• Skrevet: 09.10.2012  //  Kl: 17:47  //  Kategori: NM 2012  //  Kommentarer: 13

Ble et lite videointervju med iForm under farginga og innveiinga på fredag:

 

Og så til slutt noen siste scenebilder fra forbedømminga på lørdag, før jeg herved avslutter dette kapittelet:
Oioi, gleder meg til neste gang.. Jeg kommer tilbake om noen kg muskler!

  • Skrevet: 08.10.2012  //  Kl: 18:03  //  Kategori: NM 2012  //  Kommentarer: 12

Vi kom fram til det, jeg og Tor, at denne helga har jeg i grunn rukket med ganske mye! Roadtrip med coach Gunnar ned til Oslo, jeg har deltatt i NM, fullført min første konkurransediett, spist med en del fra team Kaliber på djengis khan (superdigg mongolsk buffé), fått treffe Tor igjen og overnatte i hans nye hybel, hilse på en annen gammel kamerat, trene på Haralds gym, spise sushi og sharonfrukt for første gang på mange måneder, og drikke te på Jam-kveld på kafé. Til slutt var det bare å sette seg på nattoget hjem, med en cherry coke diet.

Det har med andre ord vært en innholdsrik, spennende og meget givende helg!

Når det gjelder NM, så ble det ingen finale på meg denne gang. Men det hadde jeg heller ikke forventet, med tanke på hvem som stilte i klassen min -denne gangen var det ingen debutantklasse. Det var derfor ingen skuffelse da jeg ikke så navnet mitt på finalelistene etter forbedømminga, jeg er fortsatt så altfor fornøyd etter sist helg på Norway Open.

NM var uansett en kjempeflott opplevelse, fra innveiinga på fredag til jeg satt i salen og så finalene på lørdag. Jeg følte meg litt mer forberedt denne gangen, jeg visste faktisk hva jeg gikk til nå, i motsetning til sist.  Dessuten var Gunnar der som delegat denne gangen, i tillegg til mye god hjelp og støtte fra resten av teamet.Jeg har forsøkt å dokumentere helga i bilder underveis, så her kommer et lite bildeskred!

Innveiinga på fredag.

Backstage på lørdag. Heidi fikser på bikinien til Kristin som stilte for Kaliber i AF.

Småspent før forbedømminga! Det ble heldigvis ikke noe av elimineringsunden i klassen min, som det først var antatt.


Ingen sure miner selv om det ikke ble finale iallefall, Andrea Happyface!

Jeg så bodyfitness-finalene, og fanken heller.. Jeg ble motivert på nytt! Jeg skal søren meg glitre på scenen i finalebikini igjen en dag jeg også. Det er sikkert. Jeg er klar for å ta meg goood til å bygge, og så dukker jeg plutselig opp igjen!

Denne nye loaden med motivasjon og driv resulterte videre i at min store plan om å ikke trene denne uka stortsett gikk i vasken allerede i går, hehe.. Vi hadde i utgangspunktet planlagt tur til Nordbysenteret i Sverige på søndagen, men jeg måtte til slutt bare innse at lommeboka mi ikke var like ivrig som meg. Så da ble det en tur på Haralds gym i stedet!


Klar for å trene bein!

 Dette skal uansett være ei deloaduke da, så det ble ikke akkurat kjøring til failure. Jeg har lovet kroppen min å få minst en uke til å hente seg inn igjen etter konkurranseoppkjøringa, så jeg får vel bare holde meg selv i nakkeskinnet.

Men jo, jeg har som sagt fullført min første konkurransediett! Jeg skal si det er en merkelig følelse. Etter å slavisk ha fulgt en plan i fem måneder, er det litt rart å plutselig stå der med helt frie tøyler til å gjøre hva enn jeg vil.

Og posen er fyllt med *trommevirvel* -skyr, kesam og makrell!


Jeg mistenker at jeg har blitt en liten smule miljøskada. Da det ble klart at jeg ikke var videre i finalen og dermed kunne spise hva jeg ville, endte jeg opp med  en salat med reker og egg, og deretter en boks mager cc og en banan mens jeg så finalene. Utover det ble det ikke noe før middagen på Djengis Khan, men da forsynte jeg meg til gjengjeld tre ganger.  Var fortsatt stappmett da jeg våknet om morgenen! Gikk i samme sporet i går også.. Jeg får spise hva jeg vil, og så spiser jeg salat med TUNFISK? Men så gikk vi forbi et grøntmarked med masse billig grønnsaker og frukt, og da så jeg en del av himmelen. De hadde sharonfrukt!


Det gikk ned noen i går kan man si, jeg hadde jo nesten glemt hvor godt det faktisk er.

Men så til en av søndagens aller største begivenheter.. The sushi!


Vi bestilte en rett beregna på tre personer, vi -18 biter hver + kyllinggrillspyd. Vi hadde ingen problemer med å tømme fatet akkurat, for å si det sånn. Jeg kunne sikkert tatt et helt et alene. Fy søren, så digg!

Jeg har fortsatt ikke spist noen form for søtsaker, ikke en gang en proteibar. Believe it or not, søtmomsen har faktisk ikke lyst på! Har handla inn MASSE grønnsaker i alle farger og fassonger, samt sharonfrukt og banan. Følte nesten en merkelig form for frihet da jeg gikk i butikken i dag, haha. Skal bli godt å spise litt mer variert igjen, jeg skal neimen meg ikke ha ei våkennatt pga sult igjen, ever again! (evt før neste konkurranseoppkjøring..)

Anyway, helga avsluttet vi med et par kopper te på Kafe Sør, mens en liten gjeng hadde jam session der inne. Kjempekos! Deretter var det bare å drasse med flyttelasset mitt ned til stasjonen (noe som gikk veldig lett for min del denne gang, ettersom Tor utnevnte seg selv til pakkesel), og ta nattoget hjem til Trøndelagen.Så som sagt; ei meget vellykka og hyggelig helg!
Nå er jeg klar for litt hvile før jeg vender snuten mot nye høyder og tyngre vekter -og ikke minst mer muskler!Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits