Kl.05.00 torsdag morgen var jeg oppe for å reise med CARE til Trenmessen 15. Der var det duket for foredrag, round table og paneldebatt om treningsbransjen, PT og ikke minst om mindset og egen tankegang de neste to dagene. Det har vært mange dyktige og motiverende foredragsholdere, og jeg tror vi alle har tatt med oss mye inspirasjon hjem for å gjøre treningssenteret til et enda bedre sted både for medlemmer og ansatte.


Foto: Boje Hoseth


"Hvordan du starter dagen, former dagen" -Sigurd Granmark

Lørdagsmorgenen har jeg nå brukt til å lese over notater, og oppsummere og reflektere over det jeg sitter igjen med etter disse dagene. Det inkluderer hva jeg vil jobbe med som person (det var et par meget dyktige motvasjonscoacher som tente en liten gnist), og hva jeg har lyst til å ta med meg tilbake på jobb som personlig trener og ellers i livet.


Proteinkaffe, litt god gammel Judas Priest og notatboka er iallefall ingen dårlig start på dagen!


Jeg har satt meg noen nye, hårete mål, lagt litt planer og er klar for å strekke meg etter dem. Man må utnytte inspirasjonen og smi mens jernet er varmt.

 

"Hvor god er du når ingen ser deg?" -Sigurd Granmark

  • Skrevet: 15.03.2015  //  Kl: 17:57  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 0

 Da nærmer det seg en ny uke og i morgen er det duket for Damenes Aften på CARE, så sett av kvelden!

Jeg lar bare posteren tale for seg selv:


Selv kommer jeg til å være der hele kvelden, og jeg har satt sammen et par eksklusive tilbud på PT kun for denne kvelden. Ta gjerne med en venninne eller to, da et av tilbudene er en nyhet som vil gagne flere :)

Vel møtt!

  • Skrevet: 13.03.2015  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Hei, og god helg :)

 

På dager som dette kan man nesten ikke annet enn å smile -det føles allerede som vår! Jeg så til og med årets første hestehov på vei til jobb. I dag hadde jeg kun en time på Care, og med god tid frem til jeg skulle på jobb på Life utnytta jeg sjansen til å få litt sol og frisk luft.


Ikke alle er like ivrige etter å kjøre opp straks de fyller 18, så jeg lette frem kjøreboka og fikk lest litt trafikk-teori. Mål nr.1 for 2015 er å endelig få førerkortet i boks før sommeren.Jo, også har jeg klippet av halve hårmanken.

 

Resten av helga går med til jobb i morgen, pizza -og helgekos med kjæresten og Pump-kursing på søndag. Bare å fortsette å smile med andre ord! Håper dere også nyter finværet så lenge det varer.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits