• Skrevet: 29.04.2014  //  Kl: 22:43  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 0

Hei, og god kveld!

I skrivende stund sitter jeg hjemme hos min kjære mor etter en dag med jobb på Care. Det er allerede mer å henge fingrene i enn sist uke, og desto mer spennende å være i gang med PT-arbeidet nå. Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til fortsettelsen!


Veiledning, screening, PT-time og kostholdsplaner har stått på planen i dag. Moro å endelig få ta i bruk det man har lært!

 

Ellers vil jeg bare tipse alle Care-medlemmer om vervekampanjen som pågår nå frem mot sommeren:


Da har jeg drukket kaffe, spist kveldsmat, jabbet med mamsen og nerdet litt foran PCen, og nå begynner iallefall jeg å være klar for å rusle i seng og lade batteriene for en ny dag.

 

Ha ei fortsatt fin uke alle sammen!

 • Skrevet: 26.04.2014  //  Kl: 10:23  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Neimen heisann, lørdag!

Er det bare jeg som føler denne uka har gått fort? Nå "forsvant" jo mandagen i påska, men dog. Jeg har faktisk ikke rukket med/prioritert mer enn to treningsøkter denne uka, men skal få til en tredje i dag. Det blir kun helkroppsøkter til en forandring, og jeg kjenner det er litt godt for en periode det også. Less is more, er det jo noe som heter, så vi får se om det blir litt resultater av dette også!

Jeg kom meg iallefall tidlig opp i dag til tross for at jeg har fri og ingen planer på agendaen, og nøt dagens første kaffekopp ute i sola:


Jeg kjenner jeg har fryktelig lite lyst til at dette godværet skal ta slutt! I går kunne vi ha med nesten alle pasientene ut på verandaen og steike vafler i sola på sykehjemmet.. Tenk om hver dag kunne vært slik!

Etter jobb i går ringte jeg inn helga ved å ta en buss inn til byen for en sushidate med bestevenninne Julie. Sushi er noe av den beste kosematen jeg får, så når Julie ville prøve det for første gang måtte jeg selvfølgelig være med! Det ble buffet på KOS bar & lounge i Trondheim. Godt fornøyd med maten, men ikke fullt så fornøyd med bordplasseringen -å sitte på barkrakker ved et høyt, lite bord midt i lokalet og forsøke å spise (les klasse) med spisepinner var ikke fullt så kult, hehe. Men mett ble jeg!


Første runde i buffeten..
 
Min kjære nattarbeider la seg til å sove i det jeg stod opp i morges, så resten av formiddagen skal jeg prøve å jobbe litt mer med PT-arbeid. Jeg har en PT-time på planlegge, noen skjemaer og diverse som skal skrives og ordnes, og om jeg får ånden over meg så er det mulig det blir litt eksamenslesing også. Kanskje ute i sola til og med?

Nå er jeg i gang med dagens andre kaffekopp, og den er langt mer spennende enn den første:


Oppskrift finner du her. Helt himmelsk!

 

Ha en strålende lørdag, folkens!

 

 

 • Skrevet: 24.04.2014  //  Kl: 17:40  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 2

Er det flere som nyter finværet eller?

Vi var så heldige å få med oss finværet i Samnanger hjem da vi reiste tilbake til trøndelad på søndag, så jeg er smørblid for å ha sol og tilnærma skyfri himmel! Jeg er uten tvil et vår- og sommermenneske, så det er bare å nyte det så lenge det varer. I skrivende stund sitter jeg allikevel inne og gjør et forsøk på å få gjort noe fornuftig med resten dagen. Litt klesvask og dovask (jippi) har jeg fått unna, og nå har jeg satt meg til i mitt vesle "hjemmekontor" med vinduet åpent, fuglekvitter i bakgrunnen og Secret Garden over høytalerne.


Det ble en liten gåtur, litt "ballspill" og mellommåltid ute i finværet sammen med Lasse i formiddag. Nå blomstrer det!

På tirsdag og onsdag ble dagene tilbragt på Care treningssenter, og jeg holder nå på å komme i gang som PT der. Det går rolig i starten, men det ser ut til at det allerede neste uke vil være litt mer action på jobb, så det blir spennende! Jeg føler meg iallefall veldig godt mottatt av både kolleger og medlemmer, så det er liten tvil om at jeg kommer til å trives der.


Ønsker du PT-time eller mer informasjon, så ta kontakt på mail (marandy.rh@hotmail.com) eller i resepsjonen.

Besøk gjerne facebooksiden min.

 

I helga får jeg nok nyte mye av finværet innenfra, for da er det et par vakter på sykehjemmet som står på kalenderen. Lørdagen har jeg uansett helt fri, så da spørs det om det blir ordentlig kose-lørdag! Enn så lenge håper jeg iallefall alle utnytter godværet og finner på både kos og aktiviteter ute.

 • Skrevet: 20.04.2014  //  Kl: 11:00  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 0

Minner om at jeg starter opp som personlig trener på Care treningssenter i Levanger nå allerede førstkommende tirsdag!

 

Foto: Monika R. Halsan

 

Som personlig trener hjelper jeg deg med å planlegge treningen tilpasset deg og dine mål og behov, og selvfølgelig med å gjennomføre slik at du er sikker på å få fullt utbytte av det arbeidet du legger ned i treningen. Du får en trygg, morsom og utfordrende treningsopplevelse, enten du er nybegynner eller erfaren på treningssenteret.

Ønsker du time tar du kontakt i resepsjonen, via mail (post@care-trening.no), eller direkte med meg om det er noe du lurer på (marandy.rh@hotmail.com).

 


Håper vi ses på trening om ikke lenge!

 • Skrevet: 19.04.2014  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 1

Hei igjen! Jeg håper alle nyter påska så langt..?

Jeg koser meg iallefall maks på påsketur hos storesøster i Samnanger.

Det blir tatt en del bilder ettersom både jeg, mamma og Monika er ivrige med kamera, så her kommet et lite bildeskred fra fredag og lørdag:


Frokost med panorama-utsikt! Det nye huset ligger et stykke oppe, med en helt utrolig utsikt over Samnanger-fjorden og fjellene rundt.


I går våknet vi til knallvær med blå himmel, strålende sol og god temperatur, så alt lå til rette for en strålende dag -og det ble det også.Påsketrimmen har vi tatt på fjellet.
Etter frokost i går pakket vi et par ryggsekker, tok med en del av Majas svigerfamilie, og langet ut oppover bakkene på fjellet opp til ei tjønn som heter Raudvatnet. Vi brukte vel litt i overkant av to timer opp, og rundt 70 min ned igjen, pluss en god hvile-og spisepause på toppen selvfølgelig.

Vel hjemme nøt vi det siste av sola ute med litt kake, kaffe og magasin-lesing til sola gjemte seg og vi trakk oss inn:Hjemmelaget pizza til kvelds! Monika som er fotograf.

Også i dag ble det en tur opp i høyden på oss, men ikke fullt så langt som i går. Vi gikk til gjengjeld ikke på sti, men mer i berg og ulendt terreng i dag.


Resten av dagen har vi bare slappa av, spist god mat og masse snop, og generelt bare kost oss -både inne og ute. Jeg er så glad vi fikk slikt herlig påskevær når vi først skulle på tur her nede på vestlandet! Denne påsketuren har vært kjempeflott.

Fortsatt god påskeferie alle sammen!

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 10:05  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God morgen, og god påske!

Jeg befinner meg nå hjemme i huset hos min storesøster Maja i Samnanger. Jeg, mamma og lillesøster Monika fløy nedover i gårkveld, og skal være her hele påskehelga. Akkurat nå sitter jeg og koser med med en kaffekopp mens huset holder på å våkne til live!

Jeg skrev tidligere at påska falt seg naturlig som deload-uke for min del, og det har den også blitt. Jeg har riktignok vært innom treningsstudioet tre turer allikevel denne uka, men har ikke kjørt med tung vektbelastning. Istedet har det blitt litt et par morsomme økter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere, ettersom begge ble gode, intensive sirkeltreninger!Økt 1. AMRAP er forkortelse for As Many Rounds As Possible, altså "så mange runder som mulig" på en gitt tid -her 15 min. På AMRAP 1 klarte jeg f.eks 9 runder, og på AMRAP 2 klarte 10. Her gjelder det å legge seg på riktig tempo, for man skal ha høy intensitet, men samtidig klare å holde seg gående så kontinuerlig som mulig gjennom de 15 minuttene. Det er også viktig å huske at man ikke skal slurve med teknikken selv om vektene er lavere enn til vanlig!

Økt 2. Tabata er en populær form for intervall-trening som kan trenes både med styrkeøvelser så vell som på kondisjonsapparater. Her har jeg valgt to forskjellige øvelser for tabata-runde. En slik runde tar kun 4 minutter! Kort sagt arbeider du med høy intensitet med én øvelse i 20 sekunder, og deretter tar du 10min pause før du setter i gang med 20 sekunders arbeid på neste øvelse. Slik fortsetter du til det har gått 4 minutter -da har du hatt 8 arbeidsperioder.


Ellers har jeg vært så heldig å få påskeegg av Lasse i år, og han har virkelig sørga for at jeg ikke skal ha sukkermangel i påska, hehe. Det ble en liten fotoshoot med påskegodisen før alle sto opp i morges:

Nå er det visst snart duket for frokost her, så da sier jeg takk for meg for denne gang. Forhåpentligvis holder sola seg fremme i dag slik at vi får en fin liten jentetur opp i skogen her.

Ønsker alle ei fortsatt strålende påske!

 • Skrevet: 14.04.2014  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Frøken Sløv sitter nå i sofaen med beina høyt. I dag har jeg hatt tidligvakt på sykehjemmet igjen, og jeg må fortsatt konstatere at jeg beundrer de som har store stillinger i denne jobben. Jeg blir helt kaputt! Men da er desto bedre å slappe av foran TVen resten av dagen, hæhæ.

Helga har fløyet av sted -først med 80-årsdag på lørdag, og deretter som flyttehjelp på søndag. Lørdagen var utrolig trivelig og vellykka med middag ute på resturant, etterfulgt av kaffe og kaker hjemme hos jubilant farmor. Søndag var vi med som flyttehjelp for Lasses bror og kjæresten, som nettopp har kjøpt seg leilighet. Utrolig spennende, og jeg kjenner jeg blir en liten smule misunnelig! Ser veldig frem til den dagen vi begge har stabil jobb/inntekt og kan kjøpe oss noe eget.
Men nok om det, her er noen få bilder fra lørdagens selskap;
På torsdag reiser jeg sammen med lillesøster og min kjære mor på besøk til storesøster i Samnanger, så påskeuka passer perfekt som deload-uke kjenner jeg. Den eneste treningsøkta jeg har planlagt denne uka, blir ei helkropps-sirkeltrening eller noe lignende i morgen. Ellers blir det bare mye avslapping, kos og batterilading!


Jeg er allerede nesten klar for å vende snuten mot senga, og satser på ny energi i morgentidlig.
Ha ei super påskeuke alle sammen!

 • Skrevet: 12.04.2014  //  Kl: 13:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Ny fast kategori på bloggen kanskje? Neida. Joda. Neida.. Men bare for i dag:

  VS 

Jeg var tidlig i seng i går, og etter litt for mange timer med søvn var jeg oppe kl.08 i morges. Det er i grunn tidlig på en lørdag for min del! Lasse har jobbet i natt og sover dermed hele formiddagen, så da blir jeg nødt til å underholde meg selv. Jeg startet jeg dagen med litt bcaa og en kopp kaffe før jeg pakket meg inn i dagens boyfriend-outfit; svær joggebukse, svær allværsjakke. Deretter gikk turen bort til treningssenteret, men ikke for å trene.. For å ta sol!  Det må være lov når regnet høljer ned.

Vel hjemme var det tid for ei lita smakfull skål med sjokofrokost -med skikkelig kakaopulver i! Dette blir aldri en mote/antrekksblogg, men det jeg derimot kan love at jeg kommer til fortsette med er matbildene.


Havregryn, vann, 1 stor ts kakaopulver, 1ss sjokoladeprotein, 1ts sukrin, noen dråper stevia og litt salt. Toppet med kanel og en dæsj cottage cheese.


Nå har jeg dusja og dulla meg til, rota bra i leiligheten og til slutt bestemt antrekk for dagens 80-årsdag. Jeg skal innrømme at det er litt moro med slike anledninger for å pynte seg litt også, til en forandring fra treningsklærne. Men aller viktigst er jeg utrolig glad for å kunne feire at jeg har ei så sprek, sosial og oppegående farmor som jeg har!

Jeg har tenkt å spare plass til middag og kaker i ettermiddag, men mat må jeg ha, ellers er det ikke så trivelig å være i mitt eget selksap.
Et av dagens mellommåltider:
Cottage cheese med noen dråper stvia vanilje, toppet med gresskarkjerner, hakkede mandler og økologisk honning.

 

Håper dere også har en super lørdag, til tross for regnet!

 • Skrevet: 11.04.2014  //  Kl: 19:14  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Fredag folkens!

Ok, nå er jo jeg foreløbig ganske bortskjemt med å være hjemmeværende deltidsstudent med mye fritid og ikke så voldsomt mye jobb, så jeg er vel ikke den som skal juble høyest over at det er helg. Men det er helg, og jeg liker det. Her i huset starta vi iallefall dagen i soafen kl.08 med Hobbiten -Smaugs ødemark på skjermen til frokosten. Endelig er den å finne i butikkhyllene, til Lasses store glede. Viktig å bevare nerden i seg!


Elsker vi den, eller elsker vi den? Og gleder vi oss til neste??


Deretter bar det av sted på trening..

Jeg trente bein, Lasse trente rygg og biceps. Selv om vi ofte ikke trener det samme, er det fint bare å ha treningspartneren der som spotter og psykisk støtte gjennom økta. Begge var godt fornøyde da vi satte oss ned og knasket i oss riskakene etterpå!

Jeg kjørte til en forandring pre-exhaustion med litt høyrep på isolasjonsøvelser før de tunge øvelsene i dag, og det funka utrolig godt for min del. Det så ikke ut til å gå nevneverdig ut over styrken, det ga bare utrolig god kontakt med musklene gjennom hele økta. Det kommer jeg definitivt til å gjøre igjen senere! Jeg gikk kanskje litt vel hardt ut med høyrep, supersett og korte pauser til å begynne med da, for på et tidspunkt begynte jeg faktisk å kjenne meg så kvalm at jeg måtte kjenne godt etter om jeg ble nødt til å finne nærmeste søppelbøtte, høhø. Gikk bra!

 

Dagens økt:

 • Glute kickbacks i kabel 3x15 i supersett med
 • Leg extensions 3x15
 • Knebøy i smith 3x10
 • Smal beinpress 2x15
 • Liggende legcurl i kabel 4x15-20
 • Nordic hamstrings 3x6-8
Lasse er på jobb,  jeg har akkurat fortært et enkelt lompemåltid og jeg sitter nå og koser meg med en kopp te. Nå gjenstår det bare å finne ut hva man skal ha på seg i morgendagens 80-årsdag! Min kjære, spreke farmor har stordag, så da tar vi turen innover til Levanger for å være med på feiringa.
Ønsker alle ei fortreffelig helg, og ikke minst god påskefri for de som alt har tatt ferie!

 • Skrevet: 09.04.2014  //  Kl: 20:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

-Spennende, billig og miljøvennlig.

Jeg har alltid vært glad i bruktbutikker o.l -det er kjempebillig, man finner utrolig mye rart, og kanskje finner man litt unike saker og skatter man ikke ville funnet i kommersielle butikker. I tillegg synes jeg det er viktig med gjenbruk, og synes det er flott at folk leverer til gjenbruk istedet for å kaste, og ikke minst at det finnes aktører som gjør det mulig med videresalg.

Sist helg var det altså vært loppemarked her i Malvik i regi av Midtsand Vel, og aller helst skulle jeg selvfølgelig skrevet og publisert et innlegg om det på forhånd, men det får vi altså ta neste år. Jeg ble iallefall veldig overaska over hvor stort det var, og hvor mye som hadde blitt samlet inn! Alt fra A til Å, mye nytt, mye gammelt. Mye fint, mye rart. Akkurat sånn slike loppemarkeder bør være. Mine svigerforeldre var med på å arrangere, så jeg var med på å hjelpe til litt og fikk dermed lov til å plukke med meg noe allerede på fredag før de åpnet. Jeg synes det er så moro å gå og titte og lete!

Her er bilder av det som ble med oss hjem i løpet av helga:

Krukker til kjøkkenoppbevaring || Vase, serviettholder og dessertfat || kaffeservice || flaskebeholder og lysestaker || DVD, CD og en stabel med bøker.


Det ble et par turer innover på søndag sammen med Lasse også -først for å titte og handle litt mer, og deretter for å hjelpe til med å rydde litt etter stengetid. Veldig moro å se hvor mange som er med og hjelper til, og ikke minst hvor mange som var innom i løpet av helga. Parkeringsplassen var iallefall full på søndag!

Hva synes du om bruktbutikker og loppemarked?

 • Skrevet: 09.04.2014  //  Kl: 10:09  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 6

Kontrakten den er underskrevet og jeg starter opp som PT på Care treningssenter allerede tirsdag etter påske!
Som personlig trener hjelper jeg deg med å planlegge treningen tilpasset deg og dine mål og behov, og selvfølgelig med å gjennomføre slik at du er sikker på å få fullt utbytte av det arbeidet du legger ned i treningen. Du får en trygg, morsom og utfordrende treningsopplevelse, enten du er nybegynner eller erfaren på treningssenteret.

 

Ønsker du time tar du kontakt i resepsjonen, via mail (post@care-trening.no), eller direkte med meg om det er noe du lurer på.Care ligger i Halsanveien i Levanger, og har et bredt og godt tilbud for sine medlemmer til en veldig konkurransedyktig pris. Besøk gjerne hjemmesiden eller facebooksiden for mer informasjon.

 

Håper vi ses etter påske!

 • Skrevet: 08.04.2014  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Nesten en uke siden sist, men nå er det vel på tide å gi lyd fra seg her inne! Siden sist har det vært et par dager på jobb, loppemarked (skal vise dere fangsten i morgen!) og litt andre distraksjoner, men her er jeg iallefall igjen.


I dag har jeg hviledag og fri fra alt som kalles trening og plikter. Jeg fikk såvidt gjort litt skolearbeid i morges, men deretter hoppet jeg på toget og tok meg en liten tur på Skogn. Besøk hos bestevenninne Julie for litt jenteprat er som regel ikke helt galt! Vi har vært venner siden tidlig på barneskolen, og det er alltid stas å treffes og prate i vei om løst og fast.


Somebody knows me; lettbrus og gulrot-snacks!


Lesestoff og matpakke for togturen hjem.Ja, også er jeg litt småforelska i mine nye sko! Jeg har visst joina sko-gærningene ser det ut til. Etter 10 minutter på kjøpesenteret i går, hadde jeg rukket å handle meg to par sko -hurra for salg! (men det skal sies at jeg til gjengjeld ikke har kjøpt nye sko på sikkert et år før nå)..Nå er kveldsmaten godt plassert i magen, og jeg er i grunn snart klar for å finne senga. I morgen skal jeg komme meg på gymmet og få kjørt litt ordentlig tung benkpress igjen, også er det vel på tide å få til en skikkelig studiemorgen. Jeg må innrømme at det har blitt litt så som så med skolearbeidet den siste uka. Det er fortsatt lenge til eksamen og jeg tror jeg ligger godt foran skjema, men det er jo desto mer grunn til å forvente godt resultat på neste eksamen, så det er bare å brette opp ermene og lese og pugge. Det blir nok mer enn nok å gjøre ellers i både april og mai uansett!


Håper deres uke har vært fin så langt!

 • Skrevet: 02.04.2014  //  Kl: 16:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Etter et par givende dager på Levanger er jeg nå  hjemme i leiligheten i Malvik igjen. Da jeg stod opp i morges var både mamma og Monika på vei ut døra -mamma på vei til jobb og Monika til skolen. Det ble derfor bare jeg og pusen til frokost denne onsdagsmorgenen, før jeg også forsvant ut døra og etterlot stakkar pusen helt alene.


Jeg finner heldigvis fortsatt frem i mammas kjøkkenskap, så skikkelig frokost ble det i dag også; havregryn og vaniljeprotein med blåbær + te og selvfølgelig vitaminbjørner! Frokosten fikk seg en liten fotoshoot i dagens eneste solstråler før skyene tok over.


 
Det ble en liten tur innom Care i dag også, før jeg møtte Mona for en kaffe. Mona og jeg  kommer til å bli kolleger på Care nå, og det ser jeg frem til! Vi var på konkurransediett sammen i 2012 og ble veldig godt kjent i den perioden. Det er en person jeg virkelig er glad for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med.

Nå har jeg omsider fått i meg middagen (denne frøkna blir grinete om hun ikke får maten sin når magen rumler!), og skal snart få rumpa opp av sofaen og få støvsugd leiligheten før Lasse kommer hjem fra Englandstur. Jeg hadde i utgangspunktet planlagt en liten cardiorunde i dag, men kjenner at jeg heller holder hviledagen hellig og lader batteriene for morgendagens beinøkt!

Håper dere også har hatt en fin dag!

 • Skrevet: 01.04.2014  //  Kl: 15:01  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 14

Da er kontrakten underskrevet og jeg er herved ansatt som personlig trener hos Care treningssenter i Levanger!

jeg jobbet litt som vikar og ekstravakt der i fjor sommer/høst før jeg reiste til USA, og er utrolig glad for å få prøve meg som PT der. Mye har skjedd siden sist jeg var innom, og det var veldig moro å se hvor flott det faktisk har blitt. Vi har lagt en liten plan for tiden fremover, og jeg gleder meg til å komme i gang!

 
Besøk hjemmesiden til Care her, og facebook-siden her.

Etter møtet på Care kom lillesøster Monika (som er den eneste av oss to som foreløbig har lappen) og plukket meg opp, og vi koste oss litt ute i sola til det etterhvert ble litt for kaldt for oss.


Verdens enkleste lunsj; havregryn, proteinpulver og vann i shakeren. Shmaker gött. Særlig i sola.


Nå skal vi snart på middagsbesøk hos farmor sammen med pappa som er bursdagsbarn -vår egen aprilsnarr, høhø.

Kos dere i sola!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits