• Skrevet: 24.05.2013  //  Kl: 17:09  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Da var siste eksamen også unnagjort, og selv om vi ikke får resultatet før om tre uker føler vi oss såpass sikre på bestått at vi nå anser oss selv som sertifiserte personlige trenere.


Happy girls!

Nå skal vi straks dra av gårde for vårt siste besøk på NPTI på vår graduation for å få diplomer for timene vi har hatt med Chris. Redd det kommer til å bli en noe følelseslada affære..!

Gratulerer til alle AE-studenter!

 • Skrevet: 23.05.2013  //  Kl: 18:42  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 4

Da er det noen dager siden sist, men jeg vil bare begynne med å si tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg! Jeg hadde ikke forventa så stor respons, men det var veldig moro å se at så mange likte det jeg skrev. Ga mersmak til å skrive flere mer saklige innlegg om aktuelle temaer.

Jeg har hatt en innholdsrik uke her i Florida siden sist. Vi er inne i aller siste uke, og det vil si eksamensuke, og innimellom lesing og repetering går det stortsett i trening og småstressing over at det er så kort tid igjen. Praktisk eksamen ble gjennomført og bestått på tirsdag, og siste skriftlige er i morgen. I tillegg har jeg også vært på kurs, og er herved sertifisert kettlebell-instruktør!


Kurset ble holdt av Luis på PTS gjennom NPTI og er godkjent av NASM.


I tillegg har vi selvfølgelig feira 17.mai med tog, nasjonalsang, norsk flagg og felles lunsj -inne på treningssenteret.

 

Og til slutt må jeg få skryte litt! På lørdag var vi nemlig på et arrangement som heter Charity Challenge. Det er et årlig veldedighetsarrangement, hvor mange lag melder seg på og deltar i seks ulike aktiviteter; basketball, volleyball, hinderløype, tau-trekking, tubing og kanopadling. Både Active Education og NPTI var påmeldt i år, og for å si det ganske enkelt så ga vi neste kull litt å leve opp til! Active Education kom videre til 4 av 6 finaler, vant tau-trekkinga og tok 2.plass overall blant totalt 101 lag. Det største var vel kanskje uansett å slå NPTI, for de hadde trent godt i forkant.


Småfornøyd gjeng!

Nå er det tid for trening igjen for min del, før det er tilbake til eksamensrepetering. Jeg har visst litt problemer med å sitte i ro, så frontbøy neste!

 • Skrevet: 14.05.2013  //  Kl: 20:08  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 25

Jeg leste denne artikkelen, og fikk en trang til å ytre min egen mening om saken. Jeg kommer til å være veldig åpen og ærlig her, og begrunne det hele med egne erfaringer.

I det siste har jeg lagt merke til at det er mange som reagerer på utrykket "Strong is the new skinny" -fitnessjentene har jo like lav fettprosent som catwalk-modellene! Og jeg ser problemstillingen. Jenter lar seg påvirke av det de ser og leser, og selv om fokuset på "kvinneidealet" har begynt å forflytte seg fra skinn og bein til six-pack og muskler, er det fortsatt en lav fettprosent som ser ut til å gjelde. Vi kan vel alle være enige om at en veldig lav fettprosent ikke er sunt, enten du er tynn og underernært som en modell, eller med muskler og mageruter som en fitnessutøver. Men allikevel er det en signifikant forskjell på disse gruppene.Først og fremst vil jeg bare gjøre det klart at bodyfitness, bikini fitness, athletic fitness og kroppsbygging -alle disse grenene tilhører en sport. Folk flest ser ikke ut som jentene man ser smile brunfarget, glitrende i høye hæler på scenen -det gjør de ikke selv heller til vanlig. Når man stiller i en konkurranse er man faktisk en konkurrerende utøver, og i konkurranseperioden er det dietten og treninga som er i fokus døgnet rundt, med ett mål for øyet, og det er konkurransedagen. Det er grunn til at man har noe som kalles on- og off-seasonform, det er veldig få som kan holde det gående året rundt.

Det er et stort, fint skille mellom sport og spiseforstyrrelse her, det er det jeg ønsker å understreke. At det i enkelte tilfeller er en blanding av begge deler skal jeg ikke nekte for, men i de fleste tilfeller er det snakk om en utøver som får oppfølging av en coach hele veien, og som forhåpentligvis har hodet på rett sted. Man sulter ikke seg selv for å være tynn, man følger en vel sammensatt diett for å fjerne underhudsfett for å vise frem musklene man har jobbet for, og deretter spiser man seg opp til en normalvekt igjen. Det er ikke noe man gjør som en hobby på sida for moros skyld, det krever kunnskap og dedikasjon! Man går ikke på konkurransediett for å "se bra ut", man gjør det for å konkurrere i en sport.

Jeg vil ikke dirkete kalle meg selv en fitnessutøver i og med at jeg kun har konkurrert én gang, men jeg har vært gjennom en konkurransediett, jeg har stått på scenen, og jeg har hatt en lav fettprosent. Jeg bruker meg selv som et eksempel her for å illustrere konseptet med on- og off-seasonform.


Formen like før og på konkurransedagen. Hva fettprosenten var her vet jeg ikke, men jeg vet at på konkurransedagen var vekta 10-15 kg lavere enn den er per dags dato. Jeg vet også at det ikke er en fettprosent jeg kunne levd med over lengre tid, for det var hardt både for kroppen og hodet. Styrken dalte, leddene føltes skjøre, musklene var såre, alt av jobb og sosialt var et ork, og det var lite som skulle til for å tippe humøret både den ene og den andre veien.

Her er et sitat fra noe jeg skrev i treningsloggen min da det var som tyngst:

"Det man vil, det får man til!
-og jeg har søren meg aldri lagt ned så mye tid, energi, arbeid, følelser og dedikasjon i noe som helst før."

Poenget mitt her er at man må skille mellom en "vanlig god form", og konkurranseformen til noen som ønsker å dedikere hverdagen sin til en sport som dette. For de aller aller fleste vil det være så mye bedre både for selvbildet, selvtilliten, kroppen, det sosiale -kort og godt alle aspekter av livet, å dreie fokuset litt bort fra mageruter og kutt i lårene. Tren styrke og spis maten din -til og med karbohydratene, og fokuser først og fremst på helsegevinsten og prestasjon. Jeg sier på ingen måte at det er galt å trene for å se bra ut, det tror jeg en veldig stor andel av de som trener gjør, meg inkludert. Men definisjonen av å se bra ut bør ikke være noe som ødelegger for livskvaliteten.


Slik ser jeg ut i dag:


Jeg er 165cm høy, veier 65kg, og har en fettprosent på 24%.

Jeg spiser for å kunne trene, for å gi kroppen den næringa den trenger for å være frisk og sunn, for å fungere på skolen, for å ha energi til de jeg er glad i, og for å kose meg. Jeg har fortsatt fokus på å bygge muskler og jeg ønsker å stille igjen, men for øyeblikket er det viktigere for meg å ha det moro med treninga, bli sterkere, og lære mer. Snart skal jeg hjem til Norge igjen, og der venter hele livet på meg; jeg skal flytte inn med verdens beste kjæreste, jeg skal studere mer, jeg vil få jobben på stell, og jeg har familie og venner å være med. Livet handler om så mye mer enn en lav fettprosent!

Man må ikke være ENTEN sofaslask, modelltynn eller finessutøver. Man kan bruke litt sunn fornuft og finne en mellomting -tren for helsa og for å være glad og ha det bra, spis sunt og godt, men ikke glem å kos deg.
Til sist vil jeg dedikere et lite avsnitt til alle jenter som ønsker å stille selv.
Både bikini fitness og bodyfitness har eksplodert de siste årene, og det er rekordmange jenter på scenen. Stadig flere sier at de har som mål å stille, og det er jo i og for seg supert det! Men for all del, ikke stress deg opp på scenen så fort som mulig bare fordi du har lyst nå. Konkurransene kommer ikke til å forsvinne, de vil være der i flere år fra nå av. Ta deg heller god tid, kos deg med treninga, vit at du ønsker å stille av rette grunner (du kommer ikke til å ha den formen for resten av livet uansett),  få litt ordentlig innsikt i hva en slik konkurranse faktisk innebærer, og bygg et godt grunnlag slik at du har noe å være stolt av den dagen du tripper ut på scenen. Nå er vel jeg kanskje ikke rette personen til å snakke ettersom jeg selv stilte som 19-åring, men jeg var innstilt på beinhardt arbeid og 110% innsats fra starten av, og var heldig som hadde et veldig godt støtteapparat rundt meg. Jeg var også veldig bevisst på tida etter konkurransen, og var veldig forberedt på at jeg kom til å gå opp i vekt igjen. Det er også en ensom sport, og jeg ga avkall på mye sosialt som 19-åringer flest prioriterer. Det er noe jeg overhodet ikke angrer på og som ga mersmak for gjentakelse, men som jeg aldeles ikke ville anbefalt for alle og enhver.

 

 • Skrevet: 11.05.2013  //  Kl: 18:46  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 6

Etter å ha prøvd ut så mange kreative, alternative og moro måter å trene kondisjonen på, er jeg herved så lei av å trampe på ei tredemølle som det er mulig å bli. Å løpe synes jeg til tider kan være moro, men også det blir fort litt ensformig i lengden for min del, og er heller ikke helt godt for kneet mitt. Men det er godt å svette og få opp pulsen litt innimellom, og det er godt for hjertet å få jobba litt ekstra. Og selv om jeg synes det er moro å drive med typ bootcamp-lignende trening med andre, går det fint an å gjøre det på egen hånd også.

På treningssenteret her er jeg så heldig å ha tilgang til mye forskjellig utstyr, så i dag satte jeg opp en alternativ kardioøkt for meg selv. Det ble på sett og vis en variant av 4x4-intervaller, men alt jeg brukte var ei trapp, en boksesekk og et par hansker. Jeg alternerte mellom 4 min boksing og 4 min trappelek, med 2 minutters pause mellom hver arbeidsperiode. Økta så omtrent slik ut:

 • Oppvarming: 5 min rolig gange opp og ned trappa
 • 4 min boksing
 • 4 min (seks runder):
  • jogge ned trappa
  • 4 burpees
  • jogge opp trappa
  • 4 butterfly sit-ups
 • 4 min boksing
 • 4 min (fem runder):
  • jogge ned trappa
  • 4 burpees
  • jogge opp trappa
  • 4 butterfly sit-ups
 • Nedtrapping: 3-4 min rolig gange opp og ned trappa

 

Avslutta med tøying av bakside og innside lår, samt hofteleddsbøyerne for bevegelighetens skyld, og deretter litt core-trening helt til slutt.Ble langt mer svett og sliten enn jeg hadde trodd! Da jeg satte i gang med andre runde gikk det betraktelig seinere enn på første, spesielt på boksinga. Å stå og hoppe på tærne og slå på en tung sekk i fire min er faktisk tyngre enn man skulle trodd. Men jeg begynte nesten å lengte litt tilbake til kickboxinga der jeg stod og slo for meg selv!

 

Hva slags form for kardiotrening foretrekker du?

 • Skrevet: 11.05.2013  //  Kl: 14:13  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 8

Tudelu, og god helg! Jeg hadde planer om å blogge litt igårkveld da klokka hadde passert 12 her i borte i statene, og jeg omsider hadde kommet meg hjem og i seng etter en lang og veldig fin dag. Men jeg ble for trøtt og fant veien til drømmeland istedet. Vi hadde fri, men lå ikke på latsida av den grunn! Bare litt.. Men vi var iallefall oppe i rett tid og kom oss tidlig på trening.

Jeg var jeg klar for ei moro-økt igjen, og denne gangen stod teknikktrening på snatch først på tapetet. Det er en teknisk krevende øvelse som enda er veldig ny for meg, så det krever en del terping for å få teknikken, og ikke minst psyken på plass.. Jeg ser nemlig ut til å ha en liten mental barriere for å drive å slenge tunge vekter over hodet, så den delen har jeg iallefall fått jobba en del med i dag. Men det har gått fremover -vekt for vekt!

 • Snatch:
  20kg x 1 - 1 - 1 -1
  24,6kg -mental sperre, klarte ikke å droppe under stanga
  22,2kg x 1 - 1 - 1 - 1
  24,6kg x 1 - 1 - 1 - 1
  26,8kg x fail - 1 - 1 - 1
 • Frontbøy 10 - 6 - 4 - 4 - 3 - 3 - 3 - 3
 • Beinpress 8 - 8 - 8 - 8 -droppsett:  12 - 12 - 15

 


Happy mårrastryne!

Er ikke store vektene det er snakk om her, men all progresjon er progresjon! Da jeg faila på de første forsøkene på 24,6kg ble jeg litt forbandet, men bestemte  meg for at den skulle opp før jeg gikk derfra. Jeg visste at jeg var god for å kunne klare mye mer enn det, og at det lå kun i hodet. Litt som å hoppe i vannet fra store høyder -i det du bestemmer deg for at skal du og begynner å ta sats, så ombestemmer du deg og feiger ut i siste liten. Ender gjerne med mageplask. Høres kjent ut? Så jeg la på noen litt mindre vekter, gjorde noen forsøk med de til jeg følte meg trygg på dem, og deretter prøvde jeg 24,6kg igjen. Gikk ikke på første forsøk, men når jeg først hadde klart det én gang gikk det som en lek derfra. Så da måtte jeg jo prøve med enda litt mer da! Gikk fint det også, men da ga jeg meg mens leken enda var god og jeg var i godt humør.

Resten av dagen tilbragte vi, da altså bilgjengen; meg, Birgit, Erland og Martin, på Cocoa beach. Fikk solt oss, gått en liten tur og lekt masse i bølgene! Vi har begynt å innse at det ikke er lenge til vi skal hjem nå, så vi må utnytte tida godt mens vi enda er her. Vi avslutta dagen med middag på Applebees (som skal besøkes igjen før vi drar herfra, god og sunn mat til en billig penge!) og The great Gatsby på kino.

I dag er Birgit på kurs hele dagen, og jeg har enda ikke helt bestemt meg for hva jeg vil bruke dagen på. Men trening blir det iallefall, og så spørs det om jeg skal få prøvd og brukt litt tid på å lese til eksamen. Klokka har enda bare såvidt passert 08 og sola skinner inn gjennom vinduet, så jeg har tro på at det iallefall skal bli en fin dag!

God lørdag alle sammen!

 • Skrevet: 08.05.2013  //  Kl: 19:33  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 2

"Kartlegging og vurdering av kundens helse- og treningstilstand" vil vel være en grei oversettelse. Det er iallefall det som står timeplanen vår for denne ukas forelesninger på NPTI. Chris skrev opp en oversikt over hva vi skal gjennom, og den så slik ut:I går var vi gjennom risiko-faktorer, og fikk jobba både teoretisk og praktisk ved å prøve ut en del på oss selv og hverandre. Vi sjekka vår egen hvilepuls, målte blodtrykket på hverandre, og til slutt målte vi fettprosent. Det var lite hyggelig..! Høhø.


Doktor Martin dypt konsentrert


Birgit klar for å klypes!

I dag har vi så og si fri, og bilgjengen min har dratt av sted til en fornøyelsespark. Kontoen min så seg ikke helt råd til det, så jeg valgte heller å bli hjemme og prøve å jobbe mer med skolearbeid. Andre eksamen gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, så jeg kjenner jeg er lysten på revange og vil veldig gjerne gjøre det bra igjen på tredje og siste eksamen som er om kun to uker. Så da skal jeg prøve å få lest litt mer nå, før jeg skal ha tredje PT-time i ettermiddag.

Hard work pays off, og det gjelder ikke bare på gymmen!

 • Skrevet: 07.05.2013  //  Kl: 15:04  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Det ser iallefall litt ut til å gjelde her borte.. Var bra med karer og pumpa på gymmen i går, så jeg måtte jo bare hive meg med på den da! Ble ei moro og relativt effektiv økt på bryst og armer. Jeg hadde Birgit som spotter på benkpressen, og det gikk langt bedre enn forventet! Jeg tenkte jeg skulle klare en 3-4 reps på den vekta, men klarte 6 på alle fire settene. Helt ok.

Gårsdagens trening så slik ut:

 • Benkpress 6 - 6 - 6 -6
 • Dips 8 - 8 - 6 - 8 - 10
 • Bicepscurl med stang 12 - 10 - 10 - 10 i supersett med
 • Push-ups med beina på benk 10 - 10 - 10 - 10
 • Franskpress 10 - 11 - 10 - 10
 • Bicepscurl i kabel 12 - 10 - 12 - 12 i supersett med
 • Triceps pushdown 12 - 12 - 12 - 12

I dag har vi langdag på skolen, fra 12 - 18.30, og det inkludert trening med Luis, så derfor tar jeg fri fra egentreninga i dag. Har kun vært en tur på RDV nå på morgenkvisten og foam-rolla beina mine som fortsatt er stive etter søndagens beintrening. Hadde nesten litt norsk sommer-følelse da jeg rusla bortover dit i morges -småfuktig i gresset med sola på vei opp. Minna meg om kaffe og havregrøt på verandaen hjemme hos mamma!

God tirsdag alle sammen!

 • Skrevet: 06.05.2013  //  Kl: 01:55  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 6

Da går søndagen mot slutten, og jeg for min del har hatt en veldig fin dag! For det første fikk jeg sove utpå (helt til klokka 10 duh!), og det var godt etter gårsdagen med kurs fra 08 til 16. Dessuten våkna jeg til solstråler som skinte inn gjennom vinduet, og de var etterlengta etter ei uke med mye uvær. Etter frokost og litt chatting med kjekkasen min hjemme i Trøndelag gikk jeg smågira av sted til RDV, klar for å trene bein. I ettermiddag vi har vært inne i et veldig fint strøk her i Orlando som heter Park Avenue, hvor vi har drukket kaffe, spist og sitti på gress!


Men til dagens økt:

Starta økta med litt foam-rolling av qudriceps og lett oppvarming, før jeg satte i gang med dagens moro-øvelse, clean. Nå som jeg har fått litt ordentlig innføring i teknikk både av Victor på PTS og av Chris på kurset i går, tør jeg å trene på det uten å være redd for å gjøre noe galt som potensielt kan være skadelig og gjøre mer vondt enn godt. Olympiske løft og sammensatte fullkroppsøvelser er i grunn veldig moro og funksjonelle, og det tror jeg nok jeg kommer til å benytte meg en del av fremover!

 • Clean 6 - 2 - 2 - 2 - 6
 • Frontbøy 15 - 12 - 12 - 10 - 8 - 6
 • Strakmark til tåhev 12 - 12 - 12 -12
 • Bulgarske utfall 10 - 10 - 10
 • Beinpress 15 - 12 - 12

Veldig grei økt! Iallefall moro med clean og frontbøy.


Har jeg forresten vist dere mine nye bebiser? For første gang i mitt liv har jeg kjøpt meg ordentlig vektløftersko for å bruke under bøy-øvelser, og de testa jeg på trening for første gang i dag. Vektløftersko har helt hard såle som gjør at man står stabilt, og er i tillegg bygget opp under hælen, noe som gjør det lettere å komme dypt uten å falle frempå -noe jeg har slitt med fra dag én.

 

Frontbøyen gikk som en drøm med skoene på i dag, og endelig er det riktige muskler som arbeider hele veien! Ettersom jeg har hatt en tendens til å falle frempå og løfte rumpa før resten av kroppen kommer opp når jeg bøyer, har jeg belasta rygg og hamstrings mer istedet for quadriceps, så i motsetning til folk fleste er jeg sterkere på baksida av lårene enn på framsida. Men nå blir det andre boller!

Flaks hadde jeg også, og fikk de kjempebillig. Jeg betalte kun 85 dollar (493 kr)! Originalprisen av 150 dollar, men tror jeg hadde en magisk kupong.
De blir kun brukt til bøy-øvelser som sagt, så etter clean og frontbøy var det over i flat-skoene igjen. Har visst lagt min elsk på reebok-sko!


Hva slags sko bruker du under styrketrening?

 • Skrevet: 05.05.2013  //  Kl: 17:44  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

I går var dagen vi hadde gleda oss til i  lang dag, nemlig dagen for Osteoblast-kurs! Osteoblastraing er et eget konsept vår lærer Chris Williams har utviklet, og er designet for å styrke beinhelsen ved å forebygge og reversere osteoporose. Besøk gjerne hjemmesida hans, og les mer om både mannen og konseptet.


Osteoblastraining certified!


I løpet av åtte timer var vi gjennom mye teori, tre prøver, og rundt fire timer med praktisk læring. Vi lærte bl.a om beinstruktur, hvordan bein responderer når det blir utsatt for kraft fra ulike vinkler, hvordan bein vokser, og selvfølgelig om osteoporose/beinskjørhet. Selve treninga er i utgangspunktet olympiske løft, men ettersom målet er å styrke skjelettet og ikke musklene, blir fokuset litt annerledes.

En velbrukt lørdag! Da er vi klare for å gå ut og styrke beinhelsa til det norske folk..

Visste du at det er beregnet at hele 240 000 nordmenn har osteoporose? Kvinner etter overgangsalderen er spesielt utsatt, og rundt 9000 eldre faller og brekker lårhalsen årlig som følge av osteoporose. Men dette kan heldigvis forebygges! Du kan lese mer osteoporose her.

 

 • Skrevet: 04.05.2013  //  Kl: 02:44  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da var det fredagskveld igjen, og nok en skoleuke er over.

Fredags ettermiddag ble tilbragt på NPTI, og som de andre dagene denne uka starta vi med en times trening med Luis. Denne gangen hadde vi fått i hjemmelekse å sette opp ei tabata-økt for en medstudent selv, og fikk dermed både trent og vært trener i løpet av dagens time. Jeg og min kjære Birgit teama opp som vanlig, men ettersom vi begge kjenner på litt kroppslige skavanker (kneet mitt spiller ikke helt på lag om dagen, og Birgit har ei vond skulder), tok vi hensyn til det under dagens økt.

Vi rakk heller ikke å gjennomføre alle de seks øvelsene vi i utgangspunktet hadde satt opp, men jeg måtte iallefall gjennom dette:

 • Kettlebell swing 8x20 sek
 • Step-ups 8x20 sek
 • Butterfly sit-ups 8x20 sel
 • Jumping jacks 2x20sek -men her måtte vi avbryte pga for lite tid

 


8x20 sek med butterfly sit-ups svir ganske godt etterhvert.. I promise!

Deretter var det som vanlig videre til tavleundervisning med Chris. I dag lærte vi om trening med eldre, personer med diabetes og med høyt blodtrykk. Birgit fikk være prøvekanin, og Chris målte blodtrykket både før og etter et minutt med isometrisk knebøy inntil veggen.
Helg betyr forsåvidt ikke helt "fri" riktig enda. I morgen er jeg påmeldt osteo blast-kurs med Chris, så allerede klokken 8 i morgentidlig er vi i gang! Gleder meg som bare det!

God helg!

 • Skrevet: 02.05.2013  //  Kl: 04:31  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

I dag var vi på NPTI og hadde trening med Luis igjen, og hadde nok en ny og effektiv treningsmetode. Denne gangen var det tabata som stod på planen. Det er skrevet om det flere steder på norske nettsamfunn, og det kanskje mange som har hørt om det fra før av? Det skal iallefall være en veldig effektiv form for høy-intensitetstrening, og er veldig fort gjort. Sett bort fra oppvarming så tar en runde faktisk ikke mer enn 4 minutter!

Enkelt sagt er det en arbeidsperiode på 20 sek etterfulgt av 10 sek hvile x 8. Kan også kjøres som kardiotrening på f.eks tredemølla, men er da populært kalt geriljakardio.


Dette var planen som hang på speilet, og det så først ut som vi skulle gjennom alle øktene, dvs 8 ulike runder. Vi slapp unna med seks, men var svette vi!

Deretter var det fire timer med vår eminente lærer Chris, og vi er fortsatt inne på temaet "special populations". I dag gjorde vi oss ferdig med leddskader, og deretter bevegde vi oss inn på trening med gravide, noe som utarta seg til å bli en ganske underholdende leksjon! Den mannen kunne nok klart å få et hvilket som helst tema til å være interessant, jeg tror faktisk ikke jeg har ledd så godt på lenge.
Nå er det natta på meg, og i morgen har vi "fri" igjen. Da skal jeg og min PT/kunde ha PT-time nr.2!

 • Skrevet: 01.05.2013  //  Kl: 03:23  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 1

Gjett hvor vi har vært igjen i dag..!


Yes, følte oss litt hjemme der vi. Besøk Preservinghtesexy.com.

Vi fikk avtalt litt mer teknikktrening på clean og snatch med Victor igjen i ettermiddag, og tida bare fløy av sted! Denne gangen fikk vi prøvd oss med litt ordentlig vekt på stanga også. Victor lot oss ikke slippe unna så lett, og la på vekt på vekt på vekt, og det kom seg da litt etter litt. Men det er veldig teknisk krevende øvelser, så det er bare å fortsette å terpe. Jeg ser ut til å være litt redd for å tørre å slippe meg ned under stanga når det begynner å bli litt vekt, også må jeg lære meg å ikke dra så mye med armene og skuldrene. En annen sak, som også forsåvidt gjelder når det kommer til knebøy, er at jeg må lære meg å jobbe mer quadriceps. Jeg vil visst heller løfte med hamstrings og ryggen, så jeg løfter rumpa istedet for å få en jevn bevegelse rett opp. Men det kommer seg iallefall!


I bilen på vei tilbake etterpå åpnet himmelen seg, og plutselig ble radiosendinga avbrutt av tornadovarsel -igjen. Jippi! Men begge var i godform og lysten på mer trening, så vi kjørte til RDV for å leke oss litt. I løpet av de 60 meterne vi måtte tilbakelegge fra bilen og til inngangen rakk vi å bli dynnblaute og iskalde begge to (air condition kan være skummelt), så gikk rett i garderoben og fant oss noen varme håndkleder..

Men etter noen minutter var vi fit for fight igjen! Er par runder med 21, og Birgit slo meg begge gangene..

 

I morgen er det tilbake på NPTI og skolebenken igjen.
Nightynight!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits