• Skrevet: 28.09.2012  //  Kl: 10:27  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 8


Hihi, dagens sang!

Men jøye meg, så utrolig hyggelig det var å skru på PCen i dag! Så koselig å bli møtt med varme hilsener og lykke-ønskninger. Tusen takk! Jeg sitter her med en varm kopp te og et stort smil om munnen -og litt blanke øyne. En meget god start på helga!

I tillegg har Geir postet intervjuet med meg på iForm i dag, så det ligger her.


Bildet tatt på Kaliber etter shooten med Geir. I kveld skal jeg opp på Kaliber igjen, og da skal jeg smøres brun og fin! Hahah, gleder meg!

Ellers så skulle jeg ønske at jeg hadde sovet litt lengre i dag sånn at tida frem til avreise ikke hadde blitt så lang. Blir jo småtullete av å sitte her for meg selv med sommerfuglene! I gårkveld lå jeg og dagdrømte om å gå på scenen, og i natt drømte jeg om torsk, så dere skjønner kanskje hvor hodet mitt er for øyeblikket, hehe. Men klokken 13 hopper jeg og superwoman Mona på toget til Trondheim, og det blir fun! Denne helga kommer til å bli så minnerik, og jeg skal nyte og dokumentere hver eneste bit av den -batteriet på kamera er fulladet! Også har jeg med meg ei lita notatbok for å notere tanker, hendelser og inntrykk i.

..og da var det bare mat-posen som mangla! Tror jeg. Håper jeg..


Nå bare gleder jeg meg! Gleder meg til å treffe Mona, gleder meg til å farges, gleder meg til å treffe og se de andre utøverne -det er så mange jeg gjerne vil få hilst på! Jeg gleder meg til å stå opp og dalle meg opp i morgentidlig, jeg gleder meg til å spise havregrøt, og jeg gleder meg til å slå camp backstage i Olavshallen. Jeg gleder meg til å gå på scenen med et stort smil, jeg gleder meg til å heie på Mona og alle de andre flotte utøverne, og jeg gleder meg til å gå ut og feire med familie og venner etter show -uansett hvordan utfallet måtte bli.Også gleder jeg meg til å trene bein igjen på søndag! Hehe.. Deretter ser jeg frem til ei rolig uke før NM, før det er på'an igjen! Og så er jeg faktisk i mål. Og dét gleder jeg meg iallefall til!

Er det forresten noen som kjører forbi togstasjonen i retning Rica hotell Backlandet og ser to gærne fitnessfrøkener i Kaliber-drakt slepe med seg et litt for stort lass med bagasje, så må dere gjerne plukke oss opp!

 

PCen får ikke være med på tur, så vi blogges over helga.
Kos dere alle sammen, enten dere skal befinne dere backstage, on stage, i salen, eller hjemme i stua!

 • Skrevet: 27.09.2012  //  Kl: 21:14  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Det siste døgnet har jeg begynt å innse at det snart kun er snakk om timer før jeg entrer scenen, og jeg skal love at jeg merker det, både i hodet og i kroppen! Jeg vet ikke hva jeg føler en gang, ikke er det nerver (tror jeg), men mer bare.. Freak out! Going bananas!

Men jeg har fått slappa av og kost meg litt som dolledukke i frisørstolen i dag da! Håret er omsider farga, og det ble visst rødt gitt! Ikke knallrødt, men mørkebrunt med rødskjær. I like it, og digger frisøren min! Så da er i det minste hår og negler på plass, om alt annet skulle gå galt.Da jeg var på kjøpesenteret for å gjøre de siste innkjøpene i formiddag, fant jeg meg en singlett som jeg rett og slett ble nødt til å kjøpe også. Syntes teksten var passende nå i disse tider!


Det ble riktignok speilvendt i speilet, men det står altså "What matters is your journey, not your destination". Det er akkurat det jeg har sagt helt fra starten angående denne fitnessreisen min. Uansett hvordan det går nå på lørdag, så er det veien dit som har vært det viktigste for meg.

 

Og hvordan ser det ut når Andrea pakker? Joo..


Jeg tror aldri jeg blir ferdig! Pakker i både bag og koffert, og begge blir nok mer en sprengfulle. ..og enda har jeg ikke fått med alt!

 

Ellers er jeg nå glattbarbert over hele kroppen -fra hals til hæl! Det føltes bra feil og unaturlig å sette høvvelen mot armene må jeg si. Ikke særlig rettere å stå og prøve å barbere sin egen rygg heller, men vi får tro det ble bra. Matpakker for helga er også ferdiglaget, og nå venter jeg i grunn bare på at pappa skal komme med ei flaske vin til meg. Blir et lite glass i morgenkveld!

Jeg skal innrømme at jeg enda er småstressa, for jeg føler ikke jeg har kontroll eller oversikt over noe som helst. Men nå skjer det, og det går nok bra uansett -har jeg glemt noe så ordner det seg nok på et vis. Skal prøve å slappe av og bare nyte siste rest av denne galskapen, det er vel nå moroa begynner! Jeg har vel egentlig et lite snev av sceneskrekk (og høye hæler-skrekk), men jeg må si at jeg gleder meg til å tre ut på scenen! -Selv om jeg må ekstra tidlig opp ettersom det blir elimineringsrunde på klassen min, hehe.

Ready to rock!

 • Skrevet: 26.09.2012  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16

Heisann folkens!

Guess what; min siste treningsøkt før Norway Open er herved unnagjort! -og det ble nok den korteste og minst givende noensinne, jeg måtte nemlig skynde meg for at farmor som var så snill å kjøre meg skulle slippe å vente. Men jeg mente allikevel at jeg hadde gjort meg fortjent til etter treningsmåltidet mitt, så da jeg kom hjem satte jeg meg på det varme baderomsgulvet og koste meg med riskakene og mitt nydelige cookies and cream-proteinpulver. Oooh yeah, varme og mat. Det beste jeg får om dagen!Og hvordan ligger jeg ellers an? Joda, med kun to små dager igjen til rådighet før det smeller, begynner ting heldigvis å falle på plass. I går var jeg og Mona og fikk et lite sminkekurs med forslag til hvordan vi kan legge sminken på lørdag av en ekte make-up-artist, så da fikk jeg lagt igjen noen kroner der også for litt overprisa sminke. Men det var iallefall veldig greit med en gjennomgang, ettersom vi må klare oss selv før vi skal på scenen!

I dag var jeg hos Salong Michel og fikk fikset neglene mine. Filing, liming, filing, lakking, lakking, filing, lakking.. Etter 2 timer og 45min satt jeg iallefall med 10 fine fingre med fransk manikyr! Nå kan jeg ikke ta på noe som helst, føler de kommer til å knekke av når som helst. Føler meg tildels handikappet. Jeg har også omsider klart å bestemme meg for hvordan jeg vil ha håret (nesten, iallefall), og i morgen skal jeg tilbake på salongen for å farge håret. Jeg føler pengene bare flyr ut av hendene på meg om dagen! Men det er litt stas å dolle seg opp og bli fiksa på da, og skal det være så skal det være. Blir jo lenge til neste konkurranse!Jeg er også i gang med pakkingen. Dvs kjøkkenbordet mitt blir stadig fullere av alskens rare saker og ting så må være med, men det går så seint med meg! Hodet arbeider ikke halvparten så raskt som det normalt gjør om dagen, så det er bra jeg enda har morgendagen på meg. Og det er bra tidligere utøvere har skrevet huskelister! Det er mye jeg aldri ville tenkt på å pakke med meg; sengetøy, sysaker, vaseline, baby-pudder.. Det er mye rart man skal ha bare for å stå på en scene i liten bikini i noen minutter gitt!

Men det er fortsatt en ting som gjenstår, og der trenger jeg noen gode tips! Jeg er nemlig så heldig å ha med meg en hel gjeng i salen på lørdag. Både mamma, pappa, pappas kjæreste, farmor, lilleøster Monika, bestevenninnene Julie og Marit, og ikke minst min storesøster Maja som er langveisfarende og reiser helt fra Bergen, kommer for å se på. I tillegg har min kjære Mona med seg litt familie, og til samen utgjør vi en gjeng på hele 13 stykker. Både jeg og Mona får frimåltid etter NO før det er tilbake på diett igjen på søndag, så da tenkte vi å ta med oss alle ut og spise. Jeg ringte for å reservere bord på Frati, men de hadde visst ikke bord til oss alle sammen. Så er det noen som har noen gode spisesteder å anbefale i Trondheim?

 • Skrevet: 23.09.2012  //  Kl: 20:03  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Ja, da var det plutselig 6 knappe dager igjen til det braker løs i Olavshallen. Under en uke! Folk må vel begynne å bli lei av at alle vi som konkurrerer nå i høst nærmest daglig kommer med oppdateringer som omhandler nedtelling til NO, haha.. Men når man har jobba så hardt og fokusert mot noe over så lang tid, og plutselig innser at man er så nært mål så må man få utløp for følelseskaoset som plutselig blusser opp!

Jeg sitter iallefall med skrekkblandet fryd her når jeg tenker på det jeg har i vente denne uka. Først og fremst så gleder jeg meg helt enormt til vi drar til Trondheim på fredag! Men jeg er samtidig ganske småstressa, for jeg føler det er så mange smådetaljer som enda ikke er på plass, og som helst skulle vært ordnet mye tidligere. Men sånn er det vel når man gjør det for første gang, da er jeg en erfaring rikere til neste gang. Det går så bra så, Andrea!

Et av momentene jeg ikke føler er helt på plass enda, er T-walken. Om jeg nå skulle være så heldig å komme til finale, så er det jo greit å føle seg mer eller mindre trygg på det man gjør der ute på scenen. Så da er det bare en ting å gjøre da; nemlig å øve!

My everyday outfit.


I dag hadde jeg med meg både treningssko, høye hæler, treningstøy og bikini i sekken da jeg dro på jobb. Etter at arbeidsdagen var over dro jeg bort til Care og fikk låne salen, og fikk tatt ganske mange runder for meg selv. Tror jeg kommer til å legge inn minst 20min øving hver dag nå denne uka. Etterpå ble det ei effektiv pumpeøkt på bryst og skuldre, før jeg omsider kom meg hjem til mamma og torsken min. Har ligget langflat på sofaen siden, føler meg vannete som en svamp.. Jeg skal jo egentlig ikke ha noen form for kardio nå, men å være på jobb i hjemmesykepleien innebærer å være på beina dagen lang uansett, og det ble sykkel for å komme seg til og fra. Har heldigivs siste arbeidsdag i morgen, og så blir det over to uker med arbedsfri. Fra i morgen ettermiddag skal jeg stresse ned så langt det lar seg gjøre!

Har forlengst kuttet ut både kylling, karbonadedeig, biff etc, nå er det stortsett torsk, torsk og litt mer torsk. Men det er like stas hver eneste gang!

Jeg er som nevnt hjemme hos mamsen ja, og det har jeg vært siden i går. Godt å komme hjem en gang i blant, det er da jeg innser hvor tomt og mørkt jeg egentlig har det for meg selv oppe i haugen nå som høsten er kommet og dagene blir kortere. Mamma er så støttende og god også, så det er egentlig bare fint å være her. Kjøkkenet er riktignok fyllt med litt mer godsaker enn mitt eget kjøkken, men nå som jeg har vært på diett så lenge, plager det meg faktisk ikke i det hele tatt. I tillegg har jeg jo verdens beste lillesøster her! I dag var hun så søt og overasket meg med en pepsi max da jeg kom hjem utslitt etter jobb og trening. I ♥ my family.

Skal ikke all verden til for å glede den tuppa!


Nå skal jeg se om jeg klarer å formulere noen lure svar til intervjuet på iForm før jeg etterhvert finner kveldsmaten og senga. Jobb, pumping, posering og til slutt mathandel med snille pappsen min står på planen for i morgen, og så skal jeg soooove så lenge jeg bare vil på tirsdag. Gurimalla det skal bli godt, å stå opp før sola for å komme seg på jobb er egentlig ikke så kult.


Til alle andre utøvere; stå på nå siste uka, stress ned og nyt siste etappe! Ses til helga!

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 19

Tusen takk for tilbakemeldingene på forrige innlegg, det varmer utrolig å lese slike gode ord nå i disse dager.

Men i dag har jeg en glad-nyhet; bikiniene mine har omsider dukket opp! Det ble jo til at jeg valgte å få bikinien min sydd av Alexandra Vusir (Glitzoglam) i Sverige, og servicen var var overveldende god! Men det ble litt styr med å få den derifra og hit. Den ble naturligvis stoppet i tollen, og da jeg hadde sendt inn papirene slik at den kunne fortolles, ble jeg også nødt til å ringe og be dem om å få sendt den litt raskt. Det kunne visst tatt uker, og da hadde jeg ikke fått den før etter konkurransen!

Men i går lå altså hentelappen i postkassa. Jeg ble riktignok lang i maska da jeg så hva jeg måtte punge ut med i tollavgift og moms.. Over 1800,- ekstra ble det, og det hadde selvfølgelig ikke diett-hodet mitt medregnet. Men omsider har jeg iallefall fått dem, og jeg tror de passer også! Jeg er ikke helt 100% sikker på hvordan de skal sitte, men med litt klister tror jeg de vil sitte som de skal. Jippiii!


Yes, finalebikinien ble lime-grønn! Håper bare jeg får muligheten til å bruke den.

..men om ikke, så må jeg jo nesten vise den frem nå! Jeg har jo tross alt betalt en hel del for den. Jeg ser litt syk ut med den grønne fargen mot den bleke huden (og mangelen på sminke), men jeg tror den vil se kjempefin ut med farge på kroppen.


Ikke helt optimalt lys her, men jeg er en elendig fotograf så bare with me.


Og her er noen av den sorte fobedømmingsbikinien:


Litt skeive poseringer som vanlig, men sånn blir det når man styrer med selvutløser..


Så da kom den til slutt da, nøyaktig 10 dager før showtime!

I tillegg til å hente og prøve bikiniene, har jeg i dag fått gjort unna oppimot 1,5 time med kardio, trent styrke på rygg og bryst, og fått avtalt time for å legge negler og fikse hår hos frisøren neste uke. Tror kanskje jeg mer eller mindre begynner å finne ut hvordan jeg vil ha håret, men vi får se. Begynner å kjenne at det svir litt i lommeboka nå, pengene bare flyr av sted! Og enda er det en del utgifter igjen før jeg er ferdig med konkurransene.. Verken reise, opphold eller farge til NM er betalt enda f.eks. Men det får bare gå, får vel leve på tunfisk og egg en stund etterpå!

Nå har jeg ei langhelg med jobb i hjemmesykepleien fra torsdag t.o.m mandag, og så skal jeg kun ligge langflat og stresse ned hele neste uke. Da skal jeg bare tilbringe mye tid sammen med Mona, og kanskje ta en tur hjem til mamma. Og et par turer til frisøren da, skal bli moro å bli dulla litt med! I morgen er planen å ta en tur og få litt proff-hjelp med poseringene igjen, og på fredag tar jeg turen til Kaliber for min siste formsjekk før konkurransen. Spent på hvordan opplegget og dietten blir den siste uka!

 

Da gjenstår det bare å ønske alle en fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 10:41  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 27

Tankespinn-innlegg, ya'll be warned:

 

Dette er ikke et innlegg ment til å fokusere på det negative ved denne sporten, det er mer en forklaring jeg selv føler jeg må skrive grunnet et snev av dårlig samvittghet, rett og slett.

Helt siden jeg startet på denne fitnessreisen min, kom i gang med dietten og offisielt var i gang med konkurranseoppkjøringa, så har jeg holdt fokus på veien frem mot mål, og deretter konkurransen i seg selv. Å gå å glede seg til å bli ferdig har for meg virket litt for dumt, jeg gjør jo dette fordi jeg vil, det er ingen som tvinger meg. Jeg ser det er mange som har skrevet lister og innlegg om alt de gleder seg til i ettertid, og enkelt saker kjenner jeg meg igjen i. Mer energi til å fungere på andre plan er helt klart et slikt punkt. Men om jeg kun hadde gått og "holdt ut" og bare gleda meg til å få det overstått, da ser jeg ikke helt hvorfor jeg skulle gjort dette i det hele tatt.

For meg har dette vært noe jeg har vært fast bestemt på å gjennomføre av flere grunner. Det er nok først og fremst nysgjerrigheten; hvor langt kan jeg egentlig strekke meg når jeg virkelig har bestemt meg for noe? Det er veldig mange flotte utøvere som stiller i år, og jeg har ingen ambisjoner om å vinne. Jeg er 19år og uerfaren, og gjør dette kun for min egen del. Det å fullføre løpet, komme seg opp på scenen i mitt (hittil) livs beste form, og tilegne meg så mye kunnskap og erfaring jeg kan på veien har hele tiden vært det overordnede målet.
-Presse mine egne grenser, og bli bedre kjent med meg selv og min egen kropp.


Haha, sjekk ståpelsen på arma!..

Men nå skal det sies at jeg den siste tiden har begynt å kjenne på at jeg gleder meg litt til jeg trår over målstreken. Først å fremst for å kunne si til meg selv at "jeg klarte det", men også fordi det skal bli godt å kunne fordele tid og energi på litt flere deler av livet. Dette har riktignok for meg blitt en livsstil, og jeg kommer til å fortsette å spise mer eller mindre likt (men selvfølgelig mer og litt mer variert), og min kjærlighet til vektene har ikke blitt noe mindre de siste månedene, selv om jeg til tider har vært rimelig forbannet på dem. Men det er tross alt andre ting som betyr noe også, eller rettere sagt; betyr mer. Og det er mine kjære som har stått tålmodig ved siden av og støttet meg hele veien. De har vært der når jeg har trengt dem, men har ellers gitt meg tid og albuerom slik at jeg har fått fokusere på dette. Dette gjelder familien, gamle venner, nye venner, dere som leser og kommenterer her inne, og alle andre som har støttet og oppmuntret meg på veien. Takk for at dere fortsatt er der!

Jeg tør nesten ikke nevne navn eller legge ut bilder, for det er så utrolig mange som har støttet meg og fortjener en stor takk. Men jeg kan iallefall si at jeg ser frem til å tilbringe tid med denne gjengen igjen! Vi har holdt sammen i tykt og tynt, gjennom mang slags faser, hendelser og utfordringer i år etter år.


Jeg merker det er surt å måtte si nei og ikke stille opp når jeg blir spurt om noe for tida, enten det er snakk om jobb eller noe sosialt. Jeg får litt dårlig samvittighet, og føler meg innmari egoistisk. Det er jo i grunn egoistisk; grunnen til at jeg sier nei er enten fordi jeg ikke har tid (må trene eller gjør noe annet som har med konkurransen å gjøre) eller så har jeg rett og slett ikke ork til å forlate huset mer enn nødvendig. Kanskje er årsaken til og med så enkel at jeg må hjem og lage meg middag. I tillegg føler jeg ikke at jeg klarer å gjøre en fullt så god jobb som jeg i utangspunktet vil og bør når jeg er på arbeid. Hodet er som regel ikke helt 100% med, og kroppen er naturligvis sliten den også. Men mine valg bør jo ikke gå utover kvaliteten på jobben jeg legger ned, noe jeg føler at det jevnt over gjør for tiden.

I tillegg gleder jeg meg til å kunne føle meg sterk igjen. Akkurat nå kjennes kroppen ganske svak og skjør, og jeg ser frem til å kunne trene tungt og begynne å øke på vektene igjen. Jeg gleder meg rett og slett til å bygge kroppen min stor, sterk og frisk! Jeg gleder meg til å ha masse energi til å kunne gi det lille ekstra på trening, og virkelig ha det moro med nye perser og målsettinger.


Og jeg har da et par saker på matfronten jeg ser frem til jeg også, og øverst på lista står nok ubegrensede mengder med grønnsaker! Jeg lover meg selv å aldri være sulten igjen etter dette, haha. I tillegg ser jeg frem til å variere frukta mi litt, banan og sharonfrukt; here I come! Også skal det selvfølgelig bli godt å kunne kose seg litt ekstra med taco, sushi, baking etc når jeg føler for å kose meg litt ekstra. Det spørs om jeg får ta en dukk i egne bilder og hente litt inspirasjon etterpå, jeg har blitt glad i å eksperimente på kjøkkenet de siste årene kan man si.. Bare ta en titt her.

 

Til slutt så vil jeg si at til tross for at det til tider blir tunge og sultne dager, så ser jeg fortsatt dette som en spennende og utrolig givende og lærerik opplevelse. Jeg er sikker på at selv om jeg kommer til å være glad og letta når jeg er ferdig etter NM 06.oktober, så kommer jeg nok også til å savne denne tida. Det er givende å ha noe konkret å jobbe og strekke seg mot, og det blir nok litt merkelig å ikke skulle reise til Kaliber for at Gunnar skal gjøre sin ukentlige formsjekk. Jeg er i grunn spent på hvordan jeg kommer til å reagere i ettertid, og jeg håper jeg raskt klarer å finne en fin balanse i hverdagen.

Det var altså dagens åpne og ærlige.

 • Skrevet: 17.09.2012  //  Kl: 20:20  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

God mandag! Har dere hatt en fin ukestart?

 

-Det har vel i grunn jeg. Jeg begynte ikke på jobb før kl.09 i dag, så da benyttet jeg anledningen til å få unnagjort litt kardiotrening ved å gå til jobb, rundt 40 minutters gange. Etter en fin arbeidsdag gikk jeg videre til Many (so much in love♥), gjorde unna ukeshandelen (torsk, brokkoli og tyggis i lange baner), og fikk skyss hjem av min snille papps.

Da jeg kom hjem lysnet plutselig himmelen og jeg så solstråler, så da ble jeg jo nødt til å komme meg ut og ta nok en liten kardiorunde! Jeg rakk akkurat å gå min 40minutters lange runde før himmelen ble mørk igjen. Typ 30 sekunder etter at jeg kom inn dør bøtta det ned! Maks flaks. Så i dag har jeg med andre god samvittighet på kardiofronten.


Enda et bilde fra shooten på lørdag.. Har fått team-drakten min nå!

Så langt går lav-uka mi ganske greit i grunn, men så er det jo ikke lenge siden stor-oppkarbinga heller. Vi får se hvordan det går videre utover uka, i dag hadde jeg jo til og med styrkefri. I morgen har jeg derimot fri fra jobb, men da skal beina tynes! Det blir nest-siste beintrening før konkurranse, så da er det bare å gi jernet. Skal ha min siste time hos naprapaten før konkurranse også i morgen, og det blir gøtt! Synes muskelknuter og stølhet, da særlig i ryggen, dukker opp før jeg i det hele tatt rekker å tenke på trening en gang. Tydelig at kroppen begynner å bli litt ekstra skjør og sliten. Får vel bare være litt ekstra forsiktig i noen uker til, så blir det ei ordentlig deload-uke på denne skrotten.

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og ladde opp til trening i morgen.
Har dere noen gode forslag for å brenne ut beina til det ultimate? Litt ordentlig selv-tortur?

 • Skrevet: 15.09.2012  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 13

Da var jeg godt plantet i godstolen min igjen, etter en dag litt utenom det vanlige!

Kl.07 i morges våknet jeg, og ikke lenge etter fant jeg ut at jeg like gjerne kunne stå opp med en gang selv om vekkerklokka var stilt til 08. Jeg fikk klint litt kosmetikk i trynet, spiste havregrøten min, og ble deretter hentet av madamen til pappsen som ga meg skyss til Trondheim.


Etter litt om og men fant vi til slutt frem til Kristiansten festning, hvor jeg ble møtt av Geir Tverdal, redaktør på iform. Deretter ble det en forfriskende opplevelse på meg! Fotoshoot i minishorts og sportstopp i 10grader, vind og lett regn er jo herlig for en frossenpinn med minimalt med fett på kroppen. Men moro var det!

Geir viste seg å være en meget trivelig mann, og etter mange raske knips på festningen kjørte vi videre opp til Kaliber og tok en liten runde med fotografering der inne også. Å leke fitnessmodell var nytt for meg, og jeg tror nok det skinner gjennom ganske tydelig på de fleste bildene, men det var iallefall en veldig moro opplevelse. Jeg skal innrømme at jeg synes det er gøy å være foran kamera, selv om jeg er veldig uerfaren og ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg, høhø.

Et par bilder ligger visst allerede ute, og her er et av dem:


Etter fotograferinga kom også coach Gunnar innom og tok en formsjekk, og nå blir det ei ny lavkarb-uke på meg. Jeg holder derfor på å forberede meg litt mentalt på at uka kan bli tung, den forrige uka jeg lå lavt var jeg mildt sagt langt nede. Jeg legger en liten plan for å sørge for at positiviteten skal seire over zombiesyndromet, og er iallefall ved godt mot enn så lenge! I morgen skal jeg jobbe på Care, og mandag og torsdag-søndag skal jeg på jobb i hjemmesykepleien. Dette er også den siste uka med masse og ordentlig hard trening, for fra neste lørdag av blir det forbud mot trening av bein og kardio. Den siste uka før konk skal jeg mer eller mindre ligge med beina høyt og ikke stresse, så da blir det ikke noe jobb og kun trening av overkroppen. Så  nå er jeg innstilt på å gi det siste jeg har denne uka, nå er det siste sjans til å gjøre det jeg kan for å komme i så god form jeg bare kan!

Første steg blir å komme meg i seng, slik at jeg er opplagt til trening før jobb i morgen tidlig.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Åååh, dere! Jeg var innom Meny i går som planlagt, og butikken levde opp til forventningene! Den hadde alt det Meny skal ha, og jeg gikk og hadde nesten lyst til å bryte ut i gledesgråt.. Er det det som kalles matglede? Eller var det et tegn på mental forstyrrelse?..

Ukas mathandel hadde jeg jo allerde gjort unna på mandag, men det ble med noe småtteri ut allikevel. Mitt første kjøp på min nye favorittbutikk.. Finn én feil:


Neida, det har ikke vært noen sprekk på dietten. Her snakker vi bare prøve-oppkarbing! 

I gårkveld gikk det i ris og havregryn i bøtter og spann, i dag er det havregrøt til frokost, og så fikk jeg beskjed om å ta meg en snickers en time før fotoshooten. Gunnars ord er min lov, dere skal ikke høre meg klage! Men jeg må si det føles litt rart.. Var helt merkelig å gå til kassa og legge en sjokolade på varebåndet. Kan ikke si jeg har nevneverdig lyst på den en gang, sukkeravhengigheten er forlengst frosvunnet. Setter nok langt mer pris på havregryna mi
Haha, så delikat alt så ut.. Men godt var det!


Hva jeg skal si om resultatet av karbinga er jeg ikke helt sikker på. Synes ikke jeg ser noen veldig store endringer sånn egentlig, men så er jeg jo vant med å ha en god del karb til vanlig også. Litt mer trykk er det selvfølgelig, men synes kanskje ikke jeg er så hard som jeg håper å bli til konkurranse. Men jeg er ikke ferdig enda, så jeg får vel se hvordan dagens bilder blir. Skal på formsjekk også i ettermiddag, så da får Gunnar gjøre en vurdering. Det er tross alt han som styrer skuta her!


Nå har jeg hivd i meg dagens skål med havregrøt, og er sminket og mer eller mindre klar for fotoshoot.. Tror jeg. Jeg innså i morges at jeg egentlig ikke har noe passende å ha på meg, men det får bare være. DeT som er surt er at Mona egentlig skulle være med, men ble oppringt fra arbeid og må jobbe istedet. Da må jeg visst klare meg på egen hånd! Wish me luck..

Nyt lørdagen alle sammen!

 • Skrevet: 14.09.2012  //  Kl: 15:02  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 13

Damnit, busted!


Kommentar på forrige innlegg:

"Aw, du ser så bra ut både med og uten klær! Mange bilder av mage og overkropp, få bilder av glutes and quads, henger de med?"

 

Så da måtte jeg jo bare krype til korset og la buksa falle.

Det blir mest bilder av overkropp her inne, og årsak nr.1 er i grunn at jeg synes det er småkleint å legge ut slike bilder av beina. De ser så nakne ut, og dette er en åpen blogg som hvem som helst kan se. Men på den annen side så skal jeg jo tross alt snart stå på en scene foran en fullsatt sal i kun en pitteliten bikini og vise meg frem, så det er vel egentlig ikke så nøye.

Årsak nr.2 er vel at jeg synes det rett og slett er vanskelig å få til gode bilder av beina, samt at jeg hele tiden har vært mer fornøyd med overkroppen enn underkroppen. Men det kommer seg.


Blir litt småkeitete poseringer når jeg løper frem og tilbake for å sette på selvutløseren, men.

Det var iallefall morgenformen.. Gleder meg litt til å se hvordan de ser ut i kveld etter oppkarbinga. Har så smått begynt nå, med en stor porsjon ris! Men nå skal jeg komme meg ut døra og ned på Meny og videre til trening. Rygg og bryst står på planen igjen i dag.

Ha en fortsatt fin fredag!

 • Skrevet: 14.09.2012  //  Kl: 10:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

God fredag! Can you believe it? Snart har nok en uke bare fløyet av sted.

Så langt denne fredagen har jeg sovet lenge og godt, og tatt ukens vesle formsjekk på badet. I dag var vekta lavere enn den noen gang har vært (så langt jeg kan minnes), og midja hadde krympa pittelitt. Helt ok! Men jeg må si det er litt rart å være så lita. Det tallet som står på vekta er jo liksom ikke "min vekt" slik jeg er vant med det. Men det får nå bare være, jeg er iallefall på riktig vei!

Utover det har jeg ikke gjort så voldsomt mye fornuftig, annet enn å støvsuge kjøkkenet og gangen i høye hæler og ringe og mase litt på posten om å få bikinien min sendt. Skal si det tar tid å komme gjennom der, men jeg tror iallefall jeg fikk gjort det klart at det haster, slik at den blir sendt rimelig raskt nå. I følge sporingen på nettet har den iallefall endret status, og er herved fortollet. Hurra!

Ellers så har jeg flyttet inn i min nye arve-god-genser. Mormor skulle kvitte seg med den, så da tok jeg den gladelig med meg hjem etter besøket der på tirsdag. Kjempegod, og perfekt for en liten frossenpinn!


Også må man jo sjekke om det finnes noen muskler under teltet med jevne mellomrom.


Men i dag blir en små-spennende fredag, jeg skal nemlig ha en test-oppkarbing! Litt for å se hvordan vi skal gjøre det til konkurranse, og litt fordi jeg skal leke litt foran kamera i morgen. Det blir mao moro å se hvordan magen ser ut igjen i kveld, etter å trykt nedpå usaklige mengder med ris og havregryn. Det blir stas for karbofrøkna, det!

Nå blir det straks mat, og så skal jeg en tur nedover og sjekke ut Meny som åpnet her i byen i går! Må si jeg har store forventninger, så jeg håper jeg ikke blir skuffet, haha.. Jeg elsker store matbutikker med rikt utvalg, jeg kan gå lenge og bare titte og snoke og lese på næringsinnhold på nye produkter jeg ikke har prøvd før. Blir nok moro å ta en handlerunde der etter dietten tenker jeg, men enn så lenge står det ikke så mye annet enn torsk, brokkoli og havregryn på handlelista (for å sette det litt på spissen).

Også skal jeg ha vakt på Levanger gym igjen i ettermiddag! Jeg kan faktisk ikke huske sist, det begynner visst å bli en stund siden. Blir godt å være på god-gymmen min en tur igjen. Nå for tida veksler jeg mellom å trene på Care og Levanger gym, alt etter hva som passer meg best. Ikke dumt å ha et bein innenfor hver av dem, hehe!

 

Hvilke planer har dere for fredagen?

 • Skrevet: 12.09.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Gurimalla, så utrolig mye hvile det plutselig ble på meg det siste døgnet. Helt fri fra all aktivitet i hele går, kun avslapping hele dagen. Deretter sov jeg overaskende nok  godt i over 10 timer i natt, og kunne nok sovet enda lengre også, hadde det ikke vært for at jeg mente det begynte å bli nok. Pleier ikke å sove så godt når jeg har lavdag på maten og i tillegg bare har tatt det rolig hele dagen, men for all del -jeg klager ikke. Det er langt verre å ikke få sove.


I dag har jeg iallefall vært langt mer opplagt enn i går, tror nok kroppen satte pris på fridagen! Så i dag var det tilbake til vektene, og jeg fikk kjørt ei rimelig effektiv høyrepsøkt på skuldre og armer:

 • Sittende skulderpress med stang
 • Sidehev
 • Foroverlente sidehev
 • Fronthev i supersett med facepulls
 • Franskpress i supersett med scottcurls med EZ-stang
 • Dips mellom benker i supersett med hammercurls

 

Etterpå var det bare å sykle en tur hjem, spise litt middag og pusle med litt småtterier, før jeg tok bena fatt og trasket ned til Care for andre gang. Vi lånte aerobicsalen og trente litt posering igjen i kveld, og det begynner jo å komme seg. Til slutt ble det noen minutter i liksom-syden før jeg gikk hjem igjen. Må da begynne å få litt farge snart vel? Det hadde iallefall gjort seg til helga, om ting går som planlagt.. Men det kommer jeg tilbake til senere.

Anyway, det var så fint vær i dag så da var det veldig greit å ta kardiotreninga ved å gå til og fra, kjempeherlig! Høsten kan være ordentlig fin, så lenge regnskyene tar seg en pause.

Ellers så er jeg utrolig lettet over å ha fått plass på farging til konkurransen, slik at jeg slipper å stresse og styre med det selv. Det er utrolig mange slike småting som må ordnes, og når man ikke har gjort dette før så er det ikke så godt å vite hva, hvordan og når. Det som står igjen nå er å finne ut hva jeg skal gjøre med hår, sminke og negler. Det verste er vel håret -jeg aner virkelig ikke hvordan jeg vil ha det.

I tillegg må jeg skaffe klister til bikinien, og avklare hvordan det blir med reise og overnatting til NM-helga. Og ikke minst melde meg på, det har jeg enda ikke gjort. Også er det jo dette med smykker da, pluggene jeg hadde bestilt til ørene får jeg rett og slett ikke inn, til tross for at de skal være i rett størrelse. Jeez, det er ikke bare å trene og spise altså.

Det som uansett stresser meg mest for øyeblikket, er at bikinien min fortsatt ligger til tollbehandling. Jeg vil ha den nå! Iallefall så raskt som overhodet mulig. Jeg har jo ikke prøvd den på enda, så om noe må endres på så begynner det å bli dårlig tid.

Men å stresse hjelper vel lite, ting ordner seg tross alt etterhvert -litt etter litt. Jeg må si jeg kjenner det kribler godt i magen når jeg tenker på hvor kort tid det er igjen nå. Skrekkblandet fryd, haha! Jeg har jo jobbet mot og drømt om dette så lenge, og plutselig er jeg jeg så nært mål. Det er nesten litt uvirkelig, men veldig spennende!

 • Skrevet: 11.09.2012  //  Kl: 20:02  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Første dag fri etter arbeidshelg i dag, men denne tuppa var oppe i rett tid allikevel! kl.09.30 hadde jeg nemlig min andre time hos naprapat Gøril Hustad. Denne gangen stakk hun nåler(!) i låret mitt pga mitt småkranglete kne, og maltrakterte ryggen min. Både godt og vondt, men jeg tror i det minste kroppen min setter pris på det! Jeg kan iallefall med sikkerthet si at ryggen min har vært en helt annen den siste tida etter jeg hadde min første time hos henne. Jeg føler jeg er i trygge hender hos Gøril. Hun vet tydeligvis godt hva hun driver med, og viser interesse og full forståelse for situasjonen min nå med konkurranseoppkjøringa. Gleder meg til neste time allerede på mandag!Etter timen møtte jeg min kjære mor, plukket opp hennes tante, og kjørte til Steinkjer på bursdag hos mormor. Det er både godt å moro å se at hele familien begynner å være inneforstått med at jeg er på diett med konkurranse i sikte. Det var visst forventet at jeg hadde med matpakke i dag, og ble ønsket lykke til med konkurransen. Oppløftende å få forståelse og støtte, selv om de liker å prøve å lure meg til å smake på kaker, boller og vafler.Vi var så heldige å se sola i formiddag før vi kjørte, og fikk selskap av ei lita marihøne. Været tok riktignok en helomvending i løpet av dagen, og nå er vi tilbake til øsregn og vind. Trøndervær altså.


Jeg hadde i utgangspunktet planlagt litt poseringstrening med Mona etter bursdagskaffen i dag, men vi ble en god del lengre på Steinkjer enn jeg hadde trodd, og var nær ved å sovne i bilen på vei tilbake. Har vel i grunn holdt på å sovne i hele dag -har vært helt usaklig trøtt! Så jeg bestemte meg for å heller bare dra rett hjem og hvile ut. Nesten litt nerverpirrende å ta en dag helt fri, uten verken kardiotrening, styrketrening eller poseringstrening nå som det er så kort tid igjen, men jeg tror rett og slett kroppen har godt av å få en dag til å stresse ned og hente seg inn litt. Satser på ny giv i morgen, da blir det trening uansett!

Nå skal jeg bare ligge langflat foran TVen resten av kvelden, og jeg kjenner jeg gleder meg litt til uka etter NM. Da blir det deload, og masse latskap og hvile med den aller beste samvittighet. Men den tid da, i morgen skal skuldre og armer pumpes, fett fordrives og poseringer (mest sannsynlig) terpes!

 • Skrevet: 09.09.2012  //  Kl: 20:09  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 7

God søndag folkens!Janei altså.. Litt gira på trening?

Jeg er altså (som dere kanskje ser på bildet ovenfor) ikke helt falleferdig enda til tross for at arbeidsuka går mot slutten. Siste vakt i morgen formiddag, så blir det fri på meg såfremt det ikke blir arbeid på Care. Da blir det enda mer tid og energi til å fokusere på å få formen på plass! Treninga går som den skal igjen nå, og bra er det. I går var det nemlig nøyaktig tre uker til N.O, så nå er hver dag og hver økt verdifull. Har lagt tungtrening på is til etter konkurransene nå, og kjører kun høyreps og mengdetrening om dagen. I grunn ganske gøy, også rekker jeg ikke å bli lei og sliten innen jeg er ferdig ettersom jeg stortsett har korte pauser og kjører en del supersett. 

Ellers så skal jeg herved spamme bloggen med mitt eget tryne! Det er så rart med det.. Jo lengre ut i dietten jeg har kommet og jo bedre formen har blitt, desto mindre bra har jeg følt at jeg er og jeg har brydd meg langt mindre om å ta formbilder enn det jeg gjorde tidligere. Men i dag hadde jeg altså gymmen for meg selv og kamera i sekken, så da tok jeg meg tid til å hoppe litt rundt og knipse noen flexeshots.
Bare se for dere hvor flau jeg hadde blitt om noen plutselig kom inn, musikken stod nemlig på på full guffe så jeg hadde nok ikke hørt døra.. Lever farlig! ;P

Trente forresten rygg og bryst i dag. Veldig greit å supersette med de to muskelgruppene, så i dag brukte jeg kortere tid på gymmen enn normalt. Blir mye belastning på henda da, så hadde enormt til pump i underarmene innen jeg var ferdig. Godt å kjenne at man lever!.. Anyway, økta så vel omtrent slik ut:

 • Skrå benkpress i supersett med stangroing 4 x 12
 • Pull-ups med beina på benk i supersett med brede push-ups 4 x 10-12
 • Kabelroing i supersett med cable crossovers 4 x 15
 • Latsdrag i kabel 4 x 15

 

Nå blir det snart litt mer mat på meg (havregryyyyn♥) og litt hjernedød TV-titting før jeg finner senga. På morgendagens arbeidsvakt skal jeg arbeide sammen med min kjære mor, og deretter skal jeg i vei å pumpe beina til de brenner! Gonna be fun!

Ønsker alle en super start på den kommende uka!

 • Skrevet: 06.09.2012  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 10

Nå som energien er bedre kjenner jeg at jeg vil prøve å finne tilbake til litt bloggerutiner igjen (om jeg noen gang egentlig har hatt noen), så her er jeg igjen! Blogginga er vel i bunn og grunn en hobby uten at jeg har sett sånn på det før, og det er godt å sette av litt tid til det og tømme hodet litt. I dag har jeg til og med fri, og skal ikke på jobb verken her eller der. Koser meg hjemme i godstolen nå resten av kvelden!

I dag var jeg på min andre behandling hos massasjeterapeut og fikk nok en runde med idrettsmassasje på beina, og det gjorde godt! Eller, vondt var det riktignok, men ja. Ikke fullt så vondt som sist, og han mente jeg hadde respondert godt på forrige behandling. Så nå satser jeg på at beina er glad i meg og vil slippe det siste fettet innen konkurranse og bli harde som stein!

Om du trenger å myke opp muskulaturen og få knadd opp litt, så vil jeg iallefall anbefale Martin Røhme hos Kiro1 her i Levanger. Han er vel en av veldig få som driver med denne type massasje i nærheten, og er iallefall veldig dyktig! Jeg kjenner jeg kommer til å ta turen tilbake igjen ved en senere anledning også. Det gjør godt for kroppen og få litt behandling når man trener såpass mye. (og nei, det er ikke noen form for sponsing inne i bildet her. Jeg er rett og slett en fornøyd kunde!)

Meget fornøyd etter dagens behandling syklet jeg videre til Care for dagens trening. Skal si karbohydrater har mye å si for min del -både på hvordan psyken er, hvordan jeg utfører dagligdagse ting, og ikke minst hvordan jeg presterer på trening. I dag hadde jeg ei superknall økt på skuldre og mage, etterfulgt av kardio. Var full av motivasjon og iver, og holdt fullt fokus hele veien. Kjørte intensivt med masse 15-reppere og korte pauser. Moro med trykk!

På tide å vise litt hud igjen også kanskje.. Må jo avslutte ei god treningsøkt med litt fleksing i speilet!Ingen styrkeøkt uten etter-treningsmåltid! Risakaker med havre-og sjokoproteinrøre. Yumyumyum!

Nå står ei arbeidshelg i hjemmesykepleien for tur, så jeg kommer meg ikke til Trondheim for formsjekk denne uken. Kjenner jeg helst skulle fått til det hver uke nå som det kun er drøye 3 uker igjen, men ettersom jeg var der på søndag nå sist mente Gunnar at det ikke hadde noe for seg at jeg kom dit i dag, det blir tross alt ikke de helt store endringene på fire dager. Men jeg følger med formen selv, og har heldigvis Mona som passer på meg. Jeg skjønner seriøst ikke hvordan jeg skulle klart alt dette uten henne.

 

Men nå er det straks tid for mer mat på denne frøkna igjen!

Har dere brukt dagen på noe fornuftig?

 • Skrevet: 05.09.2012  //  Kl: 10:53  //  Kategori: Annet  //  Kommentarer: 2

Aller først må jeg bare si takk for all støtte og oppmuntring som har tikket inn, det er utrolig hyggelig og motiverende å lese slike kommentarer og gode ord nå om dagen. Så tusen takk for støtten!

 

Ellers har det jo vært litt stille her inne fra min side den siste tiden. Da jeg skrev mitt forrige innlegg satt jeg midt oppi den tyngste uka under hele dietten hittil. Lite mat, lite energi og forkjølelse i tillegg til jobb og trening var ikke så stas. Jeg skal love jeg var pottesur og på randen av sammenbrudd noen ganger når jeg overhodet ikke klarte å gi noe på trening, og øktene bare rett og slett ble rævva! Men det skal jo være tøft, og jeg kom meg da gjennom det også! Jeg er back on track, og nå kjører jeg hardt inn den siste mila mot målstreken. Men denne nye given kom ikke fra intet, siden sist har det da nemlig vært noen små begivenheter som har løftet meg litt ut av mørket igjen.

 • Jeg har vært hos naprapat og fått litt skikk på ryggen min
 • Søndag var jeg på formsjekk, og coach Gunnar mente jeg begynner å bli ferdig deffet. Jeg fikk derfor tilbake mine elskede karbohydrater, og med dem steg også energinivået -hvilket har ført til gode treningsøkter igjen.
 • Jeg har fått positive tilbakemeldinger, samt gode tips og råd fra ei rå dame som har vært i gamet lenge, noe som skjøt motivasjonen høyt i været igjen.
 • Jeg har vært og fått idrettsmassasje -nei forresten, idrettsTORTUR av beina! Var smertelig vondt, men gjorde godt.
 • Vært hos tannlegen (jada, veldig relevant. Men han var fornøyd til tross for at jeg sluntrer med tanntrådbruken).
 • Mer eller mindre fått meg ny jobb, iallefall en muntlig avtale.
 • Nesten blitt kvitt forkjølelsen.
 • Fått melding om ufortollet sending.. Hater riktignok slike lapper, MEN så snart jeg får fortollet pakken så er bikiniene mine her!
 • Booket hotellrom for Norway Open-helga.Nå er det under 4 uker igjen til NO. Det kommer til å gå raskere enn jeg aner, og jeg kjenner jeg har blandede følelser og tanker angående det. Selvfølgelig gleder jeg meg -det skal bli moro å omsider trå over målstreken og si til meg selv at jeg klarte det. Jeg har aldri lagt ned så mye tid, energi, krefter, vilje.. you name it, på noe før i mitt liv. Samtidig så føles det som jeg har så liten tid igjen, jeg skal jo rekke å toppe formen på bare 24 dager!

Også er jeg spent på tiden som kommer etterpå. Jeg gleder meg til å ha tid og overskudd til litt mer enn bare dette, for jeg skal ikke legge skjul på at dette er en meget egoistisk sport. Jeg hadde som mål før jeg begynte på dietten at jeg ikke skulle isolere meg og gi avkall på alt sosialt. Men den siste tida har jeg havnet lengre og lengre inn i min egen lille diettboble, og har ikke hatt energi og ork til mer enn det som må gjøres, og det som har med konkurrasen å gjøre. Det vil si treningsøktene, jobb, poseringstrening og andre forberedelser. Andre ting har rett og slett vært nødt til å være veldig enkelt for at jeg skulle orke. Så ja, jeg gleder meg til å ha mer tid og energi til venner, familie og litt andre interesser. For ikke å snakke om treningsglede! Jeg gleder meg til å trene når jeg vil, fordi jeg vil. Ikke fordi jeg må.

Men når det er sagt, så trives jeg også utrolig godt med dette. Det er herlig å ha et mål å jobbe mot, det er kjempegøy å se fremgang, og jeg trives jo i grunn utmerket med denne "fitnesslivsstilen". Det kommer nok i grunn ikke til å bli store endringene i ettertid kostholdsmessig, bortsett fra at det naturligvis vil bli mer mat, og noe mer variert. Og mer baking selvfølgleig! Jeg har jo ikke fått eksperimentert så mye med min alternative baking og kokkelering de siste månedene.

Jeg er riktignok litt spent på hvordan det blir å plutselig ikke ha en konkret plan jeg er nødt til å følge for å nå et gitt mål. Selv om det til tider er tøft og man gleder seg til man kan bli liggende ei uke i senga og hvile med god samvittighet, så tror jeg nok også jeg kommer til å savne konkurranseoppkjøringa. Det gir tross alt en merkelig god følelse av mestring, og selvfølgelig også glede over å nå de målene man setter seg. Men det er vel bare å sette seg nye mål! I første omgang blir det vel å finne en fin balanse mellom dette "disiplinerte fitnesslivet" og livet ellers.

 

Men det får være nok tankespinneri fra min side for i dag! Mange tanker som har hopet seg opp nå når jeg ikke har orket å prioritere bloggen på en liten stund. Snart på tide med litt cardio og poseringstrening før jobb!

Lever dere fortsatt på andre siden av skjermen?Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits