• Skrevet: 28.01.2013  //  Kl: 20:04  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Alltight, la oss bare gjøre én ting helt klart.. Når denne tuppa ikke har matlyst for fem flate øre, da er det avgjort noe som ikke stemmer.

Mine ambisjoner om å være flink og kjøre alt cleant og perfekt på matfronten i dag sank gradvis utover arbeidsdagen. Jeg ble nemlig bare kvalmere og slappere for hver time som gikk, og det endte med at jeg ble sendt hjem en halvtime før jeg var ferdig. Jeg hadde ikke kommet lengre enn ned i garderoben før jeg måtte finne doskåla og rope på elgen. Dermed gikk planen om å ta sol, ha vakt på gymmen og kveldens økt med kickboxing nedenom og hjem. Sofa


Det eneste som frister når jeg blir sånn er saltstenger, druejuice og yoghurt.


Gjett om det var surt å være med pappa og Monika hjem til farmor hvor det ble servert pinnekjøtt da! Pinnekjøtt er noe av det aller beste jeg vet, så det var ordentlig surt å ikke ha det minste lyst på.. Ble til slutt sulten så jeg fikk i meg en liten porsjon allikevel, men den kom i retur gitt..! Men føler meg langt bedre nå -bank i bordet, og matlysten ser ut til å være på vei tilbake. Takk og lov, jeg hater å være syk!


Håper deres mandag har vært noe bedre enn min!

 • Skrevet: 27.01.2013  //  Kl: 18:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Sjallabaijs!

Nå begynner det snart å nærme seg 4 mnd siden jeg avslutta dietten, og siden den gang har det naturligvis skjedd en del med formen. Jeg har lagt på meg minst 10kg (har ikke brydd meg om å sjekke vekta på lenge nå), så det er i grunn ikke like spennende å legge ut formbilder nå ettersom det meste av blodårer og definisjoner har takket for seg. Men dette skal vel i utgangspunktet forestille en treningsblogg (selv om det til tider dukker opp litt andre urelaterte rariteter), så det begynner vel kanskje å bli på tide med en liten update.

So I present to you.. Andrea failing lean gains and bulking in stead;


Supergirl i superundertøy som strammer magen alt hun makter og prøver å se så laid back ut som mulig!..

 
Selv om fettprosenten går oppover så betyr det ikke at det ikke går fremover! Det er riktignok litt vanskelig å si nøyaktig hva som er fett og hva som er muskler, men både beina og armene ser ut til å vokse greit for tida. Jeg trener iallefall bra om dagen; FST-7 fem dager i uka + to dager med kickboxing.

Nok mat blir det også uten tvil! Nok kvalitetsmat blir det hver dag uansett, men det er litt av og på hvor flink jeg er til å holde meg unna søtsaker og mindre gunstig vomfyll. Skal prøve å skjerpe inn litt nå ettersom jeg snart reiser til varmere strøk. Sommerformen skal liksom være på plass litt tidligere for min del i år, høhøh! Men jeg har ikke noe ønske om å være på diett året rundt heller. Man lever bare én gang, og jeg er glad i mat! Neste konkurransediett kommer til sin tid uansett.

 

Da skal jeg være flink og betale regninger.. Fikk ei saftig strømregning her nå! Oh joy.

Ny uke i morgen, og da kjører vi clean! Who's with me?

 • Skrevet: 25.01.2013  //  Kl: 11:57  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

PCen står ikke på like ofte som før, og dagene flyr av gårde! Vi har allerede kommet til 25.januar, dagene blir lengre og lysere og sola gjør iallefall meg glad. Bloggen er ikke bortglemt, den har bare blitt litt nedprioritert -as always. Men det er vel på tide med en liten oppdatering her igjen!

Dagene går med på kos og fjas..

Trening..


Har ikke begynt å trene med kettlebells nei (selv om det sikkert hadde vært moro å prøve), de bare lå tilfeldigvis foran speilet.


Også har jeg lett fram blyanten og ramla inn i en intens tegneperiode igjen. Tegner natt og dag faktisk! Og denne gangen er det vel hovedsaklig tattoveringslysten som er skyld i tegnemanien.Vurderer å få litt blekk på kroppen når jeg er i statene.  Hsssj! Ikke si noe til pappa!
Utover det så blir det selvfølgelig litt jobb i ny og ne, også har jeg og Lasse satt i gang en kamp om å få mest farge på kroppen før jeg reiser til Florida.. Stakkar vinterhuden får vel sol-sjokk der borte, så nå blir det faktisk en del solariumsbesøk på meg. Ellers prøver jeg å gjøre klart det som må ordnes før jeg reiser, men mest av alt prøver jeg vel å forberede meg mentalt.. I dag er det kun 25 DAGER TIL FLYET GÅR! Selvfølgelig gleder jeg meg i massevis, men for ei som er så lite reisevant som meg er det fakisk jækla skremmende å skulle reise så langt uten noen man kjenner ordentlig. Og ikke minst suger det hardt å skulle reise bort så lenge når man er nyforelska..! Men tida går nok fort der borte, og både Lasse og pappa kommer tross alt på besøk.

I ettermiddag skal jeg ha vakt på Levanger gym igjen, og så står ei arbeidshelg i hjemmesykepleien for tur.

Har dere planer for helga?

 • Skrevet: 15.01.2013  //  Kl: 10:01  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Det er tirsdag, jeg har fri, og her sitter jeg og hører på musikk og koser meg med proteinkaffen min.

I hadde jeg faktisk vekkerklokka på ringing til tross for at jeg har fri, for nå har jeg knapt vært hjemme de siste ukene annet enn for å sove litt nå og da, og for å lage litt mat. Men ROT, det har jeg klart å få til -i hauger.. Så nå er det på tide med en ordentlig opprydding! Første maskin med klesvask er allerede i gang, og jeg har så smått begynt å rydde litt. Er vel kanskje på tide å få jula ut av hus også?

Får vel bare få ræva opp av stolen igjen og prøve å få gjort unna litt før denne kjekkasen dukker opp;

 Moro å ha gymmen for seg selv og flekse litt gjennom økta!

I dag setter vi i gang med uke 3 på FST-7, og tro det eller ei; jeg er fortsatt ikke lei og har enda ikke begynt å savne lav-repene mine! Gikk og var grisestøl i hele kroppen etter første uka, men det har heldigvis begynt å roe seg ned nå. Tror ikke beina mine var vant med så høyt volum på bl.a knebøy etter en periode med 3-5 reps. Ouch! Men i dag er det armer som står for tur, og ettersom de nå får kjørt seg to ganger i uka satser jeg på at jeg får litt kjøtt på pipestilkene mine også.


Hvilke planer har dere for tirsdagen?

 • Skrevet: 14.01.2013  //  Kl: 16:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

God mandag! Alle hatt en fin start på uka så langt? 


Selv var jeg oppe i rett tid og ruslet ned til jobb på Aktivitetstilbudet i morges. I skrivende stund sitter jeg igjen og har vakt på Levanger gym, og ettersom jeg selv har fri fra styrketreninga i dag har jeg fått brukt tida på betale bosted og søke om stipend til oppholdet i Florida. Jeg var innom banken på vei hit og fikk bestilt ekstra Visa-kort også, så jeg begynner vel så smått å ha kontroll! Håper jeg.. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er et surrehue uten like som har en lei tendens til å skyve alt fremfor meg og utsette det meste til siste liten, men det meste ordner seg som regel til slutt! Skal bli moro å se hvordan det går når jeg skal begynne å pakke for turen.


Fornøyd lita tuppelure etter skuldertrening i går!


Etter vakta her skal jeg i vei og leke fighter på kickboxing sammen med Monika, så det blir en lang dag hjemmefra med andre ord. Men det er godt med slike fylte dager i grunn synes jeg, så lenge jeg får noen dager til å slappe av og kose meg også (og det har jeg vel ikke akkurat hatt mangel på i det siste). Gleder meg iallefall til å komme meg på trening og få litt juling!


Ha ei fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 13.01.2013  //  Kl: 19:41  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 3

Da er vi hjemme i gode gamle Trøndelag etter turen til Tigerstaden, og det ble da visum på meg! Men selv om visum-søkinga var årsaken til at vi reiste nedover, utgjorde det bare en pitteliten brøkdel av turen. Vi har kost oss masse fra tirsdag til torsdag med trening, shopping og masse god mat!

Her kommer et lite bildeskred fra turen;

Da vi ankom Oslo gikk vi rake veien til hotellet som lå midt i sentrum, og etter en rask visitt og godkjennelse av rommet bar det rett ut til 24Fitness for litt arm-pumping.

   

Etter trening var det på tide å fylle på lagrene litt igjen, og ettersom det ikke var lenge til alt av matservering stengte gikk vi likegreit til Peppes som lå rett oppi gata.. En pizza på hver!Og tomt ble det.

Onsdagen startet vi selvfølgelig med hotellfrokost!Deretter var det ut på handel i Oslos gater.. Vi fikk da med oss litt nytt og fint hjem, og bortsett fra litt frustrasjon fra min side over at jeg ikke klarte å finne meg noen sko jeg ville ha til tross for at vi besøkte ørten forskjellige sko-butikker, ble det en veldig trivelig shoppingrunde! Bra Lasse er en tålmodig optimist.På onsdag som på tirsdag måtte vi jo i vei å svette litt, og denne gangen var det beintrening på Haralds gym som stod for tur. Det er andre gang jeg besøker den gymmen, og må si at jeg trives ganske godt der! Det ble iallefall ei av de desidert bedre beinøktene jeg har hatt på ei stund, og var strålende fornøyd da vi gikk derfra.
Etter en tur innom Deli de luca for å slå av en prat med Tor, tok vi turen til Djenghis khan -mongolsk buffé med altfor mye god mat! Kjøkkenet stengte 20min etter vi kom, så det ble bare én runde på oss, men den ble iallefall stor og god.På torsdag var det bare å komme seg opp i rett tid, ta en rask tur nedom frokostbuffeen, for så å traske av sted til ambassaden. Der ble vi stående en iskald halvtime utenfor porten før jeg fikk komme inn, men når jeg først hadde kommet på innsiden gikk hele prosessen ganske fort. Visum ble det iallefall, og dermed var det bare å pakke kofferten og komme seg til flyplassen igjen.


Et siste reisemåltid på Gardemoen før flyet hjem letta.

Det ble noen kjempefine dager i hovedstaden!

 • Skrevet: 11.01.2013  //  Kl: 18:12  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Dagen i dag blir tilbragt på treningsstudio -tre ulike sådan. Først jobb på Care fra 08 til 15, deretter vakt på Levanger gym fra 16 til 18.30, og så hopper jeg på toget til Malvik og fyker til Lillesand Treningsstudio for å trene når Lasse er ferdig der på jobb.

 Satt som vanlig foran ovnen på jobb! I dag fløy timene mens vi drev på med møbelmontering av flatpakker fra IKEA. Handywoman much!

 

Det er bryst og triceps som skal trenes i kveld. Gleder meg til å løfte litt selv! Etter en dag på treningsstudio uten å røre metallet selv blir jeg litt rastløs gitt..

 

 

God helg!

 • Skrevet: 08.01.2013  //  Kl: 10:31  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 9

Kl.15 skal flyet lette, og vi setter kursen mot Oslo for noen dager. Ettersom jeg skal oppholde meg i USA noen måneder er jeg nødt til å dra til den amerikanske ambassaden på intervju for å få visum, og i den anledning fant jeg og Lasse ut at vi like gjerne kunne utnytte anledningen til å ta oss en liten reise. Så nå er flybilletter bestilt, hotellrom booket og kofferten mer eller mindre pakket. Gira på tur er vi iallefall!

Klar for kleshandel og hotellfrokost, men treningstøy og proteinpulver er uansett pakket!

Utenom halvtimen med intervju på torsdag, har vi planer om å se om vi finner noen fine saker nå som det er januarsalg. Treningsidiotene har selvfølgelig også planer om å skvise inn et par treningsøkter mens vi er der nede. Hvilke treningsstudioer anbefaler dere? Sålangt er det vel Haralds gym og 24Fitness som er alternativene.

 Noe må man jo ta seg til mens karen er på jobb.. Proteinkaffe

 

Jeg er i grunn ikke spesielt glad i å fly. Ikke fordi jeg har flyskrekk, men mer fordi jeg blir usaklig stressa på flyplasser og får uutholdelig vondt i ørene når vi lander, for jeg klarer ikke å utligne trykket. Sitter og gaper, gjesper og tygger tyggis som en gal, men ingenting hjelper. Men jeg skal vel ut å fly langt lengre og innom større flyplasser om ikke lenge, så jeg har vel bare godt av en prøverunde!

 

Er det noe vi må få med oss når vi er der nede? Kafeer som må besøkes? Butikker som må tømmes?

 • Skrevet: 07.01.2013  //  Kl: 16:56  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 16

Da har vi kommet en uke inn i det nye året, og jeg har diverse planer for de resterende 51 ukene av 2013. Det blir verken konkurransediett eller spraytan i år, men fokus på trening og litt farge på kroppen skal jeg nok få allikevel!

Jeg har både små og større planer og mål, men disse er vel kanskje de som vil prege hverdagen mest:

 • 19.februar, altså om 1,5 mnd, reiser jeg til Florida. Der skal jeg gå PT-studie gjennom Active Education, og reiser ikke tilbake til Norge igjen før 28.mai. 
 • Til høsten har jeg planer om å begynne på en bachelor innen vernepleie på HiST
 • Ettersom jeg håper på å gå skole i Trondheim kommer jeg til å flytte hjemmefra på ordentlig

 

Nå har jeg gått til innkjøp av ei årsbok slik at jeg kanskje klarer å ha litt orden og oversikt! Kanskje det beste kjøpet jeg har gjort på en stund. Frøken Surrehue in person!

Utover det kommer jeg til å fortsette med jobben i hjemmesykepleien frem til jeg reiser til Florida, og i sommer mellom studiene. Ellers skal jeg fortsette å trene hardt og spise godt, og jobbe så godt jeg kan med fysikken til neste konkurranse. Det blir ikke år, og kanskje ikke neste år, men det blir når jeg er klar!

 

Men kanskje viktigst av alt uansett hva man nå skulle finne på;

Godt nyttår!

 • Skrevet: 06.01.2013  //  Kl: 20:08  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1


Selv om jeg definitivt fikk blod på tann etter høstens konkurranser og helt klart kommer til å stille igjen, så har jeg på ingen måte hastverk med å komme meg opp på scenen igjen. Nå skal jeg bare trene og bygge, og så kjører jeg på med diett igjen når jeg føler meg klar. Men selv om det blir minst et år -og kanskje flere til neste gang, så har jeg det hele tiden i bakhodet og prøver å legge opp treninga mtp hva jeg må jobbe med for å forbedre fysikken til neste runde. 

Men selv om hovedfokuset mitt er å bygge, så er jeg også utrolig glad i å løfte tungt (selv om tallene mine kanskje ikke tilsier det), så litt lavrep må til innimellom!

Det siste programmet jeg holdt på med var PHAT, og det holdt jeg på med i 9-10 uker. Styrken forbedra seg betraktelig fra start til slutt, og det var ikke før helt på slutten av jeg begynte å stagnere. Det er et program som passer meg utmerket, og som jeg helt sikkert kommer til å kjøre igang med igjen senere. Men variasjon er viktig, så i jula svsluttet jeg denne runden.

I år som i fjor (selv om vi nå forsåvidt er over i et nytt år igjen) testet jeg maksløft i mellomjula, og sammenlignet med tallene fra sist gang har ikke styrken endret seg så voldsomt. Jeg hadde jo en stor nedgang i styrken mot slutten av konkurransedietten, så jeg har vel i grunn stortsett brukt tida i ettertid  på å klatre meg tilbake dit jeg var, pluss litt til. Både benken og knebøyen klarte jeg å løfte litt tyngre i nå enn sist, men det tror jeg er mye takket være bedre teknikk.

Anyway, for den som måtte være interessert ble vel maksløftene som følger:

 • Markløft: 100kg
 • Benkpress: 52,5kg
 • Knebøy: 67,5kg

I motsetning til i fjor tror jeg iallefall alle løftene var temmelig fine og godkjente.

Legg merke til den nye telefonen min da! Har omsider fått bytta ut den gamle upålitelige dingsen.

 

Nå om dagen trener jeg jo mye sammen med Lasse, så på onsdag startet vi begge opp med nytt program! Denne gangen er det FST-7 som skal testes. Programmet består av fem treningsdager, hvor alle musklene blir gjennomkjørt minst én gang i uka. Mindre muskelgrupper som armer og legger trenes to ganger. Antall sett og reps er ganske standard med 3-4 sett x 8-12-15 reps, men på hver muskelgruppe kjører man i tillegg en øvelse på 7 sett x 8-12 reps med kun 30 sekunders pause til slutt.

Hittil liker jeg programmet veldig godt, og jeg er iallefall sabla stiv og støl nå! Men vi får se hvor lenge det varer, kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å savne å løfte tungt om noen uker, hehe. Men det er iallefall godt å få pumpe litt skikkelig!


Nytt år og nytt program, så da ble det ny loggbok også!

 

I morgen starter også kickboxinga opp etter juleferien, så da skal jeg vel få puste, pese og slite litt. Bortsett fra styrkeøktene har jeg jo knapt rørt på meg i hele jula! Jeg som er vant med å gå så mye har plutselig vært litt bortskjemt med å få skyss nesten overalt. Spent på å se hvordan det står til med kondisen gitt!

 

Har dere ambisjoner for treningsåret 2013?

 • Skrevet: 04.01.2013  //  Kl: 18:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Da er vi visst allerede godt i gang med 2013, og jeg er også i gang med nytt treningsprogram og litt ny kustus på kostholdet! I jula har jeg kost meg med kjæresten, massemasse mat, familiemiddager og maksløfttesting. I tillegg har vi rukket med å se Hobbiten på kino, vært et par turer i Trondheim, og selvfølgelig feira nyttårsaften.


Legg merke til de rosa, fluffy sokkene Lasse fikk til jul! Vi klarte til og meg å lage en veldig god glutenfri pizza (Lasse har cølliaki), den ble bare litt lite stekt.. Men vi liker da deig, gjør vi ikke?Også rakk vi visst å spise på Wokaway i Trondheim to ganger i løpet av jula, vi.. Genialt konsept!

 

Jeg vet ikke om jeg helt vil si "nytt år, nye muligheter," -jeg føler i grunn at 2012 ble et knallbra år på så mange måter (kanskje jeg lager et mimreinnlegg?), men jeg har jo i grunn en del planer for 2013 også. På den ene siden er det masse jeg gleder meg enormt til, men jeg skal innrømme at det er litt skummelt å merke at tida som liten kid nærmer seg slutten. Men av erfaring vet jeg at det meste stortsett går veldig bra, og mine bekymringer er som regel forgjeves. Så da skal jeg heller fokusere på alt jeg gleder meg til, og gjøre 2013 til et supert år med mange gode minner!

 

Er dere godt i gang med nyttårsforsetter og planer for det nye året?Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits