• Skrevet: 28.01.2014  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Da er det en uke siden sist, og nå nærmer eksamen seg med stormskritt. I morgen er det kun én liten uke igjen! Dagene flyr av sted.. Jeg forsøker å være flink med lesinga, men jeg må innrømme at jeg er spent på å se hvor mye som faktisk har satt seg innen eksamen. Selv om det er veldig interessant så er mye også avansert, og det er mye stoff som skal på plass! Jeg skal skrive et eget innlegg om modul 2 litt senere tenker jeg.


EKSAMENSTID.

Trening blir det selvfølgelig fortsatt like ofte som før. Jeg koser meg på trening for tida! Etter å ha trent mye etter lyst en god stund nå, har jeg igjen fått lyst til å sette meg opp et program å følge. Jeg begynte i går, og har hittil gjennomført to av øktene til nå. Jeg har satt opp fem planlagte økter; to underkroppsøkter, to overkroppsøkter + ei leike/crossfit-økt. Sistnevnte kommer jeg nok til å variere litt for hver gang slik jeg har gjort hver søndag den siste tida. Den blir mye preget av litt olympiske løft og høy intensitet.

De fire øvrige øktene kommer til å se noe slik ut:
Som du kan se tenker jeg å trene muskelgruppene i overkroppen to ganger i løpet av uka, mens jeg har delt inn underkroppen i to med kun ei økt mer muskelgruppe. Litt av årsaken til det er at jeg har trent beina mine veldig hyppig i hele høst/vinter, og tror det kan ha godt av en litt roligere periode igjen. Variasjon er viktig! Dessuten kommer de til å være mye involvert i den femte økta. Øktene er fortsatt ikke skrevet i stein, men de er iallefall et utgangspunkt for hvordan treningsuka vil se ut fremover.Følger du planlagte treningsprogram eller foretrekker du å ta det etter lyst og dagsform?

 • Skrevet: 21.01.2014  //  Kl: 19:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Jeg sa vel at bloggen ville ble nedprioritert i eksamenslesinga, ikke bortprioritert? Det blir iallefall en liten sniktur innom nå!

For øyeblikket sitter jeg i grunn og skriver litt på en rapport etter et blodsukkerkurs over nett. Det er litt av hvert man skal gjennom selv om man studerer over nett, og dette med rapportskriving er det visst lenge siden jeg har gjort, hehe. Men det ser ut til å gå greit foreløbig iallefall. Ettersom det er obligatorisk og må godkjennes for å bestå studiet, er planen å bli ferdig med den så snart som mulig slik at jeg kan fokusere på repetisjon og pugging av resten av stoffet jeg skal kunne til eksamen som nå er om to uker.

Trening finner jeg selvfølgelig tid til uansett, så søndag var det leikestund med olympiske løft, i går var det rygg, skuldre og armer, og i dag har jeg trent bein og bryst. Godt å løfte på baken og få brukt kroppen litt også mens hodet tar litt fri. 


Instagram: @artisticfitness

 

Velvel, da skal jeg prøve å konsentrere meg bittelittegranne til med denne rapportskrivinga før jeg hiver meg over kveldsmaten.

Ha ei fortsatt god uke folkens!

 

 • Skrevet: 19.01.2014  //  Kl: 09:04  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Heisann!

Da har jeg kommet meg opp av senga, og koser meg i skrivende øyeblikk med søndagsfrokosten. I ettermiddag blir det jobb på sykehjemmet, så morgentimene skal jeg nå forsøke å få brukt på litt skolearbeid, før det blir en tur på gymmen med Lasse. Søndag har blitt min cardio-dag, så det er ei moro-økt som står for tur! Tror det blir noe involvert thrusters i dag..

Ellers gikk gårsdagens som planlagt! Jeg møtte Marit og kjæresten på Mormors stue i Trondheim, og hadde en veldig koselig kaffe-deijt.


Instaquote: "True friendship endures time.. Even though we may not see each other as often as we might should, it's still great to see an old friend. Time spent in good company is valuable!"

Vel hjemme igjen ble det pizza- og filmkveld med min kjære samboer før han måtte dra på jobb og jeg hoppet i seng. Det ble en kjempefin lørdag på meg iallefall!

Nå går dessverre frokostskåla mot slutten, og det er på tide for meg å lete frem skolenotatene igjen. Med kun to drøye uker til eksamen, går jeg fra og med i morgen av i eksamensmodus. Da blir skolearbeid førstepri! Deretter blir naturligvis jobb, trening og Lasse-tid også satt høyt, så det spørs om det er bloggen og TV-tida som får lide mest. Jeg titter nok innom og oppdaterer et par ganger underveis, men det blir nok litt mindre aktivitet her inne de neste to ukene, frem til jeg er ferdig med eksamen 05.februar.

Håper dere ikke har blitt tatt av vinden enda, og nyter helga videre!

 • Skrevet: 18.01.2014  //  Kl: 11:04  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

God morgen!

Har alle sovet godt? Det har iallefall jeg. 9 timer søvn etter aftenvakt slår aldri feil! Nå sitter jeg her med frokosten min og gjør meg klar til å ta bussen inn til byen. I dag har jeg nemlig kaffedate med min gode gamle venninne Marit, som jeg ikke har sett på altfor lenge. Så det ser jeg veldig frem til!

 
Banan og jordbær er en nærmest uslåelig kombinasjon! Med mindre man har peanøttsmør da. Peanøttsmør slår alt.


Ellers tenkte jeg å logge gårsdagens helkroppsøkt. Allerede 09.30 var jeg i gang på gymmen, og jeg tror sannelig ikke jeg har vært så tidlig på trening siden USA..? Det ble uansett ei knall og moro økt, så den må deles.

Jeg startet som vanlig med å foam-rolle og tøye litt, spesielt på beina og latsen. Deretter litt dynamisk oppvarming.

Supersett:

 • Ettbeins knebøy i TRX 3x6-8
 • Liggende lårcurl i TRX 3x12-15

 

 • Max antall pull-ups på 5 minutter -totalt 10 pull-ups og 6 chin-ups.

 

Supersett:

 

Supersett:

 • Push-press 3x6-8
 • Facepulls 3x12-15


Litt moro med helkroppsøkter innimellom. Jeg ble både varm, sliten og pumpa litt all over, og det er digg!

 

I dag har jeg fri både fra jobb og trening, så jeg ser frem til en ordentlig koselig lørdagskveld sammen med Lasse som har arbeidshelg. Ute om natta og sover om dagen! Får litt dårlig samvittighet når jeg ligger inntulla i dyna mens han drar på jobb i vind og kulde! Hehe.. Men det blir iallefall hjemmelaga pizza igjen i kveld!

Velvel, da er det vel tid for å få på seg fillene og gjøre seg klar til å ut i vind og minusgrader selv!
God helg alle sammen!

Lyst på noe digg til helga?

Glutenfri pizza blir ofte enten bare en klissete deig eller uspiselig gummi, men nå er det heldigvis kommet både gode glutenfrie produkter i butikkhyllene og flere brukbare oppskrifter å oppdrive. Denne oppskriften ble iallefall en storfavoritt her i huset allerede etter første forsøk, og jeg har ikke telling på hvor mange lørdager denne har stått på menyen det siste året. Den smaker som en hvilken som helst vanlig god hjemmelaga pizza. Oppskrifta fikk vi av Lasses sjef på Lillesand, og jeg tar meg den frihet å dele den her på bloggen.
Til bunnen trenger du:

 • En pakke Semper fin mix
 • En halv pakke tørrgjær
 • 2 ts sukker (for hevingens del)
 • 1 stor ts fiberhusk
 • 3 ss olje (jeg bruker raps)
 • 3,5 dl lunkent vann

Bland nesten hele posen med Semper-mix og resten av det tørre i en bolle, og tilsett deretter olje og vann. Rør alt godt sammen, deigen skal være ganske klissete. La den heve på et lunt sted i 30 minutter, og klapp den ut på et smurt stekebrett (jeg bruker olje på spray-boks for å få fettet jevnt over plata). Bruk av det som er igjen av Semper-mixen når du klapper ut deigen for å unngå at den fester seg på hendene. La den deretter etterheve mens du steiker kjøtt og/eller annen topping.Topp pizzaen med det du ønsker, og steik på 225 grader i 15-20 minutter. Toppingen hos oss består stortsett av Peppes pizzasaus, revet mozarella, og masse kjøtt -som regel karbonadedeig, bacon og pepperoni. "Gainerpizza!"

 

 Enjoy!

 • Skrevet: 13.01.2014  //  Kl: 20:59  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Jeg veit ikke med dere, men jeg iallefall ingen fan av denne kulda! Jeg har alltid vært en ordentlig fronnsenpinn, og når graderstokken begynner å krype under -16 grader kjenner jeg at jeg får litt lyst til å pakke kofferten, ta med meg Lasse og hoppe på et fly tilbake til Florida. Men man får vel bare bite det i seg om man skal bo her i kalde Norge -dagen min har da vært fin uansett den!

Jeg var riktignok helt i koma i morges og skrudde av vekkerklokka halvt i søvne, så da ble det en ekstra drøy time under dyna før jeg fikk dratt meg opp. Litt værre å leke morgenfugl i vinterhalvåret når det er mørkt og kaldt. Men en av fordelene med å være nettstudent er at ingen fører fravær om du er sein til timen! Hehe.. Kom i gang med studiene littegranne seinere enn vanlig, men i løpet av dagen har jeg iallefall nå fått jobba meg gjennom siste del av lipidmetabolismen. Aminosyrer neste!


Mmm, speltlomper.. Pommes frites-krydder på wokgrønnsaker er ikke så verst det heller! ;)

En tur på trening ble det også. I dag ble det rygg, skuldre og armer. La til litt core på slutten ettersom jeg hadde ekstra tid mens Lasse kjørte PT-time. Trener fortsatt ikke etter en konkret plan, annet enn den jeg gjør meg opp i hodet før jeg drar dit. Tar det fortsatt litt på "feelingen". Økta ble iallefall slik til slutt:Supersett:

 • Pull-ups kroppsvekt 2x3 / med strikk 2x8
 • Militærpress 4x6-8
 • Omvendt roing 4x8

Supersett:

 • Trekant push-ups 3x8
 • Bicepscurl med stang 3x8

Supersett:

 • Smalbenk i smith 2x10
 • Smal kabelroing 2x12-15

Supersett:

 • Sidehev 3x12-15
 • Kabelroing fra høy kabel 3x15

Core: Hengende beinhev, diverse plankevarianter, woodchoppers, reversed crunches på skråbenk.

 

Rimelig fornøyd med økta! Tror jeg må begynne å gjøre noe nytt mtp på pull-upsene, for der har jeg stagnert igjen. Det går på nød og nippe 3 stk (overhåndsgrep), men da er det helt tomt, så der er det nok på tide med litt endringer. Det spørs om jeg kanskje får benytte meg av dette programmet for pull-ups igjen. Det har jeg iallefall hatt gode resultater med for et par år siden!

 

Håper dere har hatt en flotters dag til tross for kulda dere også!

 • Skrevet: 12.01.2014  //  Kl: 18:48  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

I dag som forrige søndag kjørte jeg ei moro og intensiv cardio-økt! Kjenner det er litt godt med slike økter hvor det ikke er så mange øvelser jeg skal gjennom. Da er det langt lettere å gi 110% hele veien, også er det veldig godt å få opp pulsen og få svetta litt!

Jeg varmet opp med 5 min på mølla, og deretter litt lett tøying og noen oppvarmingssett.

Supersett:

 • Clean 30kg x 5 / 5 / 5 / 6
 • Burpees x 5 / 5 / 5 / 6

 

Gerilja-intervaller på tredemølla til slutt. Ettersom det var så lenge siden jeg hadde løpt, tenkte jeg å unngå å ta meg helt vann over hodet her, men det endte med at jeg undervurderte meg selv og måtte skru opp tempoet litt så og si for hvert drag. Fikk pest litt allikevel da, og var iallefall godt fornøyd med økta da jeg var ferdig!

 

 
Bildene er fra September nede i bootcamp-brakka, men det var clean (støt på norsk, bare uten press over hodet) jeg dreiv på med da også. Den øvelsen får nok en plass på topplista over favoritter! Den er morsom, funksjonell og effektiv.

 

Nå er det sløvis-tid i sofaen igjen her i leiligheten -ingen kan si at jeg ikke er flink når det kommer til å hvile iallefall! "Train, eat, sleep, repeat," er det ikke det det heter? Det har iallefall vært ei fin hjemmehelg med mye avslapping, gode treningsøkter, hjemmelaget pizza og til og med litt nerdetid med Ringenes herre extended version som lørdagsunderholdning. Håper dere har hatt ei super helg også!

Hvilket forhold har du til olympiske løft?

 • Skrevet: 11.01.2014  //  Kl: 12:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

God morgen! Morgen er det iallefall fortsatt for min del -i dag sov vi ut skikkelig og stod ikke opp før 11. That's why I love Saturdays!
Jeg var så kanonfornøyd etter treningsøkta i gårkveld, at jeg synes den fortjener å logges her.
Jeg kjørte ei fullkroppsøkt, og den så slik ut:

Oppvarming: Foam-rolling på lår, rumpe, legger, lats og bryst. Dynamisk oppvarming og oppvarmingssett.

Supersett:

 • Pull-ups 2x3 / chins 2x5-4
 • Dips 4x6-10

 

 • Leg extensions 2x10

Supersett:

 • Overhead squat 4x5 (lette teknikk-treningsvekter)
 • Markløft i trap-bar 4x10 -denne sviiir i fremsiden av lårene!

Supersett:

 • Leg curl 4x10-15
 • Facpulls 2x12-15 / Skulderøvelse sidehev-press (ligner litt på Børgepress) 2x8-9


Les gjerne denne artikkelen på bodybuilding.com.

 

Overhead squat er en ny øvelse for meg. Det nærmeste jeg kommer noen erfaring med det, er da jeg øvde litt på snatch i fjor vinter. Den krever mye stabilitet og en bra dose bevegelighet, men om man får det til er det en veldig god øvelse for hele kroppen. Nettopp derfor ble det mye tøying på forhånd og kun veldig lett vekt. Det gikk i grunn veldig greit, men det må nok mer øving til før jeg kan begynne å legge på så mye mer vekt! Det er utrolig moro med slike øvelser synes jeg -vi liker da en utfordring?

I dag blir det treningsfri og antagelig bare latmannsliv. Verdens beste hjemmelagde glutenfrie pizza står på menyen for kvelden!

Har du noen erfaring med overhead squat?
Fortsatt god lørdag!

 • Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Ettersom det er fredag og helg tenkte jeg å dele et par morsomheter!
Det er mye moro å finne i treningsverdenen, og noen har selvfølgelig samlet litt av det på internett til underholdning for deg og meg.

Funny Nr. 1
Denne videoen var litt moro:

Kilde

 Kjenner du igjen noen? Lasse konstaterte at jeg er #selfie girl.. ooog han har vel kanskje rett i det.

 

Funny Nr. 2
Nå skal det sies at jeg ikke synes det er rett å gjøre narr av folk som kanskje ikke er så erfarne på et treningssenter. Alle må starte et sted, og det er ikke alltid like lett å forstå hvordan alle apparater fungerer eller hva de skal brukes til.. Men om du er  tvil kan det kanskje være lurt å be om hjelp fra en treningsveileder, PT, andre ansatte eller noen som har trent litt lengre? Jeg måtte iallefall dra litt på smilebåndet da jeg scrollet meg nedover denne siden: Trykk for å komme til siden.

 

Nå skal jeg snart få på treningstøyet og innlede helga med ei helkroppsøkt. Har ambisjoner om å prøve meg på overhead squat i kveld, så ønsk med lykke til! Ikke helt sikker på om jeg har mobilitet til det, men jeg skal gjøre et forsøk. Med god oppvarming, foam-rolling og tøying får vi tro det går.

God helg folkens!

 • Skrevet: 09.01.2014  //  Kl: 20:23  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Jeg må bare begynne med å si at jeg beundrer personer i store stillinger i helsevesenet! Etter seinvakt i går og tidligvakt i dag var jeg helt skutt da jeg kom hjem i dag, og ble bare sittende og sløve et par timer. Mamma, du er en superhelt som har sjonglert hjemmesykepleien og mammarollen i så mange år!

Nå har jeg omsider fått i meg godt med mat og energinivået er på vei opp igjen, så planen er å rusle en tur på treningsstudiet etterpå og ta ei superkort økt på mage og så noen minutter i sola. Det blir diiiigg!

Planen for økta er noe ala dette:

 • Planke, sideplanke for aktivering
 • Hengende beinhev
 • Abwheel (video)
 • Pallof press (video)
 • Reversed crunches på skråbenk (video)

Ellers har jeg nok ikke så mye spennende å dele i dag, men her er iallefall noen av den siste tidas instagram-bilder:


 
@artisticfitness

 

Velvel, da er det vel bare å få på seg treningstightsen og komme seg av sted!

Hva er din favorittøvelse for mage og core?

 • Skrevet: 07.01.2014  //  Kl: 18:45  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 11

Heisann, og god tirsdagskveld!

Denne frøkna sitter nå ferdigtrent, nydusja og god og mett i godstolen og slapper av. Jeg synes selv jeg har vært flink i dag, så da er det bare godt å late seg ei stund. Starta dagen 06.20 med å røre sammen pannekakerøra mi, og deretter ble det en 10 minutters liten luftetur ute i mørket før jeg satte meg ned og koste meg med frokosten og jobba med skolearbeid noen timer. Den pittelille morgenturen har jeg bestemt meg for å prøve å få til de dagene jeg er tidlig oppe og skal studere, så det startet jeg med i gårmorges. Det er bare godt å få både hodet og kroppen til å våkne litt før jeg skal i gang med lesinga.Etter skolearbeid og litt tid med Lasse bars det i vei på trening -bein og rygg ble det i dag! Som Lasse påpekte var det kanskje ikke så fryktelig lurt å legge de to største muskelgruppene til samme dag, men det fungerte da det også. Kjører heller gjennom kroppen et par ganger i uka fremfor å kjøre helt til failure, så da dør jeg ikke helt innen jeg er ferdig.

Dagens økt så omtrent slik ut:

 • Frontbøy 3x6

 • Pull-ups 2x3 i supersett med
 • Strakmark 2x10

 • Nedtrekk 3x10 i supersett med
 • Nordic hamstrings x 6
 • Rygghev x12

 • Kabelroing 4x12-15 i supersett med
 • Bulgarske utfall i smith 2x10
 • Smal beinpress 2x15

Det ble litt hopping mellom øvelsene i dag ettersom jeg ikke hadde en helt konkret plan, og fortsatt tar det litt som jeg selv føler for om dagen. Er det noe jeg har lyst til å gjøre så gjør jeg det, og er det noe jeg absolutt ikke vil gjøre så finner jeg heller på noe annet. Jeg passer uansett på å få til en slags balanse i treninga, så det fungerer nok greit for ei stund.

Nytt treningstøy etter lørdagens shopping!

 

I morgen skal jeg på jobb på sykehjemmet igjen -det føles som en evighet siden sist jeg var der! Det var riktignok på nyttårsaften, så så fryktelig lenge er det vel kanskje ikke. Men ett av mine "mål" for 2014 var trossalt å jobbe mer, så jeg må nok legge ned en liten innsats på den fronten også. For ikke å snakke om å lete ny jobb etterhvert.. Er det bare jeg som synes det er litt "skummelt" å skulle ut og lete seg jobb? Jeg har helt ærlig litt problemer med å finne ut hvor og hvordan jeg skal starte. Men som jeg har sagt til meg selv før; blir det ikke rett på første forsøk så er det bare å finne noe annet.

Jaja, før det blir noen jobb på meg må jeg uansett bli ferdig med ernæringsstudiene, så jeg tror jeg skal ta meg en liten time med skolebøkene før jeg kaster inn håndkleet for dagen. Begynner nok en gang å kjenne på eksamensnervene!

Og med det sier jeg over og ut for i kveld. Ønsker alle en fortsatt fin dag!

 • Skrevet: 05.01.2014  //  Kl: 18:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

God kveld!

Uke 1 nærmer seg allerede slutten, og det gjør også helga. Det ble et par dager "back on track" etter nyttårsaften før det plutselig var lørdag igjen. Mild start!

Lørdagen gikk med til å bruke opp resten av julegaven min fra Lasse -et gavekort på en shoppingdate. Etter frokost kjørte vi derfor inn til byen hvor vi brukte mange timer i butikker både i midtbyen og på Sirkus shopping, samt en liten lunsjpause på Jordbærpikene. Det ble med litt av hvert hjem, deriblant en treningstights, flere overdeler, en kaffeboks og en hvit orkidé. Får litt ekstra for pengene når det er januarsalg! Og jeg må jo innrømme at det var ganske greit å gå og plukke det jeg ville ha uten å måtte dra kortet en eneste gang, hihii.. Resten av kvelden ble tilbragt hjemme med en god lørdagsmiddag og Ringenes herre på skjermen. Nerds!


Liten lørdagsfrokost.
Lunsj på jordbærpikene || Vår nye baby -den skal visst være lett å holde i live, så vi får tro dette går bra.
 

En veldig fin lørdag!


I dag har vi rydda ut jula og tatt en liten shining i leiligheten. Jeg elsker å pynte til jul, men jeg tør påstå at det er nesten like godt å rydde den bort og komme tilbake til normalen igjen også, hehe. Litt godt å få bort alt det røde for en stund.

I dag ble det også en tur på Lillesand igjen, men i dag ble det ei litt mer intensiv kardioøkt på meg! Kjørte på med litt styrke på core til slutt. Veldig godt å få opp pulsen og kjenne det svi litt i luftveiene igjen. Har nok bare godt av å få trent hjertepumpa litt mer!

Dagens lille økt så iallefall slik ut:

 • Clean 3x5 -i supersett med
 • Kettlebell swing 3x20

 • 2km jogging på tredemølle, tok meg ca.16,5 min.

 • Abwheel 12-10-10
 • Planke på bosu
 • Liggende beinhev på skråbenk 3x8

Helkroppsøvelser som clean og KB swings tilsvarer effektiv intervalltrening når man kjører intensivt. Jeg peste godt etter første sett!

 

Har du hatt ei fin helg?

 • Skrevet: 03.01.2014  //  Kl: 19:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

God kveld, og ikke minst godt nyttår!

2014 er allerede godt i gang, og det er vel på tide å starte på et nytt kapittel -også her inne på bloggen. Jeg kommer nok til å fortsette som før; blogge når jeg kjenner jeg har lyst, tid og ikke minst noe å skrive om. Skal forsøke å bli litt flinkere til å bruke kameraet mer flittig igjen, for da er det så mye morsommere å oppdatere her inne!


Tittei, nyttårsselfie. Har ikke endret meg så mye siden 2013.

"Mer gjøre, mindre utsette!"
Jeg er ingen stor nyttårsforsetter, men som jeg nevnte i et tidligere innlegg har jeg satt meg noen mål for det nye året. De litt større målene innebærer å jobbe litt mer, kjøre opp, og finne meg en mer trenings/kostholds/livsstils-relatert jobb. I tillegg vil jeg bli flinkere til å bruke tid med- og holde kontakten med venner og familie, samt ta opp litt gamle interesser som foto, lesing og tegning. Ooog ta en ny tattovering, hehe.

Jeg har iallefall startet bra;


Ost-og vinkveld med Julie og Monika 1.januar, og jeg har påbegynt ei ny bok av en av mine favorittforfattere, Dan Brown. Bare å fortsette slik!


På treningsfronten har jeg for øyeblikket ingen konkrete mål, utover det vante "bli sterkere" og "bygge mer masse". I jula ble det lite trening (mao to økter) ettersom jeg var på Levanger og deretter ble liggende med feber, og etter det har jeg bare vært på gymmet én gang. Det er ikke det at motivasjonen er fraværende, men jeg er heller ikke helt der. I tida fremover tror jeg rett og slett ikke jeg kommer til å følge noe konkret program, iallefall ikke med det første, men heller gjøre det jeg har lyst til å gjøre. Jeg vil lete frem litt av den treningsgleden jeg hadde da jeg var i USA og hele tiden gjorde mye nytt. Kjenner en liten del av meg savner å trene litt mer crossfit-ish. Jeg skal ta ei økt i kveld, og så får vi se hvor det bærer hen!

Håper dere har hatt en super start på det nye året, og at det fortsetter slik!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits