• Skrevet: 27.02.2014  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Akkurat nå er godstolen min beste venn!

I dag hadde jeg tidligvakt på sykehjemmet, og utfordret meg selv til å jogge hjem etterpå. Kondisjonsformen er ikke helt på topp og etter en dag på jobb er som regel beina litt ekstra tynge, men det gikk faktisk fint å holde et jevnt joggetempo hele veien hjem. 20 min senere var jeg gjennomsvett, glad, sliten og fornøyd hjemme og fikk sagt hei til kjæresten i døra som var på vei til seinvakt.Jeg har altså innfunnet meg i stresslessen, og bortsett fra litt klesvask og oppvask har jeg stortsett vært å finne her hele kvelden -godt å bare gjøre ingenting når man er litt godsliten! Særlig med pannekaker og komedieserier på TVen.. I morgen står beintrening for tur, og deretter går turen til Levanger. Min storesøster Maja kommer oppover fra Bergen, så det blir stas å se henne igjen!

Nå sier Frøken Sleepyhead over og ut for i dag. God kveld!

I dag tikket eksamensresultatet fra eksamen nr.2 inn, og nok en gang kunne jeg puste lettet ut. Jeg hadde blandede føleser for denne eksamenen ettersom jeg visste med meg selv at innsatsen i denne perioden ikke hadde vært helt 100% og en del av stoffet var litt tungtfordøyelig, men så fryktelig galt hadde det visst ikke gått allikevel.. Det ble nok en B på meg!

 


Også en selfie ofc.. I tøflene


Det var godt å få bekrefta at to av tre nå er i boks, så da er det bare å legge ned en ordentlig innsats før den siste nå i vår. Motivasjonen er iallefall ordentlig til stede igjen, så jeg skal suge til meg det jeg klarer av kunnskap. Nå skal jeg se om jeg får påbegynt neste emne på modul 3 før nattarbeideren min våkner fra duppen sin, og så står ryggtrening for tur!

Ønsker alle en finfin dag videre!

  • Skrevet: 25.02.2014  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Hei, og god kveld!

Jeg må bare starte med å si at jeg hadde ei killer økt på bryst og armer i ettermiddag! Det har vel aldri vært mine favoritter å trene, men med styrkemessig fremgang og skikkelig pump var det knall allikevel. Det er ikke helt galt å gå til og fra trening i sol heller -det føles jo allerede som vår her i trøndelag.

På søndag kom Lasse hjem fra Tyrkia, og det ble feira med middag hos svigers etterfulgt av Pacific Rim- og browniekveld. I går fikk jeg trent med min kjære treningspartner til stede som spotter igjen også, og jeg må si det er godt å ha han hjemme igjen! 


Klisskliss

Heldig som jeg er fikk jeg reisegave også -ei Adidas treningsjakke! Ny favoritt i treningsgarderoben allerede.


Ellers går dagene stortsett som normalt med trening og studier. Jeg lurer på å roe ned litt på helgekosen og se om man kanskje skal legge ned en liten innstats for sommerformen i år. Hverdagskosten gjør jeg ikke noe med, men helgene er det nok litt å hente på. Litt mer aktivitet gjør nok ingen skade heller! Jeg tar det rolig og ser det an. Jeg har andre planer for våren også som står hakket høyere på prioriteringslista..

Nå er det iallefall tid for kveldsmat på meg!
Håper dere også har hatt en fin start på uka. Tenk -nå går februar allerede mot slutten!

 

  • Skrevet: 22.02.2014  //  Kl: 23:25  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Uka hjemme alene gikk faktisk litt raskere enn forventet. Med jobb fire dager, en dag i Levanger og en jentekveld har dagene gått, og i morgen tidlig henter vi Lasse på flyplassen! Det har altså blitt mindre tid til skolearbeid og langt mer jobb enn planlagt, men mer jobb er bare supert. Trening har blitt etter planen, og jeg har i tillegg fått vært litt vaskekjerring og gått over leiligheten litt skikkelig. Jeg blir like overaska over hvor mye triveligere det blir hver gang jeg shiner litt her! Jeg veit ikke om det er et dårlig tegn..?

 

 

I kveld har vi hatt taco/jentekveld her. Monika, Julie, Marit og Sol tok turen fra Levanger og Steinkjer, og det var utrolig koselig å ha de alle samlet her!


Tacomiddag, spill og tull slår ikke feil i godt selskap.


Skuldre core og geriljacardio ble ukas siste økt (om det ikke skulle bli ei ekstra ei i morgen).


Nå er jeg klar for begynne å krabbe meg i seng! Gamlemor er trøtt og vil gjerne at søndagen skal komme raskt. Fortsatt god helg alle sammen!

  • Skrevet: 16.02.2014  //  Kl: 17:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Søndag ja, og i dag er det virkelig søndag her i huset. Lasse har reist, og her lever daffesøndagen opp til navnet! Helga forøvrig har stortsett vært veldig fin med litt forsinket Valentinskos både hjemme og ute. I går dro vi inn til byen og spiste på Egon, og deretter hjem igjen til dessert, film og vin (det ble riktignok et glass eller to for mye for min del, og der har vi årsaken til dagens noe reduserte form!.. Ikke helt Supergirl i dag). Dagen har jeg rett og slett tilbragt  i godstolen foran TVen, bortsett fra en herlig gåtur ute i frisk luft.

 


I morgen satser jeg på fulladete batterier igjen til både trening, studier og jobb! Målet for den kommende uka blir å sette meg små mål/planer for hver dag slik at jeg ikke rekker å kjede meg hjemme alene, hehe.. neida, men det er utrolig hvor mye mer jeg får utretta bare jeg har lagt en liten plan -hvis ikke blir det fort mye sulletid (aka TV og nettsurfing). Failing to plan is planning to fail -det er faktisk noe i det!

Håper dere alle har hatt ei koselig helg og kanskje en litt freshere søndag enn meg!

  • Skrevet: 14.02.2014  //  Kl: 08:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

God morgen!

Er det bare jeg som synes det er helt herlig å se at dagene stadig blir lysere? Her om dagen ble jeg faktisk blenda av sola som skein i ansiktet mitt på vei bort til treningssenteret. Det får iallefall meg til å smile bredt! (også krysser jeg bare fingrene for at varslet om nedbyger og vintervær over helga bare er tull).

Denne uka har jeg kommet godt i gang med modul 3 av studiet, og dette synes jeg er interessant! Ernæring gjennom livet er tema for øyeblikket. Ettersom det er såpass aktuelt og "lett å forstå", er det også veldig moro å jobbe med det. Jeg har også prøvd å gjøre meg selv litt mer bevisst på studieteknikk for å være sikker på at jeg faktisk får med meg det jeg skal kunne skikkelig. I går var jeg til en forandring på biblioteket i Trondheim for en liten studiedate med Nathalie, og det var i grunn veldig godt å komme seg litt ut av leiligheten og jobbe i store, lyse omgivelser. Ser ikke bort ifra at det blir et par slike turer igjen!

 
Instagram: @artisticfitness


Med fleksibel studietid som nettstudent skulle en vel ikke tro det er så spesielt med helg, men det er noe ved den lørdagen da.. Jeg elsker lørdagsfølelsen Dessuten blir det Valentinsdag en dag senere på oss her i huset ettersom kjæresten jobber i hele kveld. Så i morgen blir det nok en tur inn til Trondheim by igjen, men denne gang for å spise ute og antagelig ta en tur på kino. Det blir nesten litt ekstra stas å ut og kose oss litt ekstra ettersom jeg blir hjemme alene en hel uke fra søndag av. Lasse er fotballtrener for juniorlaget her, så de skal på treningstur til Tyrkia (jealous much!). Det blir uvant å ha leiligheten helt for seg selv såpass lenge!

I dag har jeg i utgangspunktet treningsfri, men det spørs om det ikke blir en liten cardiorunde på meg utover dagen. Får mark i røven av å bare sitte i ro inne dagen lang.


Utover det vil jeg bare ønske alle en kjempefin Valentinsdag, enten du skal feire med partner eller har andre planer!

  • Skrevet: 09.02.2014  //  Kl: 17:22  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Da var det morsdag da! Egentlig skulle jeg vært hjemme på Levanger og feira med mamma og Monika nå, men stakkar mammaen min har vært forkjøla og sengeliggende i helga så den feiringa får vi ha til gode.. Dermed har dagen min gått med på en ørliten gåtur før frokost etter ei lang og god natts søvn, bittelitt skolearbeid, og nå sitter jeg nydusja etter dagens treningsøkt. Jeg fikk til og med sola i fjeset da jeg gikk til gymmen i dag!

Sunday is funday, så jeg har leika meg litt igjen jeg da! Jeg startet økta med fem minutter på ellipsen før jeg rulla og tøyde beina ganske grundig. Deretter ble det litt dynamisk oppvarming og noen oppvarmingssett før jeg satt i gang med selve økta; Clean og thrusters med stang, etterfulgt av burpees med pull-ups i smith-stativet. Det er tungt både for pusten, psyken og musklene skal jeg love! Dessverre litt for hardt for håndleddet mitt også i dag, så jeg måtte gi meg en runde tidligere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg kjørte noen ekstra runder med squat pull-ups, før jeg kom meg opp på mølla og avslutta økta med geriljacardio.


Instagram: @artisticfitness


Nå er det snart duket for middag og Titanic så snart min kjære samboer kommer hjem.. Blir moro å se hvem som griner først! Håper dere har hatt en fin søndag/morsdag, også ønsker jeg alle ei super ny uke. Jeg ser iallefall litt frem til å komme tilbake til rutinene mine som selverklært morgenfugl- og pliktoppfyllende student igjen. Første mål blir å komme seg i seng til rett tid i kveld..

Ha en fortsatt fin dag!

  • Skrevet: 08.02.2014  //  Kl: 17:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

God kveld, og god helg! Plutselig meldte blogg-lysten seg, så her er jeg igjen.

I dag har jeg hatt min første dag på jobb på to uker(!), og for en gangs skyld var jeg ikke utslitt da jeg kom hjem (skulle kanskje bare mangle etter to uker fri?). Etter en time hjemme alene satt jeg faktisk rastløs og kjeda meg, så da ble det en tur ut i friskluft før dagens siste dagslys forsvant. Herlig! Denne helga har Lasse arbeidshelg i tillegg til å være borte på fotballkamper med juniorlaget han trener, så da blir jeg nødt til å underholde meg selv litt når jeg selv ikke er på jobb. Såå.. Hei, bloggen?Det har ikke vært store oppdateringene her inne den siste tida grunnet eksamenstid, men den er som nevnt over for en stund nå! Akkurat nå er jeg tilbake i normalt gjenge med den vanlige studiehverdagen med litt arbeid i ny og ne.

Ellers er jeg mye i tenkeboksen om dagen mtp å begynne å jakte jobb som PT. I utganspunktet er det vel ikke så voldsomt mye å tenke på, men det er i hovedsak to saker å gruble over;

1. om jeg vil bli her eller se nordover eller sørover. Mitt eneste alternativ her i Malvik er å drive som selvstendig næringsdrivende og trene kundene mine på Lillesand. Andre alternativer er å se meg om etter noe i Trondheim, Stjørdal eller kanskje tilbake i Levanger.
2. Selvstendig næringsdrivende eller fast ansatt med "tryggere rammer". På sikt kunne jeg sikkert tenkt meg å drive litt for meg selv uten å være avhengig/begrenset av arbeidsplass/giver, men samtidig kan det nok være betryggende å vite at du har en viss inntekt og at du har andre PTer, instruktører etc. å lene deg på. Ikke minst følelsen av å høre til et "team".

I tillegg skal jeg ikke legge skjul på at jeg gjerne kunne tenkt med å jobbe på et treningssenter som driver med trening i litt den samme gaten som jeg selv synes er moro, da i hovedsak god, gammeldags styrketrening selvfølgelig, men gjerne også noe i retning crossfit, olympiske løft, kettlebells etc. Jeg vil gjerne lære mer og utvikle meg i den retningen ettersom jeg selv syntes det er veldig moro. Jeg er personlig ingen stor aerobic- og zumbaentusiast om jeg kan si det sånn, selv om jeg er overbevist om av at all aktivitet er god aktivitet. Men en plass er man nødt til å starte, og først og fremst må jeg vel finne et sted som faktisk ønsker å ansette meg. Det er tross alt mange ny-utdannede PTer om dagen!

Jeg tar gjerne imot tips om du vet om et treningssenter i nærheten som har bruk for/ er åpen for å ansette nye PTer.

Nå blir det nok bare slaraffelliv på meg resten av kvelden. Håper dere nyter lørdagen dere også!

Da kan jeg endelig puste ut og senke skuldrene. De siste tre timene har det vært tivoli i magen min -jeg blir så nervøs under eksamen! Men andre eksamen er iallefall nå besvart og levert, og forhåpentligvis vil nakken min roe ned litt nå fremover. Fremoverlent studiepositur + eksamensstress- og nerver har satt seg i nakke og hode de siste dagene, men nå er jeg hvertfall ferdig for en stund!Litt av grunnen til at jeg har kjent ekstra på stress med tanke på denne eksamen i forhold til forrige, ligger nok rett og slet i at jeg ikke følte meg like godt forberedt til denne. Litt fordi det var mer nytt stoff på denne modulen enn forrige (på forrige modul var det mer av stoffet jeg kjente til fra før av), men også litt fordi jeg rett og slett ikke har jobbet like godt og konsentrert som i høst. Jeg velger å skylde litt på vintermørket, for jeg har alltid blitt litt sløvere og mer giddeslaus når vinteren med kulde og mørke herjer. Skal forsøke å komme med ovenpå igjen til tredje og siste modul! Jeg har iallefall svart på alle eksamensoppgavene etter beste evne, og så gjenstår det bare å se om det holder mål.I GERN 2 har jeg vært gjennom:

1 Grunnleggende cellebiologi

2 Generell sykdomslære

3 Vevslære

4 Fordøyelsessystemet

5 Fordøyelsessykdommer

6 Energigivende næringsstoffer

7 Fordøyelse og absorpsjon

8 Omsetning og klinisk biokjemi

9 Blodsukkerkurs

Til tross for at jeg ikke følte jeg hadde helt kontroll før eksamen denne gang, så har jeg lært utrolig mye! Litt klokere nå enn før jeg starta, hehe. I dag blir det fri fra alle tanker om skole og lesing, og så er det vel på tide å trekke pusten på ny og få en oversikt over neste modul. Antagelig blir bloggen litt opp-prioritert igjen også nå!

I kveld blir det å feire overstått med intervaller og noen minutter i solsenga, og kanskje en litt bedre middag med min bedre halvdel.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits