• Skrevet: 31.03.2013  //  Kl: 23:51  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Det er påskesøndag, og treningssenteret vårt har stengt. Følte nesten ikke vi hadde noe å leve for da vi våkna i morges! Men neida, vi har hatt en rolig og avslappende hviledag her i leiliheten. Men rastløse blir vi når vi ikke har stort å ta oss til, -vi har vært billøse også hele helga, og da er det ikke så greit å komme seg noe sted. Våre gærne venner har enda ikke kommet hjem fra helgetur i Miami, og solsengene ved bassenget har vært opptatt. Dermed ble det etterhvert en kjempefin spasertur i nærområdet på oss! Oppdagelsesferd kan man vel nesten kalle det, for vi har nesten ikke vært ute og gått omkring her. Vi har jo knapt sett så mye natur siden vi kom hit! Følte oss nesten litt som hjemme.


Resten av dagen har vi i grunn brukt på facebookchatting med de hjemme, også har vi sånn smått begynt å jobbe med skoleoppgave vi skal ha klar til tirsdag. Det går ut på at hver av oss skal ha en liten sekvens som instruktør i en gruppetreningstime, hvor vi legger opp øvelser og instruksjon helt selv. Blir interessant å prøve!

 

 • Skrevet: 30.03.2013  //  Kl: 17:15  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 1

Det har vært en herlig morgen på oss her i Orlando. Sola skinner, og i dag var det ingen vekkerklokke som maste oss opp av senga. Etterhvert rusla vi av gårde til RDV og satte i gang med diverse restitusjonstiltak. Vi har vært innom litt av hvert på skolen når det kommer til restitusjon mellom treningsøktene, blant annet foam-rolling. Så vi startet med 20 minutter med veldig lav intensitet på tredemølle og sykkel, før vi bevegde oss videre over til self myofascial release som det så fint kalles. Til slutt koste vi oss med 10 minutter i jacuzzien.


Manchester-kamp på skjermen. Greit å vite om kjæresten kommer til å være i godt eller dårlig humør på facebookchatten resten av dagen! Gikk rett vei denne gangen.

 
Beina som var støle og etter sprinttrening og diverse øvelser på gårsdagens bootcamp kjennes iallefall langt mer rusta for ettermiddagens beinøkt nå! Må bare en tur ut ved bassenget og jobbe med fargen først. Hardt liv!

God lørdag folkens!

 • Skrevet: 30.03.2013  //  Kl: 04:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Det bobler over av inspirasjon og motivasjon here borte. Studiet -og ikke minst lærerne, er kjempeinspirerende og jeg føler jeg lærer utrolig mye hver eneste dag. Dette gir både energi og stå på-vilje når det gjelder min egen trening, men også ikke minst når det kommer til å drive som PT selv og hjelpe andre mot sine mål. Jeg kjenner at jeg virkelig ønsker å drive med dette mer enn jeg selv trodde da jeg meldte meg på dette studiet.

Dette delemnet har vi fått en ny norsk lærer ved navn Alexander, som også har en egen hjemmeside dere kan sjekke ut her. I tillegg skal vi ha mer undervisning med en av de amerikanske lærerne, Luis, som driver sin egen gym ved navn Preserving the Sexy. Check it out, utrolig inspirerende kar som jobba seg frem. For et par år sida satt han som elev ved de samme pultene som vi satt ved i dag.Men både jeg og Birgit har blitt revet med etter denne ukas undervisning ja, og begge er i gang med å sette opp nye treningsprogrammer for oss selv basert på nye målsettinger. Jeg for min del har bestemt meg for å få litt volum og styrke på disse beina mine en gang for alle, så det kommer til å være fokusområde for meg. Vi har dog enda et par uker igjen med dette emnet, så vi venter litt med å sette i gang. Det er nok en god del mer vi kan suge til oss av kunnskap og benytte oss av, så det blir moro å komme i gang med et ordentlig egenkomponert program etterhvert. Jeg har jo forsøkt meg på å sette opp program til meg selv (og søstra) tidligere, men det kjennes litt bedre nå som jeg har litt mer grunnlag for å begrunne hvorfor jeg har satt opp det jeg har.

Men nok babbel, i dag var vi spreke og satte i gang med sprinttrening før klokka slo 10! Vi fikk låne en gressbane inne på RDV Sportsplex, som da er det enorme treningssenteret rett over gata her, og kjørte serier med sprinter i en halvtimes tid. Senere ble det bootcamp-trening med Luis på skola. Fikk svetta noen liter!..Men jeg har også hatt litt besøk igjen. Pappsen og madamen har vært på roadtrip nedover kysten her de siste ukene, og går var de tilbake her i Orlando. Jeg og Birgit ble med på handletur på den ene outleten i går, etterfulgt av middag ute på en italiensk restaurant. I kveld var vi inne i Winter Park village, og endte opp med å spise på en flott fiskerestaurant. Dermed ble det kamskjell to kvelder på rad på meg! Jeg har knapt spist det før, men om det er tilberedt rett så er det faktisk veldig godt. Det var uansett veldig hyggelig, og nå er det to måneder til jeg får se dem igjen. I morgentidlig tar de flyet hjem over Atlanteren.
Uka har gått fort, men det har vært lange dager så nå skal det bli godt med helg! Veldig mange av studentene, deriblant våre car-mates, har reist til Miami for helga. Dermed blir det rolig-helg på oss her hjemme. Trening, boblebad, soling og film!

 

 • Skrevet: 26.03.2013  //  Kl: 22:54  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 5

Første eksamen overstått, og første delemne av studiet er nå over. Om det ble bestått har vi enda ikke fått bekrefta, men vi tok iallefall utgangspunkt i det og feira i helga. Dette skal ha vært den tyngste delen av studiet med mye lesing og pugging, og resten av tida vil bli litt mer praktisk. Utover det har jeg rukket å være forkjøla og halvveis sengeliggende siden sist, og vi har vært gjennom utholdenhetstrening i de ulike I-sonene. 4x4 klokka 8 om morgenen med en voksende forkjølelse i halsen er kjempemoro!


 

Eksamenslageret vårt.. Kunne jo ikke risikere å sulte i løpet av den tre timers lange testen.


Fredagskvelden var det altså litt eksamensfeiring hjemme i leiligheten vår med litt flere folk og litt mer drikke enn planlagt. Kvelden var kjempehyggelig så lenge den varte, men kort fortalt så er ikke Frøken Andrea fullt like dreven på flaska som hun var da hun var 17. Hadde kvelda innen klokka var 12, men jeg har iallefall heldigvis noen gode gærninger rundt meg som tok godt vare på meg. Koselig var det iallefall!Men så har vi vært flinke og trent godt også. Jeg bestemte meg for å begynne med PHAT-prgrammet igjen for et par uker siden for å få litt mer struktur på egentreninga igjen, og forrige uke heiv Birgit seg også med. Så den siste uka har vi trent sammen, og funnet ut at det ikke er så dumt! Vi er jo i gang med nytt delemne på studiet nå, som omhandler treningslære og instruksjonsrollen. Det er altså mer spesifikt retta mot det å være en PT. Derfor får vi øvd litt på hverandre når vi trener -vi prøver å instruere hverandre og får dermed øvd oss på trenerrollen, samtidig som vi begge for tilbakemeldinger på teknikk. Win-win!

Også ruller vi litt.Og det har regna. Og blåst. Og lyna og tordna. Mens jeg gikk/løp hjem fra trening.. Hvem trenger vel dusj?Men jeg har fått ny singlett fra Flag nor Fail i posten, så jeg er happy happy happy!Litt til meg og litt til Lasse. Jeg digger Beiley-paret -både attituden, fysikken, klærne og musikken!Det var dagens fjas- og litt av alt-oppdatering.
Nå skal vi være flinke piker og gjøre leksene våre, og ellers bare slappe av og lade batteriene for en ny og lang skoledag i morgen.

Kommer nå, Birgit!

 • Skrevet: 18.03.2013  //  Kl: 14:47  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 6

På torsdagskvelden landet pappa og kjæresten Guri i Orlando, så denne helga har jeg hovedsaklig tilbragt sammen med dem. Vi har fått med oss litt av hvert i løpet av disse dagene og det har blitt en del bilder, så da blir det et lite bildeinnlegg her.

UNIVERSAL CITY WALK

Etter jeg hadde fått gjort unna en kort skoledag og ei treningsøkt, ble det en liten runde på noen butikker før vi kjørte videre til Universal City Walk for å spise middag. Etter å ha ruslet litt rundt falt valget til slutt på NBA City restaurant.


Lørdagen var jeg oppe til usaklig tidlig tid for åfå kjørt gjennom bein-økta mi, men å trene høyreps på bein klokka 8 om morgenen for meg som ikke er vant med å trene så tidlig i utgangspunktet var ikke direkte gunstig. Kvalm og svimmel, og kanskje litt overernært på koffein! Men økta ble da i og for seg bra den.

Men grunnen til at jeg absolutt skulle opp og trene så tidlig var iallefall at vi hadde tenkt å bruke resten av dagen på Sea World!

SEA WORLD

Jeg er i grunnen ikke noe typisk fornøyelsespark-person, jeg går fort lei. Men det var veldig mye moro å se, og takket være noen spektakulære show med enkelte av dyrene gikk dagen veldig fort, og vi koste oss kjempemye! Været var flott og vi fikk med oss mye.Delfinshowet var helt klart dagens høydepunkt. Da vi gikk inn og satte oss i tribunen hadde jeg aldri forestilt meg at de kunne få til så mye utrolig med delfinene, men de var jaggu meg dresserte!

Også var det denne ekle saken da.. Hai er bare ikke helt min fisk.Sjøløveshow:

Spekkhoggershow; Dette var knallrått å se på. Nådde ikke helt opp til delfin-standarden, men det var så absolutt verdt å vente på selv om man var sliten etter en lang dag!

COCOA BEACH

I går dro vi i rett tid av gårde til Cocoa beach, samme stranda som jeg var på en av de aller første dagene etter jeg kom hit. Det ble en tur innom Ron Jon surf shop, før vi dro til Coconuts on the beach og spiste lunsj og deretter forflytta oss ned til stranda. Det var dessverre en liten trekk og litt lettskyet, så det ble nesten litt kaldt (jau, begynner å bli bortskjemt her borte). Men vi fikk da litt sol og farge, og jeg fikk skumma gjennom notatene mine fra forelesningene sålangt. På fredag har vi vår første eksamen, så nå gjelder det å sørge for at man har fått med seg det man skal vite.Da jeg dro på trening etter at vi hadde kommet tilbake, oppdaga jeg forresten at jeg hadde glemt å smøre armene.. Resten av kroppen hadde jeg fått med, til og med ryggen hadde jeg fått pappa til å smøre for meg. Men armene har visst fått en litt rødere nyanse gitt!

Nå er de på veien retning sørover for å se resten av Florida, så da blir det vel stortsett bare å lese til eksamen for min del.

 • Skrevet: 15.03.2013  //  Kl: 12:36  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

God morgen!Da sitter jeg her med kaffen min og prøver å våkne, for nå er det straks tid for å dra på skolen og presentere gruppearbeidet vi har jobbet med de siste dagene. I korte trekk har den gått ut på å velge ut til sammen 12 øvelser -to for bein, rygg, bryst, skuldre, armer og core, og deretter jobbe seg gjennom hver av dem med tanke på muskelbruk- navn og fester, leddbevegelser, plan og akser. Mye arbeid, men veldig lærerikt! Og det vil nok komme veldig godt med på vår første eksamen som er allerede neste fredag.

Jeg må forresten presentere den fine gruppa mi:


Mia og Henriette! Henriette har egen blogg, den kan du besøke her.


Erland, og legg merke til linselusa som sitter og slikker sin egen biceps i bakgrunnen. Det er da altså Martin, som heldigvis ikke er på gruppa vår.


Og gruppemedlem nr.5; Amalie, som også har egen blogg! Den finner du her.

 

Pappa og madamen kom hit i gårkveld, så helga blir tilbragt med dem!
God helg da folkens.

 • Skrevet: 14.03.2013  //  Kl: 17:24  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

Det går i skole da! Både med våre norske og amerikanske forelesere/instruktører. Utover det så blir det mye trening, tull og fjas.. Og mat selvfølgelig, some things never change.

 Bildet til høyre var kjedebilde mens vi venta på gutta som handla.. Begynner å bli vant med å vente på dem nå..!
Harryfleksing på NPTI.

Men på søndag ble det omsder sushi på oss! Jeg og Birgit har gått og snakka om det så og si sden dag 1, så da ble det litt skikkelig sushi og en elendig barnefilm.
På mandag hadde vi plutselig fri, så da ble det en tur inn til Winter Park hvor omsider fikk vært en tur hos frisøren. Salongen het YOLO!

Også raner vi "hotellfrokosten" for alt den er verdt med jevne mellomrom.. Kaffefløte med andre ord.De siste dagene nå har vi jobba med en gruppeoppgave som skal fremføres i morgen, så både gårsdagen og dagen i dag har forsvunnet i lesing og pugging. Min kjære far og hans fru ankommer Orlando allerede i kveld, så når vi er ferdig med skoledagen i morgen blir det vel en tur rundt omkring med dem i helga.

Men nah, tilbake til oppgavejobbing! Hundreogørten muskelfester som skal på plass.

 • Skrevet: 10.03.2013  //  Kl: 06:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Det har vært en lang lørdag som i grunn bar preg av søndagsfølelse til å begynne med. Allerede klokka 7 i morges var jeg lys våken og noe bekymret for min roomie som ennå ikke lå i senga si etter en natt ute på livet, men etterhvert tikket det heldigvis inn en betryggende melding. Plutselig vet jeg nesten hvordan mamma må ha følt det da jeg ble gammel nok til å være ute hele natta!.. Høhø.

Men resten av morgentimene gikk i grunn med på å skype med kjekkasen min hjemme i Norge


Hva skulle man vel gjort uten skype..?

Ellers ble det ei heller middelmådig harry-økt på armene og en times tid med litt skole-lesing ute ved bassenget før jeg holdt på å gå på veggen av kjedsomhet. Det er første gang jeg virkelig kjeder meg siden jeg kom hit, men det resulterte i en handlerunde på nok et nytt kjøpesenter hvor jeg tilbragte ettermiddagen med disse herremennene..


Fant oss en fancy fotoboks!


Litt mer amerikansk hurtigmat.. Teriyaki chicken & shrimp med et lass med ris. Rekene var faktisk veldig gode, men kyllingen smakte.. ikke som kylling.

Også fikk jeg handla litt igjen.. Ble noe annet enn treningstøy og elektronikk denne gangen da, så nå har jeg litt mer hverdagstøy å velge i her også.


Ble omsider ei veske på meg! Begynte å bli lei av å måtte drasse med meg sekk eller treningsbag hver gang vi skulle ut en tur.

 

Resten av kvelden har gått med på filmkos og sofasliting med Birgit.. Vi testa leie-automaten rett over gata, og har nå sett Ted. What to say? Både morsom og ganske elendig på samme tid..?klar for en avslappende søndag før vi sparker i gang ei ny skoleuke!

 • Skrevet: 08.03.2013  //  Kl: 01:32  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

 

Nok en solfylt dag her i Orlando, og da var det ikke feil med kort skoledag. Var på skola fra 9-11, og deretter ble det en liten tur på Publix for å handle før vi endte opp på solsengene ved bassenget igjen. Har gjort en liten innsats på lesefronten i dag også, men tror kanskje jeg bør gire opp et hakk om jeg skal gjøre det så bra som jeg ønsker på eksamen om et par uker.

Men over til det jeg egentlig tenkte å blogge, altså dagens trening! Rumpe og hamstrings stod på planen, og de fikk jaggu meg kjørt seg også.
 • Knebøy 6x8 (inkludert et par oppvarmingssett)
 • Walking lunges med manualer 3 x 24 skritt
 • Walking lunges med manualer 1 x 50 skritt (lettere vekter)
 • Liggende leg curls 2 x 12 + dropsett: 12 - 8 - 16
 • Goblet squats 1 x 12 +5 +5 +5

Grow grow grow!

 

Jeg har jo omsider fått ordna meg en billig Mp3-spiller her borte, så med litt skikkelig musikk på øret og litt pre-wo innabords går treningene supert om dagen! Dagens økt kjentes ekstra bra ut, for i dag var jeg i en ordentlig god-sone med både energi, fokus og vilje. Ser allerede frem til skuldertrening i morgen.

 

Da skal jeg chatte litt mer med Mr. Boyfriend hjemme i Norge (ikke bare bare å være så langt unna over så lang tid gitt!), og så får jeg se om jeg får lest og pugga litt mer før det blir havregøt til kvelds. Jeg og Birgit er som noen gamle kjerringer, og har vært i seng i 8-9-tida allerede de siste dagene. Kjenner jeg oss rett blir det vel tidligkveld i dag også!

 

Hva er deres favorittøvelse for stumpen?

 

 

 • Skrevet: 06.03.2013  //  Kl: 03:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 1

Da går visst 5.mars allerede mot slutten, og det er nå to uker siden vi ankom Florida. Tida flyr av gårde her borte! Vi begynner å føle oss mer hjemme her, og nær-området begynner å føles litt mer kjent. Det blir nok mer dette-skjer-i-Orlando-om-dagen-innlegg enn treningsoppdateringer her inne fremover, for dette er ei tid jeg føler må dokumenteres. Det blir riktignok mye treningsrelatert her borte uansett da, ettersom det er PT vi studerer og trener opptil flere ganger om dagen, men det er som regel ikke det vi er flinkest til å ta bilder av. Men her er iallefall en liten smakebit fra de siste dagene;Her leker vi Supermann når man er lei av å lese og man ikke har noe bedre å ta seg til!Og Birgit er omtrent like flink som meg når det kommer til egg-koking..

 

I helga var det rett og slett ganske kaldt her. I følge værmeldingene var det visst varmere enkelte steder hjemme i Norge enn det var her! Dermed ble det innehelg på oss, men i dag var varmen og sola på plass igjen, så da var det rett ut til bassenget etter skolen.
Også får jeg avslutte med noe litt mer treningsrelatert. I dag trente jeg bryst og armer, og etterpå var jeg med på min tredje gruppetime siden jeg kom hit. Timen het Total conditioning, og var veldig bootcamp-lignende trening. Jeg tør å påstå at det var en av de beste, artigste og mest effetkive kondisjonsøktene jeg noen gang har hatt! Det føltes ikke som det jeg forbinder meg en typisk gruppetime, typ zumba og step og whatnot, så dette er nok en time jeg kommer til å delta på igjen om ikke så altfor lenge. Right down my alley!Klokka er ca.21 her borte, og i kveld som i går er jeg allerede klar for å entre drømmeland. Min kjære roomie har allerede slokna i senga ved siden av, så det er vel bare å lade batteriene for morgendagen. Da skal vi begynne å jobbe med kildekritikk, overflatenatomi- og øvlser på underekstremiteten. Er ikke så galt å gå på skole når man er såpass interessert i alt man gjennomgår!

 • Skrevet: 03.03.2013  //  Kl: 03:58  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Det er helg, og jeg skjønner ikke hvordan de andre studentene får energi til å finne på så mye. Siden vi kom hit har alt vært nytt (ny plass, nytt hjem, nye mennesker, ny skole etc etc) og det har vært voldsomt mange inntrykk hele tida. Derfor var både jeg og Birgit veldig enige om at i helga ville vi ikke gjøre noe som helst, annet enn å slappe av, trene og sørge for at vi henger med på skolearbeidet. Og nettopp det har vi gjort også!

 


Litt ommøblering av den tyngste sofaen i manns minne! Og roomien som walking bag..


I gårkveld hadde vi tenkt oss på kino i går, men GPSen ville ikke vise veien så vi fant ikke frem før filmen begynte.. Så da ble det film med the Rock hjemme i stua med pysjen på i stedet!I dag var det altså makspulstesting som stod på planen! Martin som tok bildet btw, han er herved ansatt som blogg-fotograf for de neste månedene. Etterpå gjorde vi en tapper innsats og fikk jobba med litt skolearbeid i noen timer, før vi stakk og pumpa litt.


Pakke i posten fikk jeg også i dag! Pulsklokke og Pumping Iron.. Så da ble det nok en filmkveld, med Arnold på skjermen og is i skåla.

Klokka nærmer seg 22.00 her borte, og vi begynner å være klar for å finne senga begge to. Vi har enda ingen planer for søndagen heller, annet enn å lese og kanskje prøve oss på en ny gruppetime. Yoga next?

 • Skrevet: 02.03.2013  //  Kl: 19:21  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 3

Som PT er det en stor fordel å ha kjent litt på hva du utsetter kundene for, uansett hva du som privatperson foretrekker som treningsmetode for deg selv. Er man PT er det jo sannsynlig at det er  styrketrening som hovedfeltet, men om en kunde skulle komme og være interessert i å jobbe med kondisjon eller hastighet så er det en stor fordel å ha litt egenerfaring å knytte om mot treninga. Lærerne her har derfor anbefalt oss å prøve ut alle gruppetimene på treningssenteret, og vi har også derfor starta studiet med å teste makspulsen vår.

Vi hadde en gjennomgang med noen prøvekaniner på onsdag, og resten av oss skulle teste på hverandre i løpet av helga. Da fikk vi alle en mulighet til å finne ut hva vår egen HF maks var, i tillegg til at vi fikk prøvd oss som trenere ved å følge med pulsen, styre motstand og intensitet for hverandre, og gjøre vårt beste for å motivere partneren.


Litt harryflexing i garderoben blir det nok uansett hvor i verden vi er!

Jeg gjennomførte på mølla og Birgit på spinningsykkel. Hun var trener og fulgte med pulsen og styrte farta/stigningen for meg og motsatt. Pulsen min hoppa fra 202 til 203 akkurat i det jeg hoppa av mølla, så jeg kunne nok kommet ennå litt høyere om jeg hadde holdt ut litt til. Hoppa av litt for tidlig pga sting og at jeg begynte å bli temmelig sliten, og da hadde jeg ikke sjans til å komme meg tilbake og gi på noe mer etterpå. Men nå har jeg iallefall en pekepinn på hvor makspulsen ligger så det skal gå greit å legge opp kondisjontrening i ulike intensitetssoner senere.

 • Skrevet: 02.03.2013  //  Kl: 06:07  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Må nesten vise frem bilen vår! Vi kjørte på med noen skikkelige hardcore sunglass-car-shots etter en tur på Outleten mens vi venta på treige guttaboys i dag.


Hah, we wish! Men nei..

Denne hvite godbiten har vært vår gode følgesvenn siden tirsdag nå, og vi er meget fornøyde hele gjengen:

Også GPS'en som stortsett får oss dit vi skal på disse store mangefelts-veiene her borte da.

 • Skrevet: 01.03.2013  //  Kl: 13:49  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 3

Blir nesten nødt til å poste litt flere bilder fra turen på Cocoa beach, hvor vi var en av de aller første dagene for å bli litt bedre kjent. Det var mange deilige timer i sola! Litt felles aktivitet, plasking og lek i bølgene, lunsj på lokalresturant og masse avslapping og solslikking. 

De fleste bildene stammer fra eget kamera, resten har jeg rappa fra AE og andre studenter.


Strike a pose! Birgit og meg som prøver å smile og se nogenlunde oppegående ut mens sola blenda oss.
Gruppeoppgave.. Hun var et fly!
Passe fornøyd med å få kjøpt iskald sukkerfri redbull mot slutten av dagen.Vi lærte iallefall at bleke kropper fra snøkledde Norge bør smøres godt med solkrem. Det var mange som var mer eller mindre solbrente dagene etter -enkelte mer enn andre kanskje *kremt*Martin*kremt*.

Det er en times kjøring til nærmeste strand, men det blir nok flere turer etterhvert!

 • Skrevet: 01.03.2013  //  Kl: 01:52  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 3


Ukas låt...

Jeg lever livets glade og solfyllte dager i Orlando, og er allerede i uke 2 av oppholdet her borte. PCen min tok kvelden allerede første dagen, og i ettertid har tida bare flydd av gårde, men det begynner vel nesten å bli på tide med en liten oppdatering. Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle trives så utrolig godt her borte, men jeg har det i grunn som plommen i egget! Sol og varme, hyggelige og imøtekommende mennesker og lave priser -what's not to like? Har ikke begynte å lengte hjem til Norge riktig enda, er bare kjæresten som mangler.

Men vi har rukket med litt av hvert siden vi kom hit, og vi har prøvd å være flink til å knipse litt bilder underveis.

Vi har blant anner vært på RDV Sportsplex som er vårt treningsstuio her borte. Største treningssenteret jeg noen gang har sett iallefall:

Vært på Cocoa beach med hele kullet:

Begynt med undervisningen:


Dette er forresten Birgit, gærningen som skal være min roomie de neste månedene!


Hatt idrettsdag med de amerikanske elevene ved NPTI, som da er skolen Active Education samarbeider med her borte:

Kost oss glugg ihjel ved bassenget:

Vært på Universal City Walk, hvor vi blant annet spiste på verdens største Hard Rock Cafe:

Smakt på diverse amerikansk mat:

...shoppa litt:

Leid bil sammen med gamlingene Martin og Erland. Birgit på sin første tur på amerikanske veier:

Shoppa enda litt mer! Outletene har stort utvalg og lave priser.. Da blir det store poser:

Også har vi selvfølgelig drukket kaffe fra Starbucks:

Og laga riskakebursdagskake til Martin som fylte 25 på tirsdag:

Vi har til og med vært skoleflinke og brukt flere timer på å lese og jobbe med skolearbeid:


Kjekkas i anatomi-boka!


Utover det har vi fått oss en egen drosjesjåfør som heter Larry, trent en god del på egen hånd, jeg har vært på min første gruppetime ever (aldri følt meg så ukoordinert før), hatt forelesning med våre super-awesome amerikanske (egentlig engelske) foreleser Chris, og drukket litt for mye Pepsi max. På skola er det veldig mye nytt å lære på kort tid så det blir mye arbeid, men det er jo akkurat dette jeg kom hit for å lære så det er egentlig bare moro og interessant, særlig når jeg har en super study-partner i roomien! Livet her er ikke så verst med andre ord.

Da sier jeg takk for meg for denne gang, og gjør meg klar til å bli blogge-mobba av gutta.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits