• Skrevet: 17.06.2013  //  Kl: 20:41  //  Kategori: Florida 2013  //  Kommentarer: 0

Da er det vel på tide å gi et lite pip her inne igjen. Jeg begynner å komme i orden i leiligheten i Malvik, og nå føles det ikke helt som Lasse sin leilighet lengre, det har begynt å bli mer vårt hjem. Det jeg kan konstatere etter denne perioden er at jeg prissetter Lasses optimisme og gode humør meget meget høyt, og at jeg virelig ikke har tålmodighet for flatpakker fra IKEA -selv om de ser bra ut når de til slutt er ferdigmontert. Men det er moro å få leke husmor med en ordentlig arbeidskar i hus! Lasse skrur og jeg lager mat.

For å være litt mer treningsrelatert her inne, så får jeg vel bare meddele at jeg antageligvis ikke trener halvparten så mye nå som jeg gjorde i USA. Der handlet hverdagen om trening både på skolen og på fritida, mens her hjemme er det litt andre saker som kommer i fokus også. Nå om dagen er det stortsett den gode, gamle styrketreninga 4-5 dager i uka som blir gjennomført, men der går det til gjengjeld som det skal -bank i bordet! Siste overkroppsøkt kjørte jeg 4x4 med 50kg i benkpress, og det er ikke så altfor lenge siden det var min 1RM. Så styrken kommer seg! Men jeg er redd jeg kommer til å savne litt andre treningsmetoder om ikke så altfor lenge, så det spørs om jeg må prøve å finne tid og sted for litt alternativ trening også etterhvert.


Stakkar Lasse får lide litt for mitt lille eksponeringsbehov på sosiale medier.. Men jeg har forresten blitt instaberte, så følg meg gjerne; artisticfitness.

Utover det så startet jeg i årets sommerjobb i dag! I år som i fjor jobber jeg innen pleie- og eldreomsorg, men i år jobber jeg på Malvik sykehjem og ikke i Levanger. Jeg håper og ønsker å få jobbe med noe mer treningsrelatert til høsten, så jeg må nok snart sette i gang med jobbjakt-sesongen nå ganske snart. Hadde jo vært moro å få tatt i bruk PT-utdanninga mens det meste enda ligger ferskt i minne!


Men da ønsker jeg alle en super uke videre før jeg kryper til sengs og ladder batteriene for morgendagen.

  • Skrevet: 03.06.2013  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Da begynte det å bli en stund siden forrige gang jeg la igjen noen ord her, og siden sist har tilværelsen endret seg en hel del! Vi avsluttet PT-kurset, hadde avslutning, jeg vinket livet i Florida farvell og krysset atlanteren med en lang flyreise før jeg til slutt stod med beina planta på norsk jord igjen. Litt vemodig å reise fra både folk og steder i Orlando, men det var sannelig godt å komme hjem til gode gamle Norge med nære og kjære også. Jeg har hatt noen utrolige fine dager siden jeg kom hjem på onsdag!Jeg har fått lekt i sola og grilla i fjæra med verdens beste kjæreste, tilbragt noen dager hjemme hos mamsen, vært ute og spist med mamma, pappa og Monika, og feira forsinka 20-årsdag med store deler av familien. Jeg har vært innom mine gamle treningssentre, spist norsk cottage cheese igjen (det var til og med bedre enn jeg huska), og kanskje mest spennende av alt; jeg har flytta inn i leiligheten til Lasse i Malvik.


Middag og kakespising hjemme hos mamma i Levanger.


Nå ser jeg i grunn bare frem til en storhandel på IKEA slik at vi får nok skap og lagringsplass til alt rotet mitt..! Tror jeg skal komme til å trives veldig godt med min nye tilværelse.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits