• Skrevet: 25.12.2012  //  Kl: 23:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Alle sammen hatt ei fin jul så langt?

Nå er det nesten så jeg vurderer å gi opp blogginga, for jeg ser det bare går lengre og lengre tid mellom innleggene her inne. Men det har faktisk sin logiske forklaring! Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg er så voldsomt travel, selv om jeg til tider er av den oppfatning selv.. Det har riktignok vært litt ekstra å gjøre nå før jul i tillegg til jobb og trening, men det er vel gjerne en annen årsak til å bloggen har blitt nedprioritert.. Jeg har nemlig funnet meg en kjekkas fra Malvik som er like glad i både trening, mat og sofasliting som meg selv!

Men siden sist har jeg faktisk rukket med litt annet også! Jeg har blant annet baka, både alene og sammen med Monika. Jeg har stressa meg gal med julegaver og julekort som jeg aldri klarte å finne tid til å få gjort ferdig, jeg har hatt omgangen og spydd på jobb..

..jeg har hatt huset fullt av fantastiske gærninger på julegrøt og julefest.


..spist julegrøt nr.2 hjemme hos mamma..og selvfølgelig feira julaften med familien!


Vi burde visst hatt et større tre.. Evt litt færre gaver.


I dag har riktignok alt av julesteming vært helt bortevekk. Jeg starta dagen med å jobbe med alle papirene som skal være orden for å søke visum ettersom jeg reiser til statene om to knappe måneder. Det skal ikke være lett å komme inn der i landet iallefall! Frøken Utsette Alt Til Siste Liten har derfor gått og vært (og er fortsatt) litt stressa med å få alt gjort og sendt det av gårde før det er for sent. Gi meg en skriver med blekk!

Men jeg har planer om å kose meg videre resten av jula også, jeg. Mer julemat, kos og maksløftstesting på gymmen står på planen!

  • Skrevet: 08.12.2012  //  Kl: 22:39  //  Kategori: Ut på tur!  //  Kommentarer: 7

Da har jeg hatt en kjempekoselig dag med Monika i Trondheims gater! Vi kom et par skritt lengre med årets julegaver, og koste oss til tross for kulda som ser ut til å ha kommet for å bli. Det er ordentlig fint i Trondheim med boder, julegatelys og juletre også nå, og jeg kan ikke si at jeg kommer i mindre julestemning av det. Men jeg har faktisk funnet en ting jeg absolutt ikke liker med førjulstida, og det er FOLK! De er jo overalt.Vi har vel kjøpt like mye mat som vi har kjøpt julegaver i dag tror jeg, og jeg har hatt store cravings etter brødmat hele dagen. Startet med rundstykke til brunsj, deretter ble det smørbrød på Jordbærpikene til middag, vaniljebolle til dessert, og så en bolle som reisemat på toget. I skrivende stund sitter jeg og knasker knekkebrød! Som Monika så fint sa det mens jeg gikk og nevnte alt jeg hadde lyst på; "det merkes at du ikke er på diett lengre hvertfall..!"


Men med masse mat har det også kommet en ekstra fordel (eller skal jeg si bakdel) i tillegg til økt styrke og ekstra energi.. Jeg har nemlig fått rumpe igjen! Den er iallefall velkommen tilbake.Da vi kom tilbake til Levanger i kveld gikk turen videre til gymmen. Er man treningsavhengig så er man treningsavhengig! Bortsett fra Monika som var med meg som mental støtte første del av økta, var jeg lite overaskende alene der i 19-20-tida en lørdagskveld. Hadde iallefall veldig god kontakt og enormt med trykk i musklene i dag, så da er det moro å trene! Det er bare ryggen som er litt kranglete om dagen, så litt forsiktig må jeg være.

Hvordan har deres lørdag vært?

  • Skrevet: 08.12.2012  //  Kl: 09:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

God morgen!

Er oppe i rett tid i dag gitt, og hva gjør vel Andrea oppe så tidlig en lørdag når hun ikke skal på jobb? Da skal hun på bytur! Nå er det jo helg, og det betyr at også min flittige student-lillesøster Monika har fri og dermed har tid til å være med på tur til Trondheim på gavehandel.

Det er i grunn ganske koselig å stå opp mens det ennå er mørkt, tenne noen lys, sette på musikk og kose seg med en kopp jule-te. Kanskje jeg skal prøve å komme meg opp i rett tid ellers også?

 Det er jul her i huset nå. På tirsdag koblet jeg PC-en til anlegget, satte julemusikken på fullt, og begynte å ordne i huset. Om jeg skal velge med en favoritthøytid, så blir det uten tvil julen! Jeg blir i merkelig godt humør hele desember.Jeg har selvfølgelig også lett frem julepysjen min. Den kommer jeg til å vimse rundt i resten av året!


Da krysser jeg bare fingrene for at vi faktisk får gjort unna noen gaver i løpet av dagen, for jeg ligger heller dårlig an for øyeblikket. Jula kommer fort i år! Også skal jeg være så lur å ta med meg treningstøy og legge igjen på gymmen på vei nedover til togstasjonen.  Mine utslitte shopping-bein få jobbe litt ekstra når vi kommer tilbake til Levanger i ettermiddag.. Høyreps på bein. Det blir nok en fornøyelse!

 

Hvordan er det med julestemninga og juleforberedelsene der ute i den store verden?

  • Skrevet: 06.12.2012  //  Kl: 23:35  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Kanskje på tide med noe som er i nærheten av å være litt treningsrelatert her inne igjen også? På min egen treningsfront er det ikke stort nytt å meddele i grunn. Jeg har begynt med uke 8 på PHAT, og tror jeg kommer til å fortsette med det frem til jul ettersom jeg enda ikke har stagnert. Tenker å ta ei hva-jeg-har-lyst-til-uke i mellomjula og teste maksløft, for så å begynne på med nytt program igjen på nyåret.

I tillegg er det jo fortsatt kickboxing to ganger i uka, og både jeg og Monika er meget fornøyde med å få skryt av trenerne. Det høres i det minste ut som om det går fremover med oss. Stortsett går det iallefall bare rett vei og frøkna blir sterkere og flinkere litt om litt! Sett bort ifra at jeg tror ryggen min gjerne kunne tenkt seg et nytt møte med naprapaten har jeg det ganske så fint om dagen.

 

Men det var egentlig ikke min egen trening jeg tenkte å fortelle om! Dere husker kanskje at jeg var så heldig å få blomster for en liten stund siden, som takk for å stille opp som modell sammen med Mona? Bildene skulle brukes til en skoleoppgave, og tanken var å lage en web-side med demonstrasjoner og beskrivelser av enkelte øvelser. Sida er iallefall ferdig nå, og resultatet kan dere se her.

Team girlpower! || Foto: Tor Erik Nygård.

 

I morgen skal jeg på Levanger Gym og ha vakt igjen. Skal trene rygg og skuldre, og jeg kjenner jeg gleder meg litt, jeg! Jeg har så smått begynt å dagdrømme om å stille igjen, og selv om det antageligvis ikke blir før om et par år så er det jo nå jeg bygger grunnlaget for hva jeg kommer til å vise frem på scenen i fremtiden. Bare å gutse på og trene og spise med andre ord! Den siste delen er jeg iallefall verdensmester i.

Hvordan er det med treningsmotivasjonen der ute i førjulstida?

  • Skrevet: 04.12.2012  //  Kl: 00:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Nåå, dere.. NÅ er det JUL!

1. desember er den magiske datoen, og nå skal jeg kose meg med alt som hører jula til resten av året. Vi ringte jula inn på lørdag med Alvin og gjengen og The Julekalender på skjermen, med julebrus og julegodis i munnen. Utpå kvelden gikk turen til Trondheim på Kalibers 10-årsjubileum på Royal Garden, og det ble en meget hyggelig affære!

 
 
Bildet til venstre stjal jeg fra Marie.

Etter jobb i dag pakka jeg meg godt inn og gikk hjem til mamma og Monika i  snøen som dukka opp i helt rett tid -snø til jul vil vi jo ha! Vår årlige tradisjon med pepperkakebaking stod nemlig på planen. Det blir ikke jul uten at mamma skjevler ut deigen mens jeg og Monika sitter og stikker ut griser, hjerter og juletrær, og prøvesmaker litt på deigen gjennom hele prosessen for å forsikre oss om at den fortsatt er god. *kremt*. De ferdigstekte pepperkakene må jo selvfølgelig også smakstestes, og da er iskald melk et must til. I år slo vi på stortromma og koste oss med gløgg til baksten også!

Det har med andre ord vært masse kos, enormt med mat og godis og mer enn nok latskap i det siste. Men det har ikke bare vært sofasliting da, jeg kommer meg på trening og der går det så det suser! Blir sterkere og sterkere og velger å tro at jeg vokser litt også (vekta går iallefall oppover og klærne sitter strammere og strammere, og jeg tror jeg bare skal fortelle meg selv at det bare musklene som vokser ;)). Kickboxinga blir fortsatt bare morsommere for hver gang den også, så her går det fremover på alle fronter prestasjonsmessig iallefall! 

I morgen skal dundre julemusikk på stereoen og svanse litt rundt og rydde og vaske, og så tror jeg sannelig det er på tide å så smått begynne å lete frem litt julepynt.

 

Har dere ønsket jula velkommen?Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits