• Skrevet: 21.04.2015  //  Kl: 11:34  //  Kategori: Personlig trening  //  Kommentarer: 0

Jeg er ganske glad i disse morgentimene -enten jeg har fri eller er på jobb! Både i går og i dag har det vært førstnevnte som gjelder, og jeg har brukt formiddagene på å pusle hjemme og få gjort unna litt husarbeid og diverse gjøremål. Så godt med alt som er gjort!


I ettermiddag går turen til CARE hvor jeg skal ha et par timer, både PT og gruppetimen tabata. Er du ikke Care-medlem fra før av har du nå muligheten til å få en inkludert PT-time ved innemelding! Vurderer du å komme i gang med trening så benytt deg gjerne av denne muligheten og start i dag. Tilbudet gjelder tom 10.mai. Kontakt meg direkte på pt@care-trening.no for mer informasjon eller for å avtale en time.

Ha en fortsatt fin dag!

  • Skrevet: 20.04.2015  //  Kl: 11:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

I år som i fjor har det vært loppemarked i Malvik arrangert av Midtsand Vel, så i helga tok jeg med meg mamma og hennes kavaler innover.  

Siden jeg var liten har jeg vært glad i bruktbutikker o.l -det er kjempebillig, man finner utrolig mye rart, og kanskje finner man litt unike saker og skatter man ikke ville funnet i kommersielle butikker. I tillegg synes jeg det er viktig med gjenbruk, og synes det er flott at folk leverer til gjenbruk istedet for å kaste, og ikke minst at det finnes aktører som gjør det mulig med videresalg -at det er brukt behøver på ingen måte å bety at det er slitt og ubrukelig! Nettopp dette loppemarkedet er dessuten kjempestort og forseggjort. Loppene fyller et helt samfunnshus, og er sortert på ulike bord og steder så det er lett å finne frem.

På tur innover våknet vi kjapt i bilen da disse tre plutselig krysset veien fremfor oss:Jeg har aldri sett så masse folk på loppemarked før, til å begynne med var det nesten håpløst å bevege seg! Det ble noen runder med titting og handling + en pause med kake og kaffe fra kiosken.

Her er bilder fra mesteparten av årets funn:For ca. 150,- fikk jeg en duk, to løpere, ei lampe, ei ramme, et fat, 5 skåler, i tillegg til at jeg fant kaffeservicet vi kjøpte på fjor-årets loppemarked. Den gang fikk vi bare fire av hver, men nå har vi 12!

Se bilder fra fjor-årets funn her

  • Skrevet: 16.04.2015  //  Kl: 22:33  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Da er en meget vellykket kveld med stand over for denne gang. I kveld var det Damenes Aften på Intersport Gigant, og ettersom det er en god samarbeidspartner av Care treningssenter var jeg og sjefen der med stand og kjørte demo på øvelser til hjemme/ferietrening. I tillegg var det spesielle tilbud i butikken samt et kostholdsforedrag av Mari Guin som også er ernæringsfysiolog på Care.

Minner også om at alle medlemmer på CARE får rabatt ved kjøp på Intersport Gigant Levanger!

Det ble dessverre dårlig med bilder under demoen, men øvelsene vi viste var:

  • Markløft med kettlebell
  • Armhevinger med strikk (som motstand og som hjelp)
  • Ettbeins strakmark med kettlebell
  • Magehjul
  • Ulike varianter av knebøy med strikk
  • Ulike varianter av roing med strikk
  • Lårbøy med fitnessball
  • Sidehev og upright row med strikk

 

Da er jeg ganske klar for å finne senga og lade batteriene til en ny dag.
Ha ei fortsatt fin uke!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits