• Skrevet: 20.08.2014  //  Kl: 21:37  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Nok en fin arbeidsdag over, og jeg har kommet meg hjem og roet ned for resten av kvelden. I dag hadde jeg første time kl.08.30 og var ikke på vei hjemover før klokka var nærmere 18, så det ble en lang, men veldig fin dag. Dessuten logga jeg på til en hyggelig overaskelse på facebook nå i kveld! Godeste Sol hadde gjort ferdig nytt bloggdesign til meg, og hadde i tillegg skrevet en veldig fin blogganbefaling på sin egen blogg. Følger du ikke bloggen hennes fra før av så bør du begynne nå! Du finner den her.
Nå skal jeg gjøre meg klar for senga så earlybird er uthvilt og klar for en ny dag i morgen tidlig! Da venter formiddagsvakt i resepsjonen etterfulgt av veiledningstime på CARE. Da gjenstår det bare å si tusen takk for flott design til Sol, og ønske dere alle ei god natt!

Hva synes du om det nye designet?

  • Skrevet: 09.02.2013  //  Kl: 21:15  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 5

Nå har jeg hatt det samme designet siden jeg opprettet denne bloggen, og jeg begynte å føle at det var på tide med noe nytt. Min kjære lillesøster Monika som har litt mer peiling på alt som har med PC, photoshop og HTML-koding å gjøre har derfor vært så snill og hjulpet meg med å fornye bloggens utseende littegranne. Godt med noe nytt!

Gammelt VS nytt:

 What'cha thinking?`Jeg er iallefall veldig fornøyd igjen for en stund! Tusen takk Mons

Nå skal vi spise mer bolle. Med nugatti. God lørdag!

  • Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 15:02  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2


Jeg er ei trønderjente fra den trivelige småbyen Levanger i midt-Norge som har funnet veien hjem igjen etter 1,5 år som borteboer. Som 17-åring oppdaget jeg gleden i styrketrening og utviklet en voksende kjærligheten for vektene, og høsten 2012 debuterte jeg i bodyfitness. Jeg stilte i debutantklassen i Norway Open og gikk derfra med 5.plass og mange erfaringer rikere.Våren 2013 reiste jeg til Orlando, Florida, hvor jeg tok min PT-utdanning gjennom det norske studiet Active Education i samarbeid med den amerikanske skolen National Personal Training Institute. Jeg lærte utrolig mye på kort tid, og kunne ikke vært mer fornøyd med oppholdet og studiet.Da jeg kom tilbake til Norge etter oppholdet i USA flyttet jeg inn hos kjæresten i Malvik, og skoleåret 2013-14 var jeg ernæringsstudent over nett. Våren 2014 startet jeg opp i det små som personlig trener i hjembyen Levanger, og høsten 2014 trappet jeg opp som PT og kostholdsveileder hos CARE treningssenter.
Som personlig trener kan jeg hjelpe deg med å planlegge treningen tilpasset deg og dine mål og behov, og selvfølgelig med å gjennomføre slik at du er sikker på å få fullt utbytte av det arbeidet du legger ned i treningen. Du får en trygg, morsom og utfordrende treningsopplevelse, enten du er nybegynner eller erfaren på treningssenteret.

  • Skrevet: 10.11.2011  //  Kl: 09:25  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 0

Ønsker du informasjon om personlig trening og/eller kostholdsveiledning eller du lurer på noe annet, så kan jeg kontaktes via mail på pt@care-trening.no


Vil du bestille time kan du ta kontakt i resepsjonen på CARE eller direkte med meg på mail eller på min facebookside.

CARE treningssenter ligger i Halsanveien i Levanger, og har et bredt og godt tilbud for sine medlemmer til en veldig konkurransedyktig pris. Besøk gjerne hjemmesiden eller facebooksiden for mer informasjon.

 Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits