• Skrevet: 27.11.2012  //  Kl: 13:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 13


Fikk nusselig besøk på døra i dag, bokstavelig talt.


God dag!


I dag hørte jeg et dunk på stua, og da jeg tittet ut lå det en stakkar liten pippip nedenfor verandadøra. Jeg gikk ut og plukket den forsiktig opp, og tok den med meg inn i varmen til den kviknet til litt. Om det var snilt av meg eller om jeg bare skremte den ytterligere vet jeg ikke, den var nemlig så snill å skite i hånda mi. Men den satt helt i ro og bare så rundt seg til den fant ut at den ville ut igjen. Søt var den iallefall, så jeg håper den klarte seg fint!


Utover det har jeg ikke rukket med så voldsomt mye enda i dag. Jeg har jo fri, og sov til klokka var 9. Ikke fullt så sent som i går i det minste. Jeg har fått farga håret da, så noe mer eller mindre fornuftig har jeg faktisk fått gjort. Alltid like god følelse å blit kvitt etterveksten!

Tror jeg skal få røven i gir og komme meg ut av pysjen, og ta meg en tur ned på kjøpesenteret og se om jeg kommer noe lengre med juleforberedelsene mine før det blir besøk og trening! Begynner med uke 7 på PHAT-programmet i dag. Fortsatt ikke lei! Tung overkroppsøkt i dag.

..må bare klare rive meg løs fra TVen, plutselig starta Slankekrigen!

 

 

Ønsker alle en super tirsdag!

 

 • Skrevet: 26.11.2012  //  Kl: 23:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Legge seg innen 23.00 og sove til 12.00 neste dag? Jatakk. Utrolig hvor jeg kan sove og sove når jeg har helt fri og ikke har noe som stresser meg. Jeg fikk med andre ord en temmelig rolig start på uka!

Men ikke har mandagen bare vært rolig, den har også vært veldig koselig! Min kjære Julie er i Levanger denne uka, så da var det omsider på tide med litt girl talk igjen. Hun, jeg og Marit møttes i sentrum og dro deretter videre til Jordbærpikene og spiste middag og jabba i vei. Så utrolig godt å tilbringe litt tid med jentene mine igjen, vi ses så alt for sjeldent!Etterhvert dukka også Silje opp og holdt oss med selskap.


Etterpå bar det videre på kickboxing sammen med Monika, og treningene der blir i grunn bare morsommere og morsommere. Vi har så smått begynt å sparre litt nå, og det er iallefall knallarti!

Monika om treneren: "Han er så hyggelig, han. Jeg får liksom tro på meg selv!"

Trenren om oss under sparring: "Der var det ikke mye til søskenkjærlighet iallefall.."

 

Og når man har vært flink på trening må man jo fylle på med litt god kveldsmat:


Ja Monika, jeg syndet med klementin igjen..

 

To innlegg på to dager gitt, jeg overgår meg selv her! I morgen får jeg besøk, og så blir det noen dager med jobb og trening før jeg tar helg igjen. Men til helga har jeg faktisk planer, så vi får se når jeg dukker opp igjen!

 

Håper dere har hatt en like hyggelig ukestart som meg!

 • Skrevet: 25.11.2012  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 18

Heisann, da hadde det visst gått nesten tre uker siden siste innlegg! Veldig hyggelig å logge inn og se at noen faktisk har lagt merke til fraværet da, så her er jeg iallefall igjen.

Jeg har i grunn ganske enkelt vært litt PC-lei og opptatt med andre ting. Dagene har som vanlig gått i jobb, både i hjemmesykepleien, på Care og på Levanger gym, og selvfølgelig trening. Det som da har vært igjen av døgnet har stortsett bare gått med på kos, hygge, enorme mengder mat (både sunn og alt annet enn sunn, måtte le da jeg stilte meg på vekta i dag. Jeg kan iallefall bekrefte at det ikke er mye til scene-form igjen her!), film-titting, tegning og litt søvn innimellom. Livet er med andre ord ikke så verst om dagen!


 
Blomster har jeg fått også! Jeg og Mona stilte opp som modeller for en som skulle ta treningsbilder til en skoleoppgave, og han var så hyggelig at han kom og leverte blomster til oss etterpå. Kjempestas! Fint å lyse opp hjemmet med litt friske blomster nå som det ellers stortsett er mørkt og kaldt.

Og tenk, nå er det under en mnd til jul! Gjett om jeg gleder meg til adventstida nå! Jeg elsker førjulstida med alt som hører med; julepynt, julebakst, adventskalender på TVen, førjulsfester, julemusikk og gavehandel.. Det er rett og slett bare masse kos! Men jeg har som prinsipp å vente med alt som har med jul å gjøre til 1.desember, så jeg får vel holde meg i skinnet ei lita uke enda.. Det eneste som er greit å begynne med før den tid, er gavehandelen. Også skal jeg innrømme at jeg har spist et par klementiner alt, og i dag spiste jeg til og med årets første ribbe..! Sånn går det når det blir mat til overs på jobb. Fy meg!

Det var dagens lille livstegn. Nå skal jeg gå og lage litt mer mat og jobbe videre med vinterpolstringa mi

Flere som gleder seg til advent nå?

 • Skrevet: 07.11.2012  //  Kl: 00:15  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Da har jeg kommet meg trygt hjem etter trening og jobb. Flaks at man har en snill far som tilbyr skyss når høstværet setter på sinnatrynet og byr på vind og sludd!

Dagens beinøkt gikk supert! Jeg har omsider forstått hva som menes med "squat between your legs", så nå klarer jeg faktisk å kjøre knebøyen ordentlig tungt uten at jeg herper ryggen ved å falle for langt frempå. Nå går det faktisk rett ned og opp igjen! Utrolig hvor mye en så liten detalj kan glede en treningsnarkoman. Øvelser som knebøy og markløft er gull verdt og styrker så og si hele kroppen om man gjør det rett, men er ikke teknikken som den skal er det fort gjort at det hele gir helt motsatt effekt, og man ender opp med å skade seg i stedet. Det er viktig å trene tungt, men enda viktigere å trene smart!Dagens:

 • Knebøy 4x4
 • Beinpress 3x10
 • Utspark 2x10
 • Strakmark 3x8
 • Legcurls 2x6-7
 • Tåhev 3x10
 • V-ups
 • Plankeøvelser i redcord
 • Skrå sit-ups

Økte bra på samtlige øvelser i dag, og da kan man vel ikke annet enn å si seg godt fornøyd.


Havregryn, proteinpulver og rosiner etter trening. // Mat i farten; lomper med skinke, cherrytomater og gulrøtter. Og pepsi max


Etter trening dro jeg videre til Care på jobb i 9 timer, og i dag hadde det kommet noen tonn med nytt utstyr (bokstavelig talt)! Timene fløy iallefall av gårde, og det var fint å være på jobb der igjen til en forandring, selv om det var en del nytt å sette seg inn i siden sist jeg var der.

Da skal jeg hoppe til sengs slik at beina får gro og jeg er opplagt til fridagen min. God natt!

 • Skrevet: 06.11.2012  //  Kl: 09:25  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

God morgen! I dag hadde jeg faktisk vekkerklokka stilt til 08.00, og det er sjeldent den står på i det hele tatt når jeg ikke skal på tidligvakt. Men det blir ekstra jobb på meg i dag, så da må vel dagens beinøkt flyttes frem litt! Denne uka jobber jeg 6 dager; 5 i hjemmesykepleien og i dag skal jeg i resepsjonen på Care fra 14.00 til 22.00. Det blir moro å jobbe der igjen, for jeg har faktisk ikke hatt ei vakt der siden september tror jeg! Må vel lære alt på nytt, hehe.Nå sitter jeg her og koser meg med morgenkaffen min, og følte egentlig bare for å poppe innom og ønske alle en flott tirsdag! Og for å dele denne låta:

Jeg klarte jo å få dilla på Sail på egen hånd, men så sendte min kjære Julie meg et par låter til, og nå ser det ut til at jeg har fått sansen for Awolnation.

 

Før jobb blir det altså beintrening på meg! Har begynt på uke 4 med PHAT nå, og skjønner ikke at det er mulig, for jeg er jo enda ikke i nærheten av å gå lei. Det pleier som regel ikke å ta så voldsomt lang tid før jeg blir smålei, men det er vel fordi programmet ser ut til å være skreddersydd for å passe meg antagelig. I dag er det iallefall tung trening av underkropp, og det vil si tung knebøy! Hvem skulle vel tro at jeg noen gang ville glede meg til å kjøre bøy? Men jeg føler faktisk at jeg har fått litt kontroll over teknikken nå etter løfteskola, så da er det moro.

 

God tirsdag da, folkens!
I morgen har jeg friii, og den dagen skal iallefall utnyttes til det maksimale når det kommer til avslapping ;)

 • Skrevet: 04.11.2012  //  Kl: 17:36  //  Kategori: Varmretter  //  Kommentarer: 3

God søndags ettermiddag! Da var nok en uke nesten over. Når jeg tenker meg om så skjønner jeg ikke helt hva jeg har brukt den til, men jeg har vel som vanlig jobba litt, trent masse, spist godt, sovet lenge og kost meg i godt selskap. Så ei fin uke har det vært! I dag har jeg dratt opp ermene og lett frem husmora i meg til og med. Har rydda, vaska, støvsugd og ordna. Tror ikke kjøkkenet her har vært så rent på nesten 20 år, altså mens mamma fortsatt bodde her!

Dagens vaskelåt:

 

Jeg er litt tafatt når det kommer til å ta bilder om dagen, derfor blir det også mindre blogging. Men jeg er ganske flink til å knipse bilder av maten da, så noen av søndagens matgleder kan jeg iallefall legge ut:


Pause i søndagsvasken med ovnsbakt makrellfilet, avocado, paprika og microvarma brokkoli. Synes makrell er 100 ganger bedre enn laks!


Etter en times tur ute i høstlufta var det ikke helt galt å komme inn og hive sammen ei stor skål med grønnsakssuppe heller. Suppe smaker aldri så godt som på høsten! Jeg kutta opp en kyllingfilet i passe biter og lot den steke i ovnen med 1ss eddik og toscanakrydder på ca.200 grader i 25 min. I mellomtiden kutta jeg opp potet, kålrot og gulrot som fikk koke i 15 min. De siste 5minuttene av koketida putta jeg også oppi brokkoli og vårløk, før jeg til slutt smuldra opp en terning med kyllingbuljong og vendte inn kyllingen.

 

Da skal jeg se om jeg kommer meg på beina og får fortsatt med søndagsvasken min! Da blir det iallefall trivelig å våkne opp til ei ny uke i morgentidlig.

Fortsatt god søndag!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits