• Skrevet: 23.07.2013  //  Kl: 12:57  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Hei, og god sommer, bloggen!

Denne uka ser vi jo faktisk ut til å få litt skikkelig sommervær her i Trøndelag også. Sommeren ser iallefall ut til å fly av gårde med jobb og trening! Siden jeg kom hjem fra USA har jeg og Lasse trent jevnt og trutt med egen-oppsatt 4-dagersprogram, og jeg har i grunn hatt veldig god progresjon.

På søndag testa jeg maks i knebøy og benkpress, og fikk iallefall bekrefta at det går rette veien. Knebøy har alltid vært min nemesis, men til og med der har det blitt fart på sakene. 75kg gikk opp, og det er en økning på 10kg siden jeg var i USA. Benkpressen var også oppløftende, for der fikk jeg pressa opp 57,5kg! Er ikke lenge sia 50kg var min 1RM. Så da er det bare å sikte på nye mål -80 og 60 neste!

Forrige uke hadde vi ei deload-uke fordi vi begge begynte å kjenne på at det var på tide med en liten hvileperiode. Gørrkjedelig! Føler jo man blir tynnfeit over natta, men det er jo en grunn til at man bør ta slike hvileperioder også. Man takker seg selv senere. I går startet vi på igjen med ny giv og nytt program, og kickstarta uka med beintrening. Denne gangen blir det 5 treningsdager igjen.

 
 
Jeg oppdaterer hyppigere på instagram, så følg meg gjerne der; artisticfitness.

 

Nå skal jeg straks hive meg rundt og gjøre i stand litt matpakker, før jeg skal tilbringe resten av dagen på jobb. Er litt ekstra hyggelig å være på jobb også når det er sol og finvær, selv om det selvfølgelig ikke hadde vært helt galt å slappa av nede ved sjøen. Men sol er sol!

Ha en fin dag i finværet folkens.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits