Da går mandagen mot slutten, og jeg sitter planta i sofaen og har akkurat slukt ei stor skål med havregrøt.

Det ble en rolig start på uka med bare 4 timers arbeid på ettermiddagen, så morgentimene benyttet jeg til å gå en tur til Økomat og handle inn litt spreke farger til uka. Økomat er en lokal butikk som selger økologiske produkter, og i tillegg har abbonementsordning på frukt, grønt og andre produkter. Ta gjerne en titt på hjemmesiden deres.

Tirsdag og onsdag blir lange dager med jobb på både Life og Care begge dagene, så for å slippe å leve på proteinpulver og melkeprodukter ble det litt matpakkelaging her på formiddagen.


Laks, avocado og grønnsaker til lunsj, sei, couscous og grønnsaker til middag. I tillegg har jeg alltid frukt, nøtteblanding/rosiner og evt en shake eller skyr tilgjengelig.I dag var det faktisk sol å se -første gang jeg blir blenda av sola i 2015. Fin dag å ut og gå på, selv om det enkelte dager hadde gjort seg med førerkort. Etter å ha gått til Økomat, gått til Care, gått til Life og deretter hjem igjen har jeg fått totalt nesten 2 timers kardio i løpet av dagen, men ingenting som er så galt at det ikke er godt for noe? Jeg skal nok bli sprek utover våren!

Da skal jeg oppe til sengs og ladebatteriene til morgendagen.

Hvordan har deres mandag vært?

 • Skrevet: 13.02.2015  //  Kl: 12:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Da nærmer det seg helg dere! Riktignok arbeidshelg, men helg er helg.

Akkurat nå sitter jeg på CARE mellom timer og tar livet med ro med lunsj og te og gjør litt PT-arbeid. Etterpå går turen videre til Life, og jeg føler meg utrolig heldig som kan kombinere disse jobbene som jeg begge trives så godt i.Dagene flyr forbi med to jobber med timer litt her og der, trening og en samboer som er hjemme nå og da mellom arbeid utenbys, så bloggingen blir litt sporadisk akkurat som før. Jeg kjenner imidlertid at det er moro å ha kommet litt i gang her inne igjen, og tar gjerne imot ønsker fra dere som er innom om hva dere kunne tenkt dere mer av i innleggene fremover.

Men da er det tilbake til jobb på meg, også ønsker jeg dere en fortsatt fin fredag og ei kjempegod helg!

 • Skrevet: 09.02.2015  //  Kl: 06:56  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 0

God morgen og god mandag!

Ny uke -nye muligheter. Jeg for min del starter uka med et par timer på CARE før jeg fortsetter videre til ettermiddagsvakt på Life. Denne uka blir litt utenom det vanlige, det er nemlig Care Uka 15 på treningssenteret. I tillegg til en spesiell timeplan med flere gjesteinstruktører betyr dette halv pris på alle PT-timer denne uken! Er du nysgjerrig på hvordan en slik time foregår og hva du kan få ut av den er dette en gyllen mulighet til å teste en time eller to.Ta kontakt på mail: pt@care-trening.no for å avtale time eller for mer informasjon.


Ha ei finfin uke alle sammen!

 

You'll need Skype CreditFree via Skype


Som vanlig måtte det litt viljestyrke til for å komme seg opp av sofaen igjen etter middag i kveld, men jeg har iallefall fått støvsugd og rydda i leiligheten. Jeg får nok ingen medalje for årets husmoremne akkurat, men det er herlig når man først har fått shinet litt! Resten av kvelden har jeg tilbragt i sofaen med litt New Girl på TV-skjermen.  Jeg tenkte egentlig bare å dele fredagsmiddagen med dere før jeg finner senga -ikke noe hokus pokus, men noe kjapt, sunt og enkelt slik jeg liker det.

Kjapp og enkel fredagsmiddag: Biffstrimler, stekt potet og wok-grønnsaker.Begynn med å varme opp steikepanna mens du deler opp potet i passe store biter. Steik kjøttet først slik at det kan hvile mens du steiker potet og grønnsaker. Hellstrøm hadde nok ikke akkurat blitt imponert om han fikk høre hvordan jeg tilbereder poteten min, men det funker fjell! 4 min i microen i en matboks som tåler varme, og deretter over i steikepanna med litt olje, salt, pepper og gjerne oregano/provence-krydder. Dette går kjempekjapt og stekt potet er noe av det beste jeg får til middag. Fres til slutt grønnsaksblandinga og tilsett gjerne litt sweet chili saus til -det skal ikke store mengdene til for å piffe opp smaken litt.


God helg!

 • Skrevet: 06.02.2015  //  Kl: 10:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Morgen dere, og god fredag!

Jeg kom meg nesten opp i rett tid i dag, men det var litt for tøft å stå opp da klokka ringte så det ble en time senere enn planlagt. Jeg har allikevel rukket med å gjøre unna litt klesvask og oppvask, og ladet opp til arbeidsdagen med litt skikkelig frokost. På planen i dag står 5 veiledningstilmer på CARE og litt kostholdsarbeid før jeg tar helg.

I går måtte jeg si hadet til lillesøster Monika på flyplassen og gråte mine modige tårer ettersom jeg nå ikke får sett henne på et år.. Heldigvis kommer kjæresten hjem igjen i morgen etter å ha vært i Malvik og jobbet de siste dagene så jeg berger, hehe.

Da er sekken pakket og klar for dagen, så da ønsker jeg dere alle en fortsatt fin fredag og ei riktig god helg!

 • Skrevet: 04.02.2015  //  Kl: 22:29  //  Kategori: Tur og reise  //  Kommentarer: 4

Allerede i morgen reiser min kjære lillesøster til Australia for å studere et helt år, så i dag gjorde vi unna den aller siste treningsøkta i Norge sammen. Jeg kjenner det er trist og litt uvirkelig å tenke på at hun skal befinne seg så fryktelig langt vekk, men på den annen side unner jeg henne selvfølgelig opplevelsen


Monika heiv seg med på planen min i dag, og den så omtrent slik ut:

 • Markløft 10-8-5-3
 • Pull-ups maks antall + negativ
 • Ro-øvelse, i dag ble det i kabel 3x6-10
 • Leg extensions 3x10-15
 • Strakmark/leg-curls 3x8-12
 • Facepulls 3x12-15

Kvelden har vi tilbringt med litt kos i sofaen hos mamma, og i morgen tidlig blir det avskjed på flyplassen..

De av dere som er interessert i se hva som skjer på andre siden av verden kan følge bloggen henner HER. Hun er flink til å oppdatere med både praktiske og underholdende innlegg, spesielt for deg som er glad i å reise. I Australia skal hun studere foto og journalistikk, og noe som også reflekteres på bloggen.

 

 • Skrevet: 01.02.2015  //  Kl: 11:51  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 15

God morgen!

Her i huset har det vært søndag uten vekkerklokke, så det føles iallefall fortsatt som morgen. ingenting som rolige søndagsmorgener med proteinkaffe og litt hjemmekontor!


Se oppskrift og fremgangsmåte HER.

Jeg ville egentlig bare å titte innom for å minne mine medborgere i Levanger-distriktet om nyttårskampanjen på personlig trening som det enda er mulighet til å benytte seg av. Du får 10 timer til prisen av 8, og sammen kan vi sette klare mål og jobbe mot dem. Jeg hjelper deg gjerne med både trening og kosthold, enten du er nybegynner eller mer erfaren på treningssenteret.kontakt meg direkte på mail: pt@care-trening.no eller på facebooksiden min.

 

Jeg kjenner forøvrig at det er godt å være tilbake her på bloggen, så se ikke bort ifra at det faktisk blir jevnligere oppdateringer igjen fremover.

Ønsker dere ei fortsatt fin helg!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits