• Skrevet: 16.04.2015  //  Kl: 22:33  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Da er en meget vellykket kveld med stand over for denne gang. I kveld var det Damenes Aften på Intersport Gigant, og ettersom det er en god samarbeidspartner av Care treningssenter var jeg og sjefen der med stand og kjørte demo på øvelser til hjemme/ferietrening. I tillegg var det spesielle tilbud i butikken samt et kostholdsforedrag av Mari Guin som også er ernæringsfysiolog på Care.

Minner også om at alle medlemmer på CARE får rabatt ved kjøp på Intersport Gigant Levanger!

Det ble dessverre dårlig med bilder under demoen, men øvelsene vi viste var:

 • Markløft med kettlebell
 • Armhevinger med strikk (som motstand og som hjelp)
 • Ettbeins strakmark med kettlebell
 • Magehjul
 • Ulike varianter av knebøy med strikk
 • Ulike varianter av roing med strikk
 • Lårbøy med fitnessball
 • Sidehev og upright row med strikk

 

Da er jeg ganske klar for å finne senga og lade batteriene til en ny dag.
Ha ei fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 18.11.2014  //  Kl: 12:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Da begynner det vel nesten å bli på tide med en liten oppdatering her inne igjen også. Dagene de ruller og går som vanlig, og jeg er fortsatt i 100% vikariat i resepsjonen på CARE og skal nedover dit og jobbe ettermiddag i dag.  I helga har vi kost oss med lunsj-date på Jordbærpikene, pizza- og filmkveld som normalt, og på søndag hadde vi litt familie over på besøk i den vesle leiligheten vår på litt forsinket farsdagsfeiring. Farmor hadde til og med med en potteplante til oss. Utrolig hvor mye en enkel plante kan gjøre med stua.Treninga går som normalt den også. Jeg er ordentlig motivert på trening igjen om dagen, og det er utrolig godt. I dag blir det riktignok ei delaod-økt med litt lette vekter -litt fordi det begynner å bli på tide, og litt fordi jeg nesten følte meg litt uggen i morges. Det kan faktisk lønne seg ta ei økt eller to med litt mindre belastning en gang i blant. På søndag var vi uansett å trente en del spenst, både høydehopp, stille lengde, hopp på ett bein og PT-tau. Og i den anledning fortsetter jeg med skrytevideoene av kjæresten som er fryktelig eksplosiv -bare se hvor høy den stabelen begynner å bli:


Proffotografen selv som filmer.. ;)

Nå skal jeg gomle i med pannekakene mine, få på meg treningstøyet og rusle nedover og få gjort unna den deload-økta før jobb.

Ha ei fortsatt fin uke alle sammen!

 • Skrevet: 09.11.2014  //  Kl: 19:15  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Vi har hatt ei ordentlig kosehelg her i heimen, og resten av søndagen nytes i sofaen med middag og litt på TV-skjermen. Lørdagen var i grunn bare avslapping og hjemmekos med hjemmelaget pizza og film slik vi pleier, og etter ei uke med veldig lite tid sammen var det ekstra godt med ordentlig lørdagskveld.

Oppkrift på perfekt hjemmelaget glutenfri pizza finner du HER.
I dag har vi kommet oss en tur på trening, og begge starta økta med litt spensttrening. Jeg har iallefall veldig godt av å jobbe litt med eksplosivitet, så vi bør nok prøve å få til mer av dette etterhvert. I tilegg til spensthopp ble det litt skuldre og magetrening på meg.Jeg filma litt av det nest høyeste settet til Lasse:Håper dere også har kost dere i helga, og ønsker dere en fortsatt fin søndagskveld!

 • Skrevet: 07.11.2014  //  Kl: 23:26  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Da har jeg forlengst tatt helg og innviet fredagen med litt sjokade og TV-serier i sofaen! 

Jeg kjørte på med ei treningsøkt etter jobb i dag også. Veldig greit å gå fra jobb til trening når det bare tar noen få sekunder å forflytte deg fra resepsjonen og ned i trenigssalen -da blir ikke dørstokkmila så lang. Det ble iallefall ei knall treningsøkt i dag som i går! Jeg trente dag 3, altså overkropp. Bytta ut alle øvelsene slik jeg gjorde på beindagen i går, og det var forfriskende med litt nye øvelser å bryne seg på igjen.

Se gjerne hele det originale treningsprogrammet mitt HER.


Nå skal jeg nok snart finne senga og sove alarmfritt til jeg våkner av meg selv. The magic og Saturdays Det har vært ei fin og innholdsrik uke, men jeg ser frem til å få hjem kjæresten  igjen i morgen ettersom vi har jobbet om hverandre og såvidt har sett hverandre totalt 3-4 timer denne uka.

 • Skrevet: 06.11.2014  //  Kl: 20:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Nydusja og mett med rumpa godt planta i sofaen -utrolig godt etter en dag med jobb og beintrening. Lure meg hadde satt vekkerklokka ekstra tidlig i dag for å ha god tid til å kose meg med frokosten før jeg syklet til jobb, men den planen feila i det alarmen gikk. Jeg skrudde av alarmen og sovna igjen, og våkna 35 min senere og gikk fra hvilepuls til makspuls på ganske kort tid. Ikke helt den rolige morgenen jeg hadde planlagt, men jeg kom iallefall i tide på jobb!

Etter en fin dag på jobb ble det som sagt trening på meg. Jeg følger fortsatt treningsprogrammet mitt 3+1, men har justert litt på dag 2 og 3 for å ikke stagnere. Det er uke 10 på programmet, og det er viktig å variere litt på øvelsesutvalg, sett og/eller repetisjoner for at kroppen ikke skal bli for vant. Dag 1 (baseløft-dagen) går som før, og dag 4 er fortsatt gjøre-hva-jeg-vil-økt.


Jeg skal love det svei noe hinsides etter droppsettene på leg extension, så det ble iallefall ei økt med ordentlig pump. Ei stund siden jeg har kjørt såpass til høy-rep.


Jeg har økt energiinntaket litt den siste tida, og avslutter treningsøktene med både riskaker, rosiner og proteinshake. Det nytter ikke å trene hardt om ikke kroppen får byggeklosser til restitusjon.


Nå skal jeg bare ta det helt piano resten av kvelden før jeg har planer om å finne senga tidlig. Gjør et nytt forsøk på en rolig morgen med god tid igjen i morgentidlig, før det blir ukas siste arbeidsdag på CARE med både resepsjon, PT og treningsveiledning.

 

Hva er din absolutte favorittøvelse for underkroppen?

 • Skrevet: 29.10.2014  //  Kl: 09:36  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

God onsdag alle sprekinger!

Titter bare innom for å minne alle treningsglade innbyggere i Levanger om gruppetimen CARE X-FIT i ettermiddag. Sist uke måtte jeg på kurs, men i kveld er jeg tilbake og  gleder meg til å kjøre på igjen! Vi starter kl.17.30, så enten du er medlem på senteret eller ønsker deg en prøvetime er du hjertelig velkommen til ei morsom, effektiv og litt annerledes treningsøkt.
Ser jeg deg i ettermiddag?

 • Skrevet: 20.10.2014  //  Kl: 08:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God morgen!

helga har rett og slett forsvunnet i flytting, flytting og mer flytting, og jeg har knapt vært på nett de siste dagene. Nå har vi fått med oss alt vi eier og har innover til Levanger, og for øyeblikket bor vi i et eneste stort kaos av esker og poser. Men det begynner iallefall å se litt mer ut som "hjemme" her i stua nå, så det blir nok godt når alt er på plass.Mandag er hviledag for meg, men jeg tenkte jeg skulle dele gårsdagens bonus-økt med dere! Det ble nemlig ei knallbra treningsøkt, til tross for at jeg fikk meg en stor og fin blåflekk på leggen og ei kjempelekkert klem-merke på låret.. Og slo hodet i ei stang da jeg skulle rydde opp etter meg. Men pytt.

 • 10 min oppvarming på tredemølle med rask gange og lett jogging + litt forsiktig tøying

 • Spensthopp 3 / 3 / 2

Supersett:

 • Clean and jerk 3x5
 • Gående utfall med vektsekk på skuldrene 3x20-24 skritt

Supersett:

 • Militærpress 3x10-15
 • Facepulls i slynge 3x12

 • Abwheel 3x10-12

 

 Monika var med og filmet et sett med clean and jerk for meg:


Teknikken ser fin fin ut, men jeg kan med fordel bli flinkere til å sette stanga finere fra meg. Ser jeg slipper den ganske fort ned uten å helt fullføre løftet. Kan også bli mer eksplosiv, særlig på de siste repetisjonene hvor jeg begynner å bli sliten.

Hvis du er usikker på hvordan teknikken din er på enkelte øvelser som krever mye teknikktrening og du ikke har noen til å se på deg og gi feedback, kan det være lurt å sette et kamera på en benk ved siden av eller få noen andre som trener på senteret til å filme deg under et sett. Da kan du selv se og vurdere (såfremt du vet hva du skal se etter selvfølgelig).

Nå skal jeg snart i gang med rydde- og sorteringsprosjekt her. Ha en fin mandag folkens!

 • Skrevet: 12.10.2014  //  Kl: 18:55  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Helga har i grunn gått rolig og stille for seg. På fredag tok vi med et flyttelass innover til Levanger fra leiligheten i Malvik, og på lørdag fikk jeg trent gjennom ukas siste delaod-økt før det ble pizzakos og film sammen med kjæresten. Se gjerne den knallgode oppskrifta vi bruker på skikkelig glutenfri pizza her. Er det lørdag så er det lørdag!I dag har jeg vært og fått trent ei skikkelig økt sammen med lillesøster Monika. Det var dag 4 på programmet som stod på planen, og det vil si bonus-økta hvor jeg trener det jeg vil.  Treningsprogrammet mitt finner du her. I dag fokuserte jeg på muskelgrupper jeg vil gi litt ekstra oppmerksomhet og avslutta med litt kettlebell swing for moros skyld. Økta ble seende slik ut:

Trisett:

 • Smal beinpress 3x15
 • Utspark 3x10-12 -avsluttet med et fjerde sett med droppsett
 • Tåhev i beinpress 4x12-15

Supersett:

 • Militærpress 4x10-15
 • Sittende facepulls 4x13

 • Ab wheel 3x10

Supersett:

 • Sideplanke med hev i slynge 2x10 på hver side / vanlig planke i slynge 2 sett på tid
 • Kettlebell swing 4x15Supersett betyr at man kjører to og to øvelser samtidig. Jeg kjører f.eks ett sett med militærpress og går deretter direkte over til et sett med facepulls før jeg tar en liten pause. Deretter gjentar jeg dette til jeg har fire sett på begge øvelsene. Slik sparer man tid på trening i tillegg til at man får opp intensiteten slik at hjerte- og lunger også må jobbe litt hardere. Trisett går ut på akkurat det samme, men involverer tre øveser etter hverandre istedet for to.

Benytter du deg av supersett når du trener?

 • Skrevet: 23.09.2014  //  Kl: 10:29  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Litt merkelig å våkne uten vekkerklokke på en tirsdag, men i dag har jeg altså ingen avtaler i det hele tatt, verken jobb-relatert eller annet. Det eneste som egentlig står på planen i dag er ei treningsøkt sammen med kjæresten når han våkner til live igjen etter nattjobb. I dag er det nok en gang baseløft som står på programmet, men jeg tenkte å dele gårsdagens utrolig simple, korte, men effektive økt med dere.

Planen var i utgangspunktet sirkeltrening, men ettersom gruppesalen var i bruk ble jeg nødt til å improvisere litt.  Det ble derfor geriljakardio på mølla etterfulgt av en runde tabata. Geriljakardio og tabata er i grunn det samme -intervaller hvor man jobber intensivt i 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunders pause. Dette gjentas 8 ganger, og tar til sammen kun 4 små minutter. Forskjellen er at tabata utføres med øvelser i stedet for løping/annen typisk kondisjonsaktivitet. Tabata-sekvensen min i går bestod av burpees alternert med kettlebell swing. Husk bare å sette av tid til oppvarming før du begynner for å unngå belastningsskader, ettersom man jobber veldig intensivt i arbeidsperiodene. I går gikk/jogga jeg i 6 minutter før jeg startet med intervalldragene på tredemølla, og tøyde litt fort og lett i musklene før jeg begynte med tabataen . Fort gjort og effektivt for å få opp pulsen og jobbe litt med kondisjonen!


Litt raskt påfyll; Yoplait double 0% vanilje, banan, blåbær og hakkede mandler.

Ellers holder vi for tiden på å flytter inn i kjellerleiligheten hos mamma. Det kommer til å være vår mellomstasjon til vi er godt etablert med jobb begge to og kan søke om boliglån til noe eget. Så for øyeblikket har vi i grunn halvparten av møbler, klær, fat og bestikk i leiligheten i Smiskaret og halvparten her. Det meste ser med andre ord litt halvferdig ut her enda, men jeg tror vi kommer til å få det veldig koselig her når alt er på plass. Er det én ting som iallefal er befriende, så er det å kunne koke seg kaffe og vaske kopper uten å være redd for å vekke han som ligger i og sover i naborommet! Nå er det hele to dører fra kjøkken/stue til soverommet, hehe.
Sneakpeak av "stua". Herlig med en rolig start om morgenen her med proteinkaffe, frisk frukt og nøtteblanding.

Nå har jeg i grunn bare planer om å leke litt husmor og kanskje planlegge resten av ukas timer på CARE. Ønsker alle ei fortsatt fin uke!

Har du forsøkt gerilkakardio og/eller tabata?

 • Skrevet: 09.09.2014  //  Kl: 13:23  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

I dag var jeg uvanlig tidlig å se i treningssalen på CARE -før klokka slo 08.00 var jeg i gang med dagens treningsøkt. Tirsdag er fra nå av den store baseløft-dagen! Ukas første treningsøkt kommer til å bestå av de tre store fremover; markløft, benkpress og frontbøy. Da kommer jeg til å trene maksimal styrke og holde meg innenfor 1-5 repetisjoner. Økta gikk veldig fint, og det er i grunn godt å starte dagen med trening. Da våkner jeg og har energi resten av dagen, og jeg slipper å måtte dra frem motivasjonen til å trene etter en lang dag på jobb. Ferdig med det!


Ingen dag uten kaffe..

Arbeidsdagen i dag skulle bestå av 7 veiledningstimer og avsluttes med gruppetimen Care X-fit, men to timer ble avlyst nå på formiddagen så da ble det litt ekstra tid til å jobbe med kostholdsplaner, treningsprogram og planlegging av PT-timer istedet. (Gruppetimen kommer til å gå som vanlig i kveld kl.18.00, men fra neste uke av flyttes den til onsdager til informasjon for dere som er interessert i å være med).Nå begynner det straks å være på tide med lunsj nr.2! Det skal ikke stå på appetitten etter tidligtrening iallefall.

Når på dagen foretrekker du å trene?

 • Skrevet: 08.09.2014  //  Kl: 10:58  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God morgen!

Vi forlenget helga litt, og befinner oss fortsatt i leiligheten i Malvik. Frokosten er fortært, og om ikke lenge går turen hjem mot Levanger igjen. Jeg har et par timer på CARE i ettermiddag, og Lasse går på vakt.I helga har vi kost oss mye med film, besøk hos sviger-bestemor i byen, hjemmelaget pizza på lørdagskvelden og fårikål med svigerfamilien på søndag. Jeg har også rukket med et par treningsøkter, så jeg er fornøyd med forrige treningsuke. Jeg begynte med mitt selvkomponerte 4-dagers program, og enn så lenge synes jeg det ser veldig greit ut. I helga ble det iallefall ei økt på overkroppen og ei økt med sirkeltrening -begge gode økter!Mandag har for meg blitt hviledag, ettersom det er den travleste dagen på et treningssenter i løpet av ei uke. En "miniversjon av Januar" hvor folk enten skal kickstarte uka med ei god økt eller rett og slett har dårlig samvittighet etter litt for mye kos i helga. jeg starter derfor treningsuka mi på tirsdag i stedet, hehe.

Hvordan starter du uka?

 • Skrevet: 07.09.2014  //  Kl: 10:12  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Nå sist onsdag hadde vi offisiell åpning av x-fit avdelingen vår på CARE. Litt dårlig oppmøte var det (vi skylder på lite annonsering), men vi  kjørte gjennom opplegget for de som hadde møtt opp og håper de lærte noe nytt og kanskje også fikk lyst til å teste ut nye treningsformer. Levanger-avisa var også til stede og gjorde et lite intervju.  Det ble klipping av snor før vi startet med demonstrasjon av et utvalg ulike øvelser som kan benyttes med utstyret.

Les gjerne avisartikkelen her!


Foto: Roger M. Svenden, Levanger-avisa


Foto: Roger M. Svenden, Levanger-avisa


Foto: Roger M. Svenden, Levanger-avisa

Gikk du glipp av åpningen, men ønsker å lære hva du kan gjøre og hvordan du bruker utstyret så går det an å bestille seg en veiledningstime for en enkel introduksjon, eller PT-timer for en nærmere gjennomgang. Vi kjører også tre gruppetimer i uka hvor utstyret er mye i bruk, så der går det også an å lære seg hvordan mye av det kan brukes. Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon kan du ta kontakt i resepsjonen, sende meg en mail (marandy.rh@hotmail.com) eller bruke kommentarfeltet under innlegget.

Som Mona sa i intervjuet; "det er ikke skummelt, du blir bare i bedre form. Så kan det hende du også oppdager at det er artig".

 • Skrevet: 01.09.2014  //  Kl: 13:58  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6


Førstkommende onsdag er det offisiell åpning av CAREs x-fit anlegg! Da blir det klipping av snor og servering av noe sprudlende i glasset. Jeg og Mona kommer til å demonstrere ulike øvelser du kan utføre i anlegget og tar imot spørsmål om øvelser og teknikk. Dette er åpent for alle medlemmer, og vi anbefaler alle som er interessert i funksjonell trening til å møte opp 3.september 18:00.


facebook.com/caretreningssenter | Care-trening.no

 

Vel møtt!

 • Skrevet: 30.08.2014  //  Kl: 11:20  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Det er lørdag, og sola skinner! Det er iallefall et godt utgangspunkt for en herlig fridag.

Jeg stod opp til et rolig hus i dag -søstera er på jobb, mamma på fjellet, kjæresten sover etter nattevakt, og pus er trøttis og sløver rundt i huset. Det ble frokost og kaffe ute på verandaen i solveggen mens jeg noterte ned dagens treningsøkt. Benkpress står på planen i dag, etterfulgt av flat hantelpress/push-ups og T-bar row/kabelroing som støtteøvelser.Ettersom det ble litt forandring i planene for formiddagen fikk jeg plutselig veldig god tid, så jeg har derfor satt i gang med å planlegge neste treningsperiode. Jeg er straks ferdig med 12.uke på 5/3/1, men jeg merker at det blir litt for lavt volum for min del. Det blir rett og slett litt for kjedelig, og jeg savner å mikse det opp litt mer. Derfor går jeg tilbake til egenkomponert program igjen til neste uke.Jeg kjenner at gnisten og treningsmotivasjonen er på vei tilbake etter en lengre periode med "vanetrening", og nå har jeg veldig lyst til  legge fokuset på å bygge og på å ha det moro på trening igjen. Økta med sirkeltrening blir derfor litt for kondisjonens/utholdenhetens del, men også mye for moros skyld.


Nå vurderer jeg å ut å gå meg en tur i finværet. Man vet tross alt ikke hvor mye vi egentlig har igjen av denne sommeren -September er jo like rundt hjørnet. Det blåser riktignok som et uvær, men det er godt å kjenne sola i fjeset!

Hvilke planer har dere for lørdagen? Jeg håper iallefall dere også nyter finværet.

 • Skrevet: 28.08.2014  //  Kl: 20:24  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Dagene flyr av sted som vanlig, og i morgen er det fredag allerede. Jeg for min del startet torsdagen med et par veiledningstimer på CARE før jeg tok meg ei kjapp treningsøkt selv. I dag var det tung markløft etterfulgt av strakmark og et par mage/core-øvelser som stod på planen. Dette blir nok siste uke med 5/3/1 før jeg går over på nytt program til neste uke.


Videoen er fra maksløftstesting før jeg startet med 5/3/1 i Juni.


Etter et lite møte med koordinator Mona syklet jeg videre til dagens neste destinasjon, nemlig kjøreskolen. Dag 2 av 4 med trafikalt grunnkurs er gjennomført, og jeg ser lyset i enden av tunnellen! Det er liksom meg og 15-åringene, men det er iallefall godt å vite at jeg har kommet et steg nærmere lappen.I morgen ser det forresten ut til at mamma skal bake en ny runde med det økologiske fullkornsbrødet igjen, så da skal jeg følge med som en hauk på oppskrift og fremgangsmåte med kamera parat. Stay tuned for oppskrift!

 • Skrevet: 12.07.2014  //  Kl: 14:20  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God lørdag! Har dere hatt en like fin start på dagen som meg? Etter hele 10 timers søvn (!! denne jenta har sovehjerte når hun har fri og ingen planer) stod jeg opp til strålende finvær og ei real lørdagsskål med snickersgrøt!


Havregryn som har fått svella over natta, og så kjørt et par runder i mikroen. Til slutt blander jeg inn sjokoladeprotein, kakaopulver og litt salt, og topper med et smørøye av peanøttsmør. Sydenvarme eller ikke -denne sjokoskåla er like god uavhengig av temperatur!

 

Jeg holder fortsatt på med 5/3/1-programmet, men hver 4. uke er deloaduke. Denne uka har jeg altså holdt på med 40-50% av mine vanlige vekter, og det er rett og slett gørrkjedelig! Jeg føler jeg varmer opp og går hjem igjen.. I og med at det i tillegg har vært såpass fint vær har det blitt et par treningsturer ute i stedet. På torsdag ble det en lite joggetur, og i dag prøvde jeg med på sprinttrening.

Lasse har i lang tid sagt at jeg burde legge inn mer spenst- og sprinttrening for å øke eksplosiviteten i beina mine, rett og slett fordi jeg antagelig ville hatt mye å hente på det mtp styrken i beina. Jeg har tross alt lite treningsbakgrunn fra jeg var yngre, så jeg har ikke den samme "grunnstyrken" som de som har drevet aktivt med idrett opp gjennom oppveksten. Etter å i tillegg ha lest en artikkel om sprinttrening i ShapeUp var jeg derfor inspirert til ei økt i dag!


#ShapeUp

Jeg tok utgangspunkt i artikkelen i Shape Up. Jeg gikk ned til grusveien hvor jeg tenkte å ta dragene, og der jogga jeg rolig rundt i ca.10 min. Deretter kjørte jeg 4 stigningsløp på den strekningen jeg skulle ta sprintdragene, altså 4 drag med stigende hastighet fra rolig jogg til full spurt. Da jeg var ferdig med oppvarmingen ble det 6 drag med full sprint, og da hadde jeg 4-5 minutters pause hvor jeg gikk rolig rundt og fikk ned pulsen til neste drag. Til slutt gikk jeg rolig hjem, ca 10 minutters nedkjøring.

Vel hjemme ble det litt påfyll av næring og masse vann:


Der gikk den siste Power Crunch-baren min.. Må nok en tur tilbake til USA snart!


Nå har nattarbeideren min kommet seg opp av senga også, så da blir det snart en tur bort på treningssenteret for å kjøre ukas siste deload-økt, og deretter blir det bare lørdagskos resten av dagen.

Har du prøvd sprinttrening?
Ha en fortsatt fin lørdag folkens!

 • Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 11:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Som jeg så vidt nevnte tidligere kommer det en ny gruppetime på Care denne uka, hvor jeg selv og råskinnet Mona Helén er instruktører! Timen kommer til å være preget av bootcamp-trening som er bra for både styrke og utoldenhet, og selvfølgelig også gir deg muligheten til å teste viljestyrken litt. Vi kommer til å jobbe i intervaller med store funksjonelle styrkeøvelser, og dette blir en time som skal være både tøff og morsom. 
Vi er så heldige å ha fått et helt nytt crossfit-cage på Care nå, og dette kommer vi til å benytte oss flittig av i disse timene:


Timen kjøres på tirsdager kl.18.30 i aerobicsalen. Om det blir mer finvær utover sommeren så kommer vi også høyst sannsynlig til å kjøre noen av disse timene ute.

Hiv deg med!

 • Skrevet: 17.06.2014  //  Kl: 07:44  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

-dette fikk jeg høre allerede fra starten av da jeg selv begynte å trene, og loggboka var alltid en fast treningskompanjong. Jeg må innrømme at jeg har sluntret unna når det kommer til denne biten det site halvåret, men med nytt treningsprogram har jeg også fått ny treningsmotivasjon, og nå er loggboka tilbake på plass i treningsbagen.

 

Å loggføre treningsøktene er faktisk langt viktigere for fremgangen enn du skulle tro.Jeg skal gi deg et lite hint om hvorfor denne loggføringsbiten er såpass viktig, og det er progresjon. Enten du skal bli sterkere eller bygge mer muskler, så må du på et eller annet vis øke belastningen over tid -enten ved tyngre vekter, flere sett eller flere repetisjoner. Jeg veit ikke med deg, men min hukommelse er iallefall ikke fullkommen nok til å klare å huske hvert et sett og hver en repetisjon for hver eneste øvelse på hver bidige økt fra uke til uke.Det trenger verken å være krevende eller vanskelig:

1. kjøp ei enkel notatbok til en billig penge på Nille eller Europris.
2. Skriv ned dato og navn på økta (følger du et bestemt treningsprogram så skriv gjerne økt 1,2,3 osv + hvilken uke slik jeg har gjort på bildet ovenfor. Om du trener mer etter ønske og dagsform kan du bruke dagens muskelgrupper som overskrift).
3. Notér navnet på øvelsene, samt vekt og antall repetisjoner på hvert sett.
4. Gjerne skriv noe om lengden på pausene mellom hvert sett. 

 Man kan gjøre langt mer enn dette og skrive om bl.a intensitet, kommentere dagsform osv, men jeg bruker loggboka hovedsaklig som et verktøy for å huske hva jeg løftet sist/vite hva jeg skal løfte i dag. Selve treningsprogrammet har jeg gjerne med på et papir ved siden av, og der skal det jeg trenger å vite om intensitet og annen viktig informasjon stå.

 

På dette viset kan du lett holde oversikt over om det går fremover eller om du holder på å stagnere, slik at du vet når det er på tide å ta en deload-uke eller gjøre noen endringer i programmet.

 

Logger du treninga di?

 • Skrevet: 13.06.2014  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 11

Helg da dere! For meg betyr det riktignok arbeidshelg på sykehjemmet, men helg likefullt. Jeg krysser fingrene for finvær i morgen, for da blir det tur til Levanger for å grille hos pappa og samboeren etter jobb! I dag har jeg iallefall hatt fri, og etter en rolig morgen heiv vi i oss pre-workouten og kjørte til trening.

 
Ettersom jeg skal begynne med 5/3/1-programmet er jeg avhengig av å vite min 1RM (maksvekt jeg klarer på 1 repetisjon) i knebøy, benkpress, markløft og militærpress for å regne ut hvilke vekter jeg skal begynne med. Knebøy og benkpress hadde jeg klart for meg, men markløft og militærpress har jeg ikke trent nevneverdig på på lange tider. Derfor fant jeg ut at det ville være best å rett og slett kjøre maksløftstesting på disse to istedet for å bare anta.

 Lasse filmet maksløftet mitt i markløft:Jeg bruker litt mye tid på å vimse før løftet starter i tillegg til at rumpa godt kunne vært enda lavere i startpossisjon, men alt i alt er jeg fornøyd med løftet. Ettersom jeg ikke har trent spesifikt på markløft på over et år er jeg også fornøyd med at maksen landa på 90kg.

I kveld er Lasse på jobb, og jeg har slappa av og gjort litt arbeid hjemmefra med kostholdsplaner. Nå skal jeg bare fortsette med avslappingsbiten og pusle litt her i leiligheten før det blir sengetid, så da ønsker jeg alle ei fortreffelig helg!

 

 • Skrevet: 10.06.2014  //  Kl: 11:23  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

God formiddag!

Jeg stod opp tul nok en solfylt dag i Trøndelag i dag, og etter en rolig morgen hjemme med vafler til frokost tok jeg buss og tog inn til gode, gamle Levanger. Jeg kommer til å være på Care hele dagen, og på planen står beintrening,  arbeid med kostholdsplaner og til slutt PT-time.
Vaffelfest både til frokost og til lunsj:


Jeg bruker samme oppskrift som til pannekakene mine. Denne gangen dobla jeg den og tok med den andre halvparten i matpakken!


Jeg reiser med et lite flyttelass hver gang. Utrolig hvor mye jeg må ha med for knappe to dager!

På trening i dag er det fremside lår og rumpe som skal få kjørt seg. Baksiden trente jeg alene på lørdag, så den skal få slippe i dag, hehe.. Planen for økta seg iallefall omtrent slik ut:

 • Leg extensions 3x10-15
 • Knebøy 4x3-5
 • Sumobøy i smith-maskin 3x8-12
 • Smal beinpress 3x8-12
 • Glute kick-backs 2x12-15

Det er litt over ei uke sida jeg slutta med helkroppsprogrammet mitt, så nå blir det ei ordentlig pumpeøkt på beina før jeg skal sette i gang med et skikkelig program igjen. Failing to plan is planning to fail sies det, og det ligger helt klart noe i det. Jeg må innrømme at min egen treningsmotivasjon har vært litt laber den siste tida, og det skyldes nok mye at jeg ikke har sett så mye fremgang på en stund. Sånn går det når man ikke har noen klare mål å strekke seg etter! Det er på tide å sette seg noen nye konkrete mål og jobbe mot, og da selvfølgelig også ha en plan for hvordan jeg skal nå dem. Lasse foreslo Jim Wendlers 5-3-1-program, og etter å ha lest meg opp litt har jeg bestemt meg for å gi det et ordentlig forsøk.

Da skal jeg straks lade opp med vaffelporsjon nr.2 før trening.
Ønsker alle en herlig dag i finværet!

 • Skrevet: 24.05.2014  //  Kl: 22:09  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Hejsann! Nå har jeg spist meg (stapp)mett og god på verdens beste glutenfrie hjemmelaga pizza, og sitter nå og slapper i sofaen mens Lasse ser champions leage-finalen.

Hele lørdagen har i grunn vært veldig fin! Etter å ha sovet i nesten 11 timer(!)  kom jeg meg opp, fikk i meg frokosten, og la til slutt ut på tur. Jeg bestemte meg for å gå til Malvik-senteret på jakt etter en brukbar sommershorts, og det betyr omtrent 30 minutters gange i oppoverbakke. Det svei i baken!

Etter litt handel på senteret kom Lasse og hentet meg, og med tid og stunder gikk turen bort til treningsstudioet.
Jeg trener fortsatt helkropp, og i dag så økta slik ut:

 • Benkpress 4x4-5
 • Frontbøy 4x4-5
 • Strakmark 3x6-8
 • Foroverbøyd stangroing 3x8-10
 • Militærpress 3x5-8

Til bursdagen min fikk jeg Abilica vektløfterbelte av Lasse, og det fikk jeg omsider testa ut under frontbøyen i dag. Jeg sliter en del med å havne frempå med overkroppen -særlig under vanlig knebøy, så nå vil jeg prøve med belte på dagene med lavrep en stund. Jeg syntes iallefall jeg brukte mye mindre energi på å holde overkroppen på plass i dag, og fikk heller fokusert på god dybde og kontakt med lår og rumpe.


Fornøyd frøken! Instagram: @artisticfitness


Fornøyd med dagen han også gitt.

 

Resten av dagen har vi bare slappa av og kost oss! I morgen skal vi faktisk i konfirmasjon, men det spørs om det blir ei lita økt på formiddagen allikevel. Da tror jeg faktisk jeg skal prøve meg på litt løping, så ønsk meg lykke til!

Ha ei fortsatt fin helg folkens!

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 10:05  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

God morgen, og god påske!

Jeg befinner meg nå hjemme i huset hos min storesøster Maja i Samnanger. Jeg, mamma og lillesøster Monika fløy nedover i gårkveld, og skal være her hele påskehelga. Akkurat nå sitter jeg og koser med med en kaffekopp mens huset holder på å våkne til live!

Jeg skrev tidligere at påska falt seg naturlig som deload-uke for min del, og det har den også blitt. Jeg har riktignok vært innom treningsstudioet tre turer allikevel denne uka, men har ikke kjørt med tung vektbelastning. Istedet har det blitt litt et par morsomme økter som jeg tenkte jeg skulle dele med dere, ettersom begge ble gode, intensive sirkeltreninger!Økt 1. AMRAP er forkortelse for As Many Rounds As Possible, altså "så mange runder som mulig" på en gitt tid -her 15 min. På AMRAP 1 klarte jeg f.eks 9 runder, og på AMRAP 2 klarte 10. Her gjelder det å legge seg på riktig tempo, for man skal ha høy intensitet, men samtidig klare å holde seg gående så kontinuerlig som mulig gjennom de 15 minuttene. Det er også viktig å huske at man ikke skal slurve med teknikken selv om vektene er lavere enn til vanlig!

Økt 2. Tabata er en populær form for intervall-trening som kan trenes både med styrkeøvelser så vell som på kondisjonsapparater. Her har jeg valgt to forskjellige øvelser for tabata-runde. En slik runde tar kun 4 minutter! Kort sagt arbeider du med høy intensitet med én øvelse i 20 sekunder, og deretter tar du 10min pause før du setter i gang med 20 sekunders arbeid på neste øvelse. Slik fortsetter du til det har gått 4 minutter -da har du hatt 8 arbeidsperioder.


Ellers har jeg vært så heldig å få påskeegg av Lasse i år, og han har virkelig sørga for at jeg ikke skal ha sukkermangel i påska, hehe. Det ble en liten fotoshoot med påskegodisen før alle sto opp i morges:

Nå er det visst snart duket for frokost her, så da sier jeg takk for meg for denne gang. Forhåpentligvis holder sola seg fremme i dag slik at vi får en fin liten jentetur opp i skogen her.

Ønsker alle ei fortsatt strålende påske!

 • Skrevet: 11.04.2014  //  Kl: 19:14  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Fredag folkens!

Ok, nå er jo jeg foreløbig ganske bortskjemt med å være hjemmeværende deltidsstudent med mye fritid og ikke så voldsomt mye jobb, så jeg er vel ikke den som skal juble høyest over at det er helg. Men det er helg, og jeg liker det. Her i huset starta vi iallefall dagen i soafen kl.08 med Hobbiten -Smaugs ødemark på skjermen til frokosten. Endelig er den å finne i butikkhyllene, til Lasses store glede. Viktig å bevare nerden i seg!


Elsker vi den, eller elsker vi den? Og gleder vi oss til neste??


Deretter bar det av sted på trening..

Jeg trente bein, Lasse trente rygg og biceps. Selv om vi ofte ikke trener det samme, er det fint bare å ha treningspartneren der som spotter og psykisk støtte gjennom økta. Begge var godt fornøyde da vi satte oss ned og knasket i oss riskakene etterpå!

Jeg kjørte til en forandring pre-exhaustion med litt høyrep på isolasjonsøvelser før de tunge øvelsene i dag, og det funka utrolig godt for min del. Det så ikke ut til å gå nevneverdig ut over styrken, det ga bare utrolig god kontakt med musklene gjennom hele økta. Det kommer jeg definitivt til å gjøre igjen senere! Jeg gikk kanskje litt vel hardt ut med høyrep, supersett og korte pauser til å begynne med da, for på et tidspunkt begynte jeg faktisk å kjenne meg så kvalm at jeg måtte kjenne godt etter om jeg ble nødt til å finne nærmeste søppelbøtte, høhø. Gikk bra!

 

Dagens økt:

 • Glute kickbacks i kabel 3x15 i supersett med
 • Leg extensions 3x15
 • Knebøy i smith 3x10
 • Smal beinpress 2x15
 • Liggende legcurl i kabel 4x15-20
 • Nordic hamstrings 3x6-8
Lasse er på jobb,  jeg har akkurat fortært et enkelt lompemåltid og jeg sitter nå og koser meg med en kopp te. Nå gjenstår det bare å finne ut hva man skal ha på seg i morgendagens 80-årsdag! Min kjære, spreke farmor har stordag, så da tar vi turen innover til Levanger for å være med på feiringa.
Ønsker alle ei fortreffelig helg, og ikke minst god påskefri for de som alt har tatt ferie!

 • Skrevet: 31.03.2014  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Mandagen går allerede mot slutten, men det har iallefall vært en fin start på uka! Lasse har riktignok reist fra meg for et par dager for å se fotballkamp i Manchester, men til nå har jeg heldigvis klart meg bra. Rart hvor avhengig man blir når man er vant med å ha noen der hele tida. Men litt studier, trening og matlaging, og dagen flyr av sted!

Mandagens treningsøkt ble jeg rimelig fornøyd med. Jeg har satt av en dag i uka til litt baseløft/moro-økt, så den økta kjørte jeg i dag. Jeg startet riktignok med en halvtime på rulla med egenmassasje og tøying, for det trengtes nå! Videre ble det tung markløft (5x3), og deretter frivending og thrustert i supersett -fem sett med fem repetisjoner på hver, med ett minutts pause mellom. Jeg avslutta økta med 15 minutters fartslek/intervaller på mølla før jeg heiv meg over riskakene. Herlig økt!
Chiller med kompisen min resten av kvelden.


Mandagens middag; kyllingwok med ris. Det enkle er ofte det beste?


Mandagens TV-serie (som egentlig er søndagens): Denne serien hadde jeg egentlig ikke så stor tro på, men jeg har faktisk blitt litt hekta og må følge med hver søndag. I går måtte jeg sette det til opptak slik at jeg ikke gikk glipp av gårsdagens episode!

 

Nå begynner det straks å bli pannekaketid på meg, og så kanskje litt pakketid for morgendagens lille Levager-tur.

Håper dere alle har ei fortsatt fin uke!

 • Skrevet: 27.03.2014  //  Kl: 17:07  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Heihå!

Jeghar hatt et par etterlengtede dager på jobb nå de siste to dagene, men i dag har jeg fri igjen. I dag startet jeg heller dagen med en solid frokost før vi dro på trening! Lasse trente bryst, mens jeg hadde ei tøff beinøkt planlagt. Denne uka fikk jeg iallefall tatt igjen for forrige beinøkt! I dag var både fokus og vilje på plass igjen etter forrige ukes heller mislykkede beindag, og det er så herlig.

 
Dagens økt så slik ut:

 • Kick backs i kabel 2x20
 • Knebøy i smith 4x10
 • Bulgarske utfall med fremre bein på step 3x12
 • Strakmark 3x15
 • Leg extension 3x15-20 i supersett med
 • Liggende leg curls i kabel 3x15-20


Jeg varma opp med tøying og aktivisering av musklene, samt noen oppvarmingssett. Økta kjørte jeg med relativt korte pauser og ble både svett, sliten og fikk voldsomt med pump! Det er digg å klamre seg skjelvende til rekkverket ned fra treningsstudioet etterpå, høhø.


Aldri så godt å legge beina høyt og slappe av som etter ei beintøff beinøkt!


Ellers har jeg vært mye i både vente- og tankeboksen de siste ukene med tanke på ny jobb, men jeg tror jeg begynner å ha truffet en beslutning. Er utrolig spent, men jeg får skrive mer om det når jeg har det er mer klart hvordan det blir. Både skummelt og veldig moro å prøve å følge drømmen!


Nå er det iallefall pannekaketid, og det gledes!

 • Skrevet: 21.03.2014  //  Kl: 18:55  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Jeg får vel bare begynne med å innrømme at jeg løy litt i gårkveld -det ble ikke noe mer skolearbeid på meg annet enn noen få små oppgaver på nettet. Gjør et nytt forsøk i kveld! 

Det jeg iallefall har lyktes langt bedre med i dag enn i går, er treninga. I morges dro vi rett på trening etter frokost, og i dag var det ryggen som fikk slite -på den god måten altså. Vi lå på 8-10 repetisjoner gjennom hele økta, og begge kunne øke på vektene forhold til tidligere. Herlig! Ikke noe som er morsommere enn at begge har ei god økt når vi trener sammen.

Nå er det ikke lenge siden jeg stemplet inn etter økt nr. 2 heller, for i ettermiddag tok jeg meg nemlig en liten joggetur igjen. Det har blitt veldig lite jobb på sykehjemmet på meg i det siste, og dermed blir  det mye innetid og sittetid om dagen. Jeg blir både litt lei, sløv og rastløs av å sitte i ro for mye (selv om jeg til tider elsker å være litt sofagris), så derfor var det veldig godt å komme seg ut og løpe fra seg litt, selv om det kun var snakk om en 20 minutters lang tur.


Graderstokken befinner seg på pluss-sida igjen, så da tåler pysa å ut og trene også! Tror til og med jeg må hive meg med på bootcamp igjen i morgen tidlig.


Svett, andpusten, blid og fornøyd -og selvfølgelig klar for post workout-selfie.Nå har jeg krøpet sammen i godstolen i boyfriend T-skjorta med noe godt i skåla. Dette er til og med enda enklere enn havregrøt; havregryna fikk svelle i kjøleskapet mens jeg jogga og dusja, og deretter tilsatte jeg vaniljeprotein og bringebær. Havregryna bør få svelle en stund når den ikke skal varmes opp, så la den gjerne stå over natta så har du frokosten klar til neste dag -overnight oats, som det kalles.

Planen for resten av kvelden er å gjøre litt skolearbeid først som sist, og deretter pusle med litt husmorsoppgaver før karen kommer hjem fra jobb i kveld. I morgen er det lørdag, og det betyr refeed her i huset! Ingen som gruer seg til det ;)

God helg alle sammen!

 • Skrevet: 01.03.2014  //  Kl: 12:41  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 2

Da har vi entret Mars måned dere! Ikke at vi har hatt noen vinter å klage over her i Trøndelag, men det er uansett et skritt nærmere vår og sommer.Beast - Rob Bailey & the Hustle Standard.

Jeg startet iallefall måneden med å gjøre noe jeg skulle gjort for lenge siden, nemlig bootcamp! Lillesand treningsstudio har ei egen bootcamp-brakke som jeg har lånt for å leke meg i på egen hånd tidligere, men det er først nå jeg har kommet meg i vei på en ordentlig bootcamp-time -til tross for at jeg har hatt lyst til siden lenge før jeg i det hele tatt flytta hit. Hvorfor er jeg ikke helt sikker, det har bare aldri "passa seg sånn". Jeg skal innrømme at jeg lurte litt på hva jeg egentlig hadde begitt meg ut på da vekkerklokka ringte i morges, for kroppen gjorde vondt bare jeg bevgde litt på meg i senga. Jeg kan ikke huske sist jeg var så støl etter ei beinøkt! Men påmeldt var jeg så det var bare å komme seg opp og få i seg frokosten. Jeg har tross alt aldri angra på ei økt når jeg er ferdig!

Slik ser brakka ut utenfra. Vi holdt for det meste på inne i dag hvor det finnes alt man trenger av utstyr.


Timen gikk i grunn akkurat som forventa; hardt og slitsomt mens man holder på og melkesyre i hele kroppen, MEN så fantastisk herlig når man er ferdig, og ikke minst moro! Jeg elsker styrketrening alene eller sammen med treningspartner, men det er noe ved det å trene sammen i gruppe på dette viset. Alle pusher på og gir det de har, og med en god instruktør som motiverer og får deg til å hente ut det lille ekstra føler du iallefall at du har gjort en god jobb når du er ferdig. Litt reklame må vel være lov, så du kan besøke Lillesand treningsstudios hjemmeside her, og facebooksiden deres her.

Dagens bootcamp-gjeng!

Herlig start på lørdagen og på mars! Nå har jeg fyllt på med litt næring igjen, og er klar for å komme meg i dusjen og nyte resten av dagen. I kveld står faktisk Burger King på menyen her i leiligheten, høhø. Håper dere også har en flott lørdag!Har du vært med på bootcamp eller lignende?

 • Skrevet: 27.02.2014  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 0

Akkurat nå er godstolen min beste venn!

I dag hadde jeg tidligvakt på sykehjemmet, og utfordret meg selv til å jogge hjem etterpå. Kondisjonsformen er ikke helt på topp og etter en dag på jobb er som regel beina litt ekstra tynge, men det gikk faktisk fint å holde et jevnt joggetempo hele veien hjem. 20 min senere var jeg gjennomsvett, glad, sliten og fornøyd hjemme og fikk sagt hei til kjæresten i døra som var på vei til seinvakt.Jeg har altså innfunnet meg i stresslessen, og bortsett fra litt klesvask og oppvask har jeg stortsett vært å finne her hele kvelden -godt å bare gjøre ingenting når man er litt godsliten! Særlig med pannekaker og komedieserier på TVen.. I morgen står beintrening for tur, og deretter går turen til Levanger. Min storesøster Maja kommer oppover fra Bergen, så det blir stas å se henne igjen!

Nå sier Frøken Sleepyhead over og ut for i dag. God kveld!

 • Skrevet: 09.02.2014  //  Kl: 17:22  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Da var det morsdag da! Egentlig skulle jeg vært hjemme på Levanger og feira med mamma og Monika nå, men stakkar mammaen min har vært forkjøla og sengeliggende i helga så den feiringa får vi ha til gode.. Dermed har dagen min gått med på en ørliten gåtur før frokost etter ei lang og god natts søvn, bittelitt skolearbeid, og nå sitter jeg nydusja etter dagens treningsøkt. Jeg fikk til og med sola i fjeset da jeg gikk til gymmen i dag!

Sunday is funday, så jeg har leika meg litt igjen jeg da! Jeg startet økta med fem minutter på ellipsen før jeg rulla og tøyde beina ganske grundig. Deretter ble det litt dynamisk oppvarming og noen oppvarmingssett før jeg satt i gang med selve økta; Clean og thrusters med stang, etterfulgt av burpees med pull-ups i smith-stativet. Det er tungt både for pusten, psyken og musklene skal jeg love! Dessverre litt for hardt for håndleddet mitt også i dag, så jeg måtte gi meg en runde tidligere enn jeg egentlig hadde tenkt. Jeg kjørte noen ekstra runder med squat pull-ups, før jeg kom meg opp på mølla og avslutta økta med geriljacardio.


Instagram: @artisticfitness


Nå er det snart duket for middag og Titanic så snart min kjære samboer kommer hjem.. Blir moro å se hvem som griner først! Håper dere har hatt en fin søndag/morsdag, også ønsker jeg alle ei super ny uke. Jeg ser iallefall litt frem til å komme tilbake til rutinene mine som selverklært morgenfugl- og pliktoppfyllende student igjen. Første mål blir å komme seg i seng til rett tid i kveld..

Ha en fortsatt fin dag!

 • Skrevet: 28.01.2014  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 1

Da er det en uke siden sist, og nå nærmer eksamen seg med stormskritt. I morgen er det kun én liten uke igjen! Dagene flyr av sted.. Jeg forsøker å være flink med lesinga, men jeg må innrømme at jeg er spent på å se hvor mye som faktisk har satt seg innen eksamen. Selv om det er veldig interessant så er mye også avansert, og det er mye stoff som skal på plass! Jeg skal skrive et eget innlegg om modul 2 litt senere tenker jeg.


EKSAMENSTID.

Trening blir det selvfølgelig fortsatt like ofte som før. Jeg koser meg på trening for tida! Etter å ha trent mye etter lyst en god stund nå, har jeg igjen fått lyst til å sette meg opp et program å følge. Jeg begynte i går, og har hittil gjennomført to av øktene til nå. Jeg har satt opp fem planlagte økter; to underkroppsøkter, to overkroppsøkter + ei leike/crossfit-økt. Sistnevnte kommer jeg nok til å variere litt for hver gang slik jeg har gjort hver søndag den siste tida. Den blir mye preget av litt olympiske løft og høy intensitet.

De fire øvrige øktene kommer til å se noe slik ut:
Som du kan se tenker jeg å trene muskelgruppene i overkroppen to ganger i løpet av uka, mens jeg har delt inn underkroppen i to med kun ei økt mer muskelgruppe. Litt av årsaken til det er at jeg har trent beina mine veldig hyppig i hele høst/vinter, og tror det kan ha godt av en litt roligere periode igjen. Variasjon er viktig! Dessuten kommer de til å være mye involvert i den femte økta. Øktene er fortsatt ikke skrevet i stein, men de er iallefall et utgangspunkt for hvordan treningsuka vil se ut fremover.Følger du planlagte treningsprogram eller foretrekker du å ta det etter lyst og dagsform?Andrea Halsan21, Levanger

Jobber som personlig trener og kostholdsveileder, og har erfaring som bodyfitness-utøver. Bloggen er i all hovedsak en trenings- og kostholdsblogg, men jeg skriver også om mer hverdagslike temaer og hendelser.

+ Legg meg til som venn

Kategorier


Arkiv


Blogger jeg leser


Bloggdesign


Annonser


alleoppskrifter.no

Copyright

hits