• Skrevet: 31.07.2012  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 4

Å stille i bodyfitness er faktisk litt mer enn å trene  hardt og spise etter en plan. Det er ganske mange andre detaljer og forberedelser som må ordnes på veien, og jeg har en lei tendens til å utsette det aller meste til siste sekund, med mindre det er en spontan idé jeg bare sette ut i live der og da. Samtidig elsker jeg å planlegge og føler at jeg må ha kontroll på det meste. Dette resulterer altså i at jeg tenker veldig mye på alt jeg må få gjort, men ofte gjør jeg det ikke før det nesten er for sent. Snakk om å gjøre det unødvendig vanskelig for seg selv..? Høhø.

Vel, jeg prøver nå iallefall å få gjort noe med dette, uvaner kan snus til gode vaner. Jeg kjenner at jeg holder på å vokse opp, og jeg må lære å være selvstendig og stå på egne bein. Derfor prøver jeg å lage meg systemer og ha litt kontroll og oversikt. Det gir på en merkelig måte en slags mestringsfølelse, samt at jeg sparer meg selv for stress og bekymringer. Det er jo så godt med alt som er gjort og kan strykes av lista!

Men tilbake til bodyfitness og konkurranseforberedelser, ja!

I dag kom et brev jeg har ventet på en stund. For første gang gliste jeg og ønsket en regning velkommen!

Medlemsavgift og lisens i NKF. Denne er nå betalt, og jeg har herved offisielt meldt meg på Norway Open! Liste over påmeldte utøvere oppdateres fortløpende her.

 

I tillegg må det tross alt litt stæsj til på scenen. Vi holder i disse dager på å avklare bikinibestilling, og det skal forhåpentligvis være i boks i løpet av uka, wihuu! Men bodyfitness er en feminin klasse, så da trenger man litt mer når man skal ut på scenen! Høye hæler er blant annet et kriterie. Det er ikke så lett å finne sko som svarer til kravene og reglene, og som i tillegg finnes i riktig størrelse gitt. Men nå har jeg omsider trykket disse skjønnhetene hjem! Krysser bare fingrene for at det ble riktig størrelse, beina mine skifter nemlig størrelse litt som de selv vil.

 

I tillegg er det tillatt med litt ekstra smykker og pynt i finalerundene, så om jeg skulle komme så langt, må det nesten litt ekstra til der også! Jeg har riktgnok tenkt å holde det til det minimale. Less is more, er det ikke sånn? Men noe pent til ørene vil jeg iallefall ha, så nå har jeg også bestilt noen nye, blanke plugger til mine over gjennomsnittlig store hull.

 

De skal riktignok farges litt så snart de dukker opp.

Jeg har iallefall fått krysset av 4 punkter i dag, og det synes jeg ikke er så verst. I morgen blir det litt klarere angående bikini, og da gjenstår det å ordne med konkurransefarge, finne ut hva jeg skal gjøre med hår, sminke og negler, booke hotellrom både i Tr.heim og Oslo, planlegge reise til Oslo, melde seg på NM, kanskje finne egne sko til finalen, flere smykker.. Hva har jeg glemt?

Jeg kjenner det begynner å krible litt i magen når jeg tenker på konkurransen nå. Det nærmer seg jo faktisk, under to mnd igjen! Jeg begynner sånn smått og innse at dagen faktisk kommer, hehe.. Den har jo føltes så utrolig fjern helt siden den dagen jeg bestemte meg for at jeg ville opp på scenen.

 

Hvordan ligger dere andre som skal stille an med forberedelsene?

 • Skrevet: 31.07.2012  //  Kl: 17:02  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 7

Bare innom for å skrible ned litt etter dagens trening! Jeg har mye energi om dagen, og treningsgleden har vendt ordentlig tilbake. Jeg hadde en periode for en stund siden hvor treninga bare gikk på autopilot -jeg gjrode det som stod på planen, men om det ikke ble 100% innsats så var det liksom ok ettersom jeg begynte å kjenne dietten både i kroppen og hodet. MEN nå føles det som sagt ikke som om jeg er på diett om dagen, jeg er jo mett og har masse energi stortsett hele tida. Endelig er hodet til stede under trening, og istedet for å se på programmet for å se hvor mange øvelser og sett jeg har igjen, så fokuserer jeg på å tyne muskelen så hardt og godt jeg kan. Det er sånn jeg vil ha det! Derfor synes jeg det er godt å ikke trene etter et helt fast-spikra program om dagen. Da kan jeg heller tilpasse dagsformen, og gjøre det jeg føler trengs for å trene muskelgruppa som står på planen så godt jeg bare kan.

Dette var dagens motivasjonsopplading før jeg stakk på gymmen:

Dagens øvelser:

 • Ettbeins utspark 2 x 10
 • Frontbøy 4 x 8
 • Beinpress x 15, 12, 10, 8, 8
 • Walking lunges x 3 runder frem og tilbake over gulvet
 • Utspark -dropsett
 • Tåhev 4 x 15
 • Masse forskjellige mageøvelser

I utgangspunktet stod skuldre også på planen, men jeg valgte å utsette det til i morgen og heller fokusere ordentlig på bena. De trenger litt ekstra oppmerksomhet! Jeg har lite arbeid denne uka uansett, så da kan jeg lett legge inn en ekstra dag på gymmen. Må utnytte energien og motivasjonen mens den virkelig er til stede! Rumpe og hamstrings har forresten en egen dag. I dag var det quads som stod i fokus.

Deretter var det hjem og kose seg med karbohydratene sine med god samvittighet:


Riskaker med tunfiskrøre og grønnsaker!


Har dere trent i dag?

Det ble både trening og formsjekk på Kaliber på meg i går ja, og begge deler gikk meget bra! Gunnar var langt mer fornøyd med formen nå enn tidligere, og jeg skal bare fortsette som jeg har gjort nå den siste tida med ekstra karbohydrat og så og si ingen ekstra kardio. Det føles jo nesten ikke som om jeg er på diett om dagen -i gårkveld var jeg så vanvittig mett at jeg nesten hadde vondt i magen da jeg krøp til sengs. Og det skal litt til før denne magen blir så mett!

Det er moro å trene på Kaliber, jeg trives veldig godt der. I går var det rumpe, hamstrings og rygg som stod på planen, og jeg fikk ei knallbra økt med super kontakt. Det svei! Kjørte følgende øvelser:

 • Ettbeins strakmark (synes denne er utrolig god for å få aktivert riktige muskler)
 • Nordic hamstrings (denne river som bare F!)
 • Bulgarske utfall
 • Goblet squats
 • Bred nedtrekk
 • Hantelroing
 • Kabelroing

Noen gram med karb etter endt økt:

Riskaker, havregryn, proteinpulver, kanel og stevia.


På toget hjem etterpå ble det mer mat på frøkna, samt min elskede cherry coke

Da jeg kom hjem ble det enda 100g havregryn, 100g ris, en boks mager kesam, bær, 0,5l fun light og 0,5l te.. Kanskje ikke så rart magen begynte å bli full!..

I dag har jeg vært og gjort min ukentlige handletur, og her er handlenettets innhold:

Jeg elsker å se på handlevogna mi mens jeg fyller den med diettmat og fargerike grønnsaker. Det ser liksom så friskt og godt ut!

Og en annen gladnyhet hva dietten angår; jeg får spise egg! Og det åpner opp for mange nye muligheter. Gjett om kokke-kreativitetssenteret i hjernen har lagt planer for hva disse eggene kan brukes til!

I kveld ble det pannekaker! Jeg stivpisket min første eggehvite siden jeg begynte på diett.. Merkelig hvor godt jeg liker å stå med stavmikservispen min og se eggehviten forandres til en hvit krem.

Nå er jeg egentlig bare utrolig motivert for å dra det som er igjen av rævva mi ned på gymmen og trene hardt i morgen! Jeg blir kanskje lita på scenen, men søren heller, formen skal iallefall være bra! Jeg skal utnytte all denne ekstra maten for alt den er verdt, å prøve å forme kroppen så godt det lar seg gjøre den siste tida som er igjen.

Eat clean, train dirty!

 • Skrevet: 29.07.2012  //  Kl: 10:14  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Hva gjør man når man våkner før klokka slår 05 og man ikke får sove mer en søndags morgen? Jo, man oppdager at gummihud-fenomnenet til slutt har begynt å vise seg også til en selv, og så dokumenterer man det naturligvis. Det er visstnok et tegn på at underhudsfettet holder på å slippe, men jeg synes det kommer litt sent nå da. Jeg har jo visstnok allerede kvitta meg med det meste av fettet som skal bort.


Fiffig saker!

Jeg fikk forresten nok en gang en aha-opplevelse over hvor blind man kan bli på seg selv om man kun følger med på endringer i speilet, i går. Jeg satt og lette gjennom bildemappene mine i et forsøk på å finne noen familiebilder, men så måtte jeg stoppe og le da jeg kom over noen speilbilder av meg selv fra januar. Jeg var visst noe rundere i kantene i vinter, gitt!

Og nå må ingen på noen måte misforstå her; jeg hadde ei sunn og normal vekt på det første bildet og trivdes i min egen kropp. Jeg synes bare det er fascinerende å se hvor mye større endringen faktisk har vært, enn det jeg selv var klar over.

Og til slutt litt materielle godsaker! Jeg må innrømme at det føles veldig godt å arbeide, og faktisk få lønn. Jeg har riktignok sett noen episoder av luksusfellen, og har lovet meg selv at jeg aldri skal dra meg selv ned i slike økonomiske gjørmehull. Jeg prøver derfor å legge meg til gode vaner og ha en oversikt over hva som kommer inn og ut, og har såvidt prøvd meg på å sette opp budsjett over inntekt og forventede utgifter frem til neste lønning. Å bruke penger jeg ikke har vil jeg ikke gjøre, men det viste seg at jeg hadde litt til overs, og da er jeg veldig svak for disse røde lappene i butikkene! Hehe, shopoholikeren i meg popper virkelig frem når jeg vet at jeg har noen kroner til overs. Selvom jeg egentlig bør spare hver ekstra krone til studieturen til Florida i vinter...Nike Air til halv pris, 350,-. Viktig å ha noen gode sko å veksle mellom når man hele tiden går eller sykler for å komme seg frem! (jepp, jeg er flink til å finne gode unnskyldninger for å rettferdiggjøre kjøpene mine).I dag skal jeg en tur på Kaliber. Coachen er hjemme etter en velfortjent ferie, og det er på tide å få tatt en skikkelig formsjekk igjen!

Jeg har hatt en super fredag -fra start til slutt!

Jeg må vel gi litt av æren for det til været. Humøret stiger alltid et par hakk når sola skinner og temperaturen er god! Men poseringstrening og god og energisk styrketrening gjør ikke akkurat dagen verre det heller.

I dag var det dag 3 som stod for tur, med andre ord bryst, skuldre og triceps:

 • Skråbenk med manualer
 • Hantelpress over hodet
 • Dips
 • Cable crossovers
 • Triceps pushdown med tau
 • Dips mellom benker -droppsett

Vel hjemme og nydusja nøt jeg middagen ute i varmen!


Det er selvfølgelig en seng av potet- og brokkolistappe under flykræsjet mitt. Er ikke lei av diettfavoritten enda!

Til kvelds prøvde jeg noe nytt i dag, og det ble en meget god dessert! Med de ekstra karbohydratene jeg har fått på treningsdager, har det jo nesten åpnet seg en hel ny verden av muligheter. Da er det bare å sette kreativiteten i sving! Ikke at det er noe hokus pokus med denne retten, den er i grunn meget enkel:


Jeg knuste noen riskaker og stekte dem i panna med kanel, apple pie spice og sukrin. Det blir karamellsmak! De varme riskakene spiste jeg sammen med en kald boks mager kesam smaksatt med stevia og banana flavor. Det føltes nesten litt eksklusivt ut! Jeg avsluttet jeg naturligvis måltidet med bringebær og en svær bolle med havregrøt. Herremin, så glad jeg er for å ha fått havregryn på dietten! Nå mangler jeg bare egg og banan så er min verden komplett.

Jeg tror faktisk ikke det blir lenge til jeg kryper under dyna og tar turen til drømmeland nå. Har planer om å være så grei å klippe plena for farmor i morgen, og så har jeg faktisk litt sosiale planer!

 

Nightynight!

 • Skrevet: 27.07.2012  //  Kl: 11:32  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Neimen, er det sol jeg ser? Det er ikke galt å våkne til en fredags morgen, når frihelg står for tur.

Jeg har i grunn bare fortsatt i samme spor de siste dagene; diett, trening, jobb og masse styring og pusling i huset. Det er moro med slike ominnrednings- og oppryddingsprosjekter! I tillegg har jeg vært og tatt sol igjen. Hele 12 min, hoho! Men jeg begynner faktisk å like det. Jeg var innom rett etter jobb i går, og jeg er sikker på at jeg var nær ved å sovne før minuttene plutselig hadde gått.På onsdag kjørte jeg gjennom dag 2, dvs rygg og biceps, på den nye 4-splitten min. Slik så økta ut:

 • Pull-ups
 • T-bar row
 • Smal nedtrekk
 • "Nedtrekk" med strake armer(?)
 • Isolasjonscurls
 • Curls med EZ-stang
 • Cablecurls med tau
 • + plankevarianter og beinhev. Magen skal jo få gjennomgå for tida!

Jeg kjører 3-4 sett på hver øvelse, og varierer med alt fra 5-15 reps. Pausene tilpasser jeg også reps-antallet naturligvis. Kjører jeg få reps tar jeg lengre pauser, kjører jeg 12-15 reps tar jeg gjerne lette vekter og veldig korte pauser (30-60sek), og får ordentlig pump!

Ellers ser dere onsdagens tynnisform til høyre da. Jeg tror jeg begynner å bli litt fyldigere igjen etter all karbingen, men hva vet vel jeg. Jeg vet jo ikke hva jeg ser lengre, det var først denne uka jeg begynte å oppdage at klærne faktisk sitter langt løsere enn før. Jeg føler meg tynn! Men jeg skal heldigvis treffe Mona for litt poseringstrening i dag igjen, så da rekner jeg med jeg får en liten vurdering fra hennes side. Det er virkelig gull verdt å ha henne med meg gjennom dette eventyret (les: denne galskapen)!

 

Nå skal forresten bikini straks bestilles også! Åhåhåh, som jeg gleder meg til å få prøve den på! Det er ikke helt 100% bestemt hvor den skal kjøpes enda, men jeg tror faktisk ikke det blir Sefa. Jeg har funnet drømme-bikinien, og har faktisk bestemt meg akkurat for hvordan jeg vil ha den *drømme seg bort*. Så lenge jeg får tatt ordentlige mål tror jeg ikke det skal være noe problem å bestille fra andre steder. Det er mye snakk om at man bør få den skreddersydd for å passe nettopp deg så godt som mulig, men folk kjøper jo brukte bikinier hele tiden og det ser ut til å gå fint, så lenge den forrige eieren var nogen lunde lik i formene selvfølgelig. Derfor tror jeg ikke det skal være noe problem om syersken ikke får tatt målene selv. Men jeg oppdaterer nok så snart det blir tatt et par avgjørelser!

Jeg driver også å leter etter nye plugger til ørene, som da selvfølgelig må matche bikinien. De kan godt være litt shiny og fine, men problemet er at jeg vil ha et hint av bikinifargen i dem -nemlig en frisk og lys grønnfarge. Dét synes jeg ikke er så lett å finne! Så dere andre stretching-fantaster; hvor finner dere plugger?


Nå blir det mat før jeg skal hive meg rundt og legge ned dagens innsats på konkurransefronten. I dag står både poseringstrening og pumping av bryst, skuldre og triceps på planen! Fuaaark, yeah!

God helg, folkens!

 • Skrevet: 25.07.2012  //  Kl: 11:27  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 5

For de av dere som er interesserte i få med dere Norway Open 2012, kan jeg meddele at hjemmesiden nå er oppe og går. Stevnet holdes i Olavshallen i Trondheim for første gang 29.september, og det ser ut til at det blir mange flotte utøvere fordelt i mange flotte klasser. På hjemmesiden ligger det informasjon, og billetter er nå lagt ut for salg!

 TRYKK HER FOR Å KOMME TIL HJEMMESIDEN

 

Du kan også følge facebooksiden til NO her.

 

Jeg vet iallefall at jeg gleder meg enormt -både til å delta selv og til å se alle de andre utøverne som jeg følger på veien mot scenen. Dette blir show!

Ser jeg deg i salen? -eller kanskje backstage?

 • Skrevet: 25.07.2012  //  Kl: 00:12  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Halloen igjen!

Jeg er og forblir en ustabil blogger, og det kan jeg faktisk leve med. Jeg vet ikke helt hvorfor, men i og etter perioder med mye arbeid, merker jeg at jeg blir så utrolig PC-lei. Jeg kan bare sitte noen minutter av gangen før jeg nesten blir grinete og må opp og gjøre noe. Men det er jo ikke noe galt i det, annet enn at livet i cyber space får lide litt. Jeg får jo gjort unna ganske mye i det virkelige liv! Husarbeid og den slags blir nedprioritert når jeg jobber, så nå som jeg har en del fri er det godt å få ordne hjemme. Jeg elsker å pusle rundt i huset.

Når jeg ikke jobber for lønn, så jobber jeg for trening. Vakt på Levanger gym både i kveld og i morgen!


Planen for formiddagen i dag var egentlig bare å sove ut så lenge jeg ville, og deretter slappe godt av slik at jeg skulle være ordentlig uthvilt for kveldens trening. Jeg lå til klokka var nesten 10, men da måtte jeg sånn på do at det var rent fysisk umulig å bli liggende noe lengre. Uansett; det har seg jo slik at jeg har en hel etasje -stor nok for en hel familie, til disposisjon. Så plutselig falt det meg inn at jeg ville bytte soverom! Dermed ble hele dagen i grunn ei eneste lang treningsøkt med rydding av årevis med rot og oppsamling, støvsuging, støvtørking, lufting og møbelflytting. Ideelt sett burde jeg jo selvfølgelig ha venta med å flytte seng, sofa, bord, bokhylle etc til jeg hadde litt hjelp, men når jeg først får en idé så skal det helst skje på sekundet. Så jeg har løftet og dyttet og styrt på til den store gullmedaljen i dag. Sofaen fikk jeg ikke inn gjennom den tredje døråpningen, så den står nå midt i gangen. Flott! Men mitt nye soverom begynner litt etter litt å bli ganske koselig. Vi får se om jeg roter meg til å knipse noen bilder i morgen.

 

På diettfronten om dagen så vet jeg nesten ikke hva jeg skal si. Psykisk har jeg det helt supert! Full av energi og i godt humør. Sover godt, har null cravings (bortsett fra kokt egg og banan), og har i grunn ingenting å klage på sånn sett. Jeg liker ikke å legge ut detaljer om vekt o.l, men jeg kan jo si at jeg nå ligger nede på 54kg mot mine 60kg "off season". Det går bare nedover med vekta. Man skulle jo tro at det var bra, men nå har både Mona og Gunnar begynt å bli bekymra for at jeg mister for mye masse. Jeg skal tross alt ikke så mye lavere i fettprosent. Dermed får jeg nå bare mer og mer karbohydrater på treningsdagene, i tillegg til mer bcaa. Selv synes jeg det ser ut til at det begynner å hjelpe på og at jeg har mer trykk igjen, men helt ærlig så begynner jeg å bli et svime-hode som ikke vet hva jeg ser i speilet lengre, så jeg tror jeg gleder meg til Gunnar kommer hjem fra ferie slik at han kan gjøre en ordentlig vurdering.

Over til noen karboherligheter:


1 Fullkornspita fyllt med kalkunskinke, agurk og kyllingrøre med cherrytomater og skinkeskiver til. 2 Mager kesam og havregryn med fun light, toppet med go lean cereal og bringebær.

1 Havrekarbonader med brokkoli- og gulrotstappe og et lass med potet og stekt løk. 2 Ovnsstekt barbecue chicken med potetstappe, brokkoli, gulrot og cherrytomat.


1 Etter treningskos; luxus-riskaker og havre-og proteinrøre. 2 Vaniljeris! Har jo lest om det i lange tider, men enda ikke kommet så langt at jeg har prøvd det. Men det ble suksess!


Ellers så må jeg si at jeg trives langt bedre med å ha faste høydager med ekstra karbohydrat i form av havregryn, ris o.l, fremfor frie spisedager.
Spisedager og andre former for oppkarbinger og frimåltid har jeg ingenting av om dagen, men med disse høydagene er jeg hele tiden mett og har bra med energi. I tillegg har alt av søtsug og matdrømmer (og mareritt, haha) forsvunnet. Jeg trives så godt og føler at jeg kunne fortsatt sånn i all evighet! Nesten iallefall, må vel være forsiktig med hva jeg sier nå, høhø.

Jo, også har jeg begynt med nytt treningsprogram igjen nå! En selv-komponert 4-splitt ble det. Kjørte gjennom første dag i dag, og foreløbig tror jeg ikke splitten min er så dum. Men jeg må vel nesten prøve ut hele uka før jeg får gjort en ordentlig vurdering. I kveld var det iallfall fremside lår og skuldre som fikk kjørt seg, digg!

 

Det ble visst litt av ei oppsummering, cred til den som leste alt!
Er alt  vel der ute i verden?

 • Skrevet: 19.07.2012  //  Kl: 18:52  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Jeg blir bare nødt til å åpne dette innlegget med å si GRATULERER MED DAGEN TIL VERDENS BESTE LILLESØSTER, MONIKA!

For nøyaktig 17 år siden på denne dagen kom min følgesvenn gjennom livet på godt og vondt, i sorg og glede, gjennom kjærelighet og hat (and so on) til verden.  Familiefeiringa gjorde vi unna i gårkveld, og det var en veldig hyggelig affære med både besteforeldre og langtreisende tante som vi ikke har sett på lenge, til stede. Jeg kunne skrevet mye rørende kliss om hvordan det er å være storesøster for ei så superflott jente som holder på å vokse opp, men det har hun allerede fått på kort, så jeg skal spare bloggen for det, hehe. Ettersom selve bursdagsfeiringa var over og tradisjonen med gave og sang på senga gikk ut fordi mamma måtte på jobb og Monika mer eller mindre har flyttet inn i kjelleren hos kjæresten Torres, startet vi dagen med bursdagstrening!

Ikke helt fornøyd, lilletupps?

På treningsfronten for min del, ser det ut til at jeg begynner å stagnere i nesten samtlige øvelser på programmet. Jeg har trent med x-size i seks uker nå, og hadde i utgangspunktet tenkt å holde på i åtte. Men ettersom jeg ikke har økt noe -tvert i mot vært nødt til å gå litt ned på enkelte øvelser, føles det litt nytteløst å skulle fortsette bare for å fortsette. Så jeg vurderer å legge om takten på styrketreninga, jeg har bare ikke helt bestemt meg for hvilken splitt eller hvilket treningsprogram jeg vil bytte til. Har dere noen gode programmer å anbefale?

Jeg må jo selvfølgelig bare forvente at styrken vil avta litt på diett, det er helt normalt når man får i seg for lite energi og kroppsvekta går ned. Men helt til nå har jeg faktisk økt ganske jevnt, så jeg håper jeg kan forsette med det om jeg bare gjør noen endringer, og overasker kroppen litt. Man vil til slutt stagnere uansett, enten man ligger i overskudd eller underskudd. Variasjon er nøkkelen!


Blodårene tittet visst frem og ville hilse på!


Jeg lover å vaske speilet på gymmen når jeg har vakt neste tirsdag.

I dag har jeg forresten min eneste arbeidsfri dag denne uka, og jeg har omsider fått rota meg til å klippe plena! Det er ikke noe jeg selv egentlig prioriterer, men pappa forventer at jeg er såppass ansvarlig at jeg holder hus og tomt i nogen lunde orden når jeg bor her. Han har vært på seiltur en mnd nå og kommer hjem i morgen, så i dag var visst siste sjans til å bli kvitt jungelen som har fått grodd som den ville i hele sommer. Jeg er veldig flink til å utsette det meste til siste liten, om det ikke er noe jeg er veldig gira på å få gjort selv! Latskapen lenge leve.

I morgen skal jeg en tur på 3T med Mona og kjøre litt poseringstrening igjen før jobb, og det ser jeg veldig frem til! Det jeg derimot sånn smått gruer meg litt til, er den planlagte magetreningsterroren etter poseringa. Here we go again -pain incoming! Jeg er jo fortsatt småstøl etter sist hun pusha meg.

 

Ønsker alle (og spesielt Monika) en fortsatt super dag!

 • Skrevet: 17.07.2012  //  Kl: 09:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 15

Uke 29 er visst allerede godt i gang, og for min del blir dette ei uke med mye arbeid. Jeg starta uka effektivt i går med jobb på formiddagen, før jeg tok en tur innom gymmen og kjørte geriljakardio + roing, til sammen en halvtime. Jeg skal jo ikke overdrive kardiotreninga nå, men såppass synes jeg må til, hehe. Deretter fikk jeg gjort unna ukas mathandel. Greit å slippe slike småturer innom butikken for å kjøpe småtteri hver dag.

Men siden sist har jeg bl.a:

Hatt høydag etter bentrening og kost meg med nok en fullkornspita:


På bentreninga prøvde jeg forresten frontbøy på ordentlig for første gang. I'm in love! Kommer tilbake til det senere.

Hatt enda et besøk av min nye, men litt beskjedne venn, fasanen:Innviet den nye, store grautskåla mi med en superdigg megagraut!


Jeg skal ikke påstå at jeg sulter på denne dietten om dagen iallefall!

Laget matpakker for noen av de kommende dagene:Og smilt over å se at speilbildet stadig forbedrer seg til tross for at jeg ikke sulter på dietten. Ble tung magetrening både lørdag og søndag, og nå har jeg vondt:

Jeg har holdt på i 11 uker i dag, og det er godt å føle at jeg er i rute iallefall. Det er i underkant av 11 uker igjen, og de skal jeg bruke godt! Jeg skal spise maten min, trene hardt, og hvile så godt jeg kan. I dag har jeg riktignok ikke planlagt noen vanlig treningsøkt -verken styrketrening eller kardiotrening. Men om ikke lenge skal jeg hive på meg regntøyet og sykle til 3T(!) for ei ordentlig økt med poseringstrening med Mona! Jeg har jo ikke mulighet til å komme meg til Kaliber hver eneste uke, så da må man ta igjen litt hjemme. Jeg blir kanskje ikke den aller største og mest gjennomtrente jenta på scenen, men jeg skal iallefall ha denne biten spikra -iallefall i den grad at jeg klarer å vende uten å snuble.

Nå blir det stille igjen iallefall til torsdag. I kveld er det seinvakt, i morgen tidligvakt, deretter skal jeg på trening før vi skal feire Monikas bursdag. Lillesnupp fyller år på torsdag, men vi starter feiringen i morgenkveld!

Do whatever makes you smile, folkens!

 • Skrevet: 14.07.2012  //  Kl: 22:43  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 16

God lørdagskveld i stuen!

Denne lørdagen har faktisk føltes som en lørdag -jeg har hatt fri og fått kost meg hjemme hele kvelden med litt lørdagskos. Sist lørdag hadde jeg arbeidskveld, og skjønte ikke helt hvorfor det var så mange som hadde oppkarbing og spisedag, hehe. Men i dag hadde jeg en rolig start på dagen, og gikk etterhvert en tur ned til kjøpesenteret. Fikk med meg litt småtteri hjem denne gangen også gitt, blant annet:


"The Lost Symbol" av Dan Brown, og "Mud, sweat and tears" av Bear Grylls. Gleder meg til å lese begge to! I tillegg ble det ei ny grøtsleiv og en ordentlig grøtbolle! Jeg lager jo så store grøter på høydagene mine for tida, at de vanlige middagsskålene mine blir for små. Men nå blir det andre boller! Den skal innvies i morgenkveld.


Etter en runde rundt kjøpesenteret fortsatte jeg turen bort til gymmen, hvor jeg møtte både Mona og Monika. Så moro å trene samtidig som jentene mine!


Dagens øvelser:

 • Benkpress
 • T-bar row
 • Militærpress
 • Pull-ups
 • Dips
 • Mageterror

Herlig økt i dag! Måtte riktignok litt ned på vektene på benkpressen, men til gjengjeld persa jeg i pull-ups. Det kan vel kanskje egentlig ikke kalles pers da, kjørte 6 rep med 5kg ekstravekt, men for ti uker siden ville jo det tilsvare vanlig kroppsvekt. Men noen fordeler må man da ha på diett også!

 

Også må jeg jo vise min nye fine tights til høyre her som jeg fikk testet ut på trening i dag. Den ble med hjem fra Kaliber i går! Den er av merket MXDC og sitter som et skudd -med Kaliber-logoen langs høyre ben. Luves it! Alltid stas med nytt tøy på trening. 

 

Jeg fikk beskjed av coach Gunnar om å trene mer tung magetrening fremover, så da både jeg og Monika var ferdig med dagens treningsprogram, fikk Mona kjøre litt mageterror med oss. Den dama kan å pine folk skal jeg si! Det svei som bare juling i magen fra start til slutt. Pain! Men jeg smilte godt da det var over, det er dritdigg å virkelig kjenne at man har blitt pressa langt utenfor komfortsonen.

 


Happy sisters post workout!

Etter trening ble Monika med meg opp bakkene oppi haugen her, og for første gang siden diettstart (tror jeg) lagde jeg mat til noen andre enn meg selv. Kos med litt besøk iallefall! Etter at hun hadde dratt igjen var tid for dagens kjærlighet på skål, min kjære sjokogrøt


Gulrot til forrett, grøt til hovedrett, og riskaker til dessert. Også ei kanne med te-vann da, hva skulle jeg vel gjort uten min elskede te?


Ellers kom intervjuet mitt på trykk i Levanger-avisa i dag da, og jeg synes i grunn hun gjorde en god jobb med å fremstille både meg og sporten på en veldig grei måte. Litt småpirk skulle jeg gjerne endret på, men sånn er det alltid når noen andre skal skrive, hehe. Men alt i alt ble jeg godt fornøyd!


Tror ikke det ligger på nett, men slik så den iallefall ut.

 

Har dere hatt en fin lørdag?

 

 • Skrevet: 14.07.2012  //  Kl: 11:20  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 21

Da kommer jeg med en liten oppdatering etter gårsdagens Trondheimstur!

Mona plukket meg opp etter trening, og deretter kjørte vi rake veien til Kaliber. Denne gangen hadde jeg en god magefølelse når det gjaldt fremgangen, men som alltid var jeg smånervøs for at Gunnar kom til å kutte i maten. Jeg kunne raskt se på ansiktet hans at han var langt mer fornøyd denne gangen -sist hadde han blitt bekymret ettersom jeg hadde blitt så flat. De siste ukene har jeg jo hatt et par dager med mer karbohydrater, og de har fått fart på saker og ting, og nå er muskulaturen langt fyldigere igjen. Vi er back on track, som Gunnar så fint sa det.

Mine bekymringer for matkutt var nok en gang bortkastet. Jeg fikk beskjed om at jeg egentlig ikke trenger å gå så mye lavere i fettprosent nå, bortsett fra at det enda sitter igjen litt på rumpa. Så fremover blir det bare snakk om å trene tungt og bygge/beholde muskelmasse, og det gjør vi med enda litt mer karbohydrater! I tillegg til de to høydagene jeg allerede har, har jeg nå litt ekstra karbohydrat også på de resterende treningsdagene. Å overdrive kardiotreninga skal jeg heller ikke, så nå får vi se hvordan dette går. Jeg er iallefall veldig glad, fokusert og motivert om dagen. Bare disse få ekstra grammene med mat har gjort at jeg har mer energi, er mindre sulten og sover bedre, så de neste 11 ukene ser i grunn lovende ut. Nå gleder jeg meg bare til å se hva mer som skjer!

Tok ingen formbilder i går, så jeg tok noen av morgenformen i dag i stedet. Formsjekkinnlegg uten formsjekkbilder går jo ikke!Poseringene er ikke helt gode, men det er ikke så lett når man skal løpe frem og tilbake med selvutløser i høyhelte sko, høhø.


Etter formsjekk og en god del skravling i sofaen var det på tide med litt poseringstrening sammen med en del av de andre jentene som skal stille. Utrolig hyggelig å hilse på dem også! Denne gangen var det Håvard Huse og Paul Rusten som instruerte oss, og de var ganske så sjarmerende der de trippet rundt for å demonstrere poseringene, vendingene og diverse for oss. Burde vært en BF-klasse for menn også kanskje?.. Vår fotograf Veronica Dalsnes var ikke til stede i går da, så det ble dårlig med bildetaking. Jeg fikk bare knipset et par mens Kristine viste oss T-walk.


Håper ingen av dere har noe imot at jeg poster disse bildene.

Vi kjørte noen runder med line-up og kvartvendinger, og jeg kjenner jeg skal øve, øve, øve og øve litt mer til både poseringer og vendinger sitter som et skudd og går automatisk. Det er langt vanskeligere enn det ser ut til! Tøying av ryggen skal jeg også begynne med. Etterpå fikk jeg prøvd meg på T-walk for første gang, og det skal jaggu meg terpes det også. Jeg skal jo ikke bare lære meg å posere og vende, jeg må faktisk lære meg å gå høye heler i samme slengen. Man må huske hva man skal gjøre når, huske å stramme alle muskler og posere korrekt, te seg grasisøt og avslappet, og smile og ha en fin utstråling. Det er ganske mye på en gang det når du allerede er et vimsete dietthode!

Men dette er moro!
Nå er jeg i ordentlig godt humør og er glad og fornøyd. Gleder meg til trening i ettermiddag! Da skal bryst, skuldre og rygg få litt å vokse på.

 • Skrevet: 13.07.2012  //  Kl: 12:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Hei hellå, da titter jeg plutselig innom igjen! Jeg hadde jo en aktiv ukestart, og har i grunn holdt det gående.


Tirsdag dro jeg som planlagt å trente styrke, før jeg etterhvert fikk overnattingsbesøk av skjønneste Julie. Bestevenner siden barneskolen. Ser henne dessverre så altfor sjeldent pga av bosetting, men det er iallefall ekstra hyggelig de gangene vi får møttes og la skravla gå.

Onsdag måtte jeg hive Julie på dør for å rekke trening før jeg skulle på jobb -takk for forståelsesfulle venner som støtter og aksepterer at jeg prioriterer som jeg gjør nå om dagen! Jeg lover å sette av mer tid og invitere på kosekvelder når konkurransedietten er over.

Jeg hadde også høydag på onsdag, og det er litt ekstra styr når man i tillegg skal på jobb. Ble ganske mange matbokser bare for én ettermiddag, hehe. Og så er det jo det med å finne tid til å spise alt sammen også, når man er på jobb skal man liksom jobbe. Men det funka det også! Sov iallefall utrolig godt da jeg kom hjem og hodet traff puta, karbs på kveldstid er virkelig den beste sovemedisin for min del.

I går var det tidlig opp og rett på jobb igjen, og da valgte jeg å ta beina fatt å gå både til og fra, istedet for å sykle. Brukte 40 min nedover, og 45 min oppover. Resten av kvelden satte jeg rett og slett av til litt etterlengtet Andrea-tid. Kvelder for meg selv har jeg riktignok ganske så ofte, men i går skrudde jeg av både PC og TV, tok en laaang, varm og god dusj, litt "egenpleie", og satte mer deretter godt til rette i pysjen i godstolen med ei kanne te-vann, kveldsmat, levende lys, avslappende musikk og boka mi.

Jeg har merket at jeg småstresser mer enn før. Ikke det at jeg bevisst er stresset, men jeg skal alltid gjøre alt så fort. Multitasker på kjøkkenet, og om jeg skal et sted så må jeg alltid gå eller sykle så fort som mulig. Jeg har tatt meg selv i å glemme å puste flere ganger i det siste, så nå var det godt å bare ta en ordentlig time out og koble helt ut. Etterpå fant jeg senga tidlig, og sov godt i 12 herlige timer!

 

I dag er det fredag, og jeg har fri. Det betyr enkelt og greit Trondheimstur! Formsjekk og poseringstening på Kaliber står på planen for kvelden. Morgenens måling og veiing var oppmuntrende, og jeg håper Gunnars dom blir tilsvarende i kveld. Formen er iallefall langt bedre nå enn ved forrige gang jeg var på sjekk, så jeg har troa! Jeg har forresten vært på diett i over 10 uker nå, og i morgen er 11 uker igjen til konk. Dette går fort!

Før vi kjører av gårde har jeg tenkt å ta turen innom Levanger Gym og kjøre sirkelløype og litt magetrening. Begynner i grunn å være godt fornøyd med egen innsats på kardiofronten om dagen, heheh.

 

Bildet til høyre er dagens morgenform. Beklager mye nakenhet, men beina begynner iallefall å komme seg!

 

Dette ble en vegg av tekst ser jeg, men la gå for denne gang! Har blitt lite bildeknipsing denne uka, så da blir det sånn. Nå skal jeg straks se til å få rævva i gir og pakke med pikkpakket mitt og komme meg av gårde -med kamera parat, så får vi se om jeg har noe litt mer spennende å dele i morgen. God fredag da alle sammen, og lykke til! -det er tross alt fredag den 13.

 

 • Skrevet: 09.07.2012  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Da er arbeidshelga over, og merkelig nok er det ikke før akkurat nå at jeg begynner å føle at jeg begynner å bli litt sliten. Det ble trening også både lørdag og søndag, og det ble to veldig gode økter, selv om jeg ble nødt til å legge øktene på arbeidsdager. Da er det bare å smile! I dag ringte vekkerklokka allerede 05.30 pga ekstra tidlig vakt, men det var null problem å stå opp. Sov godt i natt, noe jeg vanligvis ikke pleier å gjøre når jeg skal tidlig opp, men jeg hadde høydag i går. Er jeg mett sover jeg som en baby!

Et par av gårsdagens måltider som hjalp godt på søvnen:


1 Fullkornspita med reker, sjampinjong, løk og miracle mayo med ovnsbakte potetbåter og frisk tomat og paprika til 2 Mager kesam, havregryn, banan og syltetøy. Utrolig hvor digg noe så enkelt som havregryn og banan kan smake når det ikke hverdagskost lengre!


Begynte som sagt ekstra tidlig på jobb i dag, men da slutter jeg til gjengjeld ekstra tidlig også. Så etter jobb syklet jeg rett bort til Moan (som da er et stort idrettsanlegg med fotballbane, volleyballbane, tennisbane og løpebane her i byen), og kjørte på med intervaller. Kneet mitt er jo ikke så veldig glad i mølla, så jeg må nesten utnytte de utemulighetene jeg har nå som det er temperatur til det. Jeg gjorde det slik at ett drag var én runde rundt banen, før jeg gikk en halv runde som pause. Jeg kjørte til sammen 8 slike drag -til sammen 12 runder rundt banen, på i underkant av 34 min. Jeg er vel ikke den raskeste, men jeg satser på at jeg iallefall fikk forbrent noen gram! Jeg har jo egentlig aldri vært noe særlig til løpejente, men jeg må si at jeg begynner å bli veldig glad i den helt spesielle og herlige følelsen etterpå. Varm, godsliten, andpusten og høy på endorfiner. Og ganske stolt selvfølgelig.

Etter intervallene måtte jeg innom gymmen en liten tur å skravle litt, før jeg -og hold dere fast, tok sol igjen! Hele 15min ble det i dag, hehee. Valgte solseng istedet for sånn stående sak denne gangen, og det var laaangt mer avslappende og behagelig. Men deretter var det iallefall bare å sykle hjem til middagen!

I dag ble det en tunfiskblanding med stekt løk og sjampinjong, kokte brokkoli og gulrotbiter og miracle mayo med potetmos til. Enkelt og greit, men veldig godt!


Men jeg var altså enda ikke helt ferdig med dagens aktivitet. Jeg måtte jo på butikken for å gjøre unna ukas handletur, og i dag ble det så jeg tok beina fatt og gikk nedover. Jeg må jo på favoritt-Kiwien min, og den ligger selvfølgelig nesten lengst unna av alle matbutikkene i byen, så da ble det en 40 minutters gåtur på meg ned dit. Snille mamsen kom og kjørte både meg og varene hjem etterpå.

Og se! Jeg fikk med meg et helt brett med lykke hjem:Jeg kjenner jeg er sånn passelig glad for å ha fri i morgen. Blir godt å sove ut og lade litt batterier igjen! Tenker jeg starter dagen med ukas første styrkeøkt, før jeg etterpå får overnattingbesøk av flotteste Julie. Har ikke sett henne på lenge nå, så det blir kos med masse girltalk!

 

Flere som har kickstarta uka?

 • Skrevet: 06.07.2012  //  Kl: 13:20  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 23


Skal innrømme at det var litt tungt å komme seg opp i dag da vekerklokka ringte, selv om jeg hadde satt den på kl.09. Greit å komme seg opp i nogen lunde rett tid selv om jeg ikke skal på jobb før 15, så får jeg utnyttet formiddagagen til noe også! Litt morgengrumpy gikk jeg ut på badet og kom på at det er fredag, noe som betyr formsjekk. Får ikke dratt opp på Kaliber denne uka ettersom jeg jobber, men å veie og ta mål gjør jeg uansett. Humøret ble raskt ganske mye bedre da jeg så at det omsider hadde løsnet en del igjen!

Det ser ut som at høydagene har fått litt fart på saker og ting, for i dag var vekta lavere enn noen gang og endelig hadde centimeterne begynt å røre litt på seg igjen også. Dessuten både føles og ser kroppen mye fyldigere og strammere ut nå med litt mer karb på dietten. Også er det flere og flere blodårer som popper frem og er synlig hele tiden, og ikke bare av og til sånn som før. Gunnar vet hva han driver med, og det er jeg såå glad for!

Jeg brukte morgenen på å mekke sammen litt matpakker for helga, slik at jeg slipper å tenke på det. Jeg skal både jobbe og trene hele helga, så den lille fritiden som er igjen vil jeg helst sette av til avslapping. Etter matpakkemekkinga fikk jeg på meg joggeskoene og la ut på joggetur! Janeidu, jeg begynner jo snart å bli sprek. Ble vel ikke mer enn en 20-25 min, men jeg ble god og svett skal jeg love! Deilig å løpe i ulendt terreng når det er helt perfekt temperatur ute. Etterpå ble det litt tøying og noen øvelser for magen, før jeg hoppet i dusjen og deretter ordnet litt mat.

 


Matpakker for i kveld, i morgen og søndag. Og røkelaks-fatet har dere vel begynt å se noen ganger her inne på bloggen? Hehe.. Begynner nesten å bli en liten smule lei selv fatkisk, på mandag blir det stekt laksefilet istedet.


Og helt til slutt noen formbilder jeg tok etter min lille runde med poseringstrening i går:


Både for deres og mitt eget beste fant jeg ut at jeg burde klippe bort hodet. You know, meg og mine grimaser.. Kanskje jeg burde satse på bygging istedet også, er tydeligvis glad i friposeringer.


Jeg tror det får holde for i dag. Kort oppsummert så går det endelig fremover igjen, og etter en liten periode hvor både formen og motivasjonen var noe laber, så har det nå virkelig snudd og tatt seg opp. Glad og gira!

Mulig jeg titter innom en gang i løpet av slagene i helga, men om ikke så ønsker jeg alle ei fortreffelig helg!

 • Skrevet: 05.07.2012  //  Kl: 21:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7


Har egentlig ikke så voldsomt mye å dele i dag, men blogglyst har jeg så her er jeg!


"Helga" mi nærmer seg slutten, og i morgen starter jeg arbeidshelg.
Dagen i dag har jeg altså bare brukt til akkurat det jeg vil! Sov godt og passe lenge, tok et par runder med litt poseringstrening på stuegulvet, og dro etterhvert en tur på kjøpesenteret. Jeg må nemlig finne meg noen gode sko til jobb, men har ikke funnet noen enda. Etter litt butikktramping dro jeg på trening og møtte Monika, og fikk kjørt ei veldig god økt på bein, rygg og biceps.

Dagens øvelser:

 • Markløft -toppsett
 • Chins
 • Benkroing
 • Facepulls
 • Bicepscurls
 • Scottcurls med EZ-stang -dropsett
 • Beinpress -widowaker (nøyaktig 20 reps på 100kg i dag, det svei litt!)

Vel hjemme ble det en digg middag, men mine solingsplaner utgikk ettersom det plutselig begynte å skye til. Spørs om jeg få ty til solsenga igjen en dag allikevel. Men utover det har jeg fint lite å skrive om! Slike "dette har jeg gjort i dag-innlegg" er ikke akkurat så fryktelig spennende, så nå skal jeg runde av.

Jeg hadde egentlig tenkt å poste noen av bildene fra intervjuet i går, men fant ut at det bare ville blitt en stor vegg med bildekaos. Postet dem heller på facebooksida her, så om noen vil se så ligger de der.

 

Håper dere har hatt en fin torsdag, også ønsker jeg alle en flott helg -for den som har det!

 

God lillelørdag! Onsdager har jo virkelig blitt lillelørdag for meg nå, ettersom jeg har høydag da, hihi!

I natt sov jeg som et lite barn igjen, og det var herlig. Enten eller, sånn er det visst bare! Men jeg våknet iallefall langt mer uthvilt i dag enn i går, fikk på meg klær og ansikt, spiste litt og dro av gårde på trening.


Treningen i dag gikk ikke helt som normalt, for jeg hadde med meg en journalist fra lokalavisa. Å bli fotografert og intervjet mens man trener er visst ikke helt oppskrifta på fokus og persing, men veldig hyggelig var det! Det blir visst en liten sak om konkurranseplanene. Jeg synes i grunn det er litt flaut og kleint med slike ting -både det å bli fotografert på gymmen mens det er andre som trener, og det å se seg selv i avisa i ettertid. For ikke å snakke om at kjentfolk faktisk leser avisa og ser det. Men jeg kan ikke legge skjul på at det er moro at folk faktisk viser litt interesse for det en driver med, jeg er jo tross alt glad i å snakke og skrive om denne galskapen, og har tydeligvis et visst eksponeringsbehov ettersom jeg nå har både blogg, facebookside og treningslogg. Høhøø, haters gonna hate!

 

Men over til høydag, ja!

Her er dagens godis:


Havrekarbonader med stekt løk og ertestuing. Har egentlig aldri spist noe særlig til ertestuing i mitt liv, men det har jeg da altså hatt veldig lyst på i det siste!


Varme speltlomper med bringebær- og eplesyltetøy, kanel og mager cottage cheese.

 
Og så til toppen av kransekaka:
Sjokogrøt! 100g havregryn, 1/2 boks mager cc, 30g proteinpulver, salt, stevia, kardemomme, kanel og cappuccinodryss, med syltetøy på toppen. Det ble så masse grøt at det holdt på å renne over skåla, måtte spise siste rest fra kjelen! Omnomnomnomnom.

 

Nå er jeg temmelig god og mett, så krysser fingrene for ordentlig skjønnhetssøvn i natt også. I morgen har jeg friiidag, så det blir jo som en søndag, bare med åpne butikker! Beintrening og litt taning står også på planen.

Har dere noe spennende å fortelle i dag?

 • Skrevet: 03.07.2012  //  Kl: 19:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Zombiemode!

Etter jobb i gårkveld kom jeg meg i seng i rett tid, men jeg har ikke sovet i natt. Fikk duppa litt den siste timen før vekkerklokka ringte, men ellers lå jeg faktisk våken hele natta. Utrolig hvor mye man rekker å tenke på mens timene går -og lite overaskende går det mye i mat! Hehe.. Gikk veldig greit å stå opp da klokka ringte, og heldigvis gikk arbeidsdagen veldig fint. Litt sånn rar hangover-feeling som jeg pleier å få ved søvnmangel, men hadde iallefall nok energi til å holde meg gående uten problemer.


Hadde heldigvis planlagt treningsfri i dag da, tror ikke det var så mye mer igjen å hente da jeg syklet hjem til mamsen etter jobb. Hun kjørte meg en tur til frisøren(!) og nå er håret kortere enn det har vært på lange, lange tider. Utrolig digg! Om jeg noen gang blir rik skal jeg gå til frisøren kjempeofte. Det er så godt at noen duller med håret, også føler man seg alltid så fresh etter et besøk! Deretter fikk jeg unnagjort ukens handletur, før jeg omsider kom meg hjem og fikk litt mat igjen. Det er rart hvordan jeg kan gå hele formiddagen fra 06 om morgenen til 18 om kvelden, og kun spise litt røkelaks og 200g grønnsaker uten å bli sulten, men at jeg ikke kan legge meg en time etter kveldsmaten uten å føle at jeg sulter ihjel. Har lite behov for mat på dagtid, det er om kvelden og natta at både kroppen og hodet helst vil ha. Godt jeg spiser etter periodisk faste da, iallefall. Om det ikke er PF som er årsaken til at det har blitt sånn..? Men neida, jeg har alltid likt å kose meg med mat på kveldstid.

Håååper virkelig jeg får litt Tornerosesøvn i natt. I morgen har jeg fri, og da skal det TRENES! For ikke å snakke om spises! Høydag i morgen, og det blir fest og stas, det.

 

Nok overtrøttsbabbel, nå skal jeg se om jeg klarer å gå oppreist som folk og prøve å få tatt en kardiorunde!

Og da var søndagen nesten over også! Ble jo ekstravakt på meg i dag, så jeg var oppe og satte i gang dagen allerede 06.30 i morges, etter å ha blitt holdt våken av alskens fugler, insekter, telefonlyder, temperaturproblemer og irriterende dreads gjennom nattetimene. Jadda, enten sover jeg som tornerose i timesvis, ellers sover jeg knapt i det hele tatt. En mellomting ville jo vært for dumt. Men arbeidsdagen gikk veldig fint, og etterpå bar det av sted for å trene bein!I går hadde jeg jo høydag, altså ekstra masse karbohydrater. Det resulterte naturgvis i ekstra trykk og energi som gjorde seg godt på dagens trening! Ble masse persing hele veien, digg å kjenne at man har litt innabords når man har tung beindag. Yihaa!

Ettersom jeg ikke rakk å prakke på dere bilder av vidunderkarben i gårkveld, får jeg vel nesten gjøre det nå. Jeg er så ubeskrivelig insane overlykkelig og glad for at coachen ikke har funnet på å sette meg på lavkarbodiett, jeg er og forblir en carbojunkie og disse høydagene jeg nå plutselig har fått hele TO STYKKER  av i UKA, er som en gudegave sendt fra oven. For å sette det litt på spissen.. Men over til det visuelle:


Middagen; speltlomper smurt med walden farms barbecuesaus, fyllt med biffstrimler, løk, sjampinjong og paprika, og potet- og gulrotstappe til. Det ble en fjerde lompe med sukrin og kanel varma i microen også, dét er digg det! Også må jeg bare dele min lykke over at jeg fant Buer speltlomper her på Kiwien i Levanger i går! Da slipper jeg å måtte dra helt til Meny på Solsiden i Trondheim for å hamstre det.


Kveldsmaten; Rooosa havregrøt og sjokohavregrøt med syltetøy uten tilsatt sukker på. ♥ Også en mango som snack!


Kveldstimene har jeg forresten brukt på å flette ut de syntetiske dreadsene igjen. Det er virkelig helt ubeskrivelig deilig å kunne vaske håret ordentlig med masse sjampo, massere hodet, og dra en børste langs hodebunnen etter å ha hatt det pelsdyret på hodet i en mnd. Dere skulle bare visst, hehe! Gleder meg til å legge meg uten at pølsene er i veia i kveld!

 

Ønsker alle en super, ny uke!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits