• Skrevet: 30.10.2012  //  Kl: 21:56  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 11

Da har jeg nok en gang tatt et lite dykk i gamle bildemapper, og det er moro hva man finner når man først begynner å bla.. Blant annet så er det gamle formbilder å finne! Enkelte har etterlyst før-etterbilder fra tida før jeg begynte å trene og frem til sceneformen, men naturlig nok tok jeg dessverre lite med formbilder helt til å begynne med. Jeg følte ikke akkurat det var så voldsomt med muskler å fotografere! Men jeg begynte etterhvert å knipse noen bilder, så jeg har iallefall noen fra startfasen.


På bildet til venstre hadde jeg trent styrke i noen måneder, men det var nok mye kukerundtsyndrom over treninga på den tida.. Før jeg tok kontakt med Gunnar med andre ord. Bildet til høyre er tatt nå for noen dager siden.

Nå ligger det selvfølgelig x antall timer med poseringstrening mellom disse bildene, og det kan ha veldig mye å si. Men det er iallefall tydelig at ryggen og skuldrene har bretta seg ut betydelig, jeg hadde i grunn litt pæreform i utgangspunktet. Jeg er glad jeg etterhvert begynte å ta regemessige bilder, for det er veldig moro å se tilbake på over tid. Man ser seg selv i speilet hver dag, og da er det jo ikke store endringene man ser fra dag til dag og uke til uke. Derfor er det lett å se seg litt blind på seg selv, og da er gamle bilder til sammenligning moro å ha.

Hvordan dokumenterer du fremgangen din?

 • Skrevet: 29.10.2012  //  Kl: 11:21  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Dette har vært ei helg med litt av begge verdener!

Lørdag kl.11.00 ankom jeg Skogn IL styrkeløftklubbs lokaler (et pent lite skur) sammen med Monika, hvor de hadde invitert til løfteskole. Det første som møtte meg da jeg kom inn døra var ordentlig metal på anlegget, sterke karer som løfta rundt på det ordentlige eleiko-utstyret, og ei svær skål med kalk midt i rommet. God start.

De neste fire timene fikk vi seks som hadde møtt opp en ordentlig gjennomgang av både knebøy, benkpress og markløft, og til slutt også militærpress etter mitt ønske. Det var noen veldig lærerike timer, og jeg ser frem til å ta i bruk det jeg har lært i praksis på trening! Forhåpentligvis vil jeg få litt fart på knebøyen min nå, for den har jeg som kjent hatt problemer med siden jeg begynte. Ellers fikk jeg gode tilbakemeldigner på markløft-teknikken min, og det var jo moro ettersom det alltid har vært en av mine favorittøvelser.Etter å ha avsluttet løftekurset med pizza i sofaen, var det bare å komme seg hjem og gjøre klart til noe jeg ikke har gjort på veldig, veldig lenge.. Nemlig fest! Min venninne Marit skulle som nevnt feire bursdagen sin Halloween-style hjemme hos meg, for tredje år på rad denne helga. Jeg som har vært mer eller mindre sosialt avskåret (og iallefall fyllefest-avskåret) i månedsvis var i utgangspunktet noe skeptisk, men det viste seg at jo mer kvelden nærmet seg, jo mer gira ble jeg selv også. Og jeg hadde det virkelig knallmoro!

Kaka til høyre er faktisk helsunn gresskarkake. Jeg brukte kakemixen til Funksjonellmat (men brukte melk og kesam istedet for olje), og blanda inn most gresskarkjøtt. Som glasur var jeg vel heller lite kreativ, og brukte en boks med philadelphia melkesjokolade, hehe.. Skulle vel hatt noen gresskarkjerner som topping! Den så iallefall ut til å bli en suksess blant gjestene også, og hele kaka var borte i løpet av kvelden, til tross for at det fantes nok av "ekte" godis å forsyne seg av. Great success!

Det ble tatt få bilder med mitt kamera den kvelden, men her er iallefall meg og Julie! Halloween er den perfekte høytiden for hennes del -da slipper hun nemlig å skjule sitt sanne jeg!

Helt ærlig så var det utrolig godt å bli slippe seg løs og gi litt F igjen, det har jeg ikke gjort på så lenge at jeg knapt husker sist. Jeg elsker fitness-livsstilen min, men en stor del av meg er i grunn også veldig glad i å ha det moro. De to går bare ikke helt hånd i hånd, så om man skal gjøre noe helhjerta går det andre automatisk ut. Men nå er jeg ikke på konkurranseoppkjøring, så da er det rom for litt av begge deler! Det ble iallefall masse kos, dans og moro den kvelden/natta, og heller lite med søvn.

Men som den gode fitness-verten jeg er, mekka jeg i går sammen et lite lass med proteinvafler til frokost til den småreduserte gjengen som enda ikke hadde dratt hjem. Resten av søndagen gikk med på å rydde huset, spise enda litt mer av både bra og dårlig mat, gå en liten tur for å lufte hodet, og så fant jeg senga allerede 20.30 i gårkveld. Sov visst i 12-13 timer i natt! Jeg er iallefall frisk og opplagt for ei ny uke med trening og ren mat nå.Hvordan har deres helg vært?

 • Skrevet: 26.10.2012  //  Kl: 12:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Gårsdagen var hvit og fin, og må nesten dokumenteres!

Jeg rekner med de fleste har fått med seg at snøen har meldt sin ankomst, jeg tror iallefall 90% av facebookstatusene i går omhandlet været. Jeg som egentlig ikke er spesielt begeistra for vinteren (mest fordi jeg er en frossenpinn) måtte faktisk smile da jeg så snøen falle. Alt blir så fint og friskt, og jeg får nesten julesteming allerede! Men snøen har sine ulemper for ei frøken på landet uten bil, for nå må jeg parkere sykkelen og . Da er det fint å ha en mams som stiller opp når man trenger skyss i snøfåka!

Jeg trengte nemlig skyss ned til gymmen.. I går var det beina som skulle kjøres!

 • Knebøy, speedreps 6x3
 • Hacksquat 2x8
 • Smal beinpress 2x15
 • Utspark 3x15
 • Strakmark 3x12
 • Legcurls 4x12-15
 • Tåhev i beinpress 3x15
 • Beinhev 3x15
 • Cablecrunches 3x12
 • Sit-ups med vekt over hodet 3x12

Fin økt, til tross for at knærne murra litt.


Måtte lete frem mine gamle army boots igjen. Litt kos er det -skifte i årstidene bringer frem mange minner!

Men til overkskriften ja, tror jeg får ta for meg sjokoladen først! I gårkveld var det som nevnt duket for kosekveld med en del av Kaliber-jentene. Vi møttes hjemme hos Marie, og alle hadde tatt med litt diverse godsaker. Det ble for fullt på bordet! Var ikke mye torsk og brokkoli å skimte akkurat, hehe.


En kopp kaffe på stasjonen mens jeg ventet på toget.. Det er så trivelig at noen har tatt initiativ til å gjøre om den gamle ubrukte billettluka til en kafé!

Dette var tidlig på kvelden -før alt hadde kommet på bordet. I tillegg var det is, mer brownies, mer sjokolade, gulrøtter og dip, hjemmebakte havrekjeks.. Jeg gikk ikke sulten derfra iallefall!

Over til den blodige delen.. Denne gangen var det ikke trening som fikk meg til å blø, det var bollene! Jeg skulle dele en bolle i to, og vips så sildret blodet. Det straffer seg visst å skeie ut! Hehe..

Rekner meg jeg vekket appetitten deres nå?

Til sist -nattkardio! Jeg tok siste toget hjem, og ankom Levanger 00.30 i natt. Så da ble det en 35minutters frisk spasertur hjem i snøen på meg! Full av energi etter alle godsakene, og inspirert etter å ha lest om Bear Grylls tid som rekrutt i SAS i hans biografi på toget, gikk jeg og smilte for meg selv mens jeg subbet meg frem. Det er noe spesielt ved å være ute mens resten av byen sover.

 

Men nå må jeg se til å hive meg rundt å få noe gjort her.. Har fortsatt ikke kommet særlig langt med ryddejobben før morgendagens bursdagsfeiring, og jeg skal på vakt og trening på gymmen nå i ettermiddag. Så det er vel bare å få røven i gir!

God helg da, folkens!

 • Skrevet: 24.10.2012  //  Kl: 23:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

God kveld! Her sitter jeg i endorfinrus etter ei trippeløkt, god og mett med lysene tent. Etter gårsdagens hviledag var jeg virkelig fit for fight igjen i dag, og startet ettermiddagen med en 30 minutters gåtur ned til kjøpesenteret hvor sykkelen min stod. Deretter bar det videre til gymmen, hvor jeg trente rygg og skuldre med dag 3 på PHAT-programmet:

 • Markløft, speedreps 6x3
 • Chins 3x8-9
 • Kabelroing 3x10
 • Kroc rows 2x12
 • Bred nedtrekk 2x12
 • Sittende skulderpress med stang 3x10
 • Omvendte flyes 2x15
 • Sidehev 3x15-20

Etter litt mat og en halvtime i sofaen på gymmen, var det videre til kickboxinga! Jeg storkoser meg virkelig på treningenen der, 1,5 time bare flyr av gårde.


Lurer på hvor mange slike bilder jeg egentlig har tatt av meg selv i det speilet, hehe..

I morgenkveld er det duket for en alles så liten kosekveld med noen av Kaliber-jentene. Et veldig fint initiativ av Marie! Mens vi alle var på diett var det jo ikke så greit å få til slike kosekvelder.. For det første hadde vi jo alle en strikt plan å forholde oss til, og hadde dermed vært nødt til å sitte der med torsken og gulrota, og i tillegg tror jeg de fleste hadde nok med å holde fokus på seg selv og sitt. Men jeg tror det blir veldig kos å tilbringe litt tid sammen nå i ettertid, og kunne reflektere og dele erfaringer fra tida både før, under og etter konkurranse -og ikke minst helt andre ting. 

Og i den anledning fant jeg fram bakevarene mine igjen i formiddag!


Proteinspeltboller, får jeg vel kalle de gyldne klumpene.. Tok utgangspunkt i denne oppskriften, men justerte littegranne.

Jeg måtte smake på en av bollene etter trening i dag..


Var nok ikke helt heldig med heveprosessen tror jeg.. Smaken var vedlig god, men konsistensen var.. som gummi? De ble en smule kompakte. Må nok finne noe annet å ta med i morgenkveld tror jeg!


Prøver å være flink til å lytte til kroppen nå om dagen, så jeg ble nødt til å løpe en liten tur på butikken og handle litt mer å fylle på med før kickboxinga. Liker ikke å være for full i magen når jeg skal trene sånn heller, så det er litt med å finne en passende balanse de dagene jeg trener to økter etter hverandre på dette viset.

Dagens siste høydepunkt må vel være pakkene fra iHerb som jeg var innom og hentet før trening. Alltid moro med hentelapper derfra, for det tar som regel så lang tid før pakken kommer at jeg nesten har glemt hva jeg egentlig bestilte. Always look at the bright side, liksom. Men pakkene innehold iallefall disse godsakene:Men da begynner det vel å bli på tide å finne senga for denne frøkna.. Jeg har et hus som skal ryddes og vaskes før bursdagsfeiring her på lørdag, så jeg får vel prøve å komme meg opp i rett tid og bruke formiddagen litt fornuftig i morgen.

Har dere hatt en fin onsdag?

 • Skrevet: 23.10.2012  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Det ble ingen intervaller i dag nei , det ble hviledag i stedet! Men noe fornuftig har jeg da fått utretta selv om jeg verken har vært på jobb eller trening denne tirsdagen. Vel, fornuftig og fornuftig, det er vel som man ser det, hehe.. Etter en enkel frokost sykla jeg ned til Care og slappa av i 15minutter med litt falsk sol, vil ha farge igjen! Deretter var jeg en tur innom polet(!), kan ikke akkurat si at jeg har løpt ned dørene der det siste året. Men på lørdag skal min kjære Marit feire bursdagen sin hjemme hos meg, for tredje år på rad. Så da spørs det om det kanskje blir noen dråper alkohol på meg også igjen, men er spent på hva jeg egentlig tåler nå. Ble jo noe bedugget bare av det vesle glasset med rødvin før konkurranse, hihi..


Dette så vel i grunn noe ynkelig ut.. Jeg håper dere som leser denne bloggen ikke tror jeg kun spiser det jeg poster bilder av, jeg tar nemlig ikke bilde av absolutt alt jeg putter i munnen i løpet av dagen.

Etter sol og promillekjøp var jeg for tredje gang innom lensmannskontoret for å fornye passet mitt, og det er vel som de sier; alle gode ting er tre. Denne gangen var utstyret i orden, så da kommer nok det nye passet i posten om ikke lenge. Etterpå bar det videre ned til Magneten en tur, hvor jeg og mitt svake salgs-gen tullet oss inn på Cubus hvor det var 30% på alle klær.. Oops!

 

Mitt siste ærend for dagen var en tur med handlevogna på Meny! Det er en fryd å gå rundt mellom reolene å se og plukke i den butikken. Deretter kom pappa og Monika og plukket meg opp, før vi alle tre + Tara og Vikki kjørte oppi haugen hos meg. De forsvant akkurat ut døra, så nå sitter jeg og slapper av for meg selv.

 

Ser ut til at det blir mye hverdagsblogging om dagen.. Er det noe dere savner eller begynner å bli lei av?

 

 • Skrevet: 23.10.2012  //  Kl: 00:19  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Ah, for en dag! -lang og krevende, men herlig og super!

Ok, så var det kanskje ikke dirkete herlig å måtte dra seg opp fra den gode, varme senga mens det var kaldt og mørkt i morges, men den delen har jeg fortrengt. I dag var det jobb fra 08.30 til 15.00, deretter vakt og trening på Levanger gym fra 16.00 til 18.30, og til slutt kickboxing fra 19.30 til 21.00. Det har med andre ord gått i ett, men jeg har kost meg hele dagen!

Jeg er nå i gang med uke 2 med PHAT-programmet, og i dag var det dag 2 som stod for tur, med andre ord tung beintrening + litt magetrening etter eget ønske:

 • Knebøy 4x5
 • Beinpress 2x8
 • Utspark 2x10
 • Strakmark 3x8
 • Legcurls 2x8-10
 • Tåhev 3x10
 • V-ups 4x10
 • Sideplanke 2x1min på hver side
 • Plankeøvelser i redcord


Litt mer trykk i kroppen nå enn for noen uker siden kan man si!


Etter litt næring og noen minutter med beina høyt, var det altså bare å hive seg på sykkelen og sykle videre til dagens andre treningsøkt, nemlig min nye store kjærlighet; kickboxing! Det var min andre økt, og det var minst like moro denne gang som sist.

Foreløbig synes jeg det er veldig godt å få trene litt slik i grunn. Jeg har jo vært så glad i styrketreninga delvis fordi jeg får gjøre hva jeg vil, når jeg vil, uten å måtte ta hensyn til lag eller trenere. Men jeg må innrømme at det faktisk er veldig moro å trene sammen med andre, og ikke minst ha en trener som pusher, gir instrukser og retter på en. I tillegg får jeg opp pulsen, og får brukt kroppen på en helt annen måte enn det jeg er vant til. Jeg føler jeg får både styrke, kondisjon, bevegelighet og moro i ett. -også er det selvfølgelig veldig stas å få sparke og denge løs på lillesøstra si!

Men bare fryd og gammen er det ikke, må visst lide litt også gitt! Ble litt blodig i dag, høhø.


Får vel ta med løftehanskene og se om de hjelper litt neste gang.


Jeg var så heldig å få skyss av snille mamma hjem igjen etterpå, så da var det bare å ta en varm og god dusj og mekke kveldsmat. Viktig å spise nok nå om jeg skal fortsette med denne treningsmengden, jeg vil jo vokse meg stor og sterk her! Var innom Kiwi og handlet med meg sharonfrukt også etter jobb, så da ble det jo storstas til kvelds.


Cottage cheese, havregryn, søtning, kanel og sharonfrukt.

Hadde en liten plan om å løpe 4x4-intervaller i morgen, men jeg lurer på om jeg heller skal la beina hvile.. De har fått gjennomgå både med litt trappeløping på jobb, tung styrketrening, mange spark og mye tøying. Men vi får se hvor såre de kjennes i morgen tenker jeg. Jeg skal iallefall skjemme bort meg selv med noen minutter i solarium. Nå som scenefargen er forsvunnet er jeg blekere enn jeg var før den kom på, men det var jo moro å ha farge på kroppen!

Det var iallefall en kickstart på uka (så dere ordspillet? Håhåå), og jeg håper resten av den blir like super!
Har dere hatt en god start?

 • Skrevet: 22.10.2012  //  Kl: 23:15  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 11

Litt sen oppdatering, men jeg hadde en kjempeflott tur på fjellet med mamma på lørdag, så den fotjener en egen liten fotoserie! Vi kom oss av gårde i rett tid på formiddagen, og gikk fra Skallstuggu og opp til Skalltjønna, for de som er lokalkjent oppi Frolfjellet her. Vi brukte vel omtrent tre timer til sammen opp og ned, med kaffestopp og masse bildeknipsing på veien. Vi var heldig med været og hadde stortsett solskinn, men det var temmelig forblåst der oppe!

Mamma er flink til å bruke kamera flittig på tur, så det ble en del bilder.. Men her er iallefall et lite utvalg:

Klar for avgang!Kaffepause.

Mmmat.. Smaker ekstra godt på tur i frisk luft!
Det var utrolig godt å få komme seg ut i naturen igjen, det har blitt dårlig med slike turer på meg i år. Og ikke minst er det stas å tilbringe litt kvalitetstid med min kjære mams. ♥ Ser ikke bort ifra at det blir flere turer på oss før vinteren kommer og tar oss!

 

 • Skrevet: 19.10.2012  //  Kl: 21:14  //  Kategori: Varmretter  //  Kommentarer: 6

God kveld og god helg!


Jeg har som vanlig inntatt min stilling i godstolen med PCen på fanget og TVen i bakgrunnen. Jeg skal innrømme at formiddagen i dag må være en av de minst produktive jeg har hatt på lange tider. En sånn dag hvor man kjeder seg, men når man prøver å få seg selv til å gjøre noe fornuftig (eller moro), så innser man at man egentlig bare er tverr og lat. Så sitter man der og surmuler og stirrer i skjermen da. Men det resulterte i at jeg ble sittende og bla i gamle bilder og se gjennom blogginnlegg på den gamle bloggen min.. Klarte å kalle frem både latter og tårer der jeg satt for meg selv! 

Men kjedsomheten og nostalgien ble iallefall en gang avbrutt med en smakfull tallerken:


Seifilet stekt i ovnen med en boks makrell, avocado, hakket tomat, eddik og masse diverste krydder, servert med dampet brokkoli.

Men etterhvert tikket det inn en melding med ønske om at jeg skulle ta vakta for en av de andre vaktene på Levanger gym, og det passet i grunn ganske bra ettersom jeg uansett hadde tenkt meg på trening i den tida.

I dag fullførte jeg første uke med PHAT, og dag fem bestod av bryst og armer.. Ei ordentlig gutteøkt!

 • Benkpress, speedreps 6x3
 • Skråbenk med manualer 3x12
 • Brystpressmaskin 3x12-15
 • Skrå kabelflyes 3x20
 • Preachercurls 3x12
 • Hantelcurls 2x15
 • Dragcurls 2x15-20
 • JM-press 3x12
 • Pushdown med V-bar 2x15
 • Overhead extensions 2x15-20

Moro å pumpe disse musklegruppene litt også, de har liksom ikke helt vært førsteprioritet de siste månedene.. Eller noensinne, sånn helt egentlig. Stas å ha trykk, og kjenne at man faktisk blir sterkere igjen!

 

Vel hjemme var det klar for nok en sen middag, og i kveld ble det BBQ chicken sandwich!


Kyllingfilet skar jeg i tykke strimler, krydret med urtesalt og BBQ-krydder, og la i en ildfast form.  Jeg stekte kyllingstrimlene sammen med kålrabifries på 200 grader i ca.20min, og i mellomtiden kutta jeg ferdigkokte rødbeter, og ristet et par skiver med glutenfritt brød. Brødet smurte jeg med Walden farms miracle mayo (på den nedre skiva) og barbequesause (på den øvre skiva), og danderte litt salat, agurk, paprika og tomat på, før kyllingen til slutt fikk sin plass i midten. Fredagskos!

I morgen blir det iallefall andre boller, ingen kjedsomhet og surmuling på planen da! Da skal jeg nemlig på fjelltur med mamsen min! Har knapt vær ute i naturen i år, så dette blir en sårt etterlengtet tur.. Får bare håpe jeg klarer å holde tritt med mamma, hun er 100 ganger mer fjellvant enn meg, og bykset lett forbi meg sist vi var der oppe på tur sammen, haha.

Meg og mamma på toppen av Skallen i fjorsommer.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei fortreffelig helg!

 • Skrevet: 18.10.2012  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

-min torsdag kort oppsummert.


Det ble bomtur ned til lensmannskontoret i dag gitt, for pass-terminalen (eller hva hun nå kalte det) var nemlig ikke i orden, så jeg måtte komme tilbake en annen dag. Jaaja.

Men da syklet jeg bare videre for litt kosetid for meg selv! Jeg kjøpte meg en kopp kaffe på Kanelstua, og satte meg godt til rette med boka mi og leste og tok livet med ro en god stund. Veldig koselig kafé, litt retrostyle med koselig musikk.


Ble ikke kasta ut da jeg lette frem min medbragte snack heller, hoho.

Se så koselig!

Etterpå var jeg en snåptur nedom Care og fikk omsider levert skattekortet mitt. Snakk om å somle! Men så trilla jeg videre til Levanger gym klar for å bygge bein!

I dag var det dag 4 med PHAT som stod for tur, og det vil si hypertofi på bein + litt magetrening:

 • Knebøy, speedreps 6x3
 • Hacksquat 2x12
 • Smal beinpress 2x15
 • Utspark 3x20
 • Strakmark 3x12
 • Legcurl 4x15-20
 • Tåhev i beinpress
 • V-ups 3x10
 • Cablecrunches 4x15

Hadde ordentlig pump i beina til slutt, Kaliber-tightsen min begynte å kjennes temmelig trang og stram ut etterhvert!

mmm.. Riskaker med cookies'n cream-protein og banan i garderoben!

Vel hjemme, nydusja og glad, var det tid for litt middagskokkelering. Middag 19.30 -fintfolk spiser sent! Periodisk faste passer meg helt utmerket, digg å ha masse mat å kose seg med når kvelden kommer og dagens ærender er unnagjort. Og på kveldens meny stod det flykræsjgrateng:


Inspirert av Kristine Webers potetmosgrateng.

 

En trivelig torsdag i eget selskap! Men jeg merker at lysten etter å være sosial har steget betraktelig nå som energien er tilbake, hehe. Ser frem til kaffekos, trening og muligens fjelltur til helga! Men da var det jammen meg tid for mer mat igjen.. Havregrøt og speltlomper coming up!

Ønsker alle en fortsatt fin torsdag!

 • Skrevet: 18.10.2012  //  Kl: 12:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 16

Vel, fullt så ille er det vel ikke. Men i går var både jeg og Monika på vårt første treningsøkt med kickboxing! Det har jeg faktisk hatt lyst til å prøve helt siden ungdomskolen -før jeg i det hele tatt begynte å trene. Men av en eller annen grunn har det bare aldri "passa seg sånn". Men her er jeg da altså, i en alder av 19, på min første trening blant stortsett 13-14-åringer. Jeg så at de skulle starte opp med nybegynnerkurs for litt siden, og bestemte meg da for at jeg ville prøve det etter dietten. Tror det blir godt å variere treninga litt, og ikke bare holde på min egen styrketrening. Kan være greit å få fokus litt bort fra bare kropp og fitness også nå tror jeg, så jeg tror dette blir midt i blinken for meg!


Vet ikke om dere ser det, men jeg klarte å slå på meg gnagsår på knoken. Får tro knokene herdes som innsiden av hendene mine etterhvert!

Men dette betyr jo på ingen måte at jeg har lagt min elskede styrketrening på hylla -tvert imot. På søndag satte jeg i gang med denne versjonen av treningsprogrammet PHAT! Det er et program som bygger på de samme prinsippene som programmet x-size som jeg trente med tidligere i vår/sommer, altså både tung trening og hypertrofi. PHAT går over fem treningsdager i uka, hvorav to av dem er tunge dager, og de tre siste er mer volum-trening. Just my cup of tea!Litt næringspåfyll mellom øktene! Lomper og banan er vel noe av det beste jeg får, så når du slår dem sammen og i tillegg legger til litt søtt proteinpulver.. Da blir det fest!
Men nå skal jeg straks pakke baggen, få på meg skoene og rusle ned til lensmannskontoret. Passet mitt må fornyes til min tur over havet til statene i vinter! Etterpå blir det trening med dag 4.. Legday! Det er så herlig å trene og bevege seg rundt med energiiii igjen!

 • Skrevet: 12.10.2012  //  Kl: 17:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Jeg nevnte vel i et tidligere innlegg at jeg nå etter konkurranse og diettslutt nærmest har en merkelig følelse av frihet, og jeg må si at den følelsen vedvarer! Jeg går ikke lengre med skylapper i matbutikken, jeg kan faktisk legge akkurat hva jeg vil i vogna, og rar som jeg er gjør det meg ganske glad.. Frøken Matvrak loves her food! Også var det jo denne uvante energien som plutselig har funnet veien tilbake til kroppen min da, så nå koser jeg meg både på jobb, trening og hjemme! Det er vel først nå i ettertid at jeg innser hvor enspora og stramt livet faktisk har vært under konkurranseoppkjøringa.

I går fikk jeg iallefall slått sammen litt av hvert av det som gjør meg glad;
trening + god mat + film + peiskos + Monika = En fullkommen torsdag!

En av de tingene jeghar sett mest frem til nå i tida etter konk, er å bruke tid på de som står meg nær igjen. Derfor var det herlig å sette av en hel dag til søsterkos! Vi møttes i sentrum og syklet til gymmen, hvor vi begge hadde gode økter!

Jeg for min del trente rygg og skuldre:

 • Markløft
 • Chins
 • Militærpress
 • Sidehev
 • Bred nedtrekk
 • Kabelroing
 • Facepulls


Det er så utrolig moro å se hvor stor fremgang Monika har hatt på treninga de siste månede, jeg blir helt kry! Og det i tillegg til fullt kjør med skolen og mange andre prosjekter og ansvar. Stolt av deg

Etter trening bar det rett på Meny for å handle inn til dagens kosekveld, før vi slet oss opp bakkene hjem til meg, dusja, og satte i gang med kokkeleringen.


Tacosalat! Det ble vel omtrent 3 slike skåler.. og den er ikke lita!


..men jeg hadde da plass til litt mer, jeg! Under dietten var det to ting jeg gledet meg til å spise etter diett, og det var banan (check!) og en orentlig svær, digg, pimpa havregrøt med masse godt. Så jeg mente det var på tide å kjøre på!


Mmmmm..


Grøten bestod av alt på bildet under + havregryn, naturligvis:


+et par glutenfrie og allerfivennlige skiver til dessert, ettersom det var på halv pris (yes, her slo den morsomme frihetsfølelsen inn gitt, jeg kunne hive brødet på handlebandet -og faktisk spise det!). Jeg er jo i grunn en sucker for brødmat, men spiser det ikke til vanlig ettersom det er så mye annen mat jeg føler jeg har mer nytte av.


Ettermiddagen og kvelden gikk forøvrig med på å se vår gode gamle, elskede godfilm Cry-baby til taco-kosen, før vi forflyttet oss til en madrass foran peisen og så en film som gikk på TV mens vi gomlet i oss hver vår skål med dessert, prata og koste oss. Gleder meg til mange flere slike dager og koselige høstkvelder fremover!Kos dere litt ekstra i helga folkens! Høstmørket kan være ganske kos med litt varme og levende lys.

 • Skrevet: 10.10.2012  //  Kl: 20:26  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

I lang tid hadde jeg bestemt meg for at denne uka, og kanskje også neste, skulle være deloaduke. I utgangspunktet hadde jeg planlagt treningsfri hele denne uka, og bare ta ei lett økt eller to om jeg virkelig hadde lyst. Jeg så nemlig for meg at jeg kom til å være temmelig lei og trenge en ordentlig pause når det hele var over, men så feil kan man visst ta! Motivasjonen for å jobbe mot nye mål er virkelig på topp, og nå som jeg samtidig kjenner at energien strømmer tilbake i kroppen takket være mye bra mat, klarer jeg visst ikke å holde meg unna gymmen!


Dagens trening ble ei økt på bryst, armer og mage:

 • Benkpress x 12 / 10 / 8 / 6 / 4
 • Dips 5x8
 • Pec dec 4x12
 • Triceps pushdown med rett stang 3x12
 • Hantelcurls 3x10
 • Triceps pushdown, V-stang 4x12
 • EZ-curls, bredt grep 4x12
 • Planke, til sammen 5-6 min
 • Cablecrunsches 5x12
 • Beinhev 4x12

Ettersom det fortsatt skulle være deload, skulle jeg jo sånn helt egentlig trene med veldig lette vekter, men jeg har visst ikke helt innsett at styrken har dabba av en del i løpet av dietten, så det ble nok litt i tyngste laget allikevel, høhøø.. Men duu så digg det er med ordentlig trykk og pump! Nå poppa blodårene frem både her og der, og det kjentes jo faktisk ut som om kroppen hadde mye å gi -selv etter en dag på jobb. Herlig!


Post workout flex- og mat


Dagens middag! Hvitløk, rødløk, gulløk og paprika brunet jeg i panna med salt, sukrin, paprikakrydder, pizzakrydder og ingefær, før jeg tilsatte seifilet. Deretter helte jeg oppi en boks hakkede tomater og lot det surre, før jeg vendte inn ferdigkokt ris og hakket spinat. Deilig å kunne spise så masse grønnsaker jeg bare vil!

Men hverdagen er tilbake ja, og etter over to uker uten arbeid var jeg egentlig ikke så altfor gira etter å begynne på igjen, hehe. Hadde min først dag tilbake i går, og var på jobb også i dag. Og vet dere hva? Det var jo ikke slitsomt! Etter fem måneder på diett hadde jeg visst blitt veldig vant med å fungere som best jeg kunne på minimalt med energi, og hadde nesten glemt hvordan det var å faktisk ha overskudd. Det var faktisk ganske godt å være tilbake i arbeid, og jeg løp opp trappene med et smil om munnen i dag!Jeg skal innrømme at jeg var spent og smålig nervøs for hvordan tida etter diett ville bli -fysisk, men mest psykisk. Jeg var spent på hvordan jeg kom til å takle overgangen fra diett til hverdagskost, hvordan jeg ville takle å omstille meg fra deff til vektoppgang, hvordan det ville være å ikke ha et helt konkret mål med en tidsfrit å jobbe mot, hvordan det ville bli å ikke være på formsjekk med Gunnar hver uke.. Jeg var litt redd for at jeg kom til å gå på store smeller, og kjenne på en følelse av tomhet.

Men de første dagene nå i ettertid har iallefall vært veldig gode, -litt rart å "komme på" at jeg faktisk kan spise av kaka som gammeltanta serverer, eller av maten som blir til overs på jobb, om jeg skulle få lyst til det. Rart, men mest godt! Jeg kjenner i grunn på en merkelig følelse av frihet om dagen. Overgang fra diett til hverdagskost har gått veldig mye bedre enn jeg noengang hadde trodd. Jeg spiser fortsatt stortsett det samme som jeg har gjort under hele dietten, bare mye mer. Det er det både jeg og kroppen min trives med, rett og slett! Og dette fører jo igjen til masse ny energi, og jeg kan ikke beskrive hvor godt dét er.

Videre så er jeg jo ikke lei av treninga slik jeg fryktet jeg ville være, jeg er supergira! Så selv om jeg ikke har et helt målbart og konkret mål for øyeblikket nå, så kjenner jeg at driven og iveren etter å bygge og bli sterkere virkelig er der, så det liksom helt greit. Til syvende og sist, så kjenner jeg at jeg også har lyst til å ta opp litt gamle hobbyer nå utover i høstmørket, blant annet tegning og strikking. Jeg skal også sette i gang med litt scrap-booking for å dokumentere veien mot mine første konkurranser, så jeg skal nok slippe å kjede meg selv om jeg ikke har masse konkurranseforberedelser å bruke tida på.

 

Jeg ser lyst på tida fremover, selv om det går mot mørkere tider! Jeg skal kose meg mye med god te, levende lys, varme pledd, kreativitet, godt selskap, næringsrik mat, beintøffe treninger, og masse sofakos. Allerede i morgen har jeg en søsterdeijt med verdens beste lillesøster, Monika!

 • Skrevet: 09.10.2012  //  Kl: 17:47  //  Kategori: NM 2012  //  Kommentarer: 13

Ble et lite videointervju med iForm under farginga og innveiinga på fredag:

 

Og så til slutt noen siste scenebilder fra forbedømminga på lørdag, før jeg herved avslutter dette kapittelet:
Oioi, gleder meg til neste gang.. Jeg kommer tilbake om noen kg muskler!

 • Skrevet: 08.10.2012  //  Kl: 18:03  //  Kategori: NM 2012  //  Kommentarer: 12

Vi kom fram til det, jeg og Tor, at denne helga har jeg i grunn rukket med ganske mye! Roadtrip med coach Gunnar ned til Oslo, jeg har deltatt i NM, fullført min første konkurransediett, spist med en del fra team Kaliber på djengis khan (superdigg mongolsk buffé), fått treffe Tor igjen og overnatte i hans nye hybel, hilse på en annen gammel kamerat, trene på Haralds gym, spise sushi og sharonfrukt for første gang på mange måneder, og drikke te på Jam-kveld på kafé. Til slutt var det bare å sette seg på nattoget hjem, med en cherry coke diet.

Det har med andre ord vært en innholdsrik, spennende og meget givende helg!

Når det gjelder NM, så ble det ingen finale på meg denne gang. Men det hadde jeg heller ikke forventet, med tanke på hvem som stilte i klassen min -denne gangen var det ingen debutantklasse. Det var derfor ingen skuffelse da jeg ikke så navnet mitt på finalelistene etter forbedømminga, jeg er fortsatt så altfor fornøyd etter sist helg på Norway Open.

NM var uansett en kjempeflott opplevelse, fra innveiinga på fredag til jeg satt i salen og så finalene på lørdag. Jeg følte meg litt mer forberedt denne gangen, jeg visste faktisk hva jeg gikk til nå, i motsetning til sist.  Dessuten var Gunnar der som delegat denne gangen, i tillegg til mye god hjelp og støtte fra resten av teamet.Jeg har forsøkt å dokumentere helga i bilder underveis, så her kommer et lite bildeskred!

Innveiinga på fredag.

Backstage på lørdag. Heidi fikser på bikinien til Kristin som stilte for Kaliber i AF.

Småspent før forbedømminga! Det ble heldigvis ikke noe av elimineringsunden i klassen min, som det først var antatt.


Ingen sure miner selv om det ikke ble finale iallefall, Andrea Happyface!

Jeg så bodyfitness-finalene, og fanken heller.. Jeg ble motivert på nytt! Jeg skal søren meg glitre på scenen i finalebikini igjen en dag jeg også. Det er sikkert. Jeg er klar for å ta meg goood til å bygge, og så dukker jeg plutselig opp igjen!

Denne nye loaden med motivasjon og driv resulterte videre i at min store plan om å ikke trene denne uka stortsett gikk i vasken allerede i går, hehe.. Vi hadde i utgangspunktet planlagt tur til Nordbysenteret i Sverige på søndagen, men jeg måtte til slutt bare innse at lommeboka mi ikke var like ivrig som meg. Så da ble det en tur på Haralds gym i stedet!


Klar for å trene bein!

 Dette skal uansett være ei deloaduke da, så det ble ikke akkurat kjøring til failure. Jeg har lovet kroppen min å få minst en uke til å hente seg inn igjen etter konkurranseoppkjøringa, så jeg får vel bare holde meg selv i nakkeskinnet.

Men jo, jeg har som sagt fullført min første konkurransediett! Jeg skal si det er en merkelig følelse. Etter å slavisk ha fulgt en plan i fem måneder, er det litt rart å plutselig stå der med helt frie tøyler til å gjøre hva enn jeg vil.

Og posen er fyllt med *trommevirvel* -skyr, kesam og makrell!


Jeg mistenker at jeg har blitt en liten smule miljøskada. Da det ble klart at jeg ikke var videre i finalen og dermed kunne spise hva jeg ville, endte jeg opp med  en salat med reker og egg, og deretter en boks mager cc og en banan mens jeg så finalene. Utover det ble det ikke noe før middagen på Djengis Khan, men da forsynte jeg meg til gjengjeld tre ganger.  Var fortsatt stappmett da jeg våknet om morgenen! Gikk i samme sporet i går også.. Jeg får spise hva jeg vil, og så spiser jeg salat med TUNFISK? Men så gikk vi forbi et grøntmarked med masse billig grønnsaker og frukt, og da så jeg en del av himmelen. De hadde sharonfrukt!


Det gikk ned noen i går kan man si, jeg hadde jo nesten glemt hvor godt det faktisk er.

Men så til en av søndagens aller største begivenheter.. The sushi!


Vi bestilte en rett beregna på tre personer, vi -18 biter hver + kyllinggrillspyd. Vi hadde ingen problemer med å tømme fatet akkurat, for å si det sånn. Jeg kunne sikkert tatt et helt et alene. Fy søren, så digg!

Jeg har fortsatt ikke spist noen form for søtsaker, ikke en gang en proteibar. Believe it or not, søtmomsen har faktisk ikke lyst på! Har handla inn MASSE grønnsaker i alle farger og fassonger, samt sharonfrukt og banan. Følte nesten en merkelig form for frihet da jeg gikk i butikken i dag, haha. Skal bli godt å spise litt mer variert igjen, jeg skal neimen meg ikke ha ei våkennatt pga sult igjen, ever again! (evt før neste konkurranseoppkjøring..)

Anyway, helga avsluttet vi med et par kopper te på Kafe Sør, mens en liten gjeng hadde jam session der inne. Kjempekos! Deretter var det bare å drasse med flyttelasset mitt ned til stasjonen (noe som gikk veldig lett for min del denne gang, ettersom Tor utnevnte seg selv til pakkesel), og ta nattoget hjem til Trøndelagen.Så som sagt; ei meget vellykka og hyggelig helg!
Nå er jeg klar for litt hvile før jeg vender snuten mot nye høyder og tyngre vekter -og ikke minst mer muskler!

 • Skrevet: 02.10.2012  //  Kl: 22:49  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 8

Tid for finale

Både eliminering og forbedømming var altså overstått, og jeg lå i kjent positur på liggeunderlaget med Mona ved min side, glad, sliten og fornøyd. Etter en liten stund dukket Nora opp med et smil.. "Du e i finalen, Andrea!" Jeg kunne ikke tro min egne ører. Men hun viste meg et bilde av lista, og joda -der stod navnet mitt. Jeg er ikke helt sikker på hva som gikk gjennom hodet på meg, men lykkelig og halvt i sjokktilstand var jeg iallefall.

Det var enda mange timer til finale, og de første tilbragte jeg på gulvet med lukkede øyne. Nerver fantes ikke, jeg var bare trøtt og glad. Etterhvert var det på tide å skifte om og få på seg den grønne, glitrende finalebikinien min (gjett om jeg var glad for å få bruke den!), fikse på sminken, og gjøre en touch-up på scenefargen. Deretter trakk vi opp bak scenen og satte i gang med oppvarming igjen.

Vi var en glad og ivrig gjeng med finalister som stod på rekke og rad og ventet på å bli sendt ut på scenen. Både Jackueline Dahlstrøm og Camilla Hoel kjente jeg til fra før, ettersom de begge er aktive brukere på forumet på Fitnessbloggen. Det var veldig hyggelig å få hilst på dem, og jeg må nesten si takk for at de var med på å gjøre det til en så fin opplevelse! Og ikke minst gratulere med fenomenale plasseringer; 1.plass og overall på Jackueline og 3.plass på Camilla. Flotte jenter!

Men så annonserte konferansieren at det var bodyfitness +163 debutant som stod for tur, og jeg var førstemann i ilden. Her kjente jeg faktisk litt på nervene for første gang i løpet av dagen.. Det var tid for T-walk!

Hele T-walken min er ikke med på videoen, men her ser dere altså den morsomme delen.. Hihihi, jeg var noe ustø og måtte vifte litt med armene for å holde meg på beina. Det vistes godt og tydelig at det var første gang iallefall, men jeg hadde det MORO, og det var iallefall et ekte smil om munnen min gjennom hele finalen.

Her er video fra sammenligningsrundene og premieutdlinga:


 


Det som er litt moro å tenke tilbake på nå i ettertid, er hvor overasket jeg er over hvor godt jeg likte det hele. Det høres kanskje dumt ut -selvfølgelig likte jeg det, jeg har jo jobba beinhardt for det i månedsvis.. Men saken er nemlig den, at jeg nærmest utelukket har hatt fokus på veien frem til denne dagen, ikke på dagen selv. Jeg har konsentrert meg om treninga og dietten, og om å lære og erfare underveis. Det å gå ut på scenen i høye hæler har jeg faktisk gruet meg litt til! Men det var jo ikke skummelt, tvert imot. Jeg hadde det så moro og likte det hele så godt, at nå gleder jeg meg massevis til NM i helga! Nesten synd det ikke er flere konkurranser med det samme, hehe.. Har visst fått blod på tann nå.Og neida, jeg er enda ikke ferdig! Tredje del dukker opp om ikke lenge..

 • Skrevet: 02.10.2012  //  Kl: 00:37  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 9

Ja, da skal jeg forsøke å skrive noen ord etter helga.. Men etter å ha jobbet så fokusert mot dette målet i så lang tid, tror jeg nok jeg kommer til å måtte vie flere enn ett innlegg til dette. Så her kommer første del!

Fredag gikk ferden til Trondheim med tog, og etter mye slit og pes fikk vi til slutt slept flyttelassene med bagasje fra holdeplassen til hotellet og sjekket inn. Etter noen timers venting, mye frem og tilbake med forsinkede busser, og hilsing på nye og gamle bekjente, kom vi oss omsider opp på Kaliber hvor innveiinga skulle foregå. Her skulle vi også legge første lag med farge, og det var iallefall en ny opplevelse! Splitter naken var det bare å stille seg opp med spredde bein og armer i dusjen på guttegarderoben og bli spraya fra halsen og ned med en kald fargedusj. Deretter var det bare å stå rett opp og ned og vente på at fargen tørka, mens folk kom og gikk og stod og tørka i rundt -fortsatt i blanke messingen.


Folkemengden bak der er altså køa til innveiinga.. 200 utøvere skulle tross alt registreres i løpet av kvelden -sild i tønne!

Etter en lang kveld kom vi til slutt tilbake til hotellrommet, fikk mat i kroppen, og så spratt jeg vinflaska. Fikk beskjed om å ta et lite glass vin kvelden før konkurranse (vanndrivende), og jeg som i utgangspunktet ikke er spesielt glad i vin har aldri kost meg så mye med et glass før! Det smakte jo godt, og jeg ble helt salig og trøtt fra første slurk. Sovna sliten og fornøyd etter noen få strakser, og sov kjempegodt i noen timer.Men kl.03 tok skjønnhetssøvnen slutt, og fra da av ble jeg liggene og gløtte på klokka og tenke gjennom alt jeg måtte gjøre om morgenen. I klassen min var vi 16 påmeldte utøvere, hvilket betød at det ble en elimineringsrunde på oss før konkurransen begynte, ettersom det kun er tillatt med 15 utøvere på scenen i hver klasse. Dette førte da til at vi måtte møte opp ekstra tidlig for å ta en runde på scenen foran dommerne før forbedømminga skulle begynner. Jeg sovnet igjen til slutt, men det ble kun en liten times urolig søvn. Jeg drømte nemlig at jeg forsov meg, og ikke rakk å legge verken sminke eller varme opp før jeg måtte ut på scenen -og at jeg glemte maten min på hotellrommet. Våknet igjen 10 minutter før vekkerklokka ringte, og var meget letta da jeg spratt rett opp av senga og gikk ut på badet!

Kl.07 var jeg skrevet opp for andre runde med farging, og fem minutter før stod jeg helt lost og alene i Olavshallen uten snøring på hvor jeg skulle. Etter noen øyeblikk med panikk og desperat leting, kom jeg heldigvis frem til riktig dør og ble vist ned til garderobene. Deretter var det bare å strippe ned og sprayes igjen, før jeg fikk på meg forbedømmingsbikinien og begynte med sminken. Med ett fikk vi beskjed om at vi måtte trekke opp -mye tidligere enn jeg hadde forventet. Stressnivået føk vel himmelhøyt i noen minutter, men da hadde jeg heldigvis min flotte delegat Nora som var der og hadde kontroll, fikk meg dit jeg skulle og ordnet alt for meg. Jeg er sikker på at om jeg ikke hadde hatt henne, da hadde jeg ikke kommet meg ut fra garderoben en gang, iallefall ikke ut på scenen.


Bilde fra elimineringsrunden, tatt av min kjære mor. Neste gang skal trusekanten litt høyere opp ser jeg! Hehe..

Etter vi hadde vært på scenen, tok Nora meg med ned igjen, og ga meg streng beskjed om å bare ligge med beina høyt og slappe av til vi fikk høre resultatet. Hittil hadde jeg ikke hatt tid til å rekke å bli nervøs en gang, det hele hadde gått så fort at jeg knapt hadde fått med meg hva som hadde hendt, og jeg følte meg på ingen måte trygg på at jeg skulle komme videre. Det gikk litt etter litt opp for meg at jeg faktisk allerede her hadde nådd målet mitt da -jeg hadde kommet i form, og kom meg opp og ned av scenen uten å snuble! Og jeg husker at jeg snakka med pappa i telefonen, og fikk vite at hele heiagjengen min hadde sittet i salen allerede under elimineringa, og ble rørt langt inni hjerterota av å høre at pappsen syntes jeg var den flotteste av dem alle uansett. Da var jeg ei lykkelig tøtte!
Hihi, heldig bilde! Men det var altså det eneste bildet som ble tatt av meg og Mona i helga..

Men etter en stund dukket Nora opp igjen, med beskjed om at det bare var å gjøre seg klar til forbedømming! Hva som egentlig skjedde videre er litt diffust.. Men det var iallefall ikke så mye tid å gjøre på før jeg måtte gjøre meg klar igjen, gå opp backstage og begynne å varme opp. Det var ei spesiell og veldig trivelig stemning blant jentene bak scenen synes jeg, iallefall blant dem jeg kjente til. Vi stod rundt omkring i klynger og varmet opp, karbet opp, snakka, ordnet på sminken og klistra bikinier. Alle ivrige og spente!

Merkelig nok hadde jeg fortsatt ingen nerver her, jeg hadde det faktisk bare moro! Og litt vondt, leggene krampa seg litt etterhvert, haha. Ble trukket ut til sammenligning i andre runde, og hadde derfor ingen peiling på hvordan jeg lå an da jeg gikk av scenen. Det sies å være positivt å bli trukket ut i første runde, men jeg ble verken trukket ut i første eller siste. Men her var jeg så fornøyd allerede, jeg hadde forlengst nådd målet mitt og hadde faktisk kost meg der ute.Blir nok litt kraftigere scenesminke også neste gang, den blekna visst litt ute på scenen gitt, hihi. Ble noen erfaringer rikere kan man si, på veldg mange måter!

Deretter var det bare å rusle ned til liggeunderlaget og puta igjen, ligge med beina høyt, spise den tørre kyllingen sin, og vente på lista over finalistene..

To be continued..

 • Skrevet: 01.10.2012  //  Kl: 11:15  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 19

Oioioi, jeg lever fortsatt etter helga altså -i beste velgående!

Jeg har bare ikke helt fått samlet tankene og inntrykkene enda, og har egentlig hatt nok med å oppdatere meg på alt som har skjedd på nettet siden jeg kom hjem i går ettermiddag.

Helga har virkelig overgått alle forventninger, og jeg kan vel egentlig bare si det slik at jeg satt og gråt mine gledestårer for meg selv i senga på hotellrommet på lørdagskvelden. Jeg kommer til å skrive noen mer utfyllende innlegg i løpet av uka, men kort fortalt så ble det en 5.plass av totalt 16 utøvere før eliminiering i min klasse! Å i det hele tatt få finaleplass og få vist frem den grønne bikinien min var helt uventet, og en femte plass var for meg uvirkelig. Jeg nådde målet mitt, og mer til. Også må jeg få sende en stor gratulasjon til kjempeflotte Jackueline som vant vår klasse, og i tillegg stakk av med overallen! Kjempeimponert, for ei flott jente!

Jeg må bare si mange tusen takk for alle lykkeønskninger og gratulasjoner, jeg blir oppriktig satt ut over all støtte som har strømmet inn.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits