loppemarked før, til å begynne med var det nesten håpløst å bevege seg! Det ble noen runder med titting og handling + en pause med kake og kaffe fra kiosken.

Her er bilder fra mesteparten av årets funn:For ca. 150,- fikk jeg en duk, to løpere, ei lampe, ei ramme, et fat, 5 skåler, i tillegg til at jeg fant kaffeservicet vi kjøpte på fjor-årets loppemarked. Den gang fikk vi bare fire av hver, men nå har vi 12!

Se bilder fra fjor-årets funn her

Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits