• Skrevet: 19.12.2011  //  Kl: 17:36  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 4

Da er den siste vinneren trukket, og det ble Eline Larssen som stakk av med den siste swebaren! Send meg adressen til marandy.rh@hotmail.com, så skal jeg få sendt den av gårde så snart som mulig.Nå har jeg bare to små dager igjen på skolen, og så er det offisielt jul og ferie og alt som følger meg. Denne frøkna gleder seg iallefall!

Ha en super mandagskveld!
Jeg skal ned på gymmen og ha årets siste vakt.

  • Skrevet: 17.12.2011  //  Kl: 12:56  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 6

Jeg kommer ikke til å ha internett-tilgang før i morgen kveld, derfor åpner jeg for den fjerde og siste adventsgaven allerede nå.
Julen handler jo om å spre glede, så denne gangen vil jeg oppfordre til å gjøre noe fint for noen andre. Typ "dagens gode gjerning", enten for noen du bryr deg om, noen du vet kunne trenge en oppmuntring, eller en helt tilfeldig fremmed. Legg igjen en liten kommentar om at du ønsker å delta, og fortell gjerne om hva du har gjort.

 

God lørdag, og på forhånd; god fjerde søndag i advent!

  • Skrevet: 12.12.2011  //  Kl: 10:19  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 3

Det er mange fine juletradisjoner ute og går, og det var moro å se at så mange faktisk har litt like tradisjoner som vi har her hjemme. Den tredje gaven trukket, og denne gangen var det Martine som hadde vinnertallet. Send meg en mail med fullt navn og adresse på marandy.rh@hotmail.com, så ligger den snart i postkassa.Ønsker dere alle en god mandag og ei kjempefin uke! Tren hardt og nyt førjulstida.

  • Skrevet: 11.12.2011  //  Kl: 10:49  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 18

Da var det plutselig tid for den tredje adventsgaven også!

Atter en gang kommer den litt sent, for atter en gang har jeg hatt en begivenhetsrik helg. Julebord med kjempehyggelige "kolleger" var stas!De aller fleste har en eller annen form for tradisjon i jula, enten det gjelder gaver, julebaking, nissebesøk, eller julemiddag. Fortell meg hva du liker best med de juletradisjonene du er vant med, så er du med i trekningen om søndagens pepperkakeswebar.

Vi har ikke så altfor mange tradisjoner her i familien, men pepperkakebaking sammen med mamma og lillesøster Monika er alltid det første store høydepunktet i desember. På lille julaften spiser vi risengrynsgrøt med mandel i, og det blir ikke jul uten å titte i julestrømpa og se Tre Nøtter til Askepott på julaften. Og når middag og dessert er overstått, sitter jeg og Monika ved juletreet og trekker annenhver julegave, og deler ut til alle som sitter rundt kaffebordet. Vi begynner kanskje å bli litt for gamle for det, men jeg har tenkt å holde fast ved tradisjonen en liten stund til. Så kommer julemorgen, og da er det duket for en ordentlig god julefrokost i julepysjen. I tillegg elsker jeg å bruke førjulstida på å klippe og lime egne julekort, og ettersom jeg nå er på tredje året med det så kan jeg vel kalle det en tradisjon. Dét var litt av det som gjør jula så kos i min verden, så nå vil jeg gjerne høre hva som gleder dere i jula!

 

God søndag!

  • Skrevet: 07.12.2011  //  Kl: 15:14  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 2

Etter å ha ligget langflat både hele søndag og mandag, kom jeg meg av gårde på skolen i går. Jeg hadde pakket med treningstøy i tilfelle jeg skulle finne ut at formen var såpass at jeg ville prøve meg på ei økt, og det ble til slutt til at jeg gjorde det. Jeg begynte med første dag i den nye selvkomponerte 3-splitten min, og det var tung styrke på bryst, skuldre og triceps som stod på planen.Gårsdagens øvelser var benkpress, skrå hantelpress, skuldrepress og triceps pushdown. Fokus og vilje var til stede, men jeg følte meg svak som en liten stilk så det ble ikke akkurat noen nye perser, heller tvert i mot. Men forholdene tatt i betraktning ble det ei grei økt.

Tror nok jeg liker mitt nye program! Jeg foretrekker flere effektive økter i uka, fremfor få og lange. Føler jeg klarer å holde energi og fokus mye bedre om øktene er litt kortere. Jeg skulle egentlig trent bein i dag, men har utsatt det til i morgen. Tung beintrening når energinivået ikke er helt på topp er ikke akkuart ideelt. Uvant med så lite aktivitet, har jo til og med lurt meg med bussen til skola både i går og i dag. Skal gå hjem etter skolen i dag, og det blir den første fysiske anstrengelsen (sett bortfra gårsdagens trening) siden lørdag. Men nok treningspjatt.

Ellers tenkte jeg å videreformidle at Ida gir bort en smartshake på bloggen sin! Jeg elsker disse shakerne, og kunne godt tenkt meg en til. De har akkurat passe størrelse, og er veldig praktiske mtp at de har flere rom slik at man får med seg flere serveringer. Veldig snedig når man er lenge på farten. Trykk her for å komme til innlegget og delta du også!
  • Skrevet: 05.12.2011  //  Kl: 10:46  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 3

Da har jeg trukket den andre vinneren, og denne gangen ble det Kristina! Send en mail med fullt navn og adresse til marandy.rh@hotmail.com, så ligger swebaren snart i postkassa. Jeg benytter meg forresten av denne når jeg trekker ut vinneren, om noen lurte på det.Da er det to barer igjen, så følg med neste søndag om du enda ikke har vunnet.
Ønsker dere alle en flott uke!

  • Skrevet: 04.12.2011  //  Kl: 13:24  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 24

God andre søndag i advent dere!

Jeg befinner meg i Trondheim, og i går må jeg ha spist noe jeg ikke tålte. Hele natta har gått med på x antall spyturer på badet, så adventsgaven kommer litt sent i dag. Men her er den iallefall!


I dag vil jeg høre hva det er dere liker å se på i jula! Alt av filmer, serier etc. Så alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen om dagens pepperkakeswebar er å legge igjen en liten kommentar om det i kommentarfeltet.

Ønsker dere en kjempeflott søndag!

  • Skrevet: 28.11.2011  //  Kl: 10:39  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 5

Kjempehyggelig at så mange ønsket å delta i trekningen om adventsgaven. Det var ordenltig hyggelig å lese gjennom alle de fine tingene som gjør jula så stas. Vinneren er herved trukket, og den første swebaren går til M! Send meg fullt navn og adresse på marandy.rh@hotmail.com, så skal jeg få sendt den av gårde.
For de som ikke vant denne gang blir det en ny mulighet neste søndag.

Ønsker dere alle en flott uke!

  • Skrevet: 27.11.2011  //  Kl: 09:35  //  Kategori: Konkurranser  //  Kommentarer: 17

Det er 1. søndag i advent, og jeg våknet til en hvitkledd verden. Snøen har kommet!

Nå sitter jeg her med verdens beste proteiniskaffe og hører på julemusikk mens snøen daler etter en helt uforglemmelig tur ut på byen(!) i går/natt. Flott start på advenstida!

Men her kommer overaskelsen jeg snakket om i går. Hver søndag fremover kommer jeg til å dele ut en liten adventsgave til en av dere, nemlig en Swebar med pepperkakesmak. Jula er jo en tid for å spre litt ekstra glede, så da gjør jeg et lite forsøk på det her inne, jeg.

Alt du trenger å gjøre for å delta er i grunn å skrive en liten kommentar om at du ønsker å være med i trekningen, og nevne en eller flere ting du synes er spesielt koselig med jula. Det er ingen krav om at du må poste det på egen blogg, men om du ønsker å spre det så må du gjerne gjøre det.

Og med det ønsker jeg dere alle en kjempeflott søndag og en fortyllende adventstid! Jeg har tenkt meg ut og gå tur i snøen, og så skal jeg ha litt juleverksted og mekke julekort.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits