• Skrevet: 07.07.2015  //  Kl: 09:35  //  Kategori: Hjem og interiør  //  Kommentarer: 0

Jeg har lenge tenkt på å skrive litt her inne igjen nå, og her er jeg da altså. Det har skjedd litt siden sist, og den største begivenheten er at samboeren og jeg har siden sist har kjøpt oss leilighet. Det er drøye to uker siden vi tok over og flyttet inn, og vi har nå blitt stjørdalinger. Leiligheten er i akkurat passe størrelse til oss, og vi hadde vel nesten bestemt oss for at vi ville ha den allerede før vi kom på visning. Med en stor terasse og et hyggelig nabolag ligger det til rette for noen herlige sommerkvelder fremover.


På kjøpsdagen måtte det selvfølgelig skåles med litt ekstra i glasset!

 Vi holder fortsatt på å bo oss inn, og det er enda en hel del som mangler. Dette var førstegangskjøp for begge to, så vi har fortsatt masse spennende møbelhandel og småprosjekter foran oss. Jeg kjenner iallefall veldig på at interiør-interessen har våknet sterkt til live nå som vi har fått vårt eget, og det ikke bare er et midlertidig bo-sted. Den kreative siden av meg holder på å vise seg igjen!


Overtagelse :D

Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits