• Skrevet: 20.04.2015  //  Kl: 11:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

I år som i fjor har det vært loppemarked i Malvik arrangert av Midtsand Vel, så i helga tok jeg med meg mamma og hennes kavaler innover.  

Siden jeg var liten har jeg vært glad i bruktbutikker o.l -det er kjempebillig, man finner utrolig mye rart, og kanskje finner man litt unike saker og skatter man ikke ville funnet i kommersielle butikker. I tillegg synes jeg det er viktig med gjenbruk, og synes det er flott at folk leverer til gjenbruk istedet for å kaste, og ikke minst at det finnes aktører som gjør det mulig med videresalg -at det er brukt behøver på ingen måte å bety at det er slitt og ubrukelig! Nettopp dette loppemarkedet er dessuten kjempestort og forseggjort. Loppene fyller et helt samfunnshus, og er sortert på ulike bord og steder så det er lett å finne frem.

På tur innover våknet vi kjapt i bilen da disse tre plutselig krysset veien fremfor oss:Jeg har aldri sett så masse folk på loppemarked før, til å begynne med var det nesten håpløst å bevege seg! Det ble noen runder med titting og handling + en pause med kake og kaffe fra kiosken.

Her er bilder fra mesteparten av årets funn:For ca. 150,- fikk jeg en duk, to løpere, ei lampe, ei ramme, et fat, 5 skåler, i tillegg til at jeg fant kaffeservicet vi kjøpte på fjor-årets loppemarked. Den gang fikk vi bare fire av hver, men nå har vi 12!

Se bilder fra fjor-årets funn her

 • Skrevet: 13.03.2015  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Hei, og god helg :)

 

På dager som dette kan man nesten ikke annet enn å smile -det føles allerede som vår! Jeg så til og med årets første hestehov på vei til jobb. I dag hadde jeg kun en time på Care, og med god tid frem til jeg skulle på jobb på Life utnytta jeg sjansen til å få litt sol og frisk luft.


Ikke alle er like ivrige etter å kjøre opp straks de fyller 18, så jeg lette frem kjøreboka og fikk lest litt trafikk-teori. Mål nr.1 for 2015 er å endelig få førerkortet i boks før sommeren.Jo, også har jeg klippet av halve hårmanken.

 

Resten av helga går med til jobb i morgen, pizza -og helgekos med kjæresten og Pump-kursing på søndag. Bare å fortsette å smile med andre ord! Håper dere også nyter finværet så lenge det varer.

 • Skrevet: 13.02.2015  //  Kl: 12:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Da nærmer det seg helg dere! Riktignok arbeidshelg, men helg er helg.

Akkurat nå sitter jeg på CARE mellom timer og tar livet med ro med lunsj og te og gjør litt PT-arbeid. Etterpå går turen videre til Life, og jeg føler meg utrolig heldig som kan kombinere disse jobbene som jeg begge trives så godt i.Dagene flyr forbi med to jobber med timer litt her og der, trening og en samboer som er hjemme nå og da mellom arbeid utenbys, så bloggingen blir litt sporadisk akkurat som før. Jeg kjenner imidlertid at det er moro å ha kommet litt i gang her inne igjen, og tar gjerne imot ønsker fra dere som er innom om hva dere kunne tenkt dere mer av i innleggene fremover.

Men da er det tilbake til jobb på meg, også ønsker jeg dere en fortsatt fin fredag og ei kjempegod helg!

 • Skrevet: 06.02.2015  //  Kl: 10:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Morgen dere, og god fredag!

Jeg kom meg nesten opp i rett tid i dag, men det var litt for tøft å stå opp da klokka ringte så det ble en time senere enn planlagt. Jeg har allikevel rukket med å gjøre unna litt klesvask og oppvask, og ladet opp til arbeidsdagen med litt skikkelig frokost. På planen i dag står 5 veiledningstilmer på CARE og litt kostholdsarbeid før jeg tar helg.

I går måtte jeg si hadet til lillesøster Monika på flyplassen og gråte mine modige tårer ettersom jeg nå ikke får sett henne på et år.. Heldigvis kommer kjæresten hjem igjen i morgen etter å ha vært i Malvik og jobbet de siste dagene så jeg berger, hehe.

Da er sekken pakket og klar for dagen, så da ønsker jeg dere alle en fortsatt fin fredag og ei riktig god helg!

 • Skrevet: 28.01.2015  //  Kl: 11:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Skulle vel nesten tro jeg har gått i dvale, men det har jeg da altså ikke -bare på sosiale medier. Det er faktisk hele 2 mnd siden forrige post her inne, men jeg skal se om jeg får pustet litt liv i bloggen igjen i tiden fremover med litt inspirasjon til både trening, kosthold og hverdagen ellers.Ikke mye er forandret siden sist, bortsett fra at jeg har fått meg ny jobb!  Jeg har jeg vært så heldig å få meg en deltidsstilling på Life Helsekost i tillegg til jobben på treningssenter. Det har vært, og er fortsatt, veldig mange produkter å sette seg inn i, men med en grunnleggende bakgrunn innen kostholds- og ernæringslære går det stortsett veldig fint. Det er iallefall en veldig trivelig butikk hvor jeg tror jeg kommer til å trives godt fremover!

 
Og med det lover jeg at det ikke blir like lenge til neste innlegg, og forhåpentligvis litt mer informative innlegg i tiden fremover. Håper forøvrig at dere som faktisk fortsatt titter innom har hatt et knall år så langt, og ønsker dere et fortsatt supert 2015!

 • Skrevet: 05.11.2014  //  Kl: 16:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Allerede godt i gang med November og det ser ut til å kunne bli en givende måned, til tross for denne bitende kulda som dukka opp over natta. Jeg startet den med å feire ei venninnes bursdag på lørdag, sove lenge,-  chille og trene med kjæresten-dag på søndag, og fra mandag av har jeg jobbet. Jeg har som tidligere nevnt vikariat på 100% i resepsjonen på CARE i tillegg til PT-jobb, så nå føles hverdagen litt mer rutinert ut. Tilbake til planlegging og matpakkelaging!

Fikk sneket inn ei treningsøkt sammen med Lasse før jobb i går, og trente tung styrke på baseløft. Øker litt for hver gang på markløft og frontbøy nå, så det går rette veien.

 

Nå har jeg kommet meg hjemom og fått spist litt, og skal snart nedover igjen og kjøre gruppetimen CARE X-FIT kl.17.30. Etterpå står det litt kvalitetstid med lillesøss på planen!

 

 • Skrevet: 31.10.2014  //  Kl: 10:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

God fredag dere!

Jeg har akkurat slukt frokosten, og har bare planer om å ta det rolig resten av formiddagen. Jeg skal jobbe i resepsjonen på CARE i ettermiddag, og der blir jeg visst å finne i tiden fremover i vikariat, i tillegg til PT-jobben.Tenk -i morgen er det November alt. Jeg synes året har gått fort til nå, og det er nok som de sier; tida går bare raskere og raskere for hvert år.. Men det handler vel ikke om hvor mye tid man har, men hva man velger å fylle den med. Dagens lille filosofiske del. Nå skal jeg få baken opp av sofaen og henge opp klær og lage meg matpakker for dagen. Jeg tror nok jeg blir nødt til å ta bena fatt og gå til jobb også, for i dag skinner sola igjen!

Ha en fortsatt knall fredag alle sammen, og god helg!

 • Skrevet: 28.10.2014  //  Kl: 10:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

I dag har jeg fri, både fra jobb og trening. Vi skal innover til Malvik og vaske ferdig leiligheten, så nå er vi så og si helt utflytta derfra. Leiligheten her i Levanger begynner på den andre siden omsider å ligne på et hjem. Litt på kanten til overmøblert, men vi har iallefall fått plass til det meste vi vil ha her, og det begynner i grunn å bli ganske koselig. vi får se om det kanskje dukker opp noen bilder når ting har falt enda litt mer på plass.

Jeg kom meg opp kl.08 i morges og gjorde klar frokostrøra. I dag bytta jeg ut den vante havregrøten til fordel for pannekaker og eplejuice, og jeg skal si det metter!  De blir ikke helt som mammas hvetepannekaker med flesk og blåbær, men de er knallgode hverdagspannekaker som gjerne spises med den beste samvittghet hver dag. Se gjerne oppskrift for havrepannekaker HER.

Ettersom vi har holdt på med flytting, vasking og diverse den siste uka har treningsdagene gått litt i spinn, og gårsdagen ble fjerde treningsdag på rad. Jeg pleier som regel ikke å trene mer enn to dager etter hverandre før jeg har hviledag, så jeg kjenner det er helt greit med treningsfri i dag. Ikke for det, jeg har utelukkende hatt gode treningsøkter! På søndag trente jeg blant annet clean and jerk igjen, og jobbet meg litt etter litt oppover på vektene. Fantastisk morsom øvelse!

Se gjerne hele treningsprogrammet mitt her.

 

Har du en fast frokostfavoritt?

 • Skrevet: 22.10.2014  //  Kl: 08:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Det er tungt å komme seg opp når vekkerklokka går av tidlig om morgenen mens det er bekmørkt ute og kaldt i rommet, men jeg angrer aldri når jeg først har kommet meg opp. Når jeg har gjort i stand frokosten og planta rumpa i sofaen med litt levende lys og koselig musikk er det fint å være oppe tidlig.Dagsplanen i dag er i grunn ganske fullpakket med PT-jobb på CARE treningssenter utover formiddagen, etterfulgt av egentrening og deretter mørkekjøringskurs. Det er godt med fri og avslapping, men ikke når det blir for mye av det. Det er ganske fint å føle seg litt travel innimellom også, hehe.

Jeg vil egentlig bare ønske dere alle ei fortsatt fin uke!
Finner du tid til litt høstkos nå som det begynner å bli kaldt og mørkt ute?

 • Skrevet: 13.10.2014  //  Kl: 21:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Ukestart -og ingen dårlig sådan!

Jeg startet dagen min litt før klokka slo 09.00 på CARE i morges, og etter en veiledningstime og et par PT-timer vendte jeg snuten hjemover igjen. Jeg elsker virkelig jobben min som PT. Det er så moro å se når kundene har så tydelig fremgang! Gleder meg veldig til å se hvor det fører hen.Selv har jeg hatt treningsfri i dag og tilbragt mesteparten av ettermiddagen hjemme. Kjæresten har for øyeblikket en kamerat på besøk, så jeg har rømt opp i stua til a' mor. Her har jeg i grunn bare kost meg under et pledd og tatt livet helt med ro, skrevet litt på et litt mer innholdsrikt innlegg til i morgen, og kost meg med kveldsmaten min. Mamma har bakt en ny ladning med økologisk fullkornsbrød (se detaljert og illustrert oppskrift HER), og jeg fikk et av dem levert på "døra".
Nå tar jeg vel kveld om ikke så lenge før en ny dag med litt hjemmekontor, PT-time og litt skikkelig egentrening venter.

Ønsker alle ei super uke!

 • Skrevet: 09.10.2014  //  Kl: 09:04  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

God morgen!

Jeg må innrømme at jeg ikke helt forstod hvorfor jeg hadde stilt vekkerklokka såpass tidlig i dag da den ringte i morges, ettersom jeg ikke skal på CARE før 11-12-tiden.. Men jeg er oppe, frokosten er fortært, og det er herlig å komme seg opp i rett tid og ha hele dagen foran seg.


Jeg har begynt å koke grøten på skikkelig vis i kjele igjen, og den blir ti ganger bedre slik enn i microen! Litt mer oppvask, men altså.


Denne uka er jeg inne i deload-uke på treningsfronten, og det føles i grunn litt som å gå på trening, varme opp og så gå hjem igjen, hehe.. Kjedelig, men jeg vet at jeg har godt av det. Så da får jeg heller bruke energien på å trene andre! I går kjørte jeg timen CARE X-FIT før jeg tok over resepsjonen, og i dag har jeg PT på planen igjen.

Også må jeg få skryte av min store bragd. Jeg nevnte i et innlegg på mandag at jeg skulle forsøke å montere en kommode, og etter et par dager med skruing (og litt banning) fikk jeg skjønnheten opp på beina. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg er fan av flatpakker, men man føler seg tross alt litt handy!


Tadá! Det går til og med an å bruke skuffene.

 

Nå skal jeg komme meg ut av nattbuksa og se om jeg får gjort noe fornuftig før jeg forlater huset. Ønsker dere ei fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 08:49  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Ny uke, nye muligheter -er det ikke det de sier? Jeg for min del har en rolig start på uka og har akkurat fortært frokosten i pysjen hjemme i stua. Jeg skal ikke på jobb på CARE før kl.12.00 i dag og kan derfor nyte morgentimene med litt hjemmekontor.Sist uke ble Monika med meg nedover på treningssenteret med kamera. Hun har blitt en meget dyktig hobbyfotograf, og fikk tatt veldig mange bra bilder til tross for at jeg ikke ville bruke blits inne på senteret, hehe.. Så nå har jeg fått bilder til å illustere hele treningsprogrammet mitt. Jeg kommer derfor til å jobbe ferdig det og dele det hele her på bloggen så snart det er i boks!

Sneakpeak:
Fjas og godt humør hører med..!


Ellers starter jeg uka med treningsfri, og har derfor ingen store planer for dagen annet enn å se om jeg får kvinnet meg opp til å begynne å montere en kommode. Ting Tar Tid -særlig når både jeg og samboeren er kløppere på å utsette ting som ikke er så fryktelig moro. Men det blir som regel til slutt!


Hvordan ser din Mandag ut?
Ønsker alle en feiende flott uke i høstsola!

 • Skrevet: 01.10.2014  //  Kl: 16:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Som resten av bloggnorge føler jeg meg nødt til å påpeke at det nå er Oktober! Høsten er her for fullt og det trengs et ekstra lag med klær når man skal bevege seg utenfor husets fire vegger. Jeg kommer nok alltid til å foretrekke sommeren pga lyset og varmen, men høsten har allikevel sin sjarm med sine vakre farger.Dagene går som normalt med trening, litt jobb og ellers stortsett hjemmetid med kjæresten! Vi har feiret bursdagen til min kjære mor, og vi har forsøkt oss som møbelmontører med et så som så resultat, hehe. Mtp bloggen har jeg planer om å få fotografert alle øvelsene på treningsprogrammet mitt og legge ut en illustrert utgave av det så snart jeg vinner med det. Jeg har klart å skade kneet så beintreninga blir noe amputert om dagen, men jeg har kjørt gjennom programmet i noen uker allerede og er godt fornøyd med det.

Om ikke lenge skal jeg nedover til gymmet og kjøre gruppetimen CARE X-FIT som starter kl.17.30. Hiv deg gjerne med om du har mulighet!

 • Skrevet: 26.08.2014  //  Kl: 09:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

God morgen!

I dag har jeg ikke time på CARE før kl.12, men valgte å stille klokka til 07.45 uansett slik at jeg får utnyttet morgenen. Mamma har dratt på jobb og resten av huset sover, bortsett fra pus som selvfølgelig er oppe, så da passer det perfekt å få gjort litt PT-jobb i fred og ro. Noe av det fine med å jobbe som PT er at man kan få gjort mye jobb hjemmefra, for det innebærer langt mer enn kun selve timene man har med kunder på senteret. Hjemme kan jeg planlegge timer og jobbe med treningsprogrammer, kostholdsplaner etc, så vi kan vel kalle det fleksibel arbeidstid. hittil i dag har jeg iallefall nesten fått gjort ferdig et treningsprogram til en trivelig kunde.
Hihi, spennende å høre på alle de merkelige lydene fra hovedveien!


Før timen har jeg riktignok en kaffe- og sladreavtale med bestevenninne Julie, så det begynner nok snart å være på tide å få frokosten innabords og komme seg ut av nattbuksa. I ettermiddag skal jeg forresten gjøre noe jeg burde gjort for år og dag siden, nemlig å komme i gang med trafikalt grunnkurs. Det er over tre år siden jeg egentlig kunne kjøre opp, så det begynner å bli på høy tid å komme seg bak rattet. Jeg har berga fint uten bil til nå, men jeg kjenner det skal bli godt å slippe å være avhengig av andre, av buss, eller å måtte ut å gå eller sykle i all slags vær til alle årets tider for å komme seg rundt.

Ha en fortreffelig tirsdag alle sammen!

 • Skrevet: 24.08.2014  //  Kl: 18:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

På fredag avslutta jeg arbeidsuka med en enkelt PT-time før jeg tok tidlig helg og hoppet på toget til Malvik. I helga har vi vært hjemme i leiligheten og slappa av før både jeg og Lasse drar innover til Levanger for å jobbe igjen nå til uka. Helga har i grunn kun gått med til avslapping, kos og et par treningsøkter. Vi har riktignok hjulpet svigerfar med å bytte et vindu i leiligheten, ettersom noe av det aller første denne kløna gjorde da hun flytta inn her var å knuse ruta *kremt*. Det begynner å bli godt og vel et r siden, så det var vel på tide å få bytta det..

Både i går og i dag ble det ordentlig helgefrokost med varme rundstykker med godt pålegg:


Ellers tenkte jeg å gi både medlemmer på CARE og resten av landets befolkning en heads up på at det kommer et helt nytt kosttilskuddsmerke på markedet nå til uka! En av deleierne på CARE lanserer nå et nytt merke ved navn habit. Det blir en egen nettbutikk med salg av bl.a. proteinpulver, barer og shakere, og siden skal være oppe å gå her nå til uka. Varene skal også kjøres ut til utsalgssteder, og produktene er allerede å finne i resepsjonen på CARE. Selv smakte jeg på proteinpulveret med smak av kaffe latte i går, og det falt iallefall i smak hos meg. Liker veldig godt tanken på en sunn og proteinrik iskaffe på 1-2-3.


#habitnorway

 

Jeg håper dere også har ladet batteriene for en ny og super uke, og ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld!

 • Skrevet: 16.08.2014  //  Kl: 19:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Hei, og god lørdag!

Nå er lillesøster på Europa-tur, Lasse reiste hjem til Malvik på torsdag, og i morges dro mamma og Jesus på tur. Jeg og pusen har med andre ord hatt huset helt for oss selv i dag! Nå har jeg riktignok ikke vært hjemme så mye i løpet av dagen så har jeg visst berga allikevel. Lørdagen har vært veldig fin så langt!


Fjellgeitene klare for avgang!


Etter at de hadde dratt tok jeg sykkelen fatt og suste en tur nedover til kjøpesenteret. Tanken var å finne noen arbeidsklær til PT-jobben. Treningsklær går jeg mye i fra før av, men når jeg er på jobb som PT synes jeg det er greit å være litt skikkelig i tøyet, selv om det skal være treningstøy. Dessuten skal jeg få trykt personlig trener på noen plagg, slik at jeg blir litt mer synlig på senteret. Jeg fant dessverre ikke så mye som falt i smak, men en langermet jumper og ei vindjakke ble iallefall med hjem!


Etter en liten ryddeaksjon i kjelleren her hos mamma fant jeg igjen en haug med gamle strømpebukser og den gamle postveska til pappa. Moro å ta i bruk litt gammelt igjen!


Da jeg var på kjøpesenteret var jeg også så heldig å komme over ei bukse som faktisk passa meg. Det er det samme problemet  hver gang jeg går inn i et prøverom; buksa ser fin ut, jeg får den over lår og rumpe, men så kommer vi til kneppedelen. Linninga er alltid for løs i livet, slik at det blir en stor glipp bak i korsryggen. Jeg irriterer meg grønt over det hver eneste gang, men jeg gir ikke opp jakten på den perfekte bukse! I dag var jeg faktisk så heldig å finne et par jeans på Lindex som utrolignok satt fint, til og med i livet. Da jeg kom til kassa trengte jeg ikke en gang å betale mer enn den nette pris på 150,- for den heller.

Etter shoppingrunden gikk turen videre til CARE hvor jeg fikk gjort unna ukas beinøkt. Knebøy har jeg ikke trent på lenge pga lår-strekken jeg fikk tidligere i sommer og deretter en ukes opphold fra treningen nå sist uke, så det var passe tungt i dag. Beinpressen var ikke stort lettere etterpå den heller, men det ble ei helt grei økt med fint selskap i Care-frøknene Mona og Regina som også var der og trente.

Nå er Lasse på vei utover slik av kan kose oss med litt film, hjemmelaget pizza og sofasliting før lillesøster Monika etterhvert kommer hjem fra ferieturen sin en gang tidlig i natt. Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

 • Skrevet: 13.08.2014  //  Kl: 10:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei, og god onsdagsmorgen!

Det ble et uplanlagt lengre opphold her på bloggen, rett og slett fordi den ikke har blitt prioritert over andre ting som har foregått den siste tida. Des lengre tid det går, jo vanskeligere blir det også å skulle formulere et innlegg for å komme i gang igjen, men her er jeg da altså!

Det som i all hovedsak er den største forandringen siden sist, er at jeg og samboer Lasse nå på mandag "flyttet" hjem til mamma i Levanger. Lasse har startet opp i ny jobb her, og jeg skal nå satse fullt på PT-jobben på CARE. Barndomshjemmet blir dermed en fin liten mellomstasjon til vi får lån og finner oss noe eget. Vi beholder leiligheten i Malvik en liten stund til slik at vi har en plass å trekke oss litt tilbake til så vi alle skal slippe å bli tullete av å gå oppå hverandre her i huset, hehe.

Dette betyr også at jeg har jobbet min siste vakt på Malvik sykehjem (med mindre jeg skulle finne på å ta på meg noen ekstra), og det viste seg å bli langt mer vemodig enn jeg hadde trodd! Etter å ha jobbet med menneskene der i over et år og blitt glad i  dem var det utrolig trist å få en hadeklem like før siste vakt var over. Det var ei sipende Andrea som kom og satte seg i bilen da Lasse hentet hun etter jobb!Utover det har Lasse rukket å feire årets bursdag, vi har vært på årets vesle ferietur, vi har sett den nye Ninja Turtles-filmen (thumbs up!), hatt uvant mye treningsfri, og nerdet litt med et nytt Hobbit-spill. Vi har selvfølgelig også vært noe ute i finværet og spilt både litt volleyball og badmington, men vi har nok desverre tilbragt litt for lite tid ute denne sommeren. Nå er jeg iallefall tilbake på treningssenteret igjen, både for egentrening og i arbeid. Jeg er veldig spent på tiden fremover nå etter skolestart, når det begynner å fylles opp på treningssentrene igjen. Spennende tid for en nyoppstarta PT!

Også må jeg bare vise frem Minions-bursdagskaka jeg bakte til Lasse:


Suksessterte dekorert med marsipan, sjokolade, lakris og kakepyntkuler.

 

Nå skal jeg skrive ferdig noen jobbsøknader i håp om å finne meg en deltidsjobb ved siden av PT-jobben, før det blir en tur nedover på CARE for både jobb og egentrening i ettermiddag.

Håper dere alle har hatt en fin sommer og nyter siste rest av den!

 • Skrevet: 18.07.2014  //  Kl: 13:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Da er det vel nesten på sin plass å si god helg! Jeg har riktignok hatt fri både i går og i dag, og kun jobbet litt hjemmefra. Jeg var oppe 08.30 i morges, tok en varm morgendusj og hadde en heller bedagelig start på dagen. Formiddagen har jeg brukt til å pleie kaffekjerringa i meg og jobbe med kostholdsplan til en kunde. Kjekt å kunne gjøre litt sånt arbeid hjemme i arbeidskroken.Strekken i låret kjennes overaskende bra ut i dag, men mtp hvor vondt det gjorde i går så har jeg ikke tenkt å glemme den med det første. I slike situasjoner må man prøve å tenke rasjonelt og langsiktig, og ikke la utålmodigheten og treningslysten gjøre vondt verre. Dagens knebøy-økt går ut, og muskelen skal få fri ei god stund enda før jeg tørr å belaste den igjen. Utrolig kjedelig å ikke kunne følge treningsplanen når man egentlig er motivert til det, men sånn er livet. Det blir etterhvert!

Trening eller ikke, mat må man ha! Dagens lunsj/mellommåltid ble lettvindt i dag. Sunt og kjapt trenger ikke være kjedelig! Det ble to stekte egg med vårløk servert med en enkel salat av agurk, paprika, cherrytomater og avocado med salt og pepper. Easypeasy! Vil du ha litt mer karbohydrater er det bare å kjøre på med f.eks potetbåter, frukt eller grovbrød til.Jeg må innrømme at flere dager på rad med så mye fri og ingen andre planer faktisk blir litt i kjedeligste laget for min del, selv om det er godt med fri og mye tid til å gjøre akkurat hva man vil. Jeg blir litt for rastløs, så i dag spørs det om jeg må få rævva i gir og iallefall få leiligheten til å se presentabel ut. Støvsugeren kommer nok frem litt for sjeldent!

Hvilke planer har dere for helga?

 • Skrevet: 05.07.2014  //  Kl: 18:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Heihei, og god lørdag!

Flere som synes det er helt ok med litt syden-varme? Jeg har iallefall ikke tenkt å klage på godværet, og synes det er kjempeherlig å se værvarslet den kommende uka. Sommerkosen starta jeg i går formiddag med litt soling og frisk og fargerik snacks på solsenga. Frukt, bær, grønnsaker og iskaffe er helt perfekt i varmen!

Jeg har arbeidshelg på sykehjemmet og var på jobb både i gårkveld og på formiddagen i dag, men det er ekstra koselig å være der også når været er s fint. Sommerkosen fortsetter jeg iallefall med grilling sammen med kjæresten i kveld (etter fotballkamp selvfølgelig, jippi..!). Dagens treningsøkt ble pent forflyttet til i morgen, så nå er det bare latskap og kos resten av dagen.

 

Håper dere også koser dere i varmen!

 

 • Skrevet: 26.06.2014  //  Kl: 12:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

I dag har jeg helt og holdent fri, og det eneste jeg har planlagt for dagen er ei heavy benkpress-økt i kveld når Lasse er ferdig på jobb. Hele formiddagen har jeg også helt for meg selv, ettersom min bedre halvdel jobber om natta for tida og derfor sover frem til 14-15-tida. Så hva skal man da underholde seg selv med? Jeg begynte iallefall med å sove ut til jeg våkna av meg selv, brukte så lang tid jeg ville på badet, og mekka meg en flykræsj-omelett til frokost.


Vi trenger virkelig ei ny steikepanne- alt svir seg fast, og omelett er et dødfødt prosjekt! Smakte fortsatt godt da.

Etter frokost tok jeg med meg kamera ut på en liten rusletur i sola. Disse sommertemperaturene nå om dagen er ikke stort å skryte av da. Det er vel bare så vidt de kryper over 10 grader nå om dagen, og det føles ikke helt rett å måtte leite frem skjerf nå når vi straks vender om kalenderen til juli måned. Men en fin luftetur ble det iallefall uansett!Nå er planen bare å  pusle litt i leiligheten og lese videre i min nye bok -Forever fat loss som jeg skreiv om her om dagen. Den er nesten ferdig utlest allerede, så jeg kommer til å skrive noen ord om den når jeg blir ferdig.

Hvilke planer har du for dagen?

 • Skrevet: 11.06.2014  //  Kl: 17:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Da har jeg sagt hadet til Levanger for denne gang og er nå hjemme i Malvik igjen. Jeg har hatt et par fine dager i Levanger som vanlig, til tross for at det er rolig på jobb nå i sommertida. Litt PT-jobb, ei treningsøkt, tid med familie og venninneprat har jeg iallefall rukket med, så jeg kan ikke klage!


På besøk hos farmor i kveldssola i går. Dessverre har vi vært langt ifra like heldig med været i dag..! Det høljet ned da jeg gikk av toget.Jeg må også nevne at lillesøster Monika kom hjem etter ei uke i New York på fredag, og hun hadde med en liten reisegave til meg. Hun hadde funnet akkurat det jeg ønsket meg også -Turkey jerkey og Powercrunch proteinbarer. Begge deler spiste jeg mye av under oppholdet mitt i Florida i fjor, og det vekker gode minner!


Kan jo nesten ikke spise det heller, for jeg vil ikke at det skal gå tomt! Hihi..


Resten av kvelden skal vi bruke på å sette oss inn i og planlegge treningsperioden fremover her i leiligheten. Både jeg og Lasse har tenkt å sette i gang med hvert vårt program, og nå skal det gjøres skikkelig igjen! Det har blitt en del av og på på oss begge når det gjelder programmer, så nå er det skjerpings. Jeg skal forberede en lengre treningsplan på 5-3-1-programmet som jeg nevnte i går, og starter mest sannsynlig med det  i morgen. Gleder meg!

Ha en fin lillelørdag alle sammen!

 • Skrevet: 03.06.2014  //  Kl: 19:13  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Den siste uka har PCen vært litt trøblete, og  i tillegg til finvær har det dermed blitt dårlig med blogginga.

Det har vært temmelig lite jobb på meg, men med godvær og kjæreste synes jeg dagene går altfor fort allikevel! Trening, kubbespill, badmington og kinodate -for ikke å snakke om en runde på golf-banen med svigers. Og sånn går no dagan! Er det ikke herlig med skikkelig sommer?

 

Middag på Egon før Maleficent på kino! I love Disney


Swoosh! Jeg får ikke spille på banen uten kurs, men jeg fikk kjøre golf-bil! Følte meg som en råtass.

I dag har jeg riktignok gjort noe som er mer fornuftig enn det er koselig til en forandring -nemlig tredje og siste eksamen! Det er jo aldri helt godt å si hvordan det går før man faktisk får resultatet, men jeg føler meg iallefall bra sikker på at det er mer enn godt nok til å bestå, så det er  godt å kjenne at man er i mål. Det blir nok merkelig å ikke kunne kalle seg student lengre og faktisk begynne å betale ned på studielån og greier.  Jeg føler meg riktignok langt ifra ferdig utlært enda, og det tror jeg forsvidt aldri man blir heller, men jeg ser frem til kurs og seminarer i fremtiden! Hvem vet -kanskje havner jeg på skolebenken igjen en dag også,  men akkurat nå ser jeg veldig frem til å kunne fokusere 100% på PT-jobben til høsten.


Instagram: @artisticfitness


Nå sitter jeg, som jeg vanligvis gjør på tirsdagskveldene, hjemme hos min kjære mor i Levanger. I morgentidlig står det PT-time på planen, før jeg etterhvert vender nesa hjemover til leiligheten i Malvik igjen. Torsdag og fredag har jeg heldigvis fått et par etterlengtede vakter på sykehjemmet, så kanskje slipper jeg å leve helt på feriepengene i sommer også, hehe. Man blir ikke rik av å være nyoppstarta PT om sommeren med dette været akkurat!

Håper dere også nyter finværsdagene!

 • Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 08:57  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4


Simple Plan - Summer Paradise

Da er mine to dager på Care og Levanger over for denne uka, og nå sitter jeg hjemme i leiligheten i Malvik igjen. Det ble et par fine, dog rolige dager! Innimellom tida på Care ble det også litt utekos i sola, både med kolleger og familie samt venninneprat med Julie i parken før jeg tok toget hjemover.


Mellommåltid i solsteiken.


Julie i parken. Viktig å holde seg hydrert i varmen!

Jeg kan ikke annet enn å elske været og trøndelag når det er sånn. Det er rett og slett herlig! En føler seg rett og slett litt mer fri når man kan gå rett ut døra og kose seg ute uten å tenke på å fryse. Og ikke minst er det deilig å få litt sol på kroppen igjen!

Og bare for å understreke sommerfølelsen legger jeg ved noen ekstra bilder fra tirsdag:Til slutt tenkte jeg bare å skrive noen ord om Basic Fitness igjen. Jeg var med på denne gruppetimen på Care også denne tirsdagen, og denne gangen ble det ei økt med høyintensive intervaller med styrkeøvelser. 5x4 minutters arbeid, med 2,5 min pause mellom hver arbeidsperiode.Vi kjørte AMRAP (as many rounds as possible) med fem ulike øvelser (burpees, KB swing, push-ups og thrusters) med fem repetisjoner på hver. Disse øvelsene gjentok vi altså kontinuerlig i de 4-minutters arbeidsperiodene før det ble pause. Totalt fullførte jeg 15 runder, noe som tilsvarer 300 repetisjoner på 20 minutters arbeidstid (ikke medregnet pausene). Jeg skal love jeg var gjennomsvett og sliten!

Nå fremstiller jeg kanskje denne timen som et slit og pes (og du får jaggu meg kjørt deg litt også), men det er en time jeg anbefaler fordi den rett og slett er morsom, variert og ikke minst gir skikkelig treningsutbytte.


I går hadde jeg helt treningsfri, men nå begynner det å bli på tide å hive i seg frokosten her i huset før vi skal i vei løfte litt igjen.
Ønsker alle ei fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 20.05.2014  //  Kl: 16:39  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Nå er sommerfølelsen her for fullt for min del iallefall! Jeg har sagt dette siden jeg var liten; jeg er et sommermenneske og skulle egentlig ikke bodd i Norge mtp klima. Men så kommer det heldigvis slike dager hvor sola skinner, temperaturen er perfekt, himmelen blå og alt annet er grønt og i blomstring. Da trives jeg godt!

Slik så det ut utenfor stuevinduet før jeg dro innover til Levanger på jobb i morges:

Tirsdager og onsdager er faste arbeidsdager på Care, så der har jeg altså vært i dag. Det vises riktignok at det er finvær og at sommeren nærmer seg, for det tynnes ut på treningssentrene om dagen. Dagen i dag har altså vært rolig, og formiddagen gikk stortsett med på å planlegge et par PT-timer til i morgen og ellers lese til siste eksamen i ernæring, som nå nærmer seg med stormskritt.


Papirene mine fra PT-studiet er utrolig fine å ha for ny inspirasjon til kommende PT-timer.


Akkurat nå sitter jeg hjemme hos mamma sammen med lillesøster Monika. I dag ble det en lengre middagspause her ute i sola!
Etterpå skal jeg tilbake på Care, og da har jeg planer om å avslutte dagen med å være med på gruppeitmen Basic Fitness igjen. Jeg var med på den forrige tirsdag også, og det frister altså til gjentagelse!

Håper dere også nyter finværet.

 • Skrevet: 14.05.2014  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Heisann folkens!

Mine to arbeidsdager på Care denne uka er over, og nå er jeg igjen hjemme hos min kjære mor før jeg reiser hjem til Malvik igjen nå i kveld.

I gårkveld heiv jeg meg faktisk med på min første gruppetime på Care, Basic fitness. En hard, intensiv time! Jeg har verken kondisjon eller utholdende muskulatur så det var et SLIT underveis, men desto herligere da jeg var ferdig med de siste burpeesene. En time av god kvalitet som jeg absolutt kan anbefale for medlemmer!


Først 25 repetisjoner på hver øvelse, deretter 15, så 10 og til slutt 5. De to første rundene med høyrep ga syre til tusen i mine stakkar bein!

I ettermiddag/kveld har jeg fått servert middag og nybakt økologisk eplekake med is her hjemme hos mamma, og har til og med fått årets bursdagsgave. Mamma jobber på Økomat her i Levanger, så inni gavepapiret befant det seg en gave-eske derifra, full av masse spennende varer.


Yummi!

I dag var dessuten en veldig rolig dag på jobb, så da fikk jeg omsider rotet meg til å ta noen illustrasjonsbilder til et skikkelig innlegg om oppvarming. Innlegget kommer så snart jeg får gjort ferdig siste del!


Elsk/hat-forhold til foam-rolleren, men jeg har blitt helt avhengig av den smertefulle sylinderen..


Da skal jeg snart pakke sammen stæsjet mitt og komme meg på toget. Det er seinvakt på sykehjemmet som står på kalenderen både torsdag og fredag før det blir helg, men jeg satser på en liten formiddagsfeiring med kjæresten i morgen ettersom jeg plutselig blir et år eldre. Jeg kjenner at den gleden over å bli litt gamlere som var så stor da jeg var lita allerede har begynt å avta, og egentlig kunne tida begynt å roe ned litt nå! Hehe..

Velvel, da ønsker jeg alle en fortsatt fin onsdagskveld før jeg vender snuten hjemover!

 • Skrevet: 12.05.2014  //  Kl: 21:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Denne mandagen starta jeg med å skru av vekkeklokka og falle tilbake i komatilstand. 2,5 timer senere våknet jeg igjen og innså at jeg hadde sovet bort litt mer av dagen enn planlagt, og siden har dagen i grunn gått fort! Trening, Game of thrones, matlaging og litt PT-jobb i mitt vesle hjemmekontor har dagen bestått av, og nå følte jeg det var på tide å titte innom bloggen igjen. Så veldig mye spennende har jeg ikke å skrive, men noen bilder fra helga har jeg. Det hender seg tross alt at treningsfreaken her gjør noe utenom trening og kosthold òg, og jeg synes den delen også fortjener en liten plass her inne.

På fredag var nemlig den hellige tre-kløveren (aka meg, Julie og Monika) samla igjen -klare for konsert. Konserter var "det store" allerede fra jeg var 11 år gammel, og det er fortsatt veldig moro når vi samles og rocker litt i vei. Denne helga var det Nordic Beast vi var og så igjen, men denne gang på Studendersamfundet i Trondheim.Nordic beast består av Åge Sten Nilsen fra Wig Wam, Mikkey Dee fra Motörhead, Hal Patino fra King Diamond (som dessverre ikke var med på fredag), og John Norum og Mic Michaeli fra Europe.

 

Lørdagen derimot ble nerdelørdag med kjæresten! Så og si hele dagen gikk med på å spille brettspillet War of the Ring, kun avbrutt av en tur på trening. Det er vedig moro å være litt nerd, men slike spill kan ofte blir litt for langvarig for min tålmodighet. Denne gangen gikk det riktignok veldig fint, men kanskje mest fordi jeg til slutt akkurat gikk av med seieren. Lenge leve Sauron!..I morgen skal jeg innover til Levanger på Care, og jeg gleder meg til å komme meg på jobb igjen. Det er nesten en uke siden sist, og når det ikke har blitt noe jobb på sykehjemmet i mellomtiden virker det faktisk fryktelig lenge. Jeg kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig med siste eksamen og utvide til litt mer enn bare to arbeidsdager på treningsstudioet.

Da gjenstår det i grunn bare å ønske alle en super uke videre!

 • Skrevet: 06.05.2014  //  Kl: 21:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Da er det nøyaktig en uke siden siste oppdatering, og nå som da sitter jeg hjemme hos mamma i Levanger. I dag har jeg jeg vært på jobb på Care treningssenter, og overnatter her før jeg skal på jobb igjen i morgentidlig. Kjempesnedig å slippe å toge frem og tilbake!

Siden sist har jeg trent litt (helkroppstrening, holder på med et eget innlegg om treningsperioden), jobba litt, vært på backstage-party, sett nesten en hel sesong med Black Sails og spilt en del Yatzi.. That's right! Jeg og Lasse kan kunsten å underholde oss selv.


Et av få spill hvor jeg faktisk ikke bare taper mot Lasse.. Vet ikke om det er et godt tegn at jeg er avhengig av flaks for å vinne..?

Julie fikk altså lurt meg med på backstage party på Studentersamfundet med Jean Beauvoir og Dan Reed som artister på fredag. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, men det ble faktisk en veldig hyggelig event! Sushi, bra musikk og hyggelige mennesker slår jo sjeldent feil.


Takk for bursdagsgaven, kjære du!

Og ellers.. Har dere prøvd den nye Skyr-smaken? Jeg prøvde den her om dagen. Helt ok, men jeg holder fortsatt en stor knapp på den med fersken- og bringebærsmak.

Dette ble et noe ustrukturert alt- og ingenting-innlegg, men det får bare være for denne gang. Jeg holder på med et par mer treningsrelevante innlegg som kommer når de er ferdige. Enn så lenge får dere nyte sola og holde dere langt unna kaldvannet!

Ha ei fortsatt fin uke!

 

 • Skrevet: 26.04.2014  //  Kl: 10:23  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Neimen heisann, lørdag!

Er det bare jeg som føler denne uka har gått fort? Nå "forsvant" jo mandagen i påska, men dog. Jeg har faktisk ikke rukket med/prioritert mer enn to treningsøkter denne uka, men skal få til en tredje i dag. Det blir kun helkroppsøkter til en forandring, og jeg kjenner det er litt godt for en periode det også. Less is more, er det jo noe som heter, så vi får se om det blir litt resultater av dette også!

Jeg kom meg iallefall tidlig opp i dag til tross for at jeg har fri og ingen planer på agendaen, og nøt dagens første kaffekopp ute i sola:


Jeg kjenner jeg har fryktelig lite lyst til at dette godværet skal ta slutt! I går kunne vi ha med nesten alle pasientene ut på verandaen og steike vafler i sola på sykehjemmet.. Tenk om hver dag kunne vært slik!

Etter jobb i går ringte jeg inn helga ved å ta en buss inn til byen for en sushidate med bestevenninne Julie. Sushi er noe av den beste kosematen jeg får, så når Julie ville prøve det for første gang måtte jeg selvfølgelig være med! Det ble buffet på KOS bar & lounge i Trondheim. Godt fornøyd med maten, men ikke fullt så fornøyd med bordplasseringen -å sitte på barkrakker ved et høyt, lite bord midt i lokalet og forsøke å spise (les klasse) med spisepinner var ikke fullt så kult, hehe. Men mett ble jeg!


Første runde i buffeten..
 
Min kjære nattarbeider la seg til å sove i det jeg stod opp i morges, så resten av formiddagen skal jeg prøve å jobbe litt mer med PT-arbeid. Jeg har en PT-time på planlegge, noen skjemaer og diverse som skal skrives og ordnes, og om jeg får ånden over meg så er det mulig det blir litt eksamenslesing også. Kanskje ute i sola til og med?

Nå er jeg i gang med dagens andre kaffekopp, og den er langt mer spennende enn den første:


Oppskrift finner du her. Helt himmelsk!

 

Ha en strålende lørdag, folkens!

 

 

 • Skrevet: 14.04.2014  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Frøken Sløv sitter nå i sofaen med beina høyt. I dag har jeg hatt tidligvakt på sykehjemmet igjen, og jeg må fortsatt konstatere at jeg beundrer de som har store stillinger i denne jobben. Jeg blir helt kaputt! Men da er desto bedre å slappe av foran TVen resten av dagen, hæhæ.

Helga har fløyet av sted -først med 80-årsdag på lørdag, og deretter som flyttehjelp på søndag. Lørdagen var utrolig trivelig og vellykka med middag ute på resturant, etterfulgt av kaffe og kaker hjemme hos jubilant farmor. Søndag var vi med som flyttehjelp for Lasses bror og kjæresten, som nettopp har kjøpt seg leilighet. Utrolig spennende, og jeg kjenner jeg blir en liten smule misunnelig! Ser veldig frem til den dagen vi begge har stabil jobb/inntekt og kan kjøpe oss noe eget.
Men nok om det, her er noen få bilder fra lørdagens selskap;
På torsdag reiser jeg sammen med lillesøster og min kjære mor på besøk til storesøster i Samnanger, så påskeuka passer perfekt som deload-uke kjenner jeg. Den eneste treningsøkta jeg har planlagt denne uka, blir ei helkropps-sirkeltrening eller noe lignende i morgen. Ellers blir det bare mye avslapping, kos og batterilading!


Jeg er allerede nesten klar for å vende snuten mot senga, og satser på ny energi i morgentidlig.
Ha ei super påskeuke alle sammen!

 • Skrevet: 12.04.2014  //  Kl: 13:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Ny fast kategori på bloggen kanskje? Neida. Joda. Neida.. Men bare for i dag:

  VS 

Jeg var tidlig i seng i går, og etter litt for mange timer med søvn var jeg oppe kl.08 i morges. Det er i grunn tidlig på en lørdag for min del! Lasse har jobbet i natt og sover dermed hele formiddagen, så da blir jeg nødt til å underholde meg selv. Jeg startet jeg dagen med litt bcaa og en kopp kaffe før jeg pakket meg inn i dagens boyfriend-outfit; svær joggebukse, svær allværsjakke. Deretter gikk turen bort til treningssenteret, men ikke for å trene.. For å ta sol!  Det må være lov når regnet høljer ned.

Vel hjemme var det tid for ei lita smakfull skål med sjokofrokost -med skikkelig kakaopulver i! Dette blir aldri en mote/antrekksblogg, men det jeg derimot kan love at jeg kommer til fortsette med er matbildene.


Havregryn, vann, 1 stor ts kakaopulver, 1ss sjokoladeprotein, 1ts sukrin, noen dråper stevia og litt salt. Toppet med kanel og en dæsj cottage cheese.


Nå har jeg dusja og dulla meg til, rota bra i leiligheten og til slutt bestemt antrekk for dagens 80-årsdag. Jeg skal innrømme at det er litt moro med slike anledninger for å pynte seg litt også, til en forandring fra treningsklærne. Men aller viktigst er jeg utrolig glad for å kunne feire at jeg har ei så sprek, sosial og oppegående farmor som jeg har!

Jeg har tenkt å spare plass til middag og kaker i ettermiddag, men mat må jeg ha, ellers er det ikke så trivelig å være i mitt eget selksap.
Et av dagens mellommåltider:
Cottage cheese med noen dråper stvia vanilje, toppet med gresskarkjerner, hakkede mandler og økologisk honning.

 

Håper dere også har en super lørdag, til tross for regnet!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits