• Skrevet: 02.10.2012  //  Kl: 22:49  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 8

Tid for finale

Både eliminering og forbedømming var altså overstått, og jeg lå i kjent positur på liggeunderlaget med Mona ved min side, glad, sliten og fornøyd. Etter en liten stund dukket Nora opp med et smil.. "Du e i finalen, Andrea!" Jeg kunne ikke tro min egne ører. Men hun viste meg et bilde av lista, og joda -der stod navnet mitt. Jeg er ikke helt sikker på hva som gikk gjennom hodet på meg, men lykkelig og halvt i sjokktilstand var jeg iallefall.

Det var enda mange timer til finale, og de første tilbragte jeg på gulvet med lukkede øyne. Nerver fantes ikke, jeg var bare trøtt og glad. Etterhvert var det på tide å skifte om og få på seg den grønne, glitrende finalebikinien min (gjett om jeg var glad for å få bruke den!), fikse på sminken, og gjøre en touch-up på scenefargen. Deretter trakk vi opp bak scenen og satte i gang med oppvarming igjen.

Vi var en glad og ivrig gjeng med finalister som stod på rekke og rad og ventet på å bli sendt ut på scenen. Både Jackueline Dahlstrøm og Camilla Hoel kjente jeg til fra før, ettersom de begge er aktive brukere på forumet på Fitnessbloggen. Det var veldig hyggelig å få hilst på dem, og jeg må nesten si takk for at de var med på å gjøre det til en så fin opplevelse! Og ikke minst gratulere med fenomenale plasseringer; 1.plass og overall på Jackueline og 3.plass på Camilla. Flotte jenter!

Men så annonserte konferansieren at det var bodyfitness +163 debutant som stod for tur, og jeg var førstemann i ilden. Her kjente jeg faktisk litt på nervene for første gang i løpet av dagen.. Det var tid for T-walk!

Hele T-walken min er ikke med på videoen, men her ser dere altså den morsomme delen.. Hihihi, jeg var noe ustø og måtte vifte litt med armene for å holde meg på beina. Det vistes godt og tydelig at det var første gang iallefall, men jeg hadde det MORO, og det var iallefall et ekte smil om munnen min gjennom hele finalen.

Her er video fra sammenligningsrundene og premieutdlinga:


 


Det som er litt moro å tenke tilbake på nå i ettertid, er hvor overasket jeg er over hvor godt jeg likte det hele. Det høres kanskje dumt ut -selvfølgelig likte jeg det, jeg har jo jobba beinhardt for det i månedsvis.. Men saken er nemlig den, at jeg nærmest utelukket har hatt fokus på veien frem til denne dagen, ikke på dagen selv. Jeg har konsentrert meg om treninga og dietten, og om å lære og erfare underveis. Det å gå ut på scenen i høye hæler har jeg faktisk gruet meg litt til! Men det var jo ikke skummelt, tvert imot. Jeg hadde det så moro og likte det hele så godt, at nå gleder jeg meg massevis til NM i helga! Nesten synd det ikke er flere konkurranser med det samme, hehe.. Har visst fått blod på tann nå.Og neida, jeg er enda ikke ferdig! Tredje del dukker opp om ikke lenge..

  • Skrevet: 02.10.2012  //  Kl: 00:37  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 9

Ja, da skal jeg forsøke å skrive noen ord etter helga.. Men etter å ha jobbet så fokusert mot dette målet i så lang tid, tror jeg nok jeg kommer til å måtte vie flere enn ett innlegg til dette. Så her kommer første del!

Fredag gikk ferden til Trondheim med tog, og etter mye slit og pes fikk vi til slutt slept flyttelassene med bagasje fra holdeplassen til hotellet og sjekket inn. Etter noen timers venting, mye frem og tilbake med forsinkede busser, og hilsing på nye og gamle bekjente, kom vi oss omsider opp på Kaliber hvor innveiinga skulle foregå. Her skulle vi også legge første lag med farge, og det var iallefall en ny opplevelse! Splitter naken var det bare å stille seg opp med spredde bein og armer i dusjen på guttegarderoben og bli spraya fra halsen og ned med en kald fargedusj. Deretter var det bare å stå rett opp og ned og vente på at fargen tørka, mens folk kom og gikk og stod og tørka i rundt -fortsatt i blanke messingen.


Folkemengden bak der er altså køa til innveiinga.. 200 utøvere skulle tross alt registreres i løpet av kvelden -sild i tønne!

Etter en lang kveld kom vi til slutt tilbake til hotellrommet, fikk mat i kroppen, og så spratt jeg vinflaska. Fikk beskjed om å ta et lite glass vin kvelden før konkurranse (vanndrivende), og jeg som i utgangspunktet ikke er spesielt glad i vin har aldri kost meg så mye med et glass før! Det smakte jo godt, og jeg ble helt salig og trøtt fra første slurk. Sovna sliten og fornøyd etter noen få strakser, og sov kjempegodt i noen timer.Men kl.03 tok skjønnhetssøvnen slutt, og fra da av ble jeg liggene og gløtte på klokka og tenke gjennom alt jeg måtte gjøre om morgenen. I klassen min var vi 16 påmeldte utøvere, hvilket betød at det ble en elimineringsrunde på oss før konkurransen begynte, ettersom det kun er tillatt med 15 utøvere på scenen i hver klasse. Dette førte da til at vi måtte møte opp ekstra tidlig for å ta en runde på scenen foran dommerne før forbedømminga skulle begynner. Jeg sovnet igjen til slutt, men det ble kun en liten times urolig søvn. Jeg drømte nemlig at jeg forsov meg, og ikke rakk å legge verken sminke eller varme opp før jeg måtte ut på scenen -og at jeg glemte maten min på hotellrommet. Våknet igjen 10 minutter før vekkerklokka ringte, og var meget letta da jeg spratt rett opp av senga og gikk ut på badet!

Kl.07 var jeg skrevet opp for andre runde med farging, og fem minutter før stod jeg helt lost og alene i Olavshallen uten snøring på hvor jeg skulle. Etter noen øyeblikk med panikk og desperat leting, kom jeg heldigvis frem til riktig dør og ble vist ned til garderobene. Deretter var det bare å strippe ned og sprayes igjen, før jeg fikk på meg forbedømmingsbikinien og begynte med sminken. Med ett fikk vi beskjed om at vi måtte trekke opp -mye tidligere enn jeg hadde forventet. Stressnivået føk vel himmelhøyt i noen minutter, men da hadde jeg heldigvis min flotte delegat Nora som var der og hadde kontroll, fikk meg dit jeg skulle og ordnet alt for meg. Jeg er sikker på at om jeg ikke hadde hatt henne, da hadde jeg ikke kommet meg ut fra garderoben en gang, iallefall ikke ut på scenen.


Bilde fra elimineringsrunden, tatt av min kjære mor. Neste gang skal trusekanten litt høyere opp ser jeg! Hehe..

Etter vi hadde vært på scenen, tok Nora meg med ned igjen, og ga meg streng beskjed om å bare ligge med beina høyt og slappe av til vi fikk høre resultatet. Hittil hadde jeg ikke hatt tid til å rekke å bli nervøs en gang, det hele hadde gått så fort at jeg knapt hadde fått med meg hva som hadde hendt, og jeg følte meg på ingen måte trygg på at jeg skulle komme videre. Det gikk litt etter litt opp for meg at jeg faktisk allerede her hadde nådd målet mitt da -jeg hadde kommet i form, og kom meg opp og ned av scenen uten å snuble! Og jeg husker at jeg snakka med pappa i telefonen, og fikk vite at hele heiagjengen min hadde sittet i salen allerede under elimineringa, og ble rørt langt inni hjerterota av å høre at pappsen syntes jeg var den flotteste av dem alle uansett. Da var jeg ei lykkelig tøtte!
Hihi, heldig bilde! Men det var altså det eneste bildet som ble tatt av meg og Mona i helga..

Men etter en stund dukket Nora opp igjen, med beskjed om at det bare var å gjøre seg klar til forbedømming! Hva som egentlig skjedde videre er litt diffust.. Men det var iallefall ikke så mye tid å gjøre på før jeg måtte gjøre meg klar igjen, gå opp backstage og begynne å varme opp. Det var ei spesiell og veldig trivelig stemning blant jentene bak scenen synes jeg, iallefall blant dem jeg kjente til. Vi stod rundt omkring i klynger og varmet opp, karbet opp, snakka, ordnet på sminken og klistra bikinier. Alle ivrige og spente!

Merkelig nok hadde jeg fortsatt ingen nerver her, jeg hadde det faktisk bare moro! Og litt vondt, leggene krampa seg litt etterhvert, haha. Ble trukket ut til sammenligning i andre runde, og hadde derfor ingen peiling på hvordan jeg lå an da jeg gikk av scenen. Det sies å være positivt å bli trukket ut i første runde, men jeg ble verken trukket ut i første eller siste. Men her var jeg så fornøyd allerede, jeg hadde forlengst nådd målet mitt og hadde faktisk kost meg der ute.Blir nok litt kraftigere scenesminke også neste gang, den blekna visst litt ute på scenen gitt, hihi. Ble noen erfaringer rikere kan man si, på veldg mange måter!

Deretter var det bare å rusle ned til liggeunderlaget og puta igjen, ligge med beina høyt, spise den tørre kyllingen sin, og vente på lista over finalistene..

To be continued..

  • Skrevet: 01.10.2012  //  Kl: 11:15  //  Kategori: Norway Open 2012  //  Kommentarer: 19

Oioioi, jeg lever fortsatt etter helga altså -i beste velgående!

Jeg har bare ikke helt fått samlet tankene og inntrykkene enda, og har egentlig hatt nok med å oppdatere meg på alt som har skjedd på nettet siden jeg kom hjem i går ettermiddag.

Helga har virkelig overgått alle forventninger, og jeg kan vel egentlig bare si det slik at jeg satt og gråt mine gledestårer for meg selv i senga på hotellrommet på lørdagskvelden. Jeg kommer til å skrive noen mer utfyllende innlegg i løpet av uka, men kort fortalt så ble det en 5.plass av totalt 16 utøvere før eliminiering i min klasse! Å i det hele tatt få finaleplass og få vist frem den grønne bikinien min var helt uventet, og en femte plass var for meg uvirkelig. Jeg nådde målet mitt, og mer til. Også må jeg få sende en stor gratulasjon til kjempeflotte Jackueline som vant vår klasse, og i tillegg stakk av med overallen! Kjempeimponert, for ei flott jente!

Jeg må bare si mange tusen takk for alle lykkeønskninger og gratulasjoner, jeg blir oppriktig satt ut over all støtte som har strømmet inn.Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


AnnonserCopyright

hits