• Skrevet: 27.09.2013  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Gratulerer så mye til kjære mamsen min som har bursdag i dag!

Jeg synes jeg gjentar meg selv i annethvert innlegg, men la gå -nok en uke har fløyet av sted og plutselig er helga her! For min del vil det riktignok si arbeidshelg, men det får så være. Fredagen min har iallefall vært veldig fin! Jeg var oppe i nogenlunde rett tid og fikk jobba litt med skolearbeid, så en episode med Vikings sammen med Lasse, og så ble det etterhvert trening mens Lasse dro på jobb.


Jeg fortsetter i samme spor med å trene beina tre ganger i uka, og jeg synes det gir resultater.
Nå er det riktignok litt begrensa hvor mye som kan skje på bare noen uker, men styrkemessig øker iallefall vektene, og jeg synes selv det ser ut til at beina responderer med å vokse.

Jeg kjører selvfølgelig ikke musklene til failure på hver økt nå når det trener såpass hyppig, og jeg trener veldig forskjellig de tre ulike dagene.

Mandag: bootcamp/crossfit -fokus på eksplosivitet i beina (kjører gjerne olympiske løft eller ulike hopp-øvelser)

Onsdag: Hypertrofi (8-12 reps) med knebøy, beinpress og strakmark. Som regel 3-4 sett per øvelse, og på denne dagen sørger jeg for at det svir godt i muskulaturen.

Lørdag: Tung styrke (4-6 reps) med frontbøy, bulgarske utfall og nordic hamstrings. Her kjører jeg 6 sett med 4 repetisjoner på frontbøyen, og deretter 3 sett på de to siste øvelsene. I dag hadde jeg iallefall tydelig fremgang på alle tre!

Nå skal det også siet at jeg får mye tid til å hvile og restituere meg mellom øktene ettersom jeg er mye hjemmeværende og stillesittende i hverdagen, og er meget flink til å spise maten min. I tillegg har jeg lagt mye mer fokus på å jobbe med bevegeligheten min, og det merker jeg er gull verdt. Ikke bare slipper jeg å få vondt når og etter jeg trener, men det gjør det også langt lettere å løfte tyngre uten at det går utover teknikken.

Hvilke erfaringer har dere når det kommer til fremgang på beina?


Ms Slaskefrøken. Hvem har sett meg i rosa før? Høhø..

 

Slenger med et bilde av dagens lille lunsj, for den var nemlig smakelig!


Mager kesam med stevia og cherry falvour, druer og gresskarkjerner, med en kopp te og litt iskaldt vann til.

 

Nå er det ikke lenge til det blir natta på meg, for jeg skal nemlig på jobb halv 8 i morgentidlig.
God helg!

 • Skrevet: 27.09.2013  //  Kl: 12:30  //  Kategori: Varmretter  //  Kommentarer: 6

Her kommer en liten oppskrift til inspirasjon til helgekosen!

Som folk flest liker vi å kose oss med litt ekstra god middag i helgene, men med en med cølliaki i hus vil alternativene ofte begrense seg litt selv. Men i butikkhyllene har det kommet flere glutenfrie produkter de siste årene. Ikke alle er fullt like gode, men enkelte er kjempelure, og med litt kreativitet kan man få til det meste. Sist helg forsøkte vi oss iallefall på glutenfri lasagne for første gang. Selv om det ikke smakte helt som vanlig lasagne i følge Lasse, merket ikke jeg noen stor forskjell.

 

Med disse ingrediensene fikk vi tryllet frem ei god form med middag:


Glutenfrie pastaplater | Vi vil nok velge en annen pastasaus neste gang, for den smakte ikke helt "lasagne-saus".


Sett en kjele med 1l vann på koking, og la pastaplatene putre i 4-5 minutter. Steik karbonadedeigen og tilsett pastasausen. Sett steikeovnen på 180 grader, og legg pastaplatene og kjøttsausen lag på lag i ei ildfast form, og steik 35 minutter.

Server gjerne med en frisk salat og en god film :)

 

 • Skrevet: 24.09.2013  //  Kl: 19:06  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Akkurat som forrige mandag, lånte Lasse bootcamp-brakka til Lillesand for meg også denne uka, så jeg fikk lekt meg og svetta litt igjen. Denne gangen ble det ei sirkeltrenings-økt på 10 runder med fire forskjellige øvelser, og økta tok meg litt i overkant av 24 minutter. Kjempedigg å kjøre slik trening med Rammstein på høytalerne og med Lasse som hjelper og pusher på!

10 runder non-stop:

 • 5 Thrusters
 • 5 dips
 • 5 box jumps
 • 5 V-ups

Denne gangen tok Lasse til og med uoppfordra opp telefonen for å "ta litt bloggbilder til meg", tihii.
Det ble jobb på meg både søndag og mandag, og igjen i morgen, og da er det trening, søvn og skolearbeid som blir prioritert, mens bloggen kommer i andre rekke. Men jeg er innom og oppdaterer og svarer på kommentarer når anledningen byr seg!

Ønsker alle en super uke :)

 • Skrevet: 19.09.2013  //  Kl: 18:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Tar en liten lesepause og titter innom her igjen (har jo jobbet en hel time nå!..)

Janeida, jeg skal innrømme at jeg ikke er like flink til å være disiplinert og jobbe flittig med skolearbeidet hver dag, men jeg er fast bestemt på å bestå på eksamen -som er allerede i november(!), så det er bare å skjerpe seg og sparke seg selv bak innimellom. Misforstå meg rett; det er veldig interessant, men det er veldig mye nytt, mange navn og uttrykk som skal pugges, og mye stoff som skal synke inn. Men jeg merker allerede hvor mye jeg har lært etter 1 mnd med ca. tre timers lesing fem dager i uka, så det skal nok gå fint! Jeg har jo heldigvis en Lasse som dulter meg i ryggen med jevne mellomrom og minner meg på at jeg må være flink og jobbe også.

I dag har jeg riktignok en gyldig grunn til å ikke ha lest før nå, for formiddagen gikk med på jobb på sykehjemmet. Det er også min eneste treningsfri dag denne uka, så jeg må prøve å få brukt den til å gjøre litt fornuftig.


Skrableboka.

På treningsfronten er jeg forresten på rett kjør igjen etter forrige ukes lille bølgedal. Leke/crossfit-økta i bootcamp-brakka på mandag gjorde godt for kropp og sjel (kanskje spesielt sjel), og øktene i ettertid ble veldig gode! På tirsdag trente vi bryst, og i går var det høy-repsdag på bein. Jeg er fast bestemt på å få beina til å gro, så jeg prøver meg litt frem for å finne balansen mellom treningsbelastning og restitusjon. Jeg prøver meg på å trene bein tre ganger i uka nå, så vi får se hvor det fører hen. Jeg er iallefall flink til å sove, sitte på rævva og spise maten min mellom øktene!


Instagram; artisticfitness


I morgen tar jeg turen hjem til gode, gamle Levanger!
Først og fremst i et personlig ærend, men jeg ser veldig frem til å treffe igjen familie og venner, og til å trene på et av de gamle treningslokalene mine når jeg først er hjemom igjen. Det blir ikke så ofte at jeg kommer meg av sted, så da er det er litt ekstra stas å komme hjem til hjemplassen.

Nesten fredag nå, og så er det plutselig helg igjen! Nyt resten av uka folkens :)
På tide å logge ut, spise og jobbe videre her i huset!

 • Skrevet: 16.09.2013  //  Kl: 20:24  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Ny uke, nye muligheter! Jeg har iallefall hatt en veldig fin start på uka, med en bra og givende mandag. 06.30 i morges var jeg oppe og spiste pannekakene mine og jobbet med skolearbeid, og da Lasse kom hjem fra nattjobben i 12-tida i formiddag, var jeg klar som et lite barn for å ut og leke meg.

Til nå har nemlig mandag vært treningsfri dag for oss, men nå har vi endra litt på planene. Treningsgnisten min var litt fraværende forrige uke, og jeg begynner i grunn å bli mer og mer gira på å drive med litt crossfit-lignende trening, rett og slett fordi jeg synes det er moro. Lasse jobber på Lillesand treningsstudio, og de har en egen bootcamp-brakke hvor de kjører bootcamp-gruppetimer på onsdag og lørdag, og den kommer vi nok til å låne på mandagene fremover. Der er nemlig det meste jeg trenger -stenger, bumper plates, kettlebells, battle rope, crossfit cage, ringer i taket, medisinballer, boksesekk osv osv. Lekeplass for voksne!

Jeg har ikke holdt på denne type trening siden jeg var i USA i vår, men fikk snekra sammen ei bra økt som passa formen min ganske bra. Og med Lasse som hjalp til og motiverte underveis ble det ei kjempeøkt!

Denne økta tok meg nøyaktig 40 min:

Clean and jerk 30kg 8x3 -ett minutts pause

4 runder non-stop:

 • Wall ball slams med medisinball x 10
 • Roof ladder x 8
 • Push-ups med ball x 8

To runder non-stop:

 • Walking lunges med vektbag -18 skritt
 • Battlerope -30 sek
 • Burpees -30 sek

(jeg kan ikke riktig navn på alt, men dere får bare bære over med meg)


Gulvplass til å løfte rundt på stenger og kettlebells ++


Crossfit cage med knebøyrack, pull-ups stenger, T-bar row, stige i taket, dips-stativ osv.

Etter trening var det en liten tur hjem for å dusje og spise, og deretter bars det bort til Lillesand igjen, men ikke for å trene denne gang. Jeg ble intervjuet av ei veldig trivelig jente som skulle skrive en skoleoppgave i retning fitness og trening. Tror intervjuet gikk bra, og så ble det litt bildeknipsing både ute og inne på studioet.

Det var godt å komme hjem og legge beina høyt i godstolen etterpå!Nå er det kun avsapping og ei god natts søvn som står på planen, så står en ny formiddag med studier for tur, etterfulgt av rygg-trening med denne kjekkasen i morgen:God uke videre!

 

 • Skrevet: 16.09.2013  //  Kl: 07:43  //  Kategori: Tips og triks  //  Kommentarer: 7

Når man skal studere og jobbe konsentrert er det godt å ha det stille og rolig rundt seg, men helt stille, det går ikke for min del. Når jeg sitter hjemme alene er jeg avhengig av litt rolig bakgrunnsmusikk for at det ikke skal bli for stille, og når Lasse er hjemme og TVen står på, da trenger jeg øreklokkene og musikken for å forsvinne inn i min egen lille leseboble. Det skal helst være litt rolig, fin musikk uten sang for at jeg skal kunne jobbe konsentrert. Sånn sett synes jeg filmmusikk er suverent! De varer såpass lange at det er bare å la det spille uten at jeg lar meg distrahere av å skifte melodi.

Jeg er såpass gammeldags at jeg rett og slett leter opp soundtracks på gode, gamle youtube. Her er iallefall noen lesefavoritter som har fungert bra for meg den første måneden med nettstudier;

The hobbit -an unexpected journey

Titanic

The chrinicles of Narnia

Relaxing soft piano music

10 hour Classical Music Mix playlist

 
Hører du på musikk når du studerer? Jeg tar gjerne imot tips til nye fine soundtracks.

 • Skrevet: 15.09.2013  //  Kl: 00:27  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

God kveld!

Denne uka fikk jeg vel kanskje den minst morsomme arbeidsvakta jeg kunne fått -tre timer på lørdagskvelden fra 18-21. Dermed gikk mine Levanger-planer i vasken, og kvelden ble rimelig amputert her hjemme med Lasse også. Men lørdag er uansett lørdag, og lørdag skal være en fin dag! -og det har den også vært.

Derfor starta jeg dagen med å sove til jeg selv ville opp, ikke når vekkeklokka ville ha meg opp, for så å ofre mine faste frokostpannekaker for å lage en liten vri på lørdagsfrokosten istedet.


Knekkebrød med cottage cheese, popcornkrydder, agurk og stekt egg.


Jeg har funnet meg en skikkelig fotball-nerd, så mens Lasse så Manchester-kamp stakk jeg på gymmen for å kjøre dagens treningsøkt, og i dag var det tung beintrening som stod på planen. Jeg kommer til å trene bein tre(!) ganger i uka fremover, og startet mitt nye program i dag.

Dagens økt bestod av:

 • Frontbøy 6x4
 • Bulgarske utfall i smith 3x6
 • Nordic hamstrings 3x6

Jeg får ikke så veldig til pump med slik lavrep-trening, men med skikkelig oppvarming følte jeg at frontbøyen gikk helt perfekt -jeg fikk aktivert riktige muskler, teknikken kjentes kjempefin ut, og jeg traff veldig bra på vekta. Kan ikke annet enn å si meg fornøyd da!Hjemme igjen ble det en enkelt lørdagsmiddag før jobb, med ris taco-krydret karbonadedeig og wok-grønnsaker.

I kveld har jeg altså vært på jobb på sykehjemmet, og så ble det et par timer med lørdagskos hjemme i sofaen før Lasse dro av sted på jobb. Han jobber natt til søndag, så jeg må krype alene til sengs i kveld.
Velvel, det var min lørdag i korte trekk.

Fortsatt god helg alle sammen!

 • Skrevet: 12.09.2013  //  Kl: 20:31  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Det er ikke alltid ting går helt som man ønsker på treningsfronten, og motivasjonen vil til tider gå litt opp og ned. Jeg må innrømme at jeg plutselig har befunnet meg litt nede i en bølgedal den sista uka, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hva det er. Jeg bare får det ikke til å "stemme", så sammen med Lasse har jeg nå lagt en ny plan for hvordan jeg vil legge opp treninga fremover, men det får jeg skrive mer om litt senere.

I dag følte jeg uansett for å gjøre noe helt annet den vanlige styrketreninga, så jeg googla litt på nettet og satte sammen ei høy-intensiv treningsøkt med kettlebells! Jeg tok tross alt kettlebell-sertifisering da jeg var i USA, men jeg har dessverre benytta meg lite av det etter jeg kom tilbake, selv om jeg har tilgang på utstyr.


AMRAP står for as many rounds as possible.

Jeg starta økta med å varme opp 5min på ellipsen, for så å tøye litt. På forhånd hadde jeg valgt ut noen øvelser for økta; KB deadlifts, burpees, KB high pull, Roing i TRX, KB swings og goblet squats. Deretter bestemte jeg meg for antall reps og rekkefølge, satte på timer på telefonen på 20 min, og kjørte så mange runder jeg rakk. Det ble totalt 5,5 runder på meg, og da var jeg temmelig svett og andpusten, for å si det sånn.

Jeg synes denne type trening er hundre ganger morsommere enn tradisjonell cardiotrening med løping eller rask gange. Det er mer variert, du får brukt hele kroppen på en helt annen måte, det er effektivt, og jeg skal love deg du er sliten og fornøyd når du er ferdig. Dessuten skal høyintensive, korte økter også være en mer muskelbesparende fettforbrenningsmetoder enn mer langvarige cardioøkter.


Var ikke helt galt å komme hjem til sjokogrøten etterpå heller gitt!


Hvordan foretrekker du å kjøre cardiotrening?

 • Skrevet: 10.09.2013  //  Kl: 08:25  //  Kategori: Tips og triks  //  Kommentarer: 17

Let's face it; vi nordmenn tilbringer store deler av hverdagen vår stillesittende. En stor andel tilbringer så og si hele dagen i sittende posisjon -enten på skolebenken, på et kontor, hjemme ved spisebordet eller godt planta i sofaen. Til og med vi som trener så og si daglig ender opp med å sitte veldig mange timer i løpet av døgnet, og denne stillesittinga har ikke bare innvirkning på energiforbruket vårt, det påvirker også sener og muskler. Noen blir stive og stramme, andre blir underaktive. Resultatet er at begge musklene blir svake, og vi får dårlig holdning, noe som igjen kan føre til plager.

La meg illustrere:1. Normal positur | 2. Upper crossed syndrome | 3. Lower crossed syndrome | 4. En salig blanding satt litt på spissen.

 

Lower crossed syndrome (se illustrasjonsbilde 3 ovenfor): Ved å sitte vil hofteleddsbøyerne med tiden bli overaktige. Ofte blir rumpa og magen på den andre siden igjen underaktive. Dette gjør at bekkenet tilter fremover, og rumpa skyter ut. Rumpa ser kanskje spretten og fin ut på dette viset, men dette vil høyst sannsynglig føre til smerter og problemer i korsryggen med tid og stunder. Been there.

Upper crossed syndrome (se illustrasjonsbilde 2 ovenfor): Veldig mange av oss sitter også gjerne mye foroverlent. Kanskje jobber vi med PC, leser bøker ved et bord, eller spiser ved et bord som er for lavt (jeg er selv skyldig i samtlige). Dette vil igjen føre til at brystmusklene og den store ryggmuskelen (som er festet oppe på fremsiden av arma) blir overaktive, og dermed drar skuldrene fremover. Er øvre del av ryggen og baksiden av skuldrene i tillegg underaktive, vil de ikke klare å motvirke dette.

Men nå har det seg en gang sånn at det for mange av oss er vanskelig å unngå å sitte store deler av dagen -kanskje er man student, eller kanskje man har en jobb som innebærer sittende arbeid. Jeg merker det selv godt nå som jeg sitter hjemme og jobber med skolearbeid store deler av dagen, for så å gjerne tilbringe en del timer i sofaen med kjæresten, hvor jeg kanskje også både spiser (ved det lave stuebordet) og nerder litt med PCen. Er man da dømt til å bli både upper- og lower crossed?

Neida. De fleste av oss har tid til å ta oss 5 minutter innimellom i løpet av dagen, og de 5 minuttene kan utnyttes godt til å tøye litt på disse overaktive musklene. Jeg tok meg friheten til å knipse noen veldig fine illustrasjonsbilder, så bare følg med. Aller først vil jeg bare påpeke at man skal være forsiktig med å tøye kalde og stive muskler, så om du ikke har mulighet til å varme opp først, så start veldig rolig og forsiktig.

 

Tøy hofteleddsbøyerne for å motvirke lower crossed syndrome:

 


Knel på gulvet med ryggen rak, stram rumpa alt du klarer, og forsøk å skyve hofta frem. Det skal tøye i hofta på samme side som det beinet som ligger i gulvet.

 

Tøy brystet for å motvirke upper crossed syndrome:

Hold en 90 graders vinkel i skulder og albue, og press mot en vegg, f.eks en dørkarm. Viktig å skjære en grimase med det samme.

og den store ryggmuskelen:


Plasser hendene på en flate med tomlene pekende opp. Legg hodet mellom skuldrene med ryggen rak, og press forsiktig ned.

I tillegg til å tøye de overaktive musklene, vil de fleste ha godt av å trene og styrke de motstående musklene, ettersom de ofte er underaktive. Det vil si at å styrke rumpa, magen, øvre/midtre del av ryggen og baksiden av skuldrene vil bidra til bedre holdning og motvirke probleme jeg har beskrevet ovenfor. Det vil også lønne seg å være litt bevisst når man står og sitter til vanlig. Faller skuldrene fremover? Skyt brystet frem. Står du med svai ryggen? Knip rumpa stram magen.


Også tøyer jeg litt for beveglighetens skyld. Kjempegodt.

I et senere innlegg skal jeg ta det et steg videre og vise hvordan du kan forebygge og "behandle" muskelvondter- og knuter selv med foam-rolling og tøying.

 

Denne høsten blir det altså ernæringsstudier over nett på meg, og jeg føler jeg har kommet godt i gang. Jeg tenkte å skrive litt om mine erfaringer om studiet underveis, i håp om at det kanskje er til hjelp for andre som vurderer å studere hjemmefra (eller andre steder).  Det var vel dette innlegget som egentlig skulle ut på fredagen, men bedre sent enn aldri.

Kort om studiet; Jeg går grunnleggende ernæring, som er et deltidsstudie over ett år, på nett ved Bjørknes høyskole. "Undervisningen" foregår på en nettportal som heter Qybele, og der ligger forelesninger, videoer og oppgaver til alle emner vi skal gjennom. Siden er veldig oversiktelig og rimelig lett å forstå, og det er lett å følge med på hvor langt man selv har kommet med stoffet. I tillegg har vi en egen kontaktlærer vi kan kontakte om vi har faglige spørsmål. Studiet er delt inn i tre moduler, og jeg skal dermed også ha tre eksamener -en i november, en i vinter, og en til våren.


Det er nå tre uker siden jeg satte i gang, og hittil føler jeg denne studiemåten passer meg veldig bra. I ukedagene er jeg stort sett tidlig oppe og er gjerne i gang med studiene i 8-tida, og da jobber jeg godt og konsentrert i ca. tre timer. Ganske behagelig å kunne stå opp, gå på badet, steike pannekakene mine, og deretter sette meg rett ved skirvebordet i nattøyet og studere, uten å måtte stresse seg til skolen tidlig om morgenen. Men med så mye frihet og fleksibilitet er det selvfølgelig fort gjort å sluntre unna og bli hengende etter, så allerede fra starten av prøvde jeg å få en viss oversikt over hva jeg skulle gjennom i løpet av første modul, og satte opp en veiledende studieplan for meg selv. Foreløbig ligger jeg foran skjema.


Det har selvfølgelig mye å si for arbeidsmoralen at skolestoffet er interessant, og det er det iallefall! Mat og kost har jeg tross alt lest mye om de siste årene på fritida, så å kunne gjøre det i skolesammenheng er jo bare topp. Til nå har jeg jobbet meg gjennom Mat og matvarekunnskap (matvaregrupper, tilsetningssoffer, matvaremerking ++), Vitenskap og kostholdsforskning, og holder nå på med Mat og energi (næringsstoffer ++).

Jeg kommer nok til å skrive flere evalueringsinnlegg om hvordan jeg synes det fungerer med en slik skolehverdag underveis, så de som er interesserte får bare følge med.

God lørdag!

Jeg er jo så og si hjemmeværende for tida, og når jeg er på jobb så er det like gjerne i helga som i hverdagen. Men det har alltid vært noe spesielt over lørdagen uansett, og det er det fortsatt. Lørdag skal liksom være en fin dag det, og med den forestillingen gjør man det som regel til en fin dag også! Lasse har jobba i natt og ligger derfor å sover store deler av formiddagen, mens jeg for min del var oppe i nogenlunde rett tid til lørdag å være, og gikk en liten morgentur.


Dette er riktignok fra en dag tidligere, og himmelen var ikke fullt så blå i dag. Men frisk luft gjør godt uansett!


Vel hjemme igjen ble det en ordentlig god og lett lørdagsfrokost;


Denne herligheten består av Go lean frokostblanding (kan bestilles på iHerb her), fersken, bringebær og Yoplait double 0%. Yoghurten har jeg ikke prøvd før, men ettersom jeg egentlig er ganske glad i yoghurt fant jeg ut at jeg ville gi den en sjanse.


Som regel holder jeg meg til cottage cheese og kesam når det kommer til melkeprodukter fordi de er gode proteinkilder med relativt lavt fett- og sukkerinnhold, men denne yoghurten var ikke så dum den heller. Den inneholder i grunn lite av alt; omtrent 0g fett, lite karbohydrat (og det som er er kun laktose/melkesukker), og et beger gir 50kcal. Proteininnholdet kunne godt vært noe høyere (4g per 100g), men det et greit alternativ til et lite mellommåltid når søtsuget melder seg og grønnsaker ikke er det som frister mest. I tillegg er den tilsatt litt ekstra fiber som gjør godt for fordøyelsen og metter mer, og smaken var var som en hvilken som helst annen yoghurt, etter min mening.
.

Det var altså lørdagens yoghurtvurdering, og med det ønsker jeg alle en fortryllende helg videre!

 • Skrevet: 05.09.2013  //  Kl: 17:53  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 0

Trening har vært en veldig stor, naturlig og uunnværende del av hverdagen min de siste årene, men jeg er og forblir ei lita rockefrøken uansett. Derfor var det utrolig moro å komme seg av sted på jentetur og konsert igjen sist helg!

Vi har alltid vært en liten trekløver -jeg, Julie og søstra mi Monika, og sammen har vi vært noen konsertglade frøkener. I helga reiste vi til Dokka for å få med oss Wig Wams aller siste konsert, og fikk med det samme sett KISS forever band som hadde reist hele veien fra Ungarn. Vi leide hytte på campingen som lå vegg i vegg med konsertområdet, og rakk så smått å bli kjent med trommisen i Kiss-bandet som hadde hytte på samme campen. Det var noen fornøyde og slitne piker som satte seg på toget hjem på søndagen. 

På mandagen var det tilbake til studiehverdagen og jobb igjen, og siden har dagene bare fløyet av sted -som vanlig! Jeg har begynt med uke 3 på 5-splitten, og jeg blir fortsatt like smertelig støl i beina. Jeg føler jeg har rimelig god kontroll på knebøyen om dagen, og jobber iherdig med kontakt og rolig utførelse, så det river godt. Denne uka blir det litt omrokkering fordi Lasse har ekstra nattjobbing, så i kveld blir det ei lita armøkt på egenhånd på meg. Skal bli godt å komme seg en tur på gymmen etter en dag på røva!

I morgen tror jeg det kommer en liten oppdatering på hvordan det går med nettstudiene.


Live, love, lift, rock.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits