• Skrevet: 29.02.2012  //  Kl: 21:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Lilo skrev et flottt innlegg i går, og det syntes jeg var så fint at jeg ville spre det videre. Innlegget finner du her.

 
Jeg skal innrømme at humøret mitt har vært noe to-delt den siste tida. Jeg har det bra med meg selv, og derfor har jeg også stortsett vært i et greit humør, samt at treningsiveren og motivasjonen definitivt hjelper på å holde humøret oppe. Jeg har så mye fint i livet mitt, så jeg har hele tiden prøvd å velge å finne frem smilet og fokusere på det positive.

Men det er også mange faktorer som presser på og stresser meg, og jeg har til tider følt at jeg ikke klarer å få ting gjort innen det  er for sent. Men nå føler jeg omsider at jeg har nådd et lite vendepunkt, rett og slett fordi jeg fikk gjort ferdig særmenet og levert i tide. Det har hunget over meg en god stund nå, og jeg har rett og slett ikke klart å få det gjort, men siste liten-rushet reddet meg heldigvis.

 

Det er skummelt å plutselig vokse opp! Jeg er snart ferdig med vgs, og må peile meg ut en ny retning i livet. Herlig? JA, men også litt skremmende. For første gang skal jeg finne meg en hybel, helt på egen hånd. For første gang må jeg også finne meg en ordentlig jobb. Søknaden Active Educations PT-utdanning i Florida for våren 2013 ble sendt inn i går, og for at jeg skal kunne finansiere studiet er jeg nødt til å jobbe meg opp litt cash. Det siste som har tynga meg, er at coachingsituasjonen min brått ble forandret, men nå ordner det seg det også.

 

Alt ordner seg til slutt, alltid.

Nå sitter jeg her veldig god og mett igjen, kveldsmaten er virkelig det beste måltidet. I morgen blir det dans i kroppsøvinga på skola, noe jeg trodde jeg hadde gjort meg ferdig med førsteåret, men den gang ei. På tide å forberede seg på tabbemaraton, med andre ord! Og så blir det rett på trening for ei tung beinøkt, og jeg gleder meg! Beina for kjørt seg godt om dagen, iallefall to ganger i uka. De skal vokse og gro før diettstart, enten de vil det eller ei!

Og vet dere hva? I morgen er det mars! Når skjedde det? Februar startet jo nettopp. Men det betyr at det går mot vår.
God onsdagskveld alle sammen!

 • Skrevet: 24.02.2012  //  Kl: 19:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg har i grunn ikke så mye nytt å meddele, men følte for å poste et eller annet her allikvel, så da gjør jeg det da. Siste feriedag er vel over nå, så da er det bare helga igjen før jeg må tilbake på skolebenken. Gikk altfor fort! Men det er heldigvis ikke lenge til påskeferie, høhø.

Dagens newsflash; jeg elsker å trene!
Janei altså, sånn på ordentlig. Nå er jeg inne i en sånn godsone igjen, og treninga bare flyter. Motivasjonen er på topp! Det hjelper nok å kunne sove så lenge jeg vil, trene når jeg vil, og egentlig bare gjøre akkurat det jeg vil når jeg vil. Også er det jo selvfølgelig ikke galt å se at det går fremover heller. Ser det både i speilet og på tallene i loggboka.


Lover å vaske speilene neste gang jeg har vakt..

I dag ble det ei KILLER økt på skuldre og biceps. Høyt volum, korte pauser og dropsett, sier jeg bare.  Deretter vendte jeg snuten hjem-hjem, altså hjem til mamsen. Jeg ble nemlig litt fristet med fårikål her en dag, så da måtte jeg bestille det. Ble riktignok saltkjøtt og rotstappe, men det er stappa som er det essensielle her, så det var absolitt helt i orden! Jeg kunne virkelig levd på slik kost i lang tid. Er jo ikke akkurat det verste å bulke opp på det!


Dette var selvfølgelig bare første porsjon, lagt opp i anstendige mengder for bildet sin del. Spiste naturligvis det dobbelte, og vel så det. ;)


I morgen får jeg faktisk besøk her i hiet mitt ute på landet, så da får jeg leke husmor og varte opp med litt kaker og kos! Det blir stas.

Har dere hatt ei fin uke?

 • Skrevet: 21.02.2012  //  Kl: 22:48  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Heihei, søte små!

Undertegnede nyter ferien, og sover som en bjørn om dagen! Det er rart hvordan jeg føler jeg har maks å gi på trening, men samtidig føler meg litt utkjørt. Er sikker på at jeg kunne sovet hele uka, og fortsatt ikke vært klar for å komme meg på skolen igjen neste mandag. Godt vi bare er halvveis i ferien enda, tenker jeg. Bortsett fra å sove utpå om morgenen har jeg drukket masse te og kaffe, prøvd å knote ned noen avsnitt på særemnet, møtt Julie, laget mat, spist mat, trent, hørt på radio, lata meg, og kjeda meg en liten smule. Men det er godt.


Fornøyd? Jadda! Treninga går veldig fint om dagen, og øker jevnt i både styrke og masse. Blir jo ikke bedre enn det!

Jeg sitter her og er litt på nippet til å melde meg på AEs studier i Florida til neste vår. Noe blir jeg jo nødt til å foreta meg, og det er i grunn det eneste alternativet jeg er lysten på for øyeblikket, så da er det vel i grunn ikke noe annet å gjøre enn å gutse på og gå for det. Og jeg får jo ikke akkurat mindre lyst når jeg er nødt til å kave meg gjennom rene snøstormen bare for å komme meg på trening i  vårt forsnødde, kalde vinterland! Jeg er nok født på litt feil del av kloden klimamessig.


Sånn ser kveldsmaten ganske ofte ut for tida. Grøt i ymse varianter, og proteinrull med alskens fyll. Da blir jeg veldig god, mett og fornøyd! I dag var grøten til og med rosa.

Nå sitter jeg her og dagdrømmer litt om hvordan det ville vært og hatt Vilde og Sunn mat og trening som daglige privatkokker. Jeg har konkludert med at jeg iallefall ikke ville blitt underernært, for jeg er jo nesten nær ved å slikke skjermen hver gang jeg er innom bloggen til en av dem. De er så kreative og kunnskaprsike begge to! Og gratulerer til Vilde som har bloggbursdag i dag!

Håper dere alle har hatt en fin feitetirsdag (wtf?), enten dere har ferie eller ei!

Beklager at jeg er dårlig til å svare på kommentarer om dagen. Men jeg leser dem, og setter utrolig stor pris på dem! Tusen takk!

 

Dagen i dag startet jeg som i går, -med kaffe og særemneskriving, før jeg mekka meg en ordentlig porsjon med mat. Jeg lekte litt flink husfrue og vaska på kjøkkenet, og så satte jeg av gårde ned til gymmen, ikledd både boblejakke og overtrekksbukse. Jeg ser nok ut som en liten inuit når jeg er ute og går om dagen, men jeg hater å fryse, så det får bare være! Var iallefall varm i kroppen og klar for trening da jeg kom frem. I dag var det rygg som stod på planen, og jeg tok mine 20 pull-ups på 3,56 min. Startet vel på ca.7,30, så det går helt klart fremover!

I kveld har jeg bakt litt og bare kost meg.
Måtte selvfølgelig bake fastelavnsboller/scones, selv om jeg er forever alone og bare har meg selv å bake til (mer på meg!). Jeg nøt bollene med søtet kesam, syltetøy og litt walden farms-varianter med en kopp kakao (prøve fra iHerb) og Aristokattene på skjermen. Aldri for gammel for Disney!Oppskrift:

 

 • 1dl/50g speltmel
 • 20g vaniljeprotein
 • 1ss pofiber
 • Liten ts bakepulver
 • 1ts fiberhusk
 • 1ts splenda
 • Kardemomme
 • Salt
 • 1 egg
 • melk (ca.0,5dl)

Bland alt det tørre, og tilsett egg og melk. Det blir en ganske klissete deig, som klattes på bakepapir og formes til boller. Jeg stekte dem på 220 grader i 10 min, og de ble faktisk helt perfekte! Jeg blir så positivt overasket hver gang en av oppskriftene mine faktisk blir vellykket.Har dere hatt en fin fastelavnssøndag?

 • Skrevet: 18.02.2012  //  Kl: 20:13  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 8

Dette har vært en rar dag. Egentlig har den vært veldig fin, men samtidig har humøret vært preget av saken i Dagens næringsliv. Jeg vil ikke gå noe nærmere inn på det riktig enda, for jeg vet ikke helt hva som skjer nå, men dere som har fått med dere saken skjønner kanskje hvorfor det påvirker meg.

Jeg startet uansett dagen med å være flink pike, og fikk skrevet en side på særemnet mitt. Det går altså fremover! Deretter lagde jeg meg ordentlig amerikanske lørdagspannekaker etter oppskriften i Kristine Webers desserthefte, servert med presskannekaffe. Etterpå tuslet jeg ned til kjøpesenteret, leste avisa, handlet litt småtteri, og stakk på trening. Dagens økt ble aggressiv og god, og skuldrene fikk kjørt seg hardt! Også ble det en Gainomax-bar på meg etter trening, ettersom det er lørdag og greier.


Til middag ble det innbakt pizza med salat til. Yums!Nå skal jeg straks lage meg litt mer mat og kose meg med pepsi max.

Håper alle har en kjempefin lørdagskveld!

 • Skrevet: 15.02.2012  //  Kl: 21:47  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Jeg har ei visdomstann som virkelig er på frammarsj.

Også er jeg veldig glad det nærmer seg vinterferie! Bare to små skoledager igjen nå. Så skal jeg få være hjemmeværende husmor som sover, spiser, trener og skriver særemne i en uke. Det blir ikke galt kjenner jeg! Bortsett fra særemnedelen da, som jeg selvfølgelig har utsatt til siste slutt. Men jeg satser på at det blir noen koseligheter som veier opp for det, også går alt bra allikevel.

Nå sitter jeg god, fornøyd og litt fjasete i sakkosekken og bare restituerer meg (den fine måten å si at jeg later meg på). Hadde nok ei godøkt på gymmen i dag, til tross for at benkpressen står stille. Er vel bare å spise maten sin og legge en strategisk plan, så blir det ordnings på det også!

Spise har jeg iallefall gjort i kveld. Ikke lenge etter at middagen (med tunfisk og en halvkg grøntfor) var fortært, ble det disse godsakene til kvelds.


Havregrøt med cottage cheese, div smakstilsetninger og bjørnebær.


Rull med eplesirup igjen. Godt og mettende!

 • Skrevet: 15.02.2012  //  Kl: 06:55  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Dette innlegget skulle vært postet i gårkveld, men blogg.no ville ikke samarbeide med meg.

Jeg våknet til et vær som ikke liknet noe i dag, men etter at jeg kom meg innenfor skolebyggets vegger har dagen i grunn vært veldig fin! Jeg er fortsatt glad og uthvilt etter helga, og dagens trening gikk like fint som i går! Riktignok ingen trippelpers eller maksløft, men styrken er tilbake etter at jeg var helt tom før helga. Herlig når treninga går som en lek og musklene bare skriker!

Formen etter ei superdigg økt på skuldre og mage:Og som de fleste sikkert har oppdaget er det jo Valentines day i dag, men nå har jeg jo i grunn ingen hunk å feire dagen med, så da ble det middag ute med pappsen og lillesøster Monika i stedet! Dermed ble det svinesnadder med potet og hvitløkssaus på meg til middag i dag. Kjempekos!Og ettersom man skal vise litt ekstra oppmerksomhet ovenfor dem man er glad i i dag, ble jeg nødt til å lage noe kos til meg selv til kvelds. Så da ble det banan- og sjokoladeis og bringebærkakemos inspirert av Kristines cottage cheesekake! Så heldig jeg er.

 

Håper alle hadde en fin valentinsdag!

 • Skrevet: 14.02.2012  //  Kl: 10:12  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 11

God morgen!

Plutselig var helga over, selv om det ble langhelg for min del. På fredag kveld tok jeg flyet sammen med ei kjempehyggelig frøken ved navn Ann Katrin som holder til i Trondheim, og reiste til Oslo. Fitnessmessa var som kjent i helga, så vi overnattet hjemme hos Lilo, som forøvrig viste jeg å være en utrolig god og hyggelig skapning! Folk som åpner opp hjemmet sitt på det viset for ukjente mennesker de aldri har møtt før gir meg litt ekstra tro på menneskeheten. Tusen takk for gjestfriheten, Lilo!

Messa i seg selv var ikke direkte imponerende, men jeg fikk iallefall med meg både litt nytt tøy, proteinpulver og diverse andre saker hjem for en billig penge. Men det var uansett å treffe alle de hyggelige menneskene fra forumet på Fitnessbloggen som virkelig gjorde helga. Formen var alt annet enn fin da jeg omsider kom meg hjem på søndagskvelden etter å ha vært våken med gjengen hele natta, men det var så helt klart verdt det.

Det ble tatt en del bilder, men jeg tror jeg lar de være forbeholdt forumet. Om noen er spesielt interessert så ligger de her.


Det ble forøvrig masse mat og godis i helga, og det er bra vi ikke har Deli de luca i Levanger, sier jeg bare. Den ekstra energien gjorde seg på trening i går, og det ble TRIPPELPERS i mark! Jeg har omsider nådd 100kgs-målet mitt, og mer til!

Flere som var på messa? Synes ikke jeg så så mange bloggere.

 • Skrevet: 08.02.2012  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Det nærmer seg helg! Kanskje ikke helt, vi er vel bare halvveis i uka enda. Men ettersom jeg gleder meg sånn, så sier jeg snart helg allikevel, jeg! Å være umotivert og skolelei sistetermin på påbygging er ikke helt ideelt merker jeg. Det er mye som skal gjøres, men jeg føler ikke helt at jeg får noe gjort i det hele tatt. Men det må vel gå på et vis det også. Det går i det minste mot lysere tider! I dag så jeg til og med litt grønt gress. Dét er herlig, det!

I dag har jeg hatt treningsfri, og det har i grunn vært ganske godt. Matfri har jeg derimot ikke hatt, så her kommer det litt matbilder igjen:


Til middag i dag ble det rotgrøt (kokt kålrot mikset med salt, pepper og 1ss kavli magerost) og tunfisk stekt med løk, hvitløk, hakket paprika og 1ss tomatpuré. Skal bli flinkere til å spise tunfisk. Stakkar lommeboka til pappa, det er tross alt fortsatt han som betaler for maten min, og jeg har fått høre at jeg ikke er direkte billig i drift i matveien. Kveldskosen til høyre ble sjokogrøt med sharonfrukt og blåbær.


Til onsdagskos ble det *trommevirvel* proteinrull! Har nok fortsatt ikke gått lei her i huset. Kveldens fyll ble peanøttsmøring og eplesirup som Sunn mat og trening har skrevet om her. Kjempegodt!

Kjenner det er på tide å finne senga igjen nå snart. I morgen starter jeg litt senere på skolen enn til vanlig, så da skal jeg prøve å få tatt noen nye formbilder. Lenge siden jeg har gjort det nå gitt. Og så blir det litt heavy trening av bryst og skuldre utpå dagen! Dét gleder jeg meg til. Har begynt å bli veldig glad i å kjøre benk faktisk.

Har dere hatt en fin uke så langt?


Hva gjør man når man egentlig bør nilese til historieprøve? Jo, man baker. Deretter spiser man, og så må man jo blogge om det. Denne kaka ble nemlig så god at jeg tror nesten jeg hadde turt å servere den til normale mennesker også, så da må jeg jo huske å lagre oppskriften.


Selve kaka:

 • 1 halv, most banan
 • 20g peanøttproteinpulver
 • 1ts fiberhusk
 • 1 eggeplomme
 • 1ss mager kesam
 • 1 liten ss walden farms peanut spread (evt vanlig peanøttsmør)
 • litt salt
 • 1 eggehvite stivpisket med 1ts sukrin

Mos alle ingrediensene godt sammen, og vend røra forsiktig inn i den stivpiskede eggehviten. Hell over i en søt, liten form, og stek på 200 grader i 10-12 min.

Glasur:

 • 1-2ss mager kesam
 • 20g sjokoladeprotein
 • 1ts walden farms caramel dip

 

Enjoy! Det gjorde iallefall jeg.
Og nå er det straks sengetid på denne frøkna. Føler ikke jeg får nok søvn uansett hvor mye jeg sover for tida!

 • Skrevet: 07.02.2012  //  Kl: 10:46  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 20

I'm in pain!

Vanligvis er jeg mest stiv og støl to dager etter trening, men i dag føler jeg meg helt grisebanka! Hadde tidenes herligste volumøkt på bein i går, og det  er lenge siden jeg har vært så kjørt og høy på endorfiner som i det jeg sa meg ferdig og snublet ut i garderoben. Synes nesten litt synd på meg selv som må opp noen lange, harde bakker for å komme meg hjem, og opp flere trapper for å komme meg til klasserommet, haha.. Jeg elsker denne galskapen.

Har ingen ferske formbilder av beine å vise til, så da slenger jeg heller med noen matbilder fra de siste dagene.

   
Matpakken til høyre skal jeg sluke glupsk om en liten time! Ovnsbakt sei med grønnsaker og avocado.

Nå er det bare ei norskframføring og en matteprøve som står i mellom meg og gymmen, men så snart jeg kommer meg dit har jeg tenkt å prøve å matche gårsdagens økt, og gi ryggen en real omgang også. Gleder meg!

Skal dere trene i dag?

Det er utrolig hyggelig å skru på PCen en mandagsmorgen, og bli møtt av så mange hyggelige kommentarer. Tusen takk! Det lyste opp dagen min.

I det siste har Walden Farms-produktene vært å se på flere blogger rundt om, og nysgjerrig som jeg er ble jeg jo til slutt nødt til å legge inn en liten bestilling på iHerb igjen jeg også. Det hørtes jo nesten for godt ut til å være sant -sauser, dipper og dressinger, helt uten kalorier? Jeg mistenkte nturligvis at det gikk på bekostning av smaken.

Proteinpulveret har jeg enda ikke smakt, men jeg har høye forventninger etter å ha lest mye positivt om det!

Da jeg åpnet boksen med karamelldipen var jeg skeptisk, men etter å ha prøvesmakt stod jeg med vidåpne øyne og var overbevist om at jeg stod der med løsningen for alle søtsug som måtte dukke opp. YAMS! Nå er jo jeg riktignok en sucker for karamell da, men den ble iallefall godkjent. Den neste som stod for tur var Thousand Island dressing, og selvom det er lenge siden jeg har smakt den vanlige versjonen, så mener jeg at den ikke smakte så veldig annerledes! Helt klart godkjent den også. Den som deriomot ikke helt bestod prøven, var peanøttsmøret. Det smakte rett og slett kunstig. Det smakte ikke dårlig og kommer nok til å bli oppspist, men jeg bestiller det ikke igjen.

Jeg ser for meg at dette virkelig må være lifesavers på diett, og de er ganske praktiske for å unngå unødvendig mange kalorier, masse sukker og dårlig fett til daglig også, så jeg kommer nok til å bestille noen flere varianter og prøve ut.


Har du smakt noen produkter fra Walden Farms?

 • Skrevet: 05.02.2012  //  Kl: 20:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 14

Heihei, og god kveld!

Tida flyr fra meg som alltid, men livet er også veldig fint, som alltid. Jeg er glad, optimistisk og motivert for tida (bare ikke når det kommer til skolearbeid..), og jeg føler det er så mye og se frem til, både stort og smått.

Ettersom dette er en treningsblogg, så kan jeg jo begynne med det mest treningsrelaterte først. På fredag var jeg på Kaliber og hadde formsjekk, og da fikk jeg beskjed om å fortsette som jeg gjør, så noe gjør jeg altså riktig. Gunnar virket fornøyd, og da er jeg det også. Det er nå klart at det blir arrangert Norway Open i Trondheim til høsten, og da kommer det visst til å være både en klasse for bikini og bodyfitness, men Gunnar vil forsatt at jeg skal stille i bodyfitness, og det er gode nyheter ettersom bf krever litt mer muskelmasse enn bikiniklassen. Han antok også at jeg skulle begynne med diett i mai, og det ser jeg frem til! Og da har jeg fortsatt noen måneder å bygge på.


I tillegg har jeg oppdaget et studie som frister veldig, så jeg tror kanskje jeg har lagt meg en liten plan for det kommende året. Så snart jeg blir ferdig med vgs vil jeg finne meg en jobb og en hybel og flytte til Trondheim. Der har jeg tenkt å leve og trene frem til 2013, noe som passer bra i og med at jeg da vil være nært Kaliber og kan få ordentlig oppfølging under hele dietten frem til konkurranse i september/oktober. I februar 2013 tenker jeg å hoppe på et fly og reise over havet, og tilbringe noen måneder i Florida! Jeg har nemlig blitt veldig lysten på å ta en PT-utdanning gjennom Active Education, og bare det å reise dit ville vært en opplevelse som er verdt pengene i seg selv. Jeg har riktignok ikke søkt eller bestemt noe som helst enda, men det frister iallefall enormt!
Og helt til slutt så kan jeg jo nevne at hverdagen ikke er så verst for tida den heller! Sett bort ifra at jeg er så umotivert og skolelei som jeg ikke har vært på lenge og er nær ved å fryse ihjel store deler av døgnet, så går det meste min vei føler jeg. Treninga går fortsatt som på skinner, jeg har orden på kosten, humøret er på topp, i dag har jeg vært hjemme hos mamma og fått hjelp til å farge håret, og på fredag reiser seg til Oslo og Fitnessmessa i Lillestrøm, og jeg gleder meg massevis til å treffe en hel gjeng med andre tullinger som er like glad i å løfte rundt på tunge ting som meg selv. Kan ikke klage.

 

Ønsker alle en kjempeflott ny uke!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits