• Skrevet: 17.06.2013  //  Kl: 20:41  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da er det vel på tide å gi et lite pip her inne igjen. Jeg begynner å komme i orden i leiligheten i Malvik, og nå føles det ikke helt som Lasse sin leilighet lengre, det har begynt å bli mer vårt hjem. Det jeg kan konstatere etter denne perioden er at jeg prissetter Lasses optimisme og gode humør meget meget høyt, og at jeg virelig ikke har tålmodighet for flatpakker fra IKEA -selv om de ser bra ut når de til slutt er ferdigmontert. Men det er moro å få leke husmor med en ordentlig arbeidskar i hus! Lasse skrur og jeg lager mat.

For å være litt mer treningsrelatert her inne, så får jeg vel bare meddele at jeg antageligvis ikke trener halvparten så mye nå som jeg gjorde i USA. Der handlet hverdagen om trening både på skolen og på fritida, mens her hjemme er det litt andre saker som kommer i fokus også. Nå om dagen er det stortsett den gode, gamle styrketreninga 4-5 dager i uka som blir gjennomført, men der går det til gjengjeld som det skal -bank i bordet! Siste overkroppsøkt kjørte jeg 4x4 med 50kg i benkpress, og det er ikke så altfor lenge siden det var min 1RM. Så styrken kommer seg! Men jeg er redd jeg kommer til å savne litt andre treningsmetoder om ikke så altfor lenge, så det spørs om jeg må prøve å finne tid og sted for litt alternativ trening også etterhvert.


Stakkar Lasse får lide litt for mitt lille eksponeringsbehov på sosiale medier.. Men jeg har forresten blitt instaberte, så følg meg gjerne; artisticfitness.

Utover det så startet jeg i årets sommerjobb i dag! I år som i fjor jobber jeg innen pleie- og eldreomsorg, men i år jobber jeg på Malvik sykehjem og ikke i Levanger. Jeg håper og ønsker å få jobbe med noe mer treningsrelatert til høsten, så jeg må nok snart sette i gang med jobbjakt-sesongen nå ganske snart. Hadde jo vært moro å få tatt i bruk PT-utdanninga mens det meste enda ligger ferskt i minne!


Men da ønsker jeg alle en super uke videre før jeg kryper til sengs og ladder batteriene for morgendagen.

 • Skrevet: 24.05.2013  //  Kl: 17:09  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Da var siste eksamen også unnagjort, og selv om vi ikke får resultatet før om tre uker føler vi oss såpass sikre på bestått at vi nå anser oss selv som sertifiserte personlige trenere.


Happy girls!

Nå skal vi straks dra av gårde for vårt siste besøk på NPTI på vår graduation for å få diplomer for timene vi har hatt med Chris. Redd det kommer til å bli en noe følelseslada affære..!

Gratulerer til alle AE-studenter!

 • Skrevet: 23.05.2013  //  Kl: 18:42  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Da er det noen dager siden sist, men jeg vil bare begynne med å si tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg! Jeg hadde ikke forventa så stor respons, men det var veldig moro å se at så mange likte det jeg skrev. Ga mersmak til å skrive flere mer saklige innlegg om aktuelle temaer.

Jeg har hatt en innholdsrik uke her i Florida siden sist. Vi er inne i aller siste uke, og det vil si eksamensuke, og innimellom lesing og repetering går det stortsett i trening og småstressing over at det er så kort tid igjen. Praktisk eksamen ble gjennomført og bestått på tirsdag, og siste skriftlige er i morgen. I tillegg har jeg også vært på kurs, og er herved sertifisert kettlebell-instruktør!


Kurset ble holdt av Luis på PTS gjennom NPTI og er godkjent av NASM.


I tillegg har vi selvfølgelig feira 17.mai med tog, nasjonalsang, norsk flagg og felles lunsj -inne på treningssenteret.

 

Og til slutt må jeg få skryte litt! På lørdag var vi nemlig på et arrangement som heter Charity Challenge. Det er et årlig veldedighetsarrangement, hvor mange lag melder seg på og deltar i seks ulike aktiviteter; basketball, volleyball, hinderløype, tau-trekking, tubing og kanopadling. Både Active Education og NPTI var påmeldt i år, og for å si det ganske enkelt så ga vi neste kull litt å leve opp til! Active Education kom videre til 4 av 6 finaler, vant tau-trekkinga og tok 2.plass overall blant totalt 101 lag. Det største var vel kanskje uansett å slå NPTI, for de hadde trent godt i forkant.


Småfornøyd gjeng!

Nå er det tid for trening igjen for min del, før det er tilbake til eksamensrepetering. Jeg har visst litt problemer med å sitte i ro, så frontbøy neste!

 • Skrevet: 11.05.2013  //  Kl: 18:46  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 6

Etter å ha prøvd ut så mange kreative, alternative og moro måter å trene kondisjonen på, er jeg herved så lei av å trampe på ei tredemølle som det er mulig å bli. Å løpe synes jeg til tider kan være moro, men også det blir fort litt ensformig i lengden for min del, og er heller ikke helt godt for kneet mitt. Men det er godt å svette og få opp pulsen litt innimellom, og det er godt for hjertet å få jobba litt ekstra. Og selv om jeg synes det er moro å drive med typ bootcamp-lignende trening med andre, går det fint an å gjøre det på egen hånd også.

På treningssenteret her er jeg så heldig å ha tilgang til mye forskjellig utstyr, så i dag satte jeg opp en alternativ kardioøkt for meg selv. Det ble på sett og vis en variant av 4x4-intervaller, men alt jeg brukte var ei trapp, en boksesekk og et par hansker. Jeg alternerte mellom 4 min boksing og 4 min trappelek, med 2 minutters pause mellom hver arbeidsperiode. Økta så omtrent slik ut:

 • Oppvarming: 5 min rolig gange opp og ned trappa
 • 4 min boksing
 • 4 min (seks runder):
  • jogge ned trappa
  • 4 burpees
  • jogge opp trappa
  • 4 butterfly sit-ups
 • 4 min boksing
 • 4 min (fem runder):
  • jogge ned trappa
  • 4 burpees
  • jogge opp trappa
  • 4 butterfly sit-ups
 • Nedtrapping: 3-4 min rolig gange opp og ned trappa

 

Avslutta med tøying av bakside og innside lår, samt hofteleddsbøyerne for bevegelighetens skyld, og deretter litt core-trening helt til slutt.Ble langt mer svett og sliten enn jeg hadde trodd! Da jeg satte i gang med andre runde gikk det betraktelig seinere enn på første, spesielt på boksinga. Å stå og hoppe på tærne og slå på en tung sekk i fire min er faktisk tyngre enn man skulle trodd. Men jeg begynte nesten å lengte litt tilbake til kickboxinga der jeg stod og slo for meg selv!

 

Hva slags form for kardiotrening foretrekker du?

 • Skrevet: 11.05.2013  //  Kl: 14:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 8

Tudelu, og god helg! Jeg hadde planer om å blogge litt igårkveld da klokka hadde passert 12 her i borte i statene, og jeg omsider hadde kommet meg hjem og i seng etter en lang og veldig fin dag. Men jeg ble for trøtt og fant veien til drømmeland istedet. Vi hadde fri, men lå ikke på latsida av den grunn! Bare litt.. Men vi var iallefall oppe i rett tid og kom oss tidlig på trening.

Jeg var jeg klar for ei moro-økt igjen, og denne gangen stod teknikktrening på snatch først på tapetet. Det er en teknisk krevende øvelse som enda er veldig ny for meg, så det krever en del terping for å få teknikken, og ikke minst psyken på plass.. Jeg ser nemlig ut til å ha en liten mental barriere for å drive å slenge tunge vekter over hodet, så den delen har jeg iallefall fått jobba en del med i dag. Men det har gått fremover -vekt for vekt!

 • Snatch:
  20kg x 1 - 1 - 1 -1
  24,6kg -mental sperre, klarte ikke å droppe under stanga
  22,2kg x 1 - 1 - 1 - 1
  24,6kg x 1 - 1 - 1 - 1
  26,8kg x fail - 1 - 1 - 1
 • Frontbøy 10 - 6 - 4 - 4 - 3 - 3 - 3 - 3
 • Beinpress 8 - 8 - 8 - 8 -droppsett:  12 - 12 - 15

 


Happy mårrastryne!

Er ikke store vektene det er snakk om her, men all progresjon er progresjon! Da jeg faila på de første forsøkene på 24,6kg ble jeg litt forbandet, men bestemte  meg for at den skulle opp før jeg gikk derfra. Jeg visste at jeg var god for å kunne klare mye mer enn det, og at det lå kun i hodet. Litt som å hoppe i vannet fra store høyder -i det du bestemmer deg for at skal du og begynner å ta sats, så ombestemmer du deg og feiger ut i siste liten. Ender gjerne med mageplask. Høres kjent ut? Så jeg la på noen litt mindre vekter, gjorde noen forsøk med de til jeg følte meg trygg på dem, og deretter prøvde jeg 24,6kg igjen. Gikk ikke på første forsøk, men når jeg først hadde klart det én gang gikk det som en lek derfra. Så da måtte jeg jo prøve med enda litt mer da! Gikk fint det også, men da ga jeg meg mens leken enda var god og jeg var i godt humør.

Resten av dagen tilbragte vi, da altså bilgjengen; meg, Birgit, Erland og Martin, på Cocoa beach. Fikk solt oss, gått en liten tur og lekt masse i bølgene! Vi har begynt å innse at det ikke er lenge til vi skal hjem nå, så vi må utnytte tida godt mens vi enda er her. Vi avslutta dagen med middag på Applebees (som skal besøkes igjen før vi drar herfra, god og sunn mat til en billig penge!) og The great Gatsby på kino.

I dag er Birgit på kurs hele dagen, og jeg har enda ikke helt bestemt meg for hva jeg vil bruke dagen på. Men trening blir det iallefall, og så spørs det om jeg skal få prøvd og brukt litt tid på å lese til eksamen. Klokka har enda bare såvidt passert 08 og sola skinner inn gjennom vinduet, så jeg har tro på at det iallefall skal bli en fin dag!

God lørdag alle sammen!

 • Skrevet: 08.05.2013  //  Kl: 19:33  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

"Kartlegging og vurdering av kundens helse- og treningstilstand" vil vel være en grei oversettelse. Det er iallefall det som står timeplanen vår for denne ukas forelesninger på NPTI. Chris skrev opp en oversikt over hva vi skal gjennom, og den så slik ut:I går var vi gjennom risiko-faktorer, og fikk jobba både teoretisk og praktisk ved å prøve ut en del på oss selv og hverandre. Vi sjekka vår egen hvilepuls, målte blodtrykket på hverandre, og til slutt målte vi fettprosent. Det var lite hyggelig..! Høhø.


Doktor Martin dypt konsentrert


Birgit klar for å klypes!

I dag har vi så og si fri, og bilgjengen min har dratt av sted til en fornøyelsespark. Kontoen min så seg ikke helt råd til det, så jeg valgte heller å bli hjemme og prøve å jobbe mer med skolearbeid. Andre eksamen gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, så jeg kjenner jeg er lysten på revange og vil veldig gjerne gjøre det bra igjen på tredje og siste eksamen som er om kun to uker. Så da skal jeg prøve å få lest litt mer nå, før jeg skal ha tredje PT-time i ettermiddag.

Hard work pays off, og det gjelder ikke bare på gymmen!

 • Skrevet: 07.05.2013  //  Kl: 15:04  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Det ser iallefall litt ut til å gjelde her borte.. Var bra med karer og pumpa på gymmen i går, så jeg måtte jo bare hive meg med på den da! Ble ei moro og relativt effektiv økt på bryst og armer. Jeg hadde Birgit som spotter på benkpressen, og det gikk langt bedre enn forventet! Jeg tenkte jeg skulle klare en 3-4 reps på den vekta, men klarte 6 på alle fire settene. Helt ok.

Gårsdagens trening så slik ut:

 • Benkpress 6 - 6 - 6 -6
 • Dips 8 - 8 - 6 - 8 - 10
 • Bicepscurl med stang 12 - 10 - 10 - 10 i supersett med
 • Push-ups med beina på benk 10 - 10 - 10 - 10
 • Franskpress 10 - 11 - 10 - 10
 • Bicepscurl i kabel 12 - 10 - 12 - 12 i supersett med
 • Triceps pushdown 12 - 12 - 12 - 12

I dag har vi langdag på skolen, fra 12 - 18.30, og det inkludert trening med Luis, så derfor tar jeg fri fra egentreninga i dag. Har kun vært en tur på RDV nå på morgenkvisten og foam-rolla beina mine som fortsatt er stive etter søndagens beintrening. Hadde nesten litt norsk sommer-følelse da jeg rusla bortover dit i morges -småfuktig i gresset med sola på vei opp. Minna meg om kaffe og havregrøt på verandaen hjemme hos mamma!

God tirsdag alle sammen!

 • Skrevet: 06.05.2013  //  Kl: 01:55  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 6

Da går søndagen mot slutten, og jeg for min del har hatt en veldig fin dag! For det første fikk jeg sove utpå (helt til klokka 10 duh!), og det var godt etter gårsdagen med kurs fra 08 til 16. Dessuten våkna jeg til solstråler som skinte inn gjennom vinduet, og de var etterlengta etter ei uke med mye uvær. Etter frokost og litt chatting med kjekkasen min hjemme i Trøndelag gikk jeg smågira av sted til RDV, klar for å trene bein. I ettermiddag vi har vært inne i et veldig fint strøk her i Orlando som heter Park Avenue, hvor vi har drukket kaffe, spist og sitti på gress!


Men til dagens økt:

Starta økta med litt foam-rolling av qudriceps og lett oppvarming, før jeg satte i gang med dagens moro-øvelse, clean. Nå som jeg har fått litt ordentlig innføring i teknikk både av Victor på PTS og av Chris på kurset i går, tør jeg å trene på det uten å være redd for å gjøre noe galt som potensielt kan være skadelig og gjøre mer vondt enn godt. Olympiske løft og sammensatte fullkroppsøvelser er i grunn veldig moro og funksjonelle, og det tror jeg nok jeg kommer til å benytte meg en del av fremover!

 • Clean 6 - 2 - 2 - 2 - 6
 • Frontbøy 15 - 12 - 12 - 10 - 8 - 6
 • Strakmark til tåhev 12 - 12 - 12 -12
 • Bulgarske utfall 10 - 10 - 10
 • Beinpress 15 - 12 - 12

Veldig grei økt! Iallefall moro med clean og frontbøy.


Har jeg forresten vist dere mine nye bebiser? For første gang i mitt liv har jeg kjøpt meg ordentlig vektløftersko for å bruke under bøy-øvelser, og de testa jeg på trening for første gang i dag. Vektløftersko har helt hard såle som gjør at man står stabilt, og er i tillegg bygget opp under hælen, noe som gjør det lettere å komme dypt uten å falle frempå -noe jeg har slitt med fra dag én.

 

Frontbøyen gikk som en drøm med skoene på i dag, og endelig er det riktige muskler som arbeider hele veien! Ettersom jeg har hatt en tendens til å falle frempå og løfte rumpa før resten av kroppen kommer opp når jeg bøyer, har jeg belasta rygg og hamstrings mer istedet for quadriceps, så i motsetning til folk fleste er jeg sterkere på baksida av lårene enn på framsida. Men nå blir det andre boller!

Flaks hadde jeg også, og fikk de kjempebillig. Jeg betalte kun 85 dollar (493 kr)! Originalprisen av 150 dollar, men tror jeg hadde en magisk kupong.
De blir kun brukt til bøy-øvelser som sagt, så etter clean og frontbøy var det over i flat-skoene igjen. Har visst lagt min elsk på reebok-sko!


Hva slags sko bruker du under styrketrening?

 • Skrevet: 05.05.2013  //  Kl: 17:44  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

I går var dagen vi hadde gleda oss til i  lang dag, nemlig dagen for Osteoblast-kurs! Osteoblastraing er et eget konsept vår lærer Chris Williams har utviklet, og er designet for å styrke beinhelsen ved å forebygge og reversere osteoporose. Besøk gjerne hjemmesida hans, og les mer om både mannen og konseptet.


Osteoblastraining certified!


I løpet av åtte timer var vi gjennom mye teori, tre prøver, og rundt fire timer med praktisk læring. Vi lærte bl.a om beinstruktur, hvordan bein responderer når det blir utsatt for kraft fra ulike vinkler, hvordan bein vokser, og selvfølgelig om osteoporose/beinskjørhet. Selve treninga er i utgangspunktet olympiske løft, men ettersom målet er å styrke skjelettet og ikke musklene, blir fokuset litt annerledes.

En velbrukt lørdag! Da er vi klare for å gå ut og styrke beinhelsa til det norske folk..

Visste du at det er beregnet at hele 240 000 nordmenn har osteoporose? Kvinner etter overgangsalderen er spesielt utsatt, og rundt 9000 eldre faller og brekker lårhalsen årlig som følge av osteoporose. Men dette kan heldigvis forebygges! Du kan lese mer osteoporose her.

 

 • Skrevet: 04.05.2013  //  Kl: 02:44  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da var det fredagskveld igjen, og nok en skoleuke er over.

Fredags ettermiddag ble tilbragt på NPTI, og som de andre dagene denne uka starta vi med en times trening med Luis. Denne gangen hadde vi fått i hjemmelekse å sette opp ei tabata-økt for en medstudent selv, og fikk dermed både trent og vært trener i løpet av dagens time. Jeg og min kjære Birgit teama opp som vanlig, men ettersom vi begge kjenner på litt kroppslige skavanker (kneet mitt spiller ikke helt på lag om dagen, og Birgit har ei vond skulder), tok vi hensyn til det under dagens økt.

Vi rakk heller ikke å gjennomføre alle de seks øvelsene vi i utgangspunktet hadde satt opp, men jeg måtte iallefall gjennom dette:

 • Kettlebell swing 8x20 sek
 • Step-ups 8x20 sek
 • Butterfly sit-ups 8x20 sel
 • Jumping jacks 2x20sek -men her måtte vi avbryte pga for lite tid

 


8x20 sek med butterfly sit-ups svir ganske godt etterhvert.. I promise!

Deretter var det som vanlig videre til tavleundervisning med Chris. I dag lærte vi om trening med eldre, personer med diabetes og med høyt blodtrykk. Birgit fikk være prøvekanin, og Chris målte blodtrykket både før og etter et minutt med isometrisk knebøy inntil veggen.
Helg betyr forsåvidt ikke helt "fri" riktig enda. I morgen er jeg påmeldt osteo blast-kurs med Chris, så allerede klokken 8 i morgentidlig er vi i gang! Gleder meg som bare det!

God helg!

 • Skrevet: 02.05.2013  //  Kl: 04:31  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

I dag var vi på NPTI og hadde trening med Luis igjen, og hadde nok en ny og effektiv treningsmetode. Denne gangen var det tabata som stod på planen. Det er skrevet om det flere steder på norske nettsamfunn, og det kanskje mange som har hørt om det fra før av? Det skal iallefall være en veldig effektiv form for høy-intensitetstrening, og er veldig fort gjort. Sett bort fra oppvarming så tar en runde faktisk ikke mer enn 4 minutter!

Enkelt sagt er det en arbeidsperiode på 20 sek etterfulgt av 10 sek hvile x 8. Kan også kjøres som kardiotrening på f.eks tredemølla, men er da populært kalt geriljakardio.


Dette var planen som hang på speilet, og det så først ut som vi skulle gjennom alle øktene, dvs 8 ulike runder. Vi slapp unna med seks, men var svette vi!

Deretter var det fire timer med vår eminente lærer Chris, og vi er fortsatt inne på temaet "special populations". I dag gjorde vi oss ferdig med leddskader, og deretter bevegde vi oss inn på trening med gravide, noe som utarta seg til å bli en ganske underholdende leksjon! Den mannen kunne nok klart å få et hvilket som helst tema til å være interessant, jeg tror faktisk ikke jeg har ledd så godt på lenge.
Nå er det natta på meg, og i morgen har vi "fri" igjen. Da skal jeg og min PT/kunde ha PT-time nr.2!

 • Skrevet: 01.05.2013  //  Kl: 03:23  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 1

Gjett hvor vi har vært igjen i dag..!


Yes, følte oss litt hjemme der vi. Besøk Preservinghtesexy.com.

Vi fikk avtalt litt mer teknikktrening på clean og snatch med Victor igjen i ettermiddag, og tida bare fløy av sted! Denne gangen fikk vi prøvd oss med litt ordentlig vekt på stanga også. Victor lot oss ikke slippe unna så lett, og la på vekt på vekt på vekt, og det kom seg da litt etter litt. Men det er veldig teknisk krevende øvelser, så det er bare å fortsette å terpe. Jeg ser ut til å være litt redd for å tørre å slippe meg ned under stanga når det begynner å bli litt vekt, også må jeg lære meg å ikke dra så mye med armene og skuldrene. En annen sak, som også forsåvidt gjelder når det kommer til knebøy, er at jeg må lære meg å jobbe mer quadriceps. Jeg vil visst heller løfte med hamstrings og ryggen, så jeg løfter rumpa istedet for å få en jevn bevegelse rett opp. Men det kommer seg iallefall!


I bilen på vei tilbake etterpå åpnet himmelen seg, og plutselig ble radiosendinga avbrutt av tornadovarsel -igjen. Jippi! Men begge var i godform og lysten på mer trening, så vi kjørte til RDV for å leke oss litt. I løpet av de 60 meterne vi måtte tilbakelegge fra bilen og til inngangen rakk vi å bli dynnblaute og iskalde begge to (air condition kan være skummelt), så gikk rett i garderoben og fant oss noen varme håndkleder..

Men etter noen minutter var vi fit for fight igjen! Er par runder med 21, og Birgit slo meg begge gangene..

 

I morgen er det tilbake på NPTI og skolebenken igjen.
Nightynight!

 • Skrevet: 30.04.2013  //  Kl: 03:22  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Mandagens ettermiddag har vi tilbragt på NPTI, og første time var trening med Luis. I dag fikk vi selv velge mellom fem ulike treningsøkter; Quadzilla, PTS 500, Fun PTS 500, Cardio PTS og Cindy. Alt er økter Luis bruker på kundene sine på sitt eget gym og lærer videre til oss.

Jeg og Birgit valgte denne:


Kettlebell-trening og burpees. Tok oss ganske nøyaktig 20 minutter, og da var vi temmelig gjennomsvette!

Litt post-workout ute etterpå:
"Se da, melonen og fjeset mitt matcher!"

Etterpå var det undervisning med Chris helt til 19.30. Nå om dagen er vi inne på emnet "Special populations", dvs grupper med spesielle tilstander man må ta hensyn til når det kommer til trening, f.eks gravide, personer med høyt blodtrykk eller med skader. Kveldens leksjon omhandlet skulder- og kneskader.Begynner å bli klar for å finne senga nå etterhvert. I morgen har vi ingen undervisning, så da skal jeg prøve å bruke dagen godt på å jobbe mer med PT-casen og forhåpentligvis få lest litt på pensum.

 

På denne tida om nøyaktig en mnd er jeg forresten hjemme i Norge igjen. Rart å tenke på!

 • Skrevet: 29.04.2013  //  Kl: 18:59  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 5

God mandag!

Nok en gang har helga fløyet av sted. Etter fredagens treningsøkt på PTS var vi på kino og så Pain and Gain, og lørdag sov vi utpå her i leiligheten. Godt var det! Deretter gikk dagen med til Hjerte- og luneredningskurs på skola. Kjenner jeg er veldig glad vi skulle gjennom det, for det er absolutt verdt å kunne.

Utover det har vi brukt helga på å trene og se litt mer film, og jeg har fått jobba mer med PT-casen for dette delemnet. Vi har blitt paret opp to og to, og skal være både PT og PT-kunde for hverandre de siste ukene av studiet. Vi har hatt en screening av hverandre, og deretter satt opp treningsprgram tilpasset hverandres ønsker og forutsetninger. Oppgaven inneholder naturligvis mange krav som skal oppfylles, og det er alt i alt veldig lærerikt. I går hadde jeg og min partner John, som forresten har egen blogg, våre første timer. Jeg fikk bestemme selv hvilken økt jeg ville kjøre som kunde, så jeg valgte bein.. For å si det mildt så var beina mine knuste innen jeg var ferdig med andre øvelse. Treningsutbytte av den økta iallefall!

Videre har jeg omsider kommet meg inn på høyskolens studentweb og fått sjekka eksamensresultatet fra første delemne jeg også, og jeg satt ganske enkelt med kulrunde øyne og kunne ikke helt tro det jeg så. Skjemen så slik ut:

Sånn passe fornøyd!

Nå sitter vi og gør oss klar for dagens ettermiddagsleksjoner. Først en times trening med Luis, deretter undervisning med Chris på NPTI. Litt spent på hvordan det skal gå beina mine på den treningsøkta gitt, det kjennes at de ble pressa litt ekstra i går!

 • Skrevet: 27.04.2013  //  Kl: 18:50  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 9

Vi har i lang tid snakka om å ta turen til Preserving the sexy fitness studio, som da er gymmen til vår lærer Luis. I går fikk vi omsider gjort alvor av praten, og kom oss av gårde! Er det en av lærerne her som virkelig inspirerer til å stå på og jobbe for å oppnå det man vil, så må det være denne karen:


Birgit fant seg en TUNG ball (jeg klarte ikke å løfte den..) og jeg fant meg et tau!

Kveldens time:Mine runder


Det var en intensiv time, og Birgit satte pris på vifta etterpå!

Men etter at selve timen var over fikk vi en introduksjon til noen olympiske løft, clean og snatch, av en ved navn Victor.


Her øver vi på å få inn bevegelsesbanen uten vekt. Very nice.

Deretter over til plastikkstang, så ei litt tyngre metallstang, og til slutt ei olympisk stang. Jeg klarte å slå meg selv i hodet, men ellers var det kult.
Knærne er godt over tærne og faller litt innover her, men den stanga var tung..!


Kjempemoro!
 


Det var utrolig moro å få trent på et sånt type gym hvor ikke alt er så "stivt og rent" som på mange mer standardiserte treningsstudio. Føler meg litt mer hjemme på slike steder, og jeg kan love at jeg blir inspirert mtp hva jeg selv kan finne på i fremtida.

We'll be back!

 • Skrevet: 26.04.2013  //  Kl: 18:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Ferien er forlengst over, vi har faktisk vært tilbake på skola siden mandag! Det er jo fredag alt..! I ferien ble det veldig lite trening og mye tid til å slappe av, så det ble på et vis en deload-uke. Etter mye trening både på skola og på egenhånd siden vi kom hit hadde nok kroppen bare godt av det, men det er godt å komme i gang igjen også. Det er tross alt tavleundervisning, praktisk undervisning, trening på skola, egentrening, MAT, søvn, tull og hvile det går i her i vår lille boble, og jeg trives med det.

På skola har vi nå begynt med spotting, så vi har hatt noen praktiske økter med det. Utover det har jeg omsider fått trent disse beina mine igjen (og du kan tro jeg er støl etter en ukes opphold, til tross for at det var en lett økt!), og i går lærte vi nok en ny treningsmetode av vår amerikanske lærer Luis.

Birgit er så flink med disse collagene, så jeg må nesten poste de for å illustrere hvor sexy vi er nå vi trener:Gårsdagens treningsmetode, Peripheral heart action training, er spesifikt retta mot å trene hjertet. Kort fortalt er det en form for sirkeltrening hvor man trener over- og underkroppsøvelser på annenhver post, med høy intensitet. Dette skal gjøre at blodet hele tiden må fraktes frem og tilbake i kroppen, og vil gi hjertet litt å jobbe med. Birgit hadde på seg pulsbelte under økta, og observerte iallefall på et punkt at hun var over 190 i puls, som da ikke er fryktelig langt fra makspuls.Vi fikk oppskrifta, og deretter gikk vi sammen to og to for å sette opp en egen økt for så å være trener for hverandre.


Økta jeg og Birgit kjørte gjennom ble som følger:

 • Push-ups
 • Markløft med kettlebell
 • Foroverbøyd roing med stang
 • Goblet squats
 • Militærpress
 • Utfall med stang

8-20 reps per øvelse uten pause, deretter 0-90 sek pause når man er gjennom hele runden. Til sammen tre serier. Jeg kom til et punkt hvor jeg begynte å bli oppriktig bekymra for at jeg skulle spy. That's the way we like it!

 

I dag har vi kun frivillig egentrening, så jeg skal prøve å bruke resten av formiddagen på å jobbe med case-oppgaven for dette delemnet. Nå skal jeg leke PT på ordentlig!

 • Skrevet: 25.04.2013  //  Kl: 18:54  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 10

Både Lasse og jeg er begge glad i blekk på kroppen, og vi hadde i grunn avgjort i lang tid før jeg skulle reise at vi ville en tur til Miami ink og få tatt hver vår tatovering når Lasse skulle komme på besøk. Jeg har selv sikla etter tattis siden jeg var rundt 12 år gammel, og etter mange og lange tenke- og tegneprosesser fikk jeg til slutt bestemt meg for et motiv jeg ville ha. Lasse har en på leggen fra før av, men var sugen på mer så han starta med første steg på en kommende half sleeve.

 


Ami James in action. Andrea starstruck.


Here we go!
Da var omrisset på plassMen både tattovør og kunde var fornøyd til slutt:
Ferske, røde og blodige:


Lasse hadde mange ideer til half sleeven, og fikk en del innspill på hva han burde starte med. Skrifta "Soul of a lion" hadde han iallefall vært skråsikker på i lang tid, og i korset er det tre norrøne runer med bokstavene LRS, som da er initialene hans. Vi var begge fornøyde og imponerte over hvordan Jose hadde fått til korset, for det hadde vi ikke hatt med noe konkret bilde på, bare en kjemperask skisse og en indikasjon på hva slags kors han var ute etter.


Tatoveringa mi hadde jeg tegna selv, dog med finpussing av tattovør Janos, men det er vel ingen av elementene som er helt originale akkurat. Hver for seg finnes det mange tatoveringer med roser, ankre og fjær med lignende fugler der ute, men for meg har hvert enkelt element en betydning. Ankeret symboliserer min kjære far som så og si lever og ånder for livet på havet, fjærene er mamma som elsker naturen og den latin-amerikanske kulturen, og så er det en rose for hver av søstrene mine. Fuglene synes jeg rett og slett bare er fine, men de kan jo på en cheesy måte symbolisere meg som er ute og opplever verden. Or sømthing.


Får poste noen finere bilder av dem når de har grodd skikkelig.
Veldig fornøyd iallefall, og gira på mer! Bodymod er avhengighetsdannende.


 • Skrevet: 24.04.2013  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Fra onsdag til fredag forrige uke befant jeg og Lasse oss i Miami. Vi tok leiebilen vår og dro på roadtrip, og var veldig heldige med både været og hotellet.


Hotellet lå helt ute ved kysten på Miami beach, og vi hadde havutsikt fra rommet vårt.Den første kvelden spiste vi middag på hotellets egen bistro. Snakk om klasse, der var det fint! Spanderte på oss selv ei flaske vin til biffen til og med.


Morgenen etter satt vi og følte oss som bortskjemte drittunger mens vi koste oss med hottelfrokost levert på rommet.Det ble en liten runde ned på stranda og ved hotellbassenget med påfølgende lunsj.


Og så til Miami ink, hovedårsaken til at vi reiste akkurat til Miami. Mer om det i neste innlegg!Det har blitt mye taco og redbull på oss disse ukene kan man si.

Herlige dager!

 • Skrevet: 24.04.2013  //  Kl: 03:24  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Da er ferien over og Lasse sitter plutselig på flyet hjemover igjen. Det har gått altfor fort, men vi har iallefall kost oss massevis og føler at vi har fått gjort og opplevd mye sammen de siste ukene. Det har blitt lite tid til blogging mens han har vært her, men kamera har vi brukt flittig så nå synes jeg det er på sin plass med en liten bildeboom.

Jeg får starte med bilder fra Universal studios hvor vi var forrige tirsdag:


Vi var innom både Universal studios og Treasure Island, og avsluttet til slutt med middag på Hard Rock Cafe på City Walk. En kjempefin dag med varme og sol! Ble til og med en liten innendørs berg- og dalbane på oss før jeg ble kvalm og var lite villig til å bli med på flere. Men det ble iallefall et par bamser på oss.

 

 • Skrevet: 15.04.2013  //  Kl: 05:14  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 3

Da er andre eksamen overstått, og Lasse har allerede vært her i fire dager! På den tida har vi kost oss masse, og jeg må si det er utrolig fint å ha gærningen min her. Vi har selvfølgelig vært flinke til å knipse litt underveis, så bildene får tale for seg selv:


Flyplassen || Cheesecake factory

Lasse bak rattet på amerianske veier || Lunsjpause på Outleten

Fjas i prøverommet

Helt vanvittig god is || Klissklisskliss


Litt shopping..?

Mexicansk middag!

Frozen yoghurt

Kinokveld

Og så kom stormen..


Skikkelig biff-middag på Outback. Lasse fikk en  biff på 20 oz (566g), men måtte allikevel avslutte med en frozen yoghurt til dessert i bilen etterpå. Magemål på begge to!


Om været er bedre i morgen spørs det om det kanskje blir en tur på Universal studios på oss.
God uke da alle sammen!

 • Skrevet: 11.04.2013  //  Kl: 03:47  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da er det onsdag, hvilket betyr at vi har hatt siste dag på skolen før eksamen og ferieuka! Det betyr også at vi snart skal sette oss i bilen og cruise av sted til flyplassen for å plukke opp Lasse som har reist hele dagen, og omsider skal lande i Orlando.

Jeg har forsøkt å lese til eksamen, men jeg skal ærlig innrømme at denne gangen synes jeg det er vanskelig å vite nøyaktig hva jeg egentlig må lese på. I motsetning til forrige eksamen så er ikke dette en typisk "pugge-eksamen", det handler mer om å bruke hodet og tenke selv. I tillegg så har jeg vel kanskje sett mye på klokka og telt timer i dag, hehe.. Satser på å få lese-hjelp av Lasse i morgen! Han har jo tross alt tatt samme utdanninga selv.

 

Som Birgit sier; "It's not supposed to look pretty when you working your ass off (on)!"
Vi har jo til nå prøvd å trent med PHAT-programmet, men de siste ukene har det blitt litt så som så med egentreninga ettersom det har vært mye praktisk på skolen. Men vi tok utgangspunkt i styrkedagen på bein i dag, og modifiserte bare litt selv etter hva vi følte for. Jeg jobber stadig med den knebøyen min jeg da, men klarer liksom aldri helt å knekke koden 100% prosent! Men det kommer seg iallefall. Det ble i det minste ei veldig god økt!

 

Men nå er jeg veldig klar for take off til flyplassen!

 • Skrevet: 10.04.2013  //  Kl: 02:40  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Good evening!

Vi har hatt en praktisk skoleettermiddag på NPTI med både Luis, Johnny og Alexander. Første time gikk med på sirkeltrening med Luis, hvor vi både hadde en gjennomgang av hvordan vi skulle gjøre det og selv fikk trent en runde. Det var meninga at vi skulle få prøve det selv, og samtidig være instruktør for hverandre. Skulle gjerne hatt litt mer tid for en time ble litt knapt, men det er absolutt en treningsmetode jeg ser for meg å bruke både på meg selv og på fremtidige PT-kunder. Spesielt greit for å få opp pulsen for sånne som meg som ikke er spesielt glad i tradisjonell kondisjonstrening på tredemølla!

Jeg og Birgit teama opp as usual, og vår økt skulle i teorien se slik ut:

Tre serier med:

 • Foroverlent roing x6-12
 • Burpees -30 sek
 • Stående skulderpress x 6-12

Og deretter tre serier med:

 • Beinpress x 12
 • Jumping jacks -30 sek
 • Utfall med manualer x 12

 

Deretter var det rett over på et to-timers kettlebell-kurs med Johnny og Alexander!

Vi gikk gjennom:

 • Swing; russian, american og enarms.
 • Clean (med press, push-press og jerk) 
 • Turkish get-up.

Synd vi ikke skal ha mer kettlebell, for det var moro! Spørs om jeg får bygge på med eget kurs etterhvert. 

Signing out!

I morgenkveld kommer Lasse! *hoppe opp og ned*

 • Skrevet: 09.04.2013  //  Kl: 17:30  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Nettet gikk så usaklig treigt i går at jeg bare måtte gi opp å blogge, men mandagen fortjener uansett et lite innlegg synes jeg!

Vi startet dagen som nevnt med en praktisk gjennomgang av casen som vi har jobba med i helga. Kort fortalt hadde vi fått tildelt én av totalt fire oppgaver, som da var en tenkt kunde med ulike ønsker om å komme i form. Min kunde het Gudrun, og var en 62 år gammel jojo-slanker som ville ned i vekt. Utifra den informasjonen vi hadde fått skulle vi sette opp en ukeplan, og deretter ta utgangspunkt i en av treningsdagene og sette opp en treningsøkt på 25 minutter. Gjennomføringa synes jeg selv i grunn gikk ganske greit, men det er naturligvis mye jeg kunne gjort annerledes når jeg ser på det i ettertid. I dag hadde vi en felles gjennomgang i klassen, og jevnt over tror jeg de fleste hadde gjort det bra, men det er selvfølgelig også stort forbedringspotensiale på mange punkter. Men det er det vi skal jobbe med resten av studiet, så vi vil ha mye tid til å øve og forbedre oss!

 

Senere på dagen hadde vi noe moro på programmet, nemlig full body exercises med Luis på NPTI!

Vi fikk prøve ut mange sammensatte øvelser som går over flere ledd og involverer hele kroppen. Personlig har jeg nok litt delte meninger om sammensatte øvelser -de kan være veldig effetkive og funksjonelle, men man får kanskje ikke belasta alle involverte muskler optimalt med tanke på vektmotstand. Men det var en del øvelser som jeg iallefall kan tenke meg å leke videre med, særlig øvelser i retning olympiske løft.

Vi filma litt med telefonen til Birgit, så her er et par klipp: 

I ettermiddag skal vi igjen på NPTI og trene med Luis, men denne gangen er det sirkeltrening som er tema. Etterpå blir det et par timer med kettlebell-kurs, og det ser jeg frem til!

 

 • Skrevet: 08.04.2013  //  Kl: 02:28  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Da går ei etterlengta og avslappende helg mot slutten, og det betyr to ting! For det første er vi i gang med siste uke av delemne 2 fra i morgen av, og på fredag har vi vår andre eksamen. Men kanskje enda viktigere, så betyr det at det kun er tre dager til Lasse kommer! På et vis har tida gått fort, men samtidig er det ikke en dag for tidlig kjenner jeg. Så nå får jeg bare sette inn ekstragiret og jobbe ekstra godt med eksamensstoffet, for kjenner jeg meg selv rett så kommer nok Lasse til å være hakket mer interessant enn skolebøkene på torsdag.

Men får legge ved noen bilder fra helga:

Lørdagen var 100% treningsfri, og det var godt for noen slitne kropper. Vi var en tur på RDV, men kun for å foamrolle og kose oss i badstua og jacuzzien. Fikk til og med litt tid i sola ved bassenget, og utpå kvelden ble det lørdagskos med Løvenes konge (hjertehjerte), Silent hill to (for en møkkafilm), halvsunne burgere, bær, frukt, is og cottage cheese.

I dag tror jeg faktisk vi satte ny pers på å sove utpå, vi var ikke oppe før 10.30! Søndagen har forøvrig gått med på å jobbe med en case som skal være klar til i morgen, og da skal vi ha en praktisk gjennomgang. Skriver mer om det i morgen tenker jeg. Ellers så har jeg omsider fått gjennomført beinøkta mi, som nå har blitt utsatt helt siden tirsdag. Med all treninga på skola har jeg verken funnet tid eller ork til å gjennomføre den før nå. Men godt var det! Disse beina skal jo være i fokus fremover. Etter endt økt og en runde med klesvask ble det sushi til kvelds. Ikke helt galt det heller!


Da skal jeg prøve å forberede meg for morgendagens case, også ønsker jeg alle ei super ny uke!

 • Skrevet: 06.04.2013  //  Kl: 06:19  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da er det helg! Det har vært ei moro og lærerik uke, men det har vært lange dager og høyt aktivitetsnivå, så da vi var ferdig med dagens skole tror jeg de aller fleste var temmelig klare for helg. Vi startet forøvrig dagen med kroppsvektstrening hvor vi elevene selv var instruktører, og noen timer senere hadde vi del to av TRX-leksjonene. Denne gangen ble det ikke trening med TRX, kun gjennomgang og utprøving av øvelser. Funfun, kommer nok til å gå til innkjøp av en TRX før jeg reiser hjem igjen.Fake a smile!

Etterpå var det hjem en tur for å dusje, før vi tok turen inn til Winter Park village for å spise og gå på kino -Jurassic park i 3D!

Bilgjengen + guttas to kompiser som har vært her på besøk, Thor og Thomas.

 

Nå er jeg meget klar for en treningsfri lørdag med film, (forhåpentligvis) skikkelig massasje og case-arbeid. I morgen skal iallefall ikke vekkerklokka stå på!

God helg!

 • Skrevet: 05.04.2013  //  Kl: 02:50  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

For en dag! Den har vært lang og fyllt med mye aktivitet, og ikke minst har den vært veldig lærerik. Vi startet med to timers felles kroppsvektstrening med alle de 60-70 norske AE-studentene i en gymsal på RDV Sportsplex. Der ble vi delt inn i tre grupper, og skulle bruke 20 min hver på tre ulike poster. Post 1 bestod av PT-tau og catslides, Post 2 var høy-intensistetstrening med åtte forskjellige kroppsvektsøvelser, og Post 3 var en liten crossfitrunde. Fikk økt pulsen litt i løpet av den økta der kan man si!

Senere gikk turen til National personal trainer institute hvor vi skulle ha undervisning med våre amerikanske lærere.
Først en time med Luis hvor vi gikk gjennom superset, triset og giant set:


Preservingthesexy.com

 

Deretter fire timer med Chris, hvor vi fortsatte med OPT-modellen (Optimum performance training), som er en måte å periodisere trening på. Det gikk vi gjennom både teoretisk og i praksis:


Chris i egen store person! Nptifitness.com
Synkroniserte trøndere!
Små-sliten gjeng, men med så utrolige forelesere er det så absolutt verdt hvert eneste sekund!

 

I morgentidlig er det påan igjen, men da skal vi selv innta instruksjonsrollen og instruere meddelever i kroppsvektstrening uten utstyr.

 

 • Skrevet: 04.04.2013  //  Kl: 02:30  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 3

Tjollahopp!

I dag har vi vært ute(!) og lekt oss litt i (tilnærma) frisk luft og grønn natur.


Aldri for gammel for lekeparker!

 

På timeplanen i dag stod det nemlig TRX/slynge-trening, så hele klassen var samlet på et sted som heter Matthews park. Der hadde våre lærere, Johnny og Alexander, rigga til med slynger til oss. Etter en gjennomgang skulle vi alle gjennom ei treningsøkt på 12 øvelser i løpet av ca.16 minutter. Jeg har knapt vært borti slyngetrening før, så det var gøy å få prøvd det. Må tydeligvis jobb litt med balansen fant jeg ut!..


Veldig moro å få lære litt alternative treningsmetoder, spesielt noe som er så anvendelig som slynge. Lett å ha med og bruke overalt, og gir veldig mange muligheter for å trene så og si hele kroppen.


Godt med litt utetrening, men det var jaggu godt å få komme hjem til  maten etterpå også! Er veldig klar for den store, gode senga mi nå kjenner jeg.

Har du prøvd TRX-trening?

 • Skrevet: 03.04.2013  //  Kl: 03:54  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Vi var så fornøyde da vi starta dagen med en halvtimes sprinttrening på fredag, så vi bestemte oss for å gjenta spurtleiken i morges før skolestart. Denne gangen ble gutta med også, og vi fikk iallefall en frisk start på dagen! følte vel ikke at innsatsen var fullt så bra som sist,  og det spørs om vi burde vært enda litt flinkere til å varme opp og tøye før vi begynte. Både jeg og Birgit ser ut til å ha pådratt oss en liten strekk på fremsida av låret. Begynner å bli bra synkronisert etter å ha bodd oppå hverandre i seks uker! Hehe..

 

Etter et par timers teori var det over på Bootcamp-oppgaven hvor vi selv skulle være instruktører. Klassen var delt inn i grupper på 5-6 stk per gruppe, og alle skulle ha en egen sekvens som instruktør for resten av gruppa i løpet av de to timene vi hadde til rådighet. Veldig lærerikt og greit å få prøvd, og jeg tror alle som en fikk kjørt seg godt i løpet av økta. Gruppa mi gjorde iallefall en kjempegod jobb, og jeg var gjennomsvett, utslitt og ekkel til de neste timene med undervisning. That's how we roll!

En bra og aktiv dag med andre ord, men jeg gikk på en smell ved å nok en gang ha pakka med for lite mat. Girl needs her food! Men nå skal det bli godt å finne senga og lade batteriene for morgendagen. Da skal vi nemlig i gang med TRX-trening!

 

 • Skrevet: 01.04.2013  //  Kl: 22:52  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 1

Kort skoledag i dag, men tror du ikke læreren rakk å dra en skikkelig aprilsnarr på hele klassen? Midt i powerpointen på dagens forelesning fikk han nesten lurt oss til å tro at revolusjonerende forskning hadde vist at det ER mulig å punktforbrenne blablabla. Jadda, man kan få folk til å tro både det ene og det andre om man legger det frem på rett måte.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skammelig nær ved å gå fem på.

Men nok om dagens flause, over til dagens trening! I dag kjørt vi gjennom rygg og skuldre, og vi er stadig flinke til å jobbe med teknikk, både på hverandre og på oss selv. 

Det går rett vei, men jo mer vi lærer jo mer var blir vi også på alle feil -både hos oss selv og dem rundt oss. I dag så vi virkelig tidenes skrekkeksempel på krum rygg, når en mann i godt voksen alder skulle vise bort øvelser til en ung dame. Både strakmark, roing og knebøy i smith ble kjørt med den mest halvmåneforma ryggen jeg har sett på et treningssenter til nå, og hun visste jo ikke bedre og kopierte hans teknikk. Jeg mener på ingen måte å henge ut noen her, men man kan se mye ugunstig teknikk rundt omkring, og jeg kan i grunn bruke meg selv som et eksempel. Jeg har selv gjort skrekkelig mye feil opp gjennom både som nybegynner og frem til nå, og jeg har vært til naprapat for behandling av ryggen på grunn av feilbelastning og tendenser til lower crossed syndrome (forovertilta hoftebein som kommer av en ubalanse mellom hoftebøyerne og hoftestrekkerne). Men det viser bare hvor aktuelt det er med bruk av PT. Om flere hadde benytta seg av det tror jeg mange treningsskader og feilbelastninger kunne vært ungått. Jeg kjenner jeg holder på med riktig studie iallefall! Alt rundt det vi går gjennom og lærer her er så interessant at jeg tror jeg kunne fortsatt å suge til meg informasjon i det uendelige.
  

Utover det har jeg ikke rukket med så voldsomt mye enda i dag. Men jeg har trøkt i meg denne kasserollen til middag:


Følte meg veldig student der jeg satt med gaffelen i kasserollen, men sånn går det alle tre(!) fatene står i oppvaskmaskina som går.

 

Nå skal jeg jobbe meg gjennom et hefte om utholdenhetstrening og gjøre ferdig oppgaven til morgendagens bootcamp-instruktørrolle, før det blir filmkveld her!

 

Flere som har blitt lurt i dag?

 • Skrevet: 31.03.2013  //  Kl: 23:51  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Det er påskesøndag, og treningssenteret vårt har stengt. Følte nesten ikke vi hadde noe å leve for da vi våkna i morges! Men neida, vi har hatt en rolig og avslappende hviledag her i leiliheten. Men rastløse blir vi når vi ikke har stort å ta oss til, -vi har vært billøse også hele helga, og da er det ikke så greit å komme seg noe sted. Våre gærne venner har enda ikke kommet hjem fra helgetur i Miami, og solsengene ved bassenget har vært opptatt. Dermed ble det etterhvert en kjempefin spasertur i nærområdet på oss! Oppdagelsesferd kan man vel nesten kalle det, for vi har nesten ikke vært ute og gått omkring her. Vi har jo knapt sett så mye natur siden vi kom hit! Følte oss nesten litt som hjemme.


Resten av dagen har vi i grunn brukt på facebookchatting med de hjemme, også har vi sånn smått begynt å jobbe med skoleoppgave vi skal ha klar til tirsdag. Det går ut på at hver av oss skal ha en liten sekvens som instruktør i en gruppetreningstime, hvor vi legger opp øvelser og instruksjon helt selv. Blir interessant å prøve!

 Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits